De echte klopjacht van Chemnitz

Screenshot_1

(Door: “ARENT”– Vertaling: E.J. Bron)

De moord op Daniel Hillig en de afleidingsmanoeuvre van de media

Kretschmer, Maaßen, de procureur-generaal – zij allen hebben openlijk de publiekrechtelijke omroep tegengesproken: er was geen klopjacht in Chemnitz. Maar dat is niet helemaal juist: wanneer je met tien man in een roedel inslaat en insteekt op drie staatsburgers, dan is het precies dat – een jacht met één dode en twee gewonden als resultaat.

PI News (2)

Dankzij Daniel Zabel weten we ook ongeveer wat er gebeurd is: er moest een bankpasje geroofd worden en toen de slachtoffers deze niet afstonden, heeft men snel tien mensen bij elkaar getrommeld. Toen is men als roedel op jacht gegaan.

Het probleem: deze klopjacht is in orde. Het is de juiste klopjacht, met de juiste slachtoffers en de juiste daders.

De chef van de Binnenlandse Veiligheidsdienst, Hans-Georg Maaßen, heeft wel degelijk gelijk als hij ervan spreekt dat de aandacht van de moord afgeleid moest worden. En voor deze afleiding werden alle registers opengetrokken en ze gaat op dit moment de tweede ronde in.

De media en enkele politieke partijen hebben echter een probleem: om het even welke leuke verhalen men bedenkt, om het even welke meeslepende koppen men schrijft en wat voor mooie plaatjes men ook schiet – uiteindelijk is er helaas niemand gewond en ook niemand dood. En met leuke verhalen alleen kun je het niet lang volhouden tegen de realiteit.

Op een gegeven moment zien de mensen gewoon de honderden doden van aanslagen en moorden en vragen ze zich af wie hier eigenlijk jacht maakt op wie.

Daarbij komt natuurlijk het grootst denkbare ongeluk dat inmiddels zelfs ministers-presidenten en officieren van justitie uit de dekking durven komen en dat deze geen hoffelijke kritiek hebben, maar de publieke omroep gewoon beschuldigen van leugens.

Dan helpt het alleen nog maar om er nog een schepje bovenop te doen. In plaats van toe te geven en eindelijk over de echte klopjacht te berichten – namelijk die op Daniel Hillig en zijn vrienden – en ook over het feit dat dit niet de eerste was – Keulen, Barmbek, Berlin, Bataclan – gaan de verantwoordelijke media en partijen gewoon door.

In de allereerste plaats wordt er uiteraard gevuurd op Kretschmer en Maaßen. Per slot van rekening hebben die ervoor gezorgd dat de linksen met de broek op hun enkels staan. Dan komt er uiteraard iets anders, bijvoorbeeld een aanval op een joods restaurant die men over het hoofd gezien had.

Helaas ook niet zo fijn – de AfD is, ondanks alle pogingen om in het publieke bewustzijn te zorgen voor een andere waarneming, waarschijnlijk de meest fanatieke pro-Israëlische partij in het Duitse parlement überhaupt. Je hoeft je alleen maar te herinneren aan de eis om de ambassade naar Jeruzalem te verplaatsen, de kritiek op de Al Quds-marsen, de eis om de financiering van de UNHCR stop te zetten.

Integendeel, de AfD zou zelfs kunnen eisen dat de publiekrechtelijke omroep positiever over Israël en negatiever over Hamas zou moeten berichten. Laten we alleen maar even denken aan de haat die door de media spookte, toen Israël aan zijn grenzen op Hamas-activisten geschoten had. Zoiets valt nu eenmaal in vruchtbare aarde.

Nee, bij aanvallen op joodse restaurants kan de publiekrechtelijke omroep inmiddels ook de vingers verbranden. In het ergste geval houdt de AfD nog een demonstratie tegen antisemitisme en voor de erkenning van de hoofdstad. Dat zou dan het volgende grootst denkbare ongeluk zijn.

Bovendien is zo´n aanval op een restaurant gewoon niet te vergelijken met een moord of een klopjacht. Zodat we weer terug zijn bij het begin.

Mochten Kretschmer, Maaßen en de procureur-generaal daadwerkelijk, tegen alle logica in, van alle kanten onder vuur worden genomen door diegenen die gelogen hebben – mochten ze door de pers, de oppositie en commissies binnenlandse zaken onder druk gezet worden – dan kunnen ze immers altijd nog hun uitspraken herzien.

Ze kunnen gewoon zeggen dat ze zich vergist hebben en dat er wel degelijk klopjachten in Chemnitz hebben plaatsgevonden. Echter niet op illegale immigranten, maar op Duitsers.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “ARENT”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Lügenpresse", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, burgermoed, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op De echte klopjacht van Chemnitz

 1. Republikein zegt:

  Het lucht wel op beste schrijvert maar komt niet binnen, en wij wisten het reeds, als het ware.
  Welkom gefeliciteerd en binnen zonder kloppen.

  Like

 2. Elisah zegt:

  Ware woorden….een zakelijke “haatrede”

  Geliked door 1 persoon

 3. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/09/08/de-spd-hand-in-hand-met-antifa-in-de-strijd-tegen-rechts-heeft-de-spd-ook-antifa-nodig/

  De SPD hand in hand met Antifa – In de strijd tegen rechts heeft de SPD óók Antifa nodig

  Moet de SPD ook samenwerken met Antifa en Anti-Duisers in de strijd tegen rechts-extremisme? Na Chemnitz is er een debat hierover op gang gekomen. De SPD is afhankelijk van brede allianties, zegt Angela Marquardt – want het gaat om het verdedigen van de waarde van de democratie.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Massa-immigratie en de islam, het is een grote ELLENDE!

  Like

 5. Jan zegt:

  Nazi van Chemnetz was een communistische activist

  Like

 6. Jan zegt:

  Joods restaurant tijdens demonstratie aangevallen door LINKSE nazi’s, richten vernielingen aan en schelden Joden uit voor varken

  German authorities are investigating reports that neo-Nazis attacked a Jewish restaurant in Chemnitz last month as far-right protests erupted in the city, according to Die Welt am Sonntag.

  The newspaper reported that a group of around a dozen masked individuals stormed the kosher eatery Schalom on August 27, shouting “Get out of Germany you Jewish pig.”

  The assailants allegedly threw stones and bottles at the restaurant, damaging the building’s facade and shattering a window. The owner, Uwe Dziuballa, was also reportedly injured after being hit on the shoulder with a rock.

  https://www.dw.com/en/jewish-restaurant-attacked-during-chemnitz-protests/a-45406856

  Like

 7. Realiteit is…..
  Houdt oren en ogen open en blijf alert…….want als de meesten denken dat je alles ondertussen wel gehad hebt……fout…
  Er komt nog veel meer ellende …botsingen….politiek gelul….tot er weer een vrachtwagen op hol slaat…..een migrant zijn scherp mes uitprobeert.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s