Bij je buurman

 

(Door: “Guardia Angel”)

De vraag waar de Jodenhaat het grootst is? Misschien denken veel mensen Duitsland, gezien de ontwikkelingen in dat land. Nee, het is je eigen buurman. Israël dat zich telkens moet verdedigen tegen de Palestijnse Autoriteit.

De Palestijnse Autoriteit, die momenteel ook eigen kinderen bewapent om in de strijd te gooien, die van geen ophouden weet. Het rapport van de UNCTAD dat uitkwam en erop wees dat donaties naar het Palestijnse volk gevolgen gaat krijgen voor de burgers. Deze conclusie is ook terecht, omdat de gelden die bij de UNHCR terechtkomen weer door de PA worden opgeëist om er raketten en ander wapentuig voor te kunnen kopen.

Ook het Westen is er niet vies van om vele miljoenen naar de terroristen te storten en wordt nu ook in het rapport genoemd als medeschuldig. Het lijkt er telkens naar dat het Westen niets met Joden heeft, ervoor zorgt dat de Joden vertrekken. Hun eigendommen amper tegen terreurgeweld worden beschermd.

Nu heeft Amerika besloten het PLO-kantoor te sluiten. Dit kantoor gaat aan zijn doel voorbij en het is een waarschuwing aan de Hamas om zich in te houden. Deze ruzie zal niet eerder ophouden dan wanneer een van de twee heeft opgehouden te bestaan.

Hamas wil er met Iran er voor zorgen dat Israël van de kaart wordt geveegd. Met de huidige ontwikkelingen in Syrië kan Israël zomaar betrokken worden in een nog groter conflict. En waar dat eindigt …?

(https://israelunwired.com)

Door:
“Guardia Angel”

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, demoniseren, Donald Trump, gezond realisme, Hamas, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Moslims, PLO, Rotzakken, Terrorisme, VS. Bookmark de permalink .

13 reacties op Bij je buurman

 1. Klaas zegt:


  The man was about to be deported from Sweden. He goes and firebombs a synagogue, and the result is that now he can stay, cannot be deported.

  Like

 2. Thomasson zegt:

  De Palestijnen zijn een typisch voorbeeld voor een Parasietenvolk. De Palestijnse Autoriteit gedraagt zich als een lintworm. Zij is totaal afhankelijk van wat de vijand haar geeft, maar zij is zelfs bereid haar eigen kinderen op te offeren in de strijd tegen “het lichaam die haar voedt”. Het gedrag van Israël is ook onverklaarbaar. Ten minste, als men die meet in de standaarden van een normaal mens. Eerlijk gezegd, dit gedrag relateert zich tot de pathologische handelswijze van de “Gutmensch”. Wat voor kromme gedachtegang leidt een land in oorlog een volle support te geven aan een vijand die haar wil vernietigen? Een vijand die 24 uur per dag is bezig met aanvallen op haar bewoners? Welke idioten hadden daar besloten om voorzieningen als water, en elektriciteit te geven en voedselkonvooien te sturen aan de vijand? Zijn ze bang dat anders zouden anderen ze als niet aardig beschouwen? Deze angst is rechtvaardig. Een hoop anderen vinden ze niet aardig; of ze wel of niet voor voorzieningen zorgen. Zo iets is nog nooit voorgekomen in de menselijke geschiedenis; “Moeder Theresa spelen voor de vijand”. Als de Palestijnen in de PA willen graag water en elektriciteit, moeten ze dan bij Jordanië zijn. Als Koning Abdullah ze dat wil geven, prima! Zo niet? Jammer. Als de Hamas in Gaza wil konvooien met vreten plus water en elektriciteit voorzieningen, moeten ze dan bij Generaal Sisi van Egypte kloppen: “Take it easy, Take a SISI” https://www.youtube.com/watch?v=AIgOhmQOB70

  Like

 3. Thomasson zegt:

  Palestijnen en andere moslims staan in west en noord Europa boven de wet. Ze zijn net als de maffia in Amerika van de jaren ’20 en ’30: untouchable!. Met een verschil: de Dons van maffia families gaven astronomische bedragen uit voor hen bescherming tegen de wet. Zij moesten de beste advocaten huren in processen tegen hen. Zij hadden senatoren, politiechefs, politieagenten en rechters op hen “PAY ROLL”. Palestijnen en hen “Allah Brothers in Arms” hebben dat allemaal niet nodig. Hen getinte lul en de Sharia geven ze al bij voorbaat de status van goden op de Olympus. .

  Like

 4. Jan zegt:

  De handlangers van Abbas

  Israël: apartheid is toch het juiste woord
  16 september 2015Judith SargentiniEuropa

  Hebron is een prachtige oude Arabische stad (1) met een klassieke medina, maar een heleboel pleinen en markten zijn afgesloten voor de bewoners. Er staan grote betonblokken voor en poorten zijn dichtgelast. Joodse kolonisten, settlers, hebben een deel van het centrum ingenomen en om hun veiligheid te garanderen, heeft het Israëlische leger hen een geheel gescheiden stratenpatroon gegeven.
  ….
  https://groenlinks.nl/nieuws/isra%C3%ABl-apartheid-toch-het-juiste-woord

  1. Dat is dus ook al gelogen:
  