Dalai Lama: “Europa is van de Europeanen”. Vluchtelingen moeten terugkeren en hun vaderland weer opbouwen

Screenshot_81

(Door: Virginia Hale – Vertaling: “Wachteres”)

De Dalai Lama heeft op een persconferentie in Zweden gezegd dat “Europa aan de Europeanen toebehoort” en hij gaf te kennen dat vluchtelingen gerepatrieerd moeten worden, zodat zij hun vaderland weer kunnen opbouwen. Toen hij in de multiculturele stad Malmö, waar bijna de helft van de inwoners van buitenlandse afkomst is, waarvan Irakezen de grootste groep vormen, zei de leider van het Tibetaans boeddhisme dat Zweden wordt gezien als “een vreedzaam en in het algemeen welvarend land” met een relatief kleine kloof tussen rijk en arm.

Breitbart

“Norrköpings Tidningar” meldt dat de Dalai Lama “vervolgens spontaan verder ging met het bespreken van een van de grootste problemen bij de Zweedse verkiezingen – de opvang van vluchtelingen”. Toen hij opmerkte dat een groot aantal immigranten uit het Midden-Oosten en van elders zich in Europa hebben gevestigd, zei de met de Nobelprijs voor de Vrede bekroonde geestelijk leider dat het goed was voor naties om “een vluchteling te helpen die zich echt in levensgevaar bevindt”. “Ontvang hen, help hen, geef aan hen onderwijs….. maar uiteindelijk moeten ze hun eigen land ontwikkelen”, aldus de 83-jarige Tibetaan.

“Ik denk dat Europa aan de Europeanen toebehoort”, voegde hij er aan toe en hij benadrukte dat landen als Duitsland en Zweden duidelijk moeten maken dat vluchtelingen “naar hun thuislanden moeten terugkeren en die opnieuw moeten opbouwen”.

De Dalai Lama bezocht het land om de 80ste verjaardag van de internationale inspanningen van Zweden ter bestrijding van armoede te vieren en hij maakte de kritische opmerkingen op woensdag, drie dagen na de algemene verkiezingen in Zweden, waarin de Zwedendemocraten – een partij die zowel in de lokale als in de internationale media werd verguisd, vanwege haar verzet tegen de massamigratie – een recordaantal van de stemmen kregen.

Het is niet de eerste keer dat de boeddhistische icoon, die door miljoenen volgelingen over de hele wereld wordt vereerd, commentaar geeft op de migratiepolitiek in Europa, terwijl hij al eerder het belang heeft benadrukt van het behoud van het continent als vaderland voor zijn inheemse volkeren, “ook vanuit moreel oogpunt”.

In een toespraak tot de Duitse “Frankfurter Algemeiner Zeitung” in 2016 zei de Dalai Lama dat vluchtelingen “slechts tijdelijk moeten worden toegelaten”. Hij stelde dat hij van mening was dat er “te veel” in Europa waren, en hij voegde daaraan toe: “Met name Duitsland kan geen Arabisch land worden, Duitsland is Duitsland”.

Bron:
www.breitbart.com
Door: Virginia Hale

Vertaald uit het Engels door:
“Wachteres”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", Boeddhisten, Europa, gezond realisme. Bookmark de permalink .

22 reacties op Dalai Lama: “Europa is van de Europeanen”. Vluchtelingen moeten terugkeren en hun vaderland weer opbouwen

 1. Sharon zegt:

  Europa van de eurpeanen en de vluchtelingen moeten terug om hun land op te bouwen, denkt deze 83 jarige man nu echt dat het zo simpel is ? Kijk in Zweden krijgen ze gratis iedere maand ca 1000 euro en gratis ziektekosten enz enz. maar in hun eigen land krijgen ze NIETS !!! Je zou ze misschien terug kunnen krijgen door het uitkerings geld naar een bank over te maken in hun thuisland en een gratis vliegticket erheen, En dan beloven dat ze recht hebben op 12 maanden gratis geld voor daar om aan hun land te besteden.

  Geliked door 2 people

  • Roni zegt:

   Ben jij gek geworden? Ze laten bij aankomst hier even snel hun paspoort verdwijnen en dan wil jij als we ze daar krijgen nog even cadeautjes gaan geven…zozo. Afval moet verwijdert worden.

