AfD-bestuurslid Frank Pasemann spreekt duidelijke taal: Er worden “wekelijks Duitsers door buitenlanders vermoord”

Screenshot_54

(Vertaling: E.J. Bron)

De uit Magdeburg afkomstige AfD-parlementariër Frank Pasemann heeft de minister-president van de deelstaat Sachsen-Anhalt, Reiner Haselhoff (CDU), scherp bekritiseerd voor diens oproep dat de AfD haar verhouding tot het rechts-extremisme duidelijk zou moeten maken. Pasemann maakte duidelijk dat niet de AfD, maar politici zoals Haselhoff een brengschuld zouden hebben. Hij zei letterlijk: “Dat er inmiddels zelfs in Midden-Duitsland wekelijks Duitsers door buitenlanders vermoord worden, is een direct gevolg van de ook door de heer Haselhoff ondersteunde ongeregelde massa-immigratie uit Afrika en het Midden-Oosten, die geheel vanzelfsprekend en afzienbaar tot gewelddadige conflicten moest leiden.”

Duits - Zuerst

Over deze problemen “zou de heer Haselhoff zich moeten uitlaten, omdat het zijn politiek en die van de CDU was, die de sociale vrede in Duitsland en heel Europa vernietigt”, aldus de eis van Pasemann, die verder vaststelde dat het “ware extremisme dat ons land existentieel bedreigt” de “politiek van de voormalige conservatieve en christelijke CDU zou zijn”.

De gevestigde partijen en Haselhoff in het bijzonder zouden met dergelijke druktemakerij alleen maar de aandacht van hun eigen verantwoording willen afleiden. “En hij [Haselhoff] hitst tegen mensen op die ertegen protesteren in hun geboortesteden door vreemdelingen vermoord te worden, aan wier levensonderhoud ze ook nog mogen meebetalen.”

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Afrika, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, christendemocraten, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Patriottisme, political correctness, politici, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

23 reacties op AfD-bestuurslid Frank Pasemann spreekt duidelijke taal: Er worden “wekelijks Duitsers door buitenlanders vermoord”

 1. Trucker zegt:

  Niet on topic maar islamieten gerelateerd dus altijd on topic
  De zonnekoning van Frankrijk de “kerel” die met zijn moeder is getrouwd en (dus) het Elysee bevuild staat hier doodleuk een praatje te maken met illegale islamieten invaders.
  Net of hij aan het keuvelen is met kiezers (van hem of zijn “mouvement”) die hij aan het woord laat.
  Wat een Godvergeten opdonder, ik begin het lastig te krijgen als ik die Franse rat zie of hoor.

  Geliked door 1 persoon

 2. AFD…..laat je niet ontmoedigen……ZET DOOR.

  Like

 3. laura van der storm zegt:

  Frank Pasemann….chapeau!

  Geliked door 1 persoon

 4. delamontagne zegt:

  In Frankrijk is men achter het motief gekomen……….

  De officiële versie omtrent de Moslim, de Afhaanse musulman die de dader was van de mesaanval in Parijs gisteren, wordt vandaag in de Franse kranten verder uitgewerkt !
  Een TERRORIST ?, welnee, een verslaafde.
  Het gaat dus helemaal niet om een terrorist, maar om een junk, verslaafd aan “crack”.
  Men moet wel de “finesse” van de in elkaar gekunstelde uitleg bewonderen, zo verfijnd.
  Maar zou ’t niet kunnen gaan om een gnoule, een baardaap, die voor hij tot de “allah-daad” overging eerst wat crack heeft gerookt ?
  Dat doet dus helemaal niets af van ’t feit dat het een terroristisch, islamistisch aanslag was.
  Een feit dat de media graag ontkent willen zien.
  Ze hebben er allerlei “Experts” bijgehaald om aan te tonen dat je van crack helemaal gek wordt.
  Enfin, kijk, de zaak is opgelost.
  WEER EEN VERWARDE ERBIJ…………
  * / * / *
  De Franse GGZ- spoed hulp-klinieken zijn overbelast……………….

  Geliked door 4 people

  • j van der valk zegt:

   delamontagne, Ik dacht eerst aan zijn Suikerspiegel ?

   Maar weet de overheid, Politie zelf wel dat die NPO NOS nep nieuws verspreiders zijn ?
   Dus daarom bellen 112 Politie, arresteer die landverraders daar in Hilversum…
   Dan kunnen zij dit “Wir haben es nicht gewußt” niet meer zeggen ..

   Als de media zijn werkt goed doet, moet de regering dat ook doen…..

   Like

 5. Jules Vismale zegt:

  Hopelijk worden er in Duitsland ook criminele buitenlanders en moslims door autochtoonse Duitsers vermoord!

  Geliked door 1 persoon

 6. Marijke zegt:

  Dit bericht is op FB verwijderd wegens “spam”….

  Like

 7. kraftavilqa zegt:

  “diens oproep dat de AfD haar verhouding tot het rechts-extremisme duidelijk zou moeten maken”
  Altijd weer die laffe en in wezen onfatsoenlijke poging om de AfD te associëren met de nazis en aldus te demoniseren, hier d.m.v. het codewoord “rechts-extremisme”. rechts-extremisme is een nonexistent fenomeen. Extreem-rechts is de imaginaire vijand van pathologisch links, extreem-rechts (ergo nazi,fascist enz.) dat is alles ter rechterzijde van links.

