Duitser bij ruzie met Afghanen gedood

Screenshot_14

Kaarsjes en bloemen op de plek waar de 22-jarige Duitser door twee Afghanen werd doodgestoken.

(Vertaling: E.J. Bron)

Nog een kerf in Merkel´s “regentenstaf”

In de nacht naar zondag tussen 22.00 uur en 23.00 uur raakte in een speeltuin in Köthen (deelstaat Sachsen-Anhalt) een 22-jarige Duitser zo zwaargewond, dat hij korte tijd later in het ziekenhuis overleed aan een hersenbloeding. Volgens informatie van de Deutsche Presseagentur (dpa) zou er een ruzie tussen “meerdere mannen” zijn geweest over de zwangerschap van een vrouw.

PI News (2)

Volgens eerste mededelingen zouden twee Afghanen ruzie met de vrouw gemaakt hebben over het vaderschap, toen er twee Duitsers bijgekomen zouden zijn die de ruzie wilden sussen. Toen zou de ruzie zijn geëscaleerd in een zware aanval op het nu overleden slachtoffer.

De politie zou snel ter plaatse zijn geweest en de beide Afghaanse goudstukken op verdenking van een misdrijf met dodelijke afloop gearresteerd hebben.

De “Bild-Zeitung” wil weten dat de broer van de dode een “al eerder veroordeelde rechts-extreme veelpleger” zou zijn. Deze uitspraak is nog niet officieel bevestigd, maar de melding van de kant van de systeemmedia is enorm belangrijk om zodoende de moord op een Duitser door buitenlanders vanuit het oogpunt van de daders “begrijpelijker” voor te stellen. Om de broer van een “rechts-extremist” te vermoorden, geldt blijkbaar als een soort opruimen door geschoolde krachten – of dat klopt, maakt helemaal niets uit. Vrij volgens de linkse traditie: een Duitser minder – is in orde!

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afghanistan, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op Duitser bij ruzie met Afghanen gedood

 1. Hendrik zegt:

  Beste goudstukken, ga zo door! Weldra zal de woede van alle Duitsers op jullie neerdalen. (En ik kijk ernaar uit)

  Geliked door 1 persoon

 2. Thom zegt:

  Ja het zal wel. Een zus van een rechtsextremist die zwanger is van een Afghaan.. Nou vertel je broodje aap maar aan Merkel, die vreet dat wel.

  Geliked door 1 persoon

 3. Hovawart zegt:

  Het linksche “lik op stuk beleid” zoals men algemeen schijnt te accepteren om rechtse sympathieën te elimineren, waarbij de opgevangen voetsoldaten een etnische zuivering zijn begonnen, zal binnenkort door de incidenten een averechts effect genereren, het zichzelf “in de voet schieten” is een wel bewezen wapenfeit van de linksche doctrine.

  Like

 4. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  And the beat goes on…

  Geliked door 1 persoon

 5. Steven zegt:

  Er komt eens een dag dat er jacht op asieleisers wordt gemaakt door blanken. En ik kan niet wachten totdat ik het eerste verhaal te lezen krijg!
  Ik hoop dan op dezelfde afloop als we nu steeds te zien krijgen..maar dan ik veelvuldigheid!

  Like

 6. Sjaak uit Dordt zegt:

  En weer, het punt van de burgeroorlog nadert.

  Like

 7. toetssteen zegt:

  Hij staat ook op Welt:
  https://www.welt.de/politik/deutschland/article181471236/Streit-zwischen-Deutschen-und-Afghanen-eskaliert-ein-Mensch-stirbt.html

  Lol om de comments te lezen. Men tikt veelvuldig op het voorhoofd en terecht!

  Like

 8. Guus Velraeds zegt:

  Volgens eerste mededelingen zouden twee Afghanen ruzie met de vrouw gemaakt hebben over het vaderschap, toen er twee Duitsers bijgekomen zouden zijn die de ruzie wilden sussen.

  Welke idioot gaat een ruzie tussen twee Afghanen sussen?

  Een gelieerde aan een rechtsextremist (schijnt belangrijk te zijn om te weten) moet die behoefte al helemaal niet hebben.

  Ja in dat geval………………..

  Like

  • alles doen nu het nog kan zegt:

   “Welke idioot gaat een ruzie tussen twee Afghanen sussen?”

   Daar ben ik het volkomen mee eens, maar misschien dat blanken teveel actiefilms kijken waarin altijd een moordenaar eventjes op andere gedachten gebracht kan worden door het wapen uit hun handen te praten. Hoevaak ik geen live graphic footage gezien heb waarin dat dus echt absoluut niet werkt…. en de blanke dit met zijn leven bekoopt.

   Valt het jullie ook niet op dat als een blanke wordt vermoord dat het altijd maar, dat die op de verkeerde plaats was op het verkeerde moment.. maar als een uitheems moordende draaideur crimineel door zijn eigen matties overhoop wordt geschoten dat ze altijd de dader willen pakken, want die zou niet vrij mogen rondlopen. Denk bijvoorbeeld ook eens aan die verkachte en in coma gehouden Indonesische studente, wat nou als dat het een Nederlander was geweest? Zou het dan ook zoveel aandacht gekegen hebben?

