Palestijnen verklaren Trump tot hun vijand, dreigen met explosie van geweld

Screenshot_61

(Vertaling: E.J. Bron)

Vertegenwoordigers van de Palestijnse Autoriteit hebben ervoor gewaarschuwd dat hun volk zal reageren op het jongste standpunt van de Amerikaanse president Donald Trump – waarschijnlijk op de enige manier dat het kent – met een explosie van geweld.

Israel Heute

In het begin van deze maand heeft Trump zijn belofte ingelost om de totale Amerikaanse financiering van de UNRWA te beperken, een instelling van de Verenigde Naties die ervoor werd gecreëerd om het Palestijnse vluchtelingenprobleem in stand te houden, en een van de belangrijkste belemmeringen voor de vrede. Daarna beperkte hij de hulp aan Palestijnse ziekenhuizen in Oost-Jeruzalem, naar men zegt vanwege de weigering van de Palestijnse Autoriteit om vredesgesprekken te voeren met Israël. Deze week heeft Trump aan deze maatregelen nog de sluiting van het PLO-kantoor in Washington DC toegevoegd. Het kantoor diende in feite als Palestijnse “ambassade” in de Vs.

Als reactie op het nieuws van de Israëlische tv-zender Channel 10 gingen de Palestijnen los op Trump en dreigden dat zijn politiek voor Israël nog meer bloedvergieten zou betekenen.

“Trump is een vijand van het Palestijnse volk en een vijand van de vrede”, zeiden de Palestijnen. “De Amerikaanse president Trump moedigt terreur en extremisme aan met zijn politiek, die tot geweld in de regio zou kunnen leiden, dat in de gezichten van Israël en de VS zal exploderen.”

Bron:
www.israelheute.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, demoniseren, Donald Trump, Islam, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Moslims, Rotzakken, Terrorisme, VS. Bookmark de permalink .

26 reacties op Palestijnen verklaren Trump tot hun vijand, dreigen met explosie van geweld

  1. Roni zegt:

    Het zal niet waar zijn…..moslims&geweld. Wie gelooft dat nu?

    Like

    • hans-e-pans zegt:

      Moslims&geweld, een vreemde combinatie die hier in het westen word gebezigd. Moslims antwoorden daar dan weer op dat de Islam&vrede meer de werkelijkheid weergeeft. Ze, de Moslims , weten natuurlijk dondersgoed wat de Moslimpleasers hier in het westen graag willen horen.

      Like

    • kampersrene zegt:

      Inderdaad ,hoe kan dat nu… een volk met een religie die peaceful is en bovendien zijn ze nog peaceloving too

      Like

  2. Ruud zegt:

    Tja, zo kennen we ze weer. Geweld is het handelsmerk en typisch voor een godsdienstoorlog.

    Geliked door 1 persoon

  3. Aegolius cs zegt:

    Wellicht met Iran op de achtergrond?
    Domme gelovigen. U zult het zeker niet overleven.

    Like

  4. Steven zegt:

    “Trump is een vijand van het Palestijnse volk en een vijand van de vrede”

    Als er één een VIJAND is van alles, dan zijn dat die KLOTE Palestijnen wel. Die voeren al oorlog zolang ik leef…

    Like

  5. Sabeltant zegt:

    Ach wat, moslims die dreigen, ze doen niet anders toch?
    Binnenkort brandende vliegers op het witte huis dus…
    We gaan het zien. De wraak van President Trump zal zoet zijn, geen geld meer, dan is het zo afgelopen met dit vreselijke volkje.

    Like

  6. koddebeier zegt:

    Het wordt tijd om voorgoed af te rekenen met dat terroristen tuig !

    Like

  7. Jan zegt:

    Palestijnen: Als wij geen vluchtelingen worden genoemd zijn wij helemaal niks, buuh, uuuh, hu

    http://elderofziyon.blogspot.com/2018/09/palestinians-admit-if-they-arent.html

    Like

  8. Harry zegt:

    Tja , dan zie je waar je mee te maken hebt !
    Tuig , al die kleremoslims !
    De enige manier om ze wat bij te brengen is , wanneer je ze een bom op hun harses gooit .
    Dan hebben ze nog een halve seconde om na te denken waar ze mee behept zijn .

    Afijn we hebben hier in de regering wel iemand die die arme palestijnen wel extra te hulp zal schieten .
    De miljoenennota kan nog net even aangepast worden .
    Of we maar even willen betalen !

    Zouden die lorrenkoppen niet bij zinnen komen als ze de moord steken van de honger ?

    Ach nee , dat is ook niet humaan .
    Dan toch die bom maar .

    Geliked door 1 persoon

  9. ruud beijer zegt:

    Ja die Trump dat is iemand die voor zijn volk opkomt.Wij hebben de verrader rutte. Die heeft ons land aan de islam en de vluchtelingen.

    Geliked door 1 persoon

  10. F1802 zegt:

    Dus Trump stopt met veel gratis geld geven voor hulp aan Palestijnen die hun probleem zelf creëren, wat zijn goed recht is natuurlijk. Palestijnen worden daarop terroristisch naar Amerika toe. Manman wat een fucking debielen daar in Palestina. Kunnen niet eens hun eigen broek ophouden. Go for it Trump!