  Like

 8. kampersrene zegt:

  Wanneer kunnen we lezen “”wekelijks buitenlanders door Duitsers vermoord” dat kunnen we geen moord noemen maar opruiming….wie koestert nu en weigert zijn huisvuil weg te werpen ,waaronder gevaarlijke producten

  Like

 9. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/09/12/oostenrijkse-lerares-verbreekt-haar-zwijgen-cultuurstrijd-in-het-klaslokaal-hoe-de-islam-de-school-verandert/

  Oostenrijkse lerares verbreekt haar zwijgen: “Cultuurstrijd in het klaslokaal” – Hoe de islam de school verandert

  Leerling: “Wie de profeet beledigt, verdient de dood”. Susanne Wiesinger heeft lang gezwegen over de problemen op haar school met moslimkinderen. In haar nu verschenen boek vertelt de Oostenrijkse over haar uitweg uit de zwijgzaamheid.

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Politici en de regering grijpen pas in als zijzelf en hun naasten slachtoffer worden van deze moordlustige islamitische bezetters !!.
  Je zou bijna wensen dat dit snel mag gebeuren !!

  Like

  • Roni zegt:

   Net zoals destijds de D66’er Boris Dittrich met zijn anti-stalking-wetsaanvulling. Hij had last van een stalker en OPEENS was het rap door de Kamer. De Farizeeers daar in Den Haag. Dit speelde, volgens mij begin jaren negentig, moet u nagaan wat Nederland tegenwoordig voor een puinhoop is. Het echte volk mag alles maar verduren in de volkswijken, zij moeten helaas letterlijk alles maar over zich heen laten komen. En ze pikken het ook nog ! Dat Nederlandse volk toch, om je triest van te janken…..

   Geliked door 1 persoon

 11. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/09/11/duitsland-migranten-slaan-ouderen-het-ziekenhuis-in/

  Duitsland: Migranten slaan ouderen het ziekenhuis in

  Elke dag een nieuw schokkend bericht uit Duitsland. Vandaag uit Cottbus. Twee broers, 65 en 69 jaar oud, zijn zonder aanleiding op straat in elkaar geslagen door een groep migranten en liggen nu in het ziekenhuis. De daders zijn voortvluchtig. De misdaad komt op een moment dat mensen in Chemnitz en Köthen, die kritiek hebben op het geweld van immigranten, worden gestigmatiseerd als “neonazi’s”.

  Geliked door 1 persoon

  • Tom Hendrix zegt:

   @Elisah: 12.13. uur. Hoeveel bewijs is er nog nodig, dat STASI MERKEL en de vervloekte EUSSR, gemene zaak maken met de Bilderbergboevenbende, Soros en de NWO!

   Like

 12. Elisah zegt:

  Vader wordt nazi genoemd door links, omdat hij verteld dat zijn zoon door een migrant vermoord is.

  https://voiceofeurope.com/2018/09/german-father-called-nazi-by-leftists-for-telling-audience-that-a-migrant-killed-his-son/

  German father called ‘Nazi’ by leftists for telling audience that a migrant killed his son

  Last Saturday, a father who’s son was killed by a Syrian migrant in 2017 was booed and called a Nazi by leftist activists and migrants.

  In 2017, Markus Hempel, a 30-year-old man, was assaulted by African and Syrian migrants. He was hit by several punches in the face, fell over and hit his head on the pavement. He died a few hours later.

  The alleged perpetrator is a 17-year-old Syrian who entered Germany in 2015. But the public prosecutor’s office determined at that time that the Syrian acted in self-defence against a ‘xenophobic’ attacker.

  Geliked door 2 people

 13. Guus Velraeds zegt:

  Europa staat een sociaal maatschappelijke ramp te wachten van ongekende omvang.

  Like

 14. crisisnl zegt:

  Facebook weigert: Wij helpen 16 jarige opent aanval op Merkel bescherm ons tegen de islamitische invasie!

  Bibi, een helder 16-jarig tienermeisje uit Duitsland, kwam onlangs onder de aandacht van velen in de sociale-mediacommunity na het uploaden van een video op Facebook waarin ze haar angst voor de gruwelen die nu door haar land voorkomen als gevolg van de islamitische en Afrikaanse invasie, beschrijft van Europa (zie de appendix voor een volledige transcriptie van de toespraak van Bibi en de aanbevolen video aan het einde van de bijlage om de toespraak van Bibi te bekijken).

  https://www.stopdebankiers.com/facebook-weigert-wij-helpen-16-jarige-opent-aanval-op-merkel-bescherm-ons-tegen-de-islamitische-invasie/

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  Het is snotverdomme, dat takkewijf, Merkel van de CDU, die verantwoordelijk is voor de invasie, van de ORCS uit Afrika, en de moslimlanden. Alles wordt verdraait door de vieze huichelpartijen; van : “links tot zogenaamd rechts”. Zum kotzen!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s