VIDEO: De islamisering van Europa zal uitmonden in burgeroorlog!

 

Het is een historische fout geweest van vele politieke generaties om de islam hier in West-Europa binnen te halen… De afgelopen jaren heeft een groot aantal veiligheidsexperts, topfunctionarissen en andere intellectuelen zich uitgesproken over de veiligheidssituatie in Europa. Zij schatten de kans op een pan-Europese burgeroorlog reëel of zelfs onvermijdelijk….

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Balkanske priče”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, cultuurrelativisme, Europa, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, landverraad, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

37 reacties op VIDEO: De islamisering van Europa zal uitmonden in burgeroorlog!

 1. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/09/13/dalai-lama-europa-behoort-toe-aan-europeanen/

  Dalai Lama: “Europa behoort toe aan Europeanen”

  De Tibetaanse geestelijke leider, de Dalai Lama, zei woensdag dat “Europa aan de Europeanen toebehoort” en dat vluchtelingen naar hun geboorteland moeten terugkeren om ze weer op te bouwen.

  Geliked door 2 people

 2. Jan zegt:

  ‘…..en andere intellectuelen…’

  Geliked door 5 people

  • koddebeier zegt:

   ‘…..en andere intellectuelen…’ m/z en debiele deugmensjes !

   Like

  • Jan zegt:

   Beatrice de Graaf, terrorismedeskundoloog: ‘Geef aanslagen gewoon minder aandacht!’
   http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/08/knettergekke-terrorisme-expert-beatrice-de-graaf-geef-aanslagen-gewoon-minder-aandacht/

   Beatrice de Graaf: “Eigenlijk heeft de geschiedenis uitgewezen dat Arafat geen terrorist is (maar een vrijheidsstrijder)”

   Als je als moordenaar zegt dat je een vrijheidsstrijder bent, nou, dan ben je een vrijheidsstrijder, aldus intellectueel De Graaf

   Geliked door 1 persoon

   • boorzalf zegt:

    Voor de studenten van de universiteit van Nederland,
    Het huishoudboekje van Yasser Arafat

    Om zomaar eens een indruk te geven van wat hij en zijn roversbende in die donkere periode hadden uitgevreten onder het dichtgeknepen oog van de wereldpers, volgt hier een opsomming uit hun gruwelijke huishoudboekje, waaronder ook plannen die nog uitgevoerd zouden worden. Al rééds in 1967 had Arafat met zijn Fatah-groep vanuit Nabloes in Judea en Samaria een zestigtal aanslagen op Israëlische burgerdoelen als boerderijen, fabrieken, scholen en een bioscoop georganiseerd. Er werd heel veel bloed vergoten. Uiteraard sloeg Israël keihard terug. Tussen 1969 en 1985 pleegden PLO-groepen meer dan 8000 aanslagen, waarvan tenminste 435 in het buitenland. Meer dan 650 Israëliërs, 28 Amerikanen en tientallen burgers van andere landen kwamen bij de terreuraanslagen om. (3) In 1970 gaf Arafat opdracht tot het vermoorden van Joodse schoolkinderen in de Israëlische plaats Avivim. Op 8 mei 1970 voerden de Palestijnse terroristen een aanval op een Israëlische schoolbus uit. Twaalf Israëlische burgers, waaronder negen kinderen, werden gedood, toen de terroristen twee bazooka granaten op de bus hadden afgevuurd. De aanval vond plaats op de weg naar Moshav Avivim. Vroeg in de ochtend vertrok de bus met de schoolkinderen uit Avivim naar de nabijgelegen scholen. Tien minuten later werd de bus in een hinderlaag onder vuur genomen. De bestuurder was net als twee andere volwassenen op slag dood. Vervolgens botste de bus tegen een dijk. De aanvallers bleven op de omgeslagen bus vuren. (7) Op 11 maart 1978 vond een bloedige aanslag plaats op de kustweg tussen Haifa en Tel Aviv. De aanslag stond bekend als de Coastal Road Massacre. 138 Israëliërs, waaronder 13 kinderen, werden gegijzeld en later op ’n beestachtige wijze afgeslacht. Eén van de meest gevaarlijke terroristen was Dalal Mughrabi. Die terroriste was een wrede moordenares. Later werd die terroriste uitgeschakeld door een speciaal Israëlische anti-terreureenheid. Aan de anti-terreureenheid nam Ehud Barak, de latere premier van Israël en de minister van Defensie, deel.

    Geliked door 2 people

   • Tom Hendrix zegt:

    @Jan: 16.31. uur, op 13/9. Dat wijf spoort echt niet. Dan zal ze Che Guevara ook wel “een toffe peer”, vinden. Progressieven/ communisten, socialisten, groenen, en links liberalen, totaal mesjokke zijn ze. De waanzin regeert bij deze achterlijken.

    Geliked door 1 persoon

 3. Dirk Stam zegt:

  Wat wij kinnen doen is ons er op voorbereiden en dan hopen op een goede afloop

  Like

 4. Williaan zegt:

  Die kans wordt met de dag groter 😦

  Geliked door 1 persoon

 5. Harrie Vaes zegt:

  De burgeroorlog en het verzet is al gaande…..het vuur is reeds aangestoken…..Onze zogenaamde leiders hebben de lucifers zelf tot ontbranding gebracht.