   Overigens was ik vorig weekend in Duitsland en kwam er stuitend veel anti-blanken reclame tegen. Dat is misschien beter te illustereren mbv een plaatje, dat volgt nog omdat het nog op mijn camera staat. Dan denk je soms nog dat het Rheingebiet en Heidelberg nog erg vreedzaam zijn, totdat je een arme Duitser ziet graaien in het afval. Blijkt iemand te zijn die aan zijn lot is overgelaten, ik heb hem wat geld toegestopt. Ook een Duitser op de fiets die van die polizei een ferme prent kreeg voor rijden zonder licht… hier komt de kicker he, het was nog niet eens over de helft donker!!! Ook in de trein een nette duitser die een bekeuring kreeg omdat hij een foutje maakte met zijn treinkaartje, maar hordes asociale buitenlanders die niet eens werden gecheckt. Je zag die conducteur echt wegrennen.

   Geliked door 4 people

   • delamontagne zegt:

    Dit soort dingen van niet betalen in treinen etc door de z.g.n. “Verrijkers”, lees ik regelmatig in de Zwitserse en Franse [ alternatieve ] Nieuws-Media.
    Soms zo brutaal: “wij zijn vluchteling, we hoeven niet te betalen”.
    Of personeel dat bij ongeregeldheden de benen neemt, de passagier[s] aan hun lot, d.w.z dat Moslim-tuig overlatend…………..

    Geliked door 2 people

  • Claudia M. zegt:

   Q; “Welke idioot gaat een ruzie tussen twee Afghanen sussen?”

   Oh, het barst nog van de naïevelingen.

   Like

 9. jack black zegt:

  3 Afghanen maken ruzie wie deze Duitse gezwangert heeft en de hoofdpreis
  gewonnen heeft, voor een ewig verblijfstatus en rondom versorging !
  Braakneigingen krijg ik en me afvraag wat is er gebeurt met de Europese vrouwen
  die zich met zulke Primaten inlaten !

  Geliked door 3 people

 10. Sjaak Trui zegt:

  Waar blijft die woede en lynch menigte net zoals in Pakistan?

  Dat gaat over een lompe cartoon tekening van een of andere zwakzinnige ideologie.

  Maar dit gaat om een soeverein mensenleven!!!

  Wanneer komen er eindelijk moord commando’s die Europa gaan verlossen van dit kwaad ?
  Nog beter vandaag dan morgen…

  Groetjes!

  Geliked door 3 people

 11. Elisah zegt:

  Misschien moet men bij elke vermoorde duitser erbij vermelden dat zijn opa of vader een nazi was?

  Like

 12. Elisah zegt:

  https://www.watson.de/deutschland/rechtsextremismus/856129785-22-jaehriger-in-koethen-getoetet-neonazi-meldet-trauermarsch-an

  + 500 Polizisten bei rechtem “Trauermarsch” in Köthen – Opfer starb an Herzinfarkt ++
  Bei der Obduktion am Sonntagnachmittag stellte sich heraus, dass das Opfer an einem Herzinfarkt verstarb. Der 22-Jährige soll eine kardiologische Vorerkrankung gehabt haben.

  Ze melden hier dat het om een hartinfarct zou gaan, en het slachtoffer leed aan een hartconditie….?

  Like

  • jack black zegt:

   Na de tiende schop tegen je kop krijg je dat
   automatisch ! Ook met een sterk hart !
   De smerige linkspropaganda trekt niet meer !
   Wanneer de geest enmaal uit de fles is , helpt
   dat ook niet neer !

   Like

   • Elisah zegt:

    Inderdaad, het downplayen begint meteen, eerst is de broer een neo-nazi en dan was het gewoon al een hartpatiënt….

    Like

  • Heniusz zegt:

   Dankt je de koekoek. Als het hart er mee stopt ben je dood, zo simpel als wat. Voor hoe simpel houden ze ons eigenlijk? Fijn toch, die verrijking. Nog fijner: Antifa die een tegendemo gaat houden, want demonstreren tegen verkrachters en moordenaars iis natuurlijk wel heel erg extreem rechts. Daarnaast (even off topic, maar wel relevant) gaat de Duitse binnenlandse veiligheidsdienst de AfD “scherp” in de gaten houden, lekker makkelijk, met alle namen en adressen voorhanden. Deze lullo’s zouden Antifa in de gaten moeten houden, maar dat ligt kennelijk wat lastig.

   Like

 13. delamontagne zegt:

  Een paar uur later in Hongarije:
  * / * /

  In de nacht van zaterdag op zondag (9.9.2018), om 3 uur in de ochtend, werd een vrouw verkracht in de toiletten van een zelfbedieningsrestaurant in het centrum van Boedapest.

  Dit nieuws werd vanochtend door de Hongaarse media uitgezonden, met NAAM en FOTO van de verkrachter.
  dit om zodoende deze “vluchteling” die Statushouder is, eerder te kunnen arresteren.

  Op dit moment weten we nog niet of de betreffende “VERRIJKER” al is opgepakt, maar we volgen met belangstelling de REACTIES van het Hongaarse volk.

  In de andere, “goetmenschelijke West-Europese-Landen”, zou in een dergelijke situatie de pers praten over een “tiener” (jongelui…….! ), zouden ze de foto niet publiceren en zouden ze zelfs niet eens over verkrachting praten.
  Wat betreft zijn naam, zijn afkomst, zijn status als wettelijke vluchteling, we zouden er nooit iets over horen …
  Hongaarse Media
  BRON:
  http://www.origo.hu/itthon/20180909-egy-budapesti-gyorsetterem-mosdojaban-eroszakolt-meg-egy-not-egy-migrans-az-v-keruletben.html

  Geliked door 2 people

 14. Pingback: Walgelijk: Linkse fascisten roepen hun idioten op om nar Köthen te komen om de stille tocht te verhinderen | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s