    Geliked door 1 persoon

  11. A Ruygrok zegt:

    Ipv de Amerikanen netjes te bedanken voor de jaren lang genoten steun wordt ze een explosie van geweld voorgehouden…, Israël gaf ze de Gazastrook en als Dank krijgen ze raketten en fakkels terug …, rare lui die palestijnse gabbers…, en altijd worden ze gesteund door de links correcte gutmens.., die trouwens alles zo’n beetje steunen wat geweldadig is tegen de eigen identiteit…, vroeger waren ze altijd voor de sovjets en zo…en nu voor allah e.a geestverwanten…, rare lui die gut gabbers…,
    A.Ruygrok, Monster.

    Geliked door 1 persoon

  12. Toch geweldig van die Trump ! Hij doet het toch maar steeds weer ! Dat is voor het eerst dat een President een duidelijk signaal aan die moslim terrorristen geeft !

    Geliked door 5 people

  13. Tom Hendrix zegt:

    Ach gut, de Palestijnen zijn boos. Dat hebben ze dan weer gemeen, met de volgers van de islam.

    Geliked door 1 persoon

    • Guus Velraeds zegt:

      De Palestijnen zijn overwegend volgers van de islam. Zeg maar dubbel genaaid door de Palestijnse en Arabische elite. Genaaid door het eeuwig in stand houden van de zogenaamde vluchtelingen status waardoor het hun onmogelijk gemaakt wordt een leven op te bouwen. Daarnaast genaaid door het islamitisch geloof waarin ze geboren werden en gevangen gehouden worden omdat zelfstandig nadenken en vrije keuzen maken vanaf de kleutertijd eruit geramd wordt door sociale controle en dreigen met hel en verdoemenis bij afwijken van de islamitische norm.

      Geliked door 1 persoon

  14. Claudia M. zegt:

    Mooi, dan is de bevolking van Israël nu gewaarschuwd. Ik begreep dat de regering inmiddels volledig akkoord gaat met het dragen van wapens voor Israëliërs. Hopelijk worden zij ook in staat gesteld en geholpen schietoefeningen te doen. Het enige wat rest is raak schieten!

    Ik ben zo verschrikkelijk klaar met die schijt islam en de waarlijk onvoorstelbare haat die daarvan uitgaat! Opzouten met je dwingende ideologie! Als het nu aan mij lag, gingen ze allemaal terug naar hun islam-shithole!

    Geliked door 1 persoon

  15. koosv8 zegt:

    Altijd meteen die AGRESSIE, maar ze hebben gelukkig nog wel houvast met hun religie van de vrede……….RELIGIE VAN DE WREDE, dat komt dichterbij de waarheid dat weet iedereen.

    Like

  16. Pingback: Palestijnen verklaren Trump tot hun vijand, dreigen met explosie van geweld! | eunmask

  17. Marc zegt:

    Vrede zij Trump!

    Geliked door 1 persoon

  18. Ik vermoed dat vanaf nu er naast jihadstrijders die aanslagen plegen er ook PA strijders aanslagen gaan plegen op alles wat maar Amerikaans is.

    Like

  19. Corné zegt:

    Wie waren ook alweer de uitvinders van het terroriseme? Zoals het kapen en opblazen van een kist vol onschuldige reizigers? Oh ja, ik weet het weer. De Palestijnen. Jaren geleden al. Nu is het overgenomen door – hoe kan het ook anders – de hele moslimwereld. De ideologie, liever gezegd de idiotologie, van de vrede. Wereldwijd alleen maar haat, sadisme, gruwelijke moordpartijen, middeleeuwse denkbeelden. En ze krijgen nog sympahtie ook…… Wat is er mis in onze wereld?

    Like

  20. Johan de derde zegt:

    Wat zou het heerlijk zijn geen palestijn of eigen geen moslim meer op aarde, dan hebben wij als christen boedist taoist jood hindoe atheist enz peace on earth natuurlijk hebben we dan nog de linkse debielen dat is de volgende gezwel waar aan moet worden gewerkt.

    Like

  21. Sharon zegt:

    Palestijnen is Islam , Islam is dood en verderf waar ook ter wereld !

    Like

  22. Jan zegt:

    Schrijfster van boek The Right to Maim: Debility, Capacity, Disability beweert hierin dat Joden smeerlappen zijn, dat zij zoveel mogelijk levens van ‘Palestijnen’ sparen om hen onder controle te houden

    Book Accusing Israel of Sparing Palestinian Lives ‘In Order To Control Them’ Wins Women’s Studies Award
    https://www.algemeiner.com/2018/09/12/book-accusing-israel-of-sparing-palestinian-lives-in-order-to-control-them-wins-womens-studies-award/

    Dit is even krankzinnig als de bewering dat het IDF geen Arabische vrouwen verkracht omdat zij racisten zijn
    Why in the World Are IDF Soldiers Not Raping Anyone?
    http://www.israeltoday.co.il/NewsItem/tabid/178/nid/28493/Default.aspx

    Like

Plaats een reactie