De “wereldelite” . . .

Screenshot_63

(Door: “Guardia Angel”)

Opvallend hoe en welke leden een functie bekleden binnen de VN. Michelle Bachelet (voormalig partijleider van de Partido Socialista de Chile en voorheen DDR-staatsburger) is nu het nieuwe hoofd voor mensenrechten. Voorgedragen door Merkel misschien?

Wat de elite in allerlei smerige zaken uitvreet en al heeft uitgevreten in het verleden, ze bezet wel zelf alle hoge posten in wereldorganisaties……..bizar ……en ongewenst…! Globalisten die topfuncties bekleden, worden zelfs voorgedragen voor een onderscheiding voor vrede. Je moet er niet aan denken dat als Merkel valt zij op een hoge functie binnen de VN komt te staan; mij is niets vreemd meer in deze “elite” wereld. De toekenning van een hoge onderscheiding is al bij een paar personen in verkeerde handen gekomen. Vrede of het stimuleren hiervan heeft een vieze bijsmaak gekregen. Of is dit ook al een verdraaien van feiten en zou men moeten lezen, als dank …..”voor uw inzet van terroristen, White Helmets, miljardensteun, stimuleren van invasies”.

Een onderafdeling van de VN, de UNHCR,  die de Palestijnen steunt en waarvan het geld bij de PA terecht komt. Trump maakte er meteen een einde aan en de wereld staat op zijn achterste poten.

Heb ik het nog niet eens over Syrië, waar zich zeker dubieuze praktijken afspelen onder de VN-vlag.

Dan heb je nog een onderafdeling, de IOM, de Internationale Organisatie voor Migratie. Vraag je af wat die te maken heeft met de grote invasie naar Europa. Ik noem ze niet allemaal op, het zijn er velen die onder de vlag van de VN vallen. Je zou je nu kunnen afvragen of de VN zelf geen terreurorganisatie is geworden. Waarbij het Westen een flinke vinger in deze smerige brei heeft.

Ik sluit af met het voorbeeld van ingrijpen in de Balkan-oorlog en de foute partij, de moslims, het voordeel geven en de verdedigende partij veroordelen door het ICC, het Internationaal Strafhof in Den Haag.

Door:
“Guardia Angel”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, belangenverstrengeling, Elite, Globalisering, Hypocrisie, Rotzakken, Verenigde Naties, verloedering. Bookmark de permalink .

11 reacties op De “wereldelite” . . .

 1. koddebeier zegt:

  De toegevoegde waarde van dat soort instellingen 0,0 !!
  slagers keuren hun eigen vlees !
  Nederland uit de VN en hun aanverwante clubjes. Stop de geldstroom van onze belasting euro’s aan deze mislukte instellingen..

  Like

 2. Steven zegt:

  Het westen moet vernietigd worden. Daardoor ook het niet ingrijpen van Mossels die hier mensen vermoorden… EU burgers opsluiten die tegen hun ondergang vechten… Het afmaken van Afrikaanse WITTE boeren waar niemand een woord over rept. ALLES PRO MULTICULTIE SHIT in Europa…. mossels overal Burgemeester maken om de boel in rap tempo af te breken..enz..enz..
  Maar de geest komt nu steeds sneller uit de fles…en de hel gaat straks overal uitbreken…en dan zal er vast wel op de eigen burgers worden geschoten, en het TUIG uit de derde wereld worden verdedigd!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Steven: 16.39. uur. Daar zie ik inderdaad, Rutte, met zijn rampenkabinet ook toe in staat. En de VN zijn voor mij de VERENIGDE NAZIES! Handlangers van de plutocraat Soros, en de demonische NWO.

   Like

 3. Klaas zegt:

  “The State shall protect human rights in accordance with the Sharia”
  Article 26, The Basic Law of Governance, Saudi Arabia.

  Like

 4. Elisah zegt:

  Iets anders, verkiezingsfraude?

  Geliked door 1 persoon

 5. Claudia M. zegt:

  UN = United Nitwits
  VN = Verenigde Nitwits (= leeghoofden)

  Like

 6. Graaiers hebben nooit genoeg. Als zij hun mega-rendabele functie verlaten vanwege o.a. hun eindtermijn of pensioengerechtigde leeftijd, dan gaan ze via hun opgebouwde connecties gewoon ergens een topfunctie bekleden als o.a. “Commissaris” (met uiteraard weer een mega-salaris!) Het elite “Ons kent ons” systeem!

  Like

 7. Elisah zegt:

  Iets anders,
  https://tpo.nl/2018/09/12/eu-parlement-stemt-voor-einde-van-het-vrije-internet-nieuwe-online-auteursrechten-goedgekeurd/

  EU-parlement stemt voor einde van het vrije internet: nieuwe ‘online auteursrechten’ goedgekeurd
  Uploadfilters gaan einde maken aan meme’s en vrije info, internet voortaan vooraf gecensureerd, mogelijk einde Google News

  Grote internetplatforms als YouTube, Facebook en Instagram moeten vergoedingen gaan afdragen over auteursrechtelijk beschermde filmpjes, foto’s of muziek die gebruikers uploaden. Ook voor uitgevers gloren meer inkomsten. Internetsites als Google News die een deel van een nieuwsbericht online zetten moeten daar een vergoeding voor neertellen, door sommigen linkbelasting genoemd.

  Like

 8. Sargentini kreeg groot applaus van de linkse Eu kerk bij het afkraken en afbranden van Orban en zijn opstelling naar de Eu. Hoogstwaarschijnlijk zal zij worden voorgedragen voor een nog mooiere job elders.
  Terwijl Orban mag worden voorgedragen voor inzet van vrede en bescherming van bevolking (Wilders vindt dat hij dit verdiend) waar juist al die andere het laten afweten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s