Juncker kan bewaking buitengrenzen met gerust hart aan lidstaten zelf overlaten

Screenshot_64

Juncker tijdens zijn toespraak “State of the European Union”.

(Door: Jelte Wiersma)

Voorzitter Jean-Claude Juncker van de Europese Commissie pleitte woensdag in zijn State of the Union weinig verrassend voor verdere integratie om de soevereiniteit van de Europese Unie (EU) te beschermen. Hij wil daarvoor onder meer – zoals eerder anderen ook al bepleitten – een EU-grensbewakingsorganisatie van 10.000 mensen opzetten. Zoals telkens met Juncker´s voorstellen geldt: welk probleem wordt ermee opgelost?

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR. Bookmark de permalink .

23 reacties op Juncker kan bewaking buitengrenzen met gerust hart aan lidstaten zelf overlaten

 1. Sabeltant zegt:

  Stompzinnig nep-bewaking van een zoenende zatlap.
  Die “bewakers” hebben geen enkele mandaat anders dan even te bellen dat er vluchtelingen staan om dan vervolgens een bus te sturen om ze op te halen.
  De Europese Unie wil juist al die analfabete islamitische migranten die gaan ze nooit tegenhouden.
  We zijn Frontex nog niet vergeten? Ook al zo’n mislukte bewaking. Het is gewoon een veerdienst naar Europa.
  We hebben geen nep politie grensbewaking van de EU nodig, we moeten stoppen met de Europese Unie en onze eigen grenzen bewaken, met militairen die kunnen en mogen schieten op ongewenste indringers!

  Geliked door 2 people

 2. Ruud zegt:

  Praatje voor de vaak aangezien massale immigratie nou net de enige voorwaarde is om de tegenstand tegen èèn politiek Europa te breken. Dit geheime akkoord verdraagt zich niet met strenge grensbeveiligingen dus wat hij hier oplepelt is pure volksverlakkerij hetgeen duidelijk blijkt uit de houding tegenover Polen en Hongarije.

  Geliked door 1 persoon

 3. Jules Vismale zegt:

  En de walgelijke stomkop van een Juncker wil daarbij opnieuw gaan proberen om de gehate euro tot de sterkste munt ter wereld te maken! Dat geld is in werkelijkheid zelfs geen stuiver meer waard omdat veel mensen gewoon voor betalingen pinnen en bijna geen munt- of briefgeld meer gebruiken! Ik hoop dat zijn lever dadelijk zo vergiftigd is dat hij heel langzaam eraan sterft!

  Geliked door 1 persoon

 4. Elisah zegt:

  https://www.hln.be/nieuws/buitenland/ook-in-beroep-belgie-hoeft-zes-kinderen-van-is-vrouwen-niet-te-repatrieren~a93f02d5/

  Ook in beroep: België hoeft zes kinderen van IS-vrouwen niet te repatriëren

  Na de Brusselse rechtbank van eerste aanleg heeft nu ook het Brusselse hof van beroep beslist dat de Belgische staat niet verplicht is zes kinderen van twee Belgische IS-strijdsters te repatriëren. De kinderen zitten samen met hun moeders in een Koerdisch gevangenenkamp.

  Like

 5. Rob van Marle zegt:

  Kunnen wij zelf doen

  Geliked door 1 persoon

 6. jack black zegt:

  Dit was een van zijn laatste amtshandelingen !
  Hij laat zich niet meer opstellen !
  Met andere woorden, hij gaat met een
  gigantisch pensioen naar huis !
  Naar mijn inschatting verhuist hij naar
  onbekende bestemming !
  Een vol gevulde weinkelder is hem al zeker !

  Like

 7. scherpschutter zegt:

  Je kan alles schrijven en vinden over juncker wat je wil maar de conclusie is altijd “Juncker is een zwijn, het doodschoppen nog niet waard. “

  Like

 8. Jan zegt:

  ‘…..een EU-grensbewakingsorganisatie van 10.000 mensen opzetten.’
  10.000 parasieten en landverraders er bij

  Die randdebiel denkt werkelijk dat landen Hongarije en Tsjechië dat geteisem over de vloer zouden willen hebben. Die zijn het binnen vallen van de Russen nog niet vergeten.

  Geliked door 1 persoon

 9. Claudia M. zegt:

  Ik ga hier niet eens veel woorden aan vuil maken, wat hebben ze ons in een onvoorstelbare teringzooi gemanoeuvreerd! Dat zo’n dronkenlap het woord integratie überhaupt nog, in de naar drank walmende, mond durft te nemen, is mij helemaal een raadsel?

  Er is geen integratie, op geen enkel vlak en die is er ook nog nooit geweest.

  Like

 10. In 1993 heeft de EU de grenzen geopend voor: Vrij Verkeer van goederen, diensten, personen en geld! En nu moet ineens dringend een grensbewaking worden ingesteld! Heb ik iets gemist? Is het woord DEMENTIE nu ook uit het woordenboek geschrapt?

  Like

 11. Benesha zegt:

  Mensen, wie de plannen van de EU meningsdictatuur een beetje door heeft, beseft dat die 10.000 man nooit grensbewaking zullen doen, maar de eerste divisie is van het zo gewilde Europese leger, dat tegen de bevolking zal ingezet worden in elke uithoek waar men durft te protesteren.

  Like

 12. Jean zegt:

  Als die waardeloze Luxemburger zijn klepper opent onstaan er altijd problemen en komt een enorme drankwalm de dampkring in en dan hebben we de waardelooste van de club leeglopers, verrotstad, nog niet gehoord…., die zien doet je maag in een knoop vallen.

  Like

 13. Elisah zegt:

  Ondertussen…
  https://fenixx.org/2018/09/12/president-tanzania-roept-op-tot-een-afrikaanse-bevolkingsexplosie-gooi-je-voorbehoedsmiddelen-weg/

  President Tanzania roept op tot een Afrikaanse bevolkingsexplosie – ‘gooi je voorbehoedsmiddelen weg !’

  De president van Tanzania heeft verontwaardiging veroorzaakt door te zeggen dat mensen die geboortebeperking gebruiken lui zijn, volgens berichten.

  Like

 14. ronald zegt:

  Hongaren en Bulgaren lossen het ZELF op!!!

  Like

 15. Nu snap ik opeens die klimaat verstoring……… door …………………Juncker´s alc.dampen.

  Like

 16. Williaan zegt:

  De bewakers moeten zeker de hulpverleners en mensensmokkelaars zijn. Lastposten als de Hongaren die echt de grens bewaken worden zwaar gestraft. Er zelfs worden zelfs andere zaken bijgehaald om de rest van de onnozelaars om te praten, wat natuurlijk gemakkelijk lukt daarom zijn ze ook onnozel!

  Like

 17. Sharon zegt:

  Dronkemanspraat , en ook deze aktie zit in de doofpot !

  Like

 18. kampersrene zegt:

  hij gaat op 1 november 2019 met pensioen – Ik gun hem de eeuwige rust…misschien kan moeder natuur… hem een beetje helpen .Zijn laatste historische…. woorden voor zijn eeuwig durend pensioen ….zijn nu al gekend…”” doe ze nog eens vol”””

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s