Met medeweten van de politie: Lijfwacht van Osama bin Laden bewaakte in Duitsland luchthavens

Screenshot_39

(Vertaling: E.J. Bron)

De kat op het spek gebonden: de naar Tunesië uitgezette ex-lijfwacht van Osama bin Laden, Sami A. (foto), was in dienst bij een Duitse beveiligingsfirma en zodoende verantwoordelijk voor de beveiliging van ziekenhuizen, luchthavens en gebouwen van het Duitse leger. Politie en Justitie zouden hiervan op de hoogte zijn geweest. Waarom grepen ze niet in?

journalistenwatch

Volgens onderzoeksdocumenten van de Duitse federale recherchedienst en de procureur-generaal bij het hoogste Duitse federale gerechtshof, waarop de kranten van de Funke-Mediagroep zich beroepen, was de als “bedreiger” gekwalificeerde man in de jaren 2000 en 2001 werkzaam voor de beveiligingsfirma Klüh Security GmbH.

“De medewerkers van Klüh Security GmbH beveiligen en bewaken belangrijke mensen en grote evenementen en ook luchthavens, banken, ziekenhuizen en instellingen van het Duitse leger”, schrijft de “Bild-Zeitung”. Op vragen verklaarde de onderneming dat de personalia van Sami A. niet meer te controleren zouden zijn, omdat het te lang geleden was.

Volgens onderzoek van de Funke-Mediagroep werkte er bij de firma Klüh Security nog ene als “radicaalislamitische bedreiger” gekwalificeerde Mohammed T. De veiligheidsinstanties zouden hem als voormalig vooraanstaand lid van de terreurorganisatie Al-Qaida hebben gekwalificeerd, staat er in het bericht.

Het schandalige aan de zaak is, dat autoriteiten van politie en Justitie ervan op de hoogte zouden zijn geweest dat beide bedreigers, Sami A. en Mohammed T., in de beveiliging werkzaam waren.

Tot zijn uitzetting woonde Sami A. in Bochum. Sinds meer dan tien jaar hebben meerdere Duitse rechtbanken het als bewezen beschouwd dat Sami A. in 1999 en 2000 – dus direct voor zijn aanstelling bij de Duitse beveiligingsfirma – in een Afghaans kamp van radicale islamieten een militaire opleiding heeft doorlopen en tot de lijfwacht van de chef van Al-Qaida, Osama bin Laden, behoorde.

De administratieve rechtbank in tweede instantie Münster had beslist dat Sami A. vanwege de onrechtmatigheid van zijn uitzetting naar Duitsland teruggehaald moet worden.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Al Qaida, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politie, Rotzakken, Salafisten, Terrorisme, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Met medeweten van de politie: Lijfwacht van Osama bin Laden bewaakte in Duitsland luchthavens

 1. scherpschutter zegt:

  Duitse autoriteiten zijn niet alleen volledig geschift maar ook misdadig. Zal wel moeten van het merkelwijf

  Geliked door 3 people

  • Harry zegt:

   Helaas is het in Nederland niet veel beter ben ik bang .
   De overheid gedraagt zich als een bloedstollend stomme idioot .
   En het maakt niet zo veel uit in welk west-Europees land , denk ik .

   Vanavond een uitzending op NPO live waar verslag gedaan wordt dat ONZE overheid pick – ups en uniformen aan terroristen in Syrië heeft geleverd .
   Maar die auto’s mochten niet voor gevechten gebruikt worden ………
   Wat een onnozelheid !
   Alsof je met moslims afspraken kunt maken .
   Rutte steunt dus de islamisten !

   Geliked door 4 people

   • ieznogoedh zegt:

    Islamisten? Islamieten!

    Islamisten bestaan alleen in de gedachten van niet-islamieten en dan nog alleen om zo de bevolking een rad voor ogen te draaien om ze te laten geloven dat vrijwel alle islamieten brave menslievende mensen zijn die nooit, maar dan ook echt nooit willen dat Europa islamitisch wordt.
    Net zoals Afghanistan, Pakistan, Indonesië, Tunesië, marokko etc. etc. nooit islamitisch zijn geworden nadat islamieten er vaste voet aan de grond kregen.

    Like

 2. Hovawart zegt:

  Van je hobby je beroep maken..

  Geliked door 1 persoon

 3. Elisah zegt:

  Nou werkelijk, dan hebben ze daar ook wel een baantje voor Dutroux als hij vrij komt……als hoofd van een meisjesschool?

  Like

 4. Statler & Waldorf zegt:

  Het is niet mijn broer maar toch een zoon van mijn vader ……..

  Like

 5. Petra DeBoer zegt:

  Offtopic: Frans Timmermans zegt dat de EU om hervormen of OPHEFFEN gaat.

  De geesten worden warm gemaakt voor opheffen want over hervormen word al jarenlang gesproken en word het niet. Sowieso als ze niks doen valt de EU toch want de muntunie houd het niet lang meer vol.

  https://nos.nl/artikel/2249837-keuze-voor-europese-unie-is-hervormen-of-opheffen.html

  Like

 6. peter zegt:

  En wat ze er allemaal voor doen om deze klootzak weer terug het land in te krijgen ,hemel en aarde wordt bewogen ,en juridische kopstukken onderhandelen met Tunesie ,omdat ze bang zijn dat hij daar wel eens zou worden kunnen gemarteld .
  Stapelgek zijn ze .Oude mensen die daar het land hebbenopgebouwd krijgen ’n paar honderd euro rente ,en voor dit tuig halen ze alles uit de kast .

  Like

  • ieznogoedh zegt:

   Ha, niet stapelgek maar Duits!
   Regel overtreden dus herstellen.
   Daarbij is het helemaal niet nodig dat eens wordt nagedacht over a) het al dan niet zinnig zijn van een regel en b) het eindresultaat van het naleven van de regel.

   Like

 7. M.A.L. Sion zegt:

  “Politie en Justitie grepen niet in”.
  Dit zal bij de politiek in Dld inmiddels ook bekend zijn. Mogelijk reden voor de AfD om de Duitse ‘security service” eens grondig door te (laten) lichten. Lijkt me wel essentieel voor de beveiliging van de (autochtone) bevolking.

  Like

 8. paddekopje zegt:

  …en dan zeggen ze dat Duitsers geen humor hebben….

  Like

 9. Williaan zegt:

  Met “immigranten” op kwetsbaren plekken zetten weet je nooit of het net het paard van Troje binnen haalt, zelfs met de allochtonen is dat al moeilijk genoeg.

  Like

 10. Jan zegt:

  Franse Keystone Cops

  Tig tegen 1 op het vliegveld van Lyon

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  Het wordt met de dag gekker…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s