  Geliked door 4 people

 6. Hovawart zegt:

  Het kan veranderen als de islam niet als religie of als een ideologie word gezien, maar als een sekte, een uiterst gewelddadige sekte die hun sekteleden oproept tot het uitmoorden van ongelovigen…..

  Geliked door 2 people

 7. Statler & Waldorf zegt:

  Die burgeroorlogen vinden al plaats, weliswaar op kleinere schaal maar toch, in Zweedse, Franse en Duitse steden.
  Kwestie van tijd en andere steden en landen zullen volgen en zo glijden we langzaam maar gestaag verder de ellende in.

  Geliked door 7 people

 8. Louis Portugal zegt:

  Ik hoef de toespaak niet te zien om het helemaal met hem eens te zijn.
  En het komt sneller dan velen kunnen vermoeden.
  Ieder jaar worden de financiële duimschroeven verder aangedraaid om al die “VLUCHTELINGEN” te kunnen betalen.
  Bijdrukken is al in ie grote mate gebeurd om de ellende tot nu toe aan de gang te houden.
  De franse revolutie begon ook toen het volk de papiertjess die de koning had uitgegeven niet meer konden inwisselen omdat ze niets meer waard waren.

  Geliked door 3 people

 9. Jean zegt:

  En er zullen “helaas” veel slachtoffers vallen maar ons hoofddoel zal zijn ‘de veroorzakers van al die ellende moeten hangen’ op de achtergrond speelt het liedje ‘vluchten kan niet meer’ want lafaards mogen nooit ontsnappen aan hun straf.

  Like

 10. bozeoudeman zegt:

  Ach gun de elite hun pretje…. Oorlog,oorlog,oorlog! Verdienen ze ook nog wat aan! What else is new? De kudde koeien in Brussel heeft de oorlogsverklaring de deur uitgedaan en een trotse kudde koeien staat erbij te huilen van genot, oorlog, oorlog, oorlog, joepie!

  Geliked door 5 people

 11. Toch goed als deze binnenlandse Europese burgeroorlog er komt……hebben we meteen een reden al die veroorzakers van deze ellende op te pakken, en reken maar dat ze gepakt worden.

  Like

 12. Wachteres zegt:

  ” .. veiligheidsexperts, topfunctionarissen en andere intellectuelen schatten de kans op een pan-Europese burgeroorlog reëel of zelfs onvermijdelijk….

  Daar hoef je geen intellectueel voor te zijn, ik zou haast zeggen: Een kind kan dat begrijpen.

  Achterlijk politiekcorrect/links schijnt met hun door het verrotte linkse denken geïnfiltreerde hersenpan de meest simpele zaken niet meer op een rijtje te krijgen.

  Kijk eens naar alle landen waar de islam zich zonder toestemming gevestigd heeft, mafketels en probeer eens enige conclusies te trekken.

  Dat valt niet mee, als je al zover bent gekomen dat de islam zich hier met jullie toestemming mag vestigen.

  Dan ben je wel heel erg van de pot gerukt en is elke hoop op verbetering verdwenen.

  Helaas zitten wij ook met de door jullie veroorzaakte ellende opgescheept.

  Geliked door 1 persoon

 13. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  en steeds weer die sekte Islam
  die roofmoordt in Mohammeds naam
  wat onduldbaar ontaardde
  in gehaat Volk zonder waarde
  waar ik me als goed mens voor schaam…
  .
  Jasterke
  .

  Like

 14. bigljohn zegt:

  Die burgeroorlog is al jaren aan de gang. Eenzijdig ! Moslims die aanslagen plegen en die door de Europeanen hun gang kunnen blijven gaan. Wanneer slaan we nu eens eindelijk terug ? En met terugslaan bedoel ik niet die rituelen met kaarsjes, bloemen en knuffels, en theedrinken met de imam. Moet eerst de complete infra structuur van Europa in puin liggen, onze cultuur totaal verwoest eer dat al die slome joekels wakker gaan worden ? Dan hoeft het ook niet meer, dan is het niet meer als mosterd na de maaltijd !

  Like

 15. Tistochwat zegt:

  Zien jullie die hoer op 4:02?
  Er zit niet eens horrengaas voor haar ogen!

  Like

 16. Jean Lemmens zegt:

  Nederland slaapt gewoon verder

  Geliked door 1 persoon

 17. Jean Lemmens zegt:

  En gaat gezellig in turkije op vacantie

  Geliked door 1 persoon

 18. zijlstra zegt:

  Eerst een nieuwe economische crisis. Volgens een economisch instituut uit Kiel is het begin
  twintiger weer afgelopen met de groei en de bloei. Na de crisis de burgeroorlogen.

  Like

 19. Frans zegt:

  Pim Fortuyn waarschuwde al dat dit deel van Europa kans loopt op een vorm van burgeroorlog en andere ernstige ontregelingen.
  Zie interview van 28-01-2002, dit antwoord geeft hij vanaf 45:34.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s