Europa: bidden in de openbare ruimte

Screenshot_76

Het is geen toeval dat veel Britse jihadisten uit Birmingham kwamen, dat “de jihadistische hoofdstad van Groot-Brittannië” wordt genoemd.

(Door: Giulio Meotti)

Een paar maanden geleden ontstak er een storm van protest in de wereldmedia nadat de Poolse katholieken in het hele land een massaal openbaar gebed hielden. De BBC bestempelde het als “controversieel“, vanwege “bezorgdheid dat het kan worden gezien als steun aan de weigering van de staat om moslimmigranten binnen te laten”.

Dezelfde controverse brak echter niet uit in Groot-Brittannië toen 140.000 moslims baden in het Small Heath Park in Birmingham tijdens een evenement georganiseerd door de Green Lane Moskee om het einde van de Ramadan te vieren.

Lees verder>>>
(h/t H. en G. K.)
Gatestone Institute

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, Christendom, christenhaat, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Europa, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op Europa: bidden in de openbare ruimte

 1. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Yja, twee maten. Islam wordt verheerlijkt, idem moslims, terwijl de meest gruwelijke zaken waarvan wij ongewild deelgenoot werden/worden door diezelfde islam wordt “gepredikt”.

  Like

 2. Guus Velraeds zegt:

  Kijk fop feministen van Nederland.

  Dit is een kordate rechttoe rechtaan Iraanse vrouw die nog weet wat oer feminisme is.

  Zij is geen verwend overdadig positief gediscrimineerd tutje dat van gekkigheid niet meer weet wat zij doet. Zij geeft haar ongezouten mening aan een Iraanse beroepsmoslim die haar opdraagt een Nikab te dragen omdat ze het lef heeft ongesluierd buiten haar huis te zijn.

  Zij roept hem toe waar hij het lef vandaan haalt voor haar te bepalen wat ze dragen moet terwijl hij ondertussen met zijn ideologie een heel land heeft kapot gemaakt.

  De vrouw in kwestie krijgt veel bijval van voorbijgangers. Deze voorbijgangers zijn alles behalve lafbekken die gedwee en opportunistisch de heersende macht napraten.

  https://twitter.com/hashtag/MyCameraIsMyWeapon?src=hash

  Like

 3. Roni zegt:

  De duisternis begint pas net te vallen in WestEuropa, waar hebben we het over. Nu, sinds de knieval van zwijn Merkel&consorten, weten de geimporteerden&hun nazaten dat ze in bijna alles vrijspel hebben en met de vereiste aantallen zijn. Heel WestEuropa, van politici tot aan 99% van de inheemse bevolking, is zomaar even vergeten/wenst niet te zien wat er aan de buitengrenzen van Europa al is gebeurd met Christelijke/atheistische landen als Libanon/Cyprus/Joegoslavie. In de recente geschiedenis wel te verstaan. Wij, inheemsen, MOGEN, opgelegd door Brussel natuurlijk, ons niet verdedigen. Neen, wij dienen slechts als incidenteel voorbereidend slachtvee, nu nog, te vergelijken met de geannexeerde koninklijke jachtgebieden. Vlucht nu het nog kan, daar hoef je je niet voor te schamen immers de gewone blanke continentverraders, politie, de politici en het rechtssysteem alhier kotst ons ECHTE Nederlanders&overige inheemse WestEuropeanen al jarenlang uit. Wij zijn tot NIETS verworden willens en wetens. Er zal volgens mij een tijd in de toekomst komen dat de weinige vrije overgebleven WestEuropeanen nog jaloers zullen zijn op de natives van NoordAmerika, zij hebben nog wat verwaarloosbare reservaten tot hun beschikking en autonomie daarover. Het zij zo, of ik deze strijd zal overleven dat waag ik ook te betwijfelen, maar, voor mijn vrijheid zal ik altijd blijven vechten hoe in het klein ook.
  Vergeet niet: burgelijke ongehoorzaamheid is tegenwoordig een plicht. Alles begint in het kleine. WIJ zijn het volk. Niets moet weer iets worden, snel…. Amen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s