De “schiettent-figuren” van de SPD

Screenshot_8

(Vertaling: E.J. Bron)

De Berlijnse parlementariër Thorsten Weiß, AfD, heeft op zijn Facebook-pagina een foto gezet van het blikgooien van de SPD gisteren in Berlin-Charlottenburg die het in zich heeft.

journalistenwatch

Te zien zijn van boven naar beneden en van links naar rechts: Beatrix von Storch, Alexander Gauland, Beate Zschäpe, Thilo Sarrazin, de “LKA-man”, Donald Trump, Alice Weidel, Sebastian Kurz, Björn Höcke en Horst Seehofer.

Screenshot_10

Commentaar:

Het zou toch niet de SPD zijn die “de haat de straat op” heeft gedragen? Het is moeilijk voorstelbaar dat er tot het frustratie afbouwende blikgooien opgeroepen werd met de leuze: “Raak uw lievelingspoliticus!”

Nee, het ziet eruit alsof de SPD de bewoners van Berlin-Charlottenburg ertoe uitgenodigd heeft om op de afgebeelde personen te schieten. Vermoedelijk werden er tennisballen als munitie gebruikt. Het is heel goed denkbaar dat de SPD al een videogame laat ontwikkelen, die misschien “World of Ballcraft” heet of “Battleground Chemnitz”, waarin men dan tennisballen uit machinegeweren kan afvuren. Zo´n game zou dan bijvoorbeeld via de SPD-partijbureaus verspreid kunnen worden en er zou via de kranten van de Funke-Mediagroep reclame voor gemaakt kunnen worden. Reclameslogan: “Als je helemaal geen argumenten meer hebt, helpt alleen nog de tennisbal.”

Het zou ook geen slecht idee geweest zijn om in Charlottenburg boksballen met de afbeeldingen van bovengenoemde personen op te hangen. “De andersdenkende lekker op zijn bek slaan – voor maar één euro. Alle inkomsten gaan naar de SAntifa.”

Stel je toch eens voor wanneer de AfD op hetzelfde idee zou zijn gekomen en ertoe opgeroepen zou hebben Merkel, Seibert, Altmaier, von der Leyen, Rothm Barley en Dulig “af te schieten”. De wereld zou te klein geweest zijn in de mainstream pers. Maar de SPD? Die heeft hier in het land een zeer grote vrijheid. Daar lijkt het in ieder geval wel op.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, belangenverstrengeling, Berlijn, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Duitsland, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Naïviteit, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, sarcasme, Satire, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

2 reacties op De “schiettent-figuren” van de SPD

 1. droevige mof zegt:

  Een beter script voor zelf-ontmanteling is nauwelijks voorstelbaar.
  Vroeg-puberale geweldsfantasieën.
  Thilo Sarrazin kan een nieuw boek schrijven. Na het boek ”Deutschland schafft sich ab” nu ”Die SPD schafft sich ab”.
  Ik heb eigenlijk 20 jaar geleden voor deze partij gestemd. Voor mij is dit vandaag ondenkbaar.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Socialisme heeft alleen maar ellende, en massaal doden opgeleverd. De grootste moordenaars waren socialisten/communisten: Lenin, Stalin, Mao, Pol Pot en Che Guevara.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s