   Geliked door 2 people

 2. Trucker zegt:

  Niet on topic maar islamieten gerelateerd dus altijd on topic

  Canada het land van de people Trudeau kloon van Klaver (of omgekeerd), in een winkeltje komt een roedel islamieten binnen en roven wat de wandelende tenten onder hun rokken (–>tussen hun benen klemmen<–).
  Ene kruipt in het achterliggende magazijn en wil de brandkast openen maar dat lukt niet, rechtop lopende vod vind (hoera) een zak met geld en munten en hopla moffelt dat maar onder die voddenrok en klem zeggen de beentjes en ze waggelt als een eend naar buiten.
  Je zal maar een iel ventje zijn en zo'n islamietenwijf klemt je met die beentjes en peinst dat ze aan het oefenen is met gewichten klemmen tussen die poten, voor als ze nog eens een winkeldiefstal gaat plegen…

  Like

  • Eric zegt:

   Volgende keer geen camera’s hangen maar machinepistolen die je kan richten en laten afgaan met een hendeltje onder de toonbank. En dan de kuisploeg even bellen om de boel op te schrobben en de kapotgeschoten ledematen en organen in de vuilbak te kieperen, weliswaar met een plastic zak eromheen zodat de rotzooi niet kan gaan stinken.

   Like

   • Trucker zegt:

    @ Eric zegt:13 september 2018 om 22:44

    “… weliswaar met een plastic zak eromheen…

    mag niet meer van de milieu lobby zou je wel eens serieuze problemen mee kunnen krijgen.

    Like

 3. BigLJohn zegt:

  in 2016 zei de Dalai Lama dat vluchtelingen slechts tijdelijk moeten worden toegelaten. Met name Duitsland kan geen Arabisch land worden, Duitsland is Duitsland. Wat een uitspraken, Geert Wilders zou het niet beter kunnen verwoorden. Met een verschil; De Europese volkeren zijn nog steeds niet te porren voor een massaal verzet. Zelfs Zweden, dat zwaar in de put zit, daar blijft alles na de verkiezingen bijna hetzelfde, terwijl de islam steeds meer en meer grip krijgt op het land. En dit geldt in mindere mate ook voor de andere Europese landen. Goed bedoelde vrome wensen van vrome mensen zoals de Dalai Lama. Maar daar is helaas geen oorlog mee te winnen !

  Geliked door 1 persoon

 4. laura van der storm zegt:

  Erica Terpstra is een bijzonder goede vriendin van de Dalai Lama, lees ik in de krant. Toevallig zit ze nu bij Jeroen Pauw. Even kijken of ze het er mee eens is dat Europa voor de Europeanen is volgens de Lama:-)).

  Like

 5. Verwondert mij eigenlijk dat de Dalai Lama dit kon zeggen zonder met de autoriteit in botsing te komen. Want in Zweden is het net als in Engeland not done om ook maar iets te zeggen ten nadele van de gelukszoekers. Europa is van de Europeanen is al ten nadele van de moslim die denkt dat Europa al bijna in zijn bezit is.
  Zo denkt ook Erdogan en zijn lange arm.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Deze Dalai Lama, heeft volkomen gelijk. Europa voor de Europeanen, en NIET voor de hele moslimwereld en voor half Afrika!

  Geliked door 2 people

 7. Jules Vismale zegt:

  Die dalai Lama is een man naar mijn hart en al degenen van links die vinden dat wij Nederlanders zogenaamd aan islamfobie lijden zouden eigenlijk dit artikel eens goed moeten lezen:

  Islamofobie?! Moslimtheoloog moet opbiechten: ‘Nergens ter wereld hebben moslims het zo goed als in Nederland!’

  Het is hier in Nederland namelijk helemaal niet zo ernstig gesteld met de zogenaamde ‘islamofobie’ waar enge mannetjes als Tunahan Kuzu of Abou Jahjah zo vaak over klagen. Sterker nog: geen land ter wereld zorgt zó goed voor z’n moslims (links lijkt precies op het nazisme die toch ook tijdens WO II hartstikke aardig waren tegen de islam en hen zelfs nog steunden ook tegen joden, “ongelovigen”en allen die door ehn als minderwaardig werden gezien!) als Nederland. Dat zeg ik niet, maar de islamitische theoloog Mohammed Ajouaou en dat is nog wel een moslim! Kappen dus met al het zielige gezeur over hoe slecht de moslims zogenaamd behandeld zouden worden hier!

  Als moslim in Nederland heb je het dus helemaal niet zo slecht. Misschien krijg je een ander beeld als je luistert naar de tirades van DENK-volksmenners als Tunahan Kuzu of Farid Azarkan, of je oor te luister legt bij professionele whitey helpers als Sunny Bergman. Maar niets is in feite minder waar: want de moslims in Nederland hebben het reuzegoed.
  Sterker nog: je kan als richting Mekka biddende geloofs–fan nergens in Europa beter bivakkeren dan in Nederland. België doet namelijk moeilijk over hoofddoeken, in Frankrijk vindt men dat moslimjongeren ook varkensvlees mogen eten (en ook alcohol moeten drinken!) en in Polen of Hongarije “kan je het wel helemaal vergeten.”

  Kortom: de moslims in Nederland zitten er maar warmpjes bij. Nee, dat zijn geen verhaaltjes van de PVV of Pegida. Het wordt uiteindelijk gewoon beweerd door islamitische theologen, werkzaam aan de Vrije Universiteit. Het is hier echt een waar paradijs voor de volgelingen (hoe is dat toch mogelijk?) van de Profeet, zo vertelt Mohamed Ajouaou vandaag in De Volkskrant:

  “Als moslim in Europa, zegt Mohamed Ajouaou (50), theoloog, auteur en docent Islamstudies aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, ben je waarschijnlijk in Nederland het beste af. Er is vrijheid van geloof, er is respect voor de islamitische rituelen, er mogen moskeeën worden gebouwd.
  ‘Moslims die beweren dat hier geen godsdienstvrijheid bestaat, hebben het mis.’”
  Zo, dat verheldert een boel! We kunnen dus stoppen met het verhaaltje over moslims als een soort weerloze slachtoffers (die lui krijgen van hun linkse vrienden hier zelfs al moskeeën cadeau zonder dat de moslims daar zelfs om te vragen of dat op te dringen!) van het xenofobe Nederland. Het moge duidelijk zijn dat die lezing van onze maatschappij een regelrecht gejokt verhaaltje is – niets meer en niets minder.

  En al de moslims die zich zo uitvretend en ondankbaar tonen tegen die figuren van links die zich zo gastvrij tegen hen gedragen mogen nog sneller Nederland uit worden geschopt dan de “vluchtelingen”! Het zijn gewoon een bende eisende parasieten, huichelaars, lapzwansen en slampampers! Ik heb gezegd!

  Like

 8. Wachteres zegt:

  In feite is het een verbijsterend domme, maar – vanwege zijn hoogmoed – een levensgevaarlijke arrogantie, als mensen vinden dat ze het recht hebben om een werelddeel, dat in eeuwen is opgebouwd,zodanig te veranderen dat er niets van overblijft. en zelfs vernietigd wordt.

  Het is voor mij een raadsel hoe mensen zover kunnen komen, dat zij een dergelijke behoefte hebben.

  Geliked door 1 persoon

 9. koddebeier zegt:

  hun vaderland weer kunnen opbouwen…….En daar zijn ze nou net te lui en te belazerd voor.
  Maar het geheel past wel in de bezetting drang van de islam, het zijn geen vluchtelingen maar bezetters, althans veruit de meeste !

  Like

 10. Elisah zegt:

  Wanneer je protesteert tegen moord en verkrachting, dan ben je een hond uit de hel en een racist…

  Like

 11. Elisah zegt:

  https://tpo.nl/2018/09/14/syrische-jongeman-krijgt-12-weken-jeugddetentie-wegens-doodsbedreigen-burgemeester-laarbeek/

  Syrische jongeman’ krijgt 12 weken ‘jeugddetentie’ wegens doodsbedreigen burgemeester Laarbeek
  ‘Syrische jongeman’ was boos omdat hij niet meteen een huis kreeg

  Voor bedreiging van burgemeester Frank van der Meijden van de Brabantse gemeente Laarbeek is een Syrische jongeman vrijdag veroordeeld tot slechts twee twaalf weken jeugddetentie, waarvan 10 weken voorwaardelijk, plus een ambulante ‘behandeling’ voor zijn psychische problemen. Tegen de negentienjarige man was jeugd-tbs geëist.

  Like

 12. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/09/13/frankfurt-turk-gearresteerd-voor-het-beramen-van-een-bomaanslag-op-een-gay-nachtclub-en-een-katholieke-kerk/

  Frankfurt – Turk gearresteerd voor het beramen van een bomaanslag op een gay-nachtclub en een katholieke kerk

  Een Duitse tiener is gearresteerd op verdenking dat hij een islamitische extremistische bomaanslag in Frankfurt aan het plannen was, zeiden officieren van justitie donderdag.
  Officier van justitie van Frankfurt, Sinan Akdogan (WTF ?), vertelde de Associated Press dat de 17-jarige gearresteerd werd door de Hessische politie op 1 september en door een rechter werd veroordeeld op verdenking van het voorbereiden van een ernstige daad van geweld.

  Like

 13. die gasten kunnen in europa doen wat ze willen gaan in ander land op vliegtuig naar eigen land en komen gewoon terug niemand doet er iets aan

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s