“Brandenburger Vluchtelingenraad ondersteunt radicaalislamitische geweldplegers van Frankfurt aan de Oder – AfD wil onmiddellijk uitzetten”

Screenshot_35

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

Na de radicaalislamitisch gemotiveerde geweldsexplosie in de club “Le Frosch” in Frankfurt aan de Oder, werd de tweede hoofdverdachte gearresteerd. Tegen de eerste, de 20 jaar oude vermoedelijke hoofddader, liep al een arrestatiebevel wegens het toebrengen van gevaarlijk lichamelijk letsel. Nu zullen beide migranten uitgezet worden.

politikstube

De Brandenburger Vluchtelingenraad is echter tegen de uitzetting, met de motivering dat de daden nog niet volledig zouden zijn opgehelderd en dat de jonge mannen nog niet veroordeeld zijn: – en verklaart: “Asiel is een fundamenteel recht, dat ook niet verspeeld kan worden wanneer men crimineel geworden is.”

De woordvoerder juridische zaken van de AfD-fractie in het parlement van Brandenburg, Thomas Jung (foto), zegt hierover:

“Blijkbaar hebben de dames en heren van de Bandenburger Vluchtelingenraad de explosiviteit van de situatie evenmin herkend als de zin en de inhoud van de grondwet. In de grondwet gaat het in de eerste plaats om de bescherming van de fundamentele rechten van alle burgers. Deze wordt door criminele mensen, die radicaalislamitische moorddreigingen uitstoten en mensen lichamelijk schade toebrengen, serieus bedreigd. We hebben ons er in het Duitse parlement voor ingezet dat zulke mensen onmiddellijk hun recht op asiel kwijtraken en een uitzetting d.m.v. een beschikking zonder vonnis mogelijk is. Oude partijen en onverantwoordelijke dagdromers hebben dit tot nu toe verhinderd. Uitzetting is het enige antwoord op migrantengeweld.”

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op “Brandenburger Vluchtelingenraad ondersteunt radicaalislamitische geweldplegers van Frankfurt aan de Oder – AfD wil onmiddellijk uitzetten”

 1. Tom Hendrix zegt:

  Deze Vluchtelingenraad, maakt deel uit van de socialistische en progressieve maffia, die Duitsland en Europa naar de verdommenis helpen.

  Like

 2. flyer210b zegt:

  Je schopt iemand die je in je eigen huis(land) naar het leven staat er toch ook uit?

  Like

 3. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  De Vluchtelingenraad is volkomen gestoord.

  Like

 4. Jan zegt:

  Merkels gekkenhuis:

  Sami A., de lijfwacht van Bin Laden was tussen 2000 en 2001 bij een Duitse beveiligingsdienst werkzaam om ziekenhuizen, vliegvelden e legergebouwen te bewaken

  https://www.bild.de/politik/inland/politik-inland/geheime-stelle-sami-a-bewachte-in-deutschland-frueher-flughaefen-57160574.bild.html

  Like

 5. scherpschutter zegt:

  Zo zie je maar weer dat ook de duitse linksmensen tot de potentiele vijanden van de gewone duitsers behoren. Laten we hen dus ook hun paspoort afnemen en desnoods in zee dumpen, zonder asielrecht en zonder thuisland. Hun thuis is de zeebodem

  Like

 6. Astrid zegt:

  Uitzetting? Waarom zulke lange en dure procedures? Waarom niet de grote verdwijntruc toepassen? Waarom niet deze criminele moslims voorgoed laten verdwijnen? Bossen genoeg in Duitsland. Die pislims zijn ons allemaal te duur, ik prefereer daarom de korte metten, dit puur vanwege de 100% kans op recidive [1400 jaar barbarisme en geen enkel zicht op verbetering].

  Geliked door 2 people

 7. ieznogoedh zegt:

  Nu zullen beide migranten uitgezet worden.

  Als ze al worden uitgezet, wat ik ten zeerste betwijfel, dan zal daar veel, maar dan ook echt heel veel tijd overheen gaan. In die tijd zijn die jongens al over veel Duitse meisjes heengegaan want domme trutjes heb je overal, ook in Duitsland.

  Like

 8. Republikein zegt:

  Klopt hoor, is niet veilig in Afgangstan.

  Like

 9. Nemesis zegt:

  Zullen worden uitgezet? Dat gelooft toch niemand meer.

  Geliked door 1 persoon

 10. bigljohn zegt:

  Als ze al worden uitgezet, ja als, zijn ze weer veel sneller terug. Daar zorgen die open grenzen, slechte controles en goedgelovigheid wel voor. Doet mij denken aan mijn (nep)schoonzoon (Met wie ik om verschillende redenen geen contact meer wil) die Nederland uitgestuurd werd omdat men er achter gekomen was dat hij geen id papieren had. In een minimum van tijd, en met een maximum aan snelheid stond hij weer op onze bodem MET papieren, en nu gehaald uit de Congo. We kenden hem eerst als Solomon uit Siera Leone die als oorlogsvluchteling hier kwam. Met zijn uit Afrika nieuw verkregen (Valse) papieren was hij ook van naam veranderd (Edeh) en kwam naar zijn zeggen uit Congo. En mijnheer mocht van die achterlijke en goedgelovige autoriteiten voorgoed hier blijven. En natuurlijk ook als oorlogsvluchteling…Voor de zekerheid is hij maar met mijn dochter getrouwd, en ze wonen nu in Belgie. Zulke personen schijnen alles voor elkaar te krijgen wat ons nooit zou lukken. Ook met mijn dochter wil ik om andere redenen geen contact meer hebben. Zij is pal voor hem. Ik heb er gelukkig een punt achter gezet en voel mij daar goed bij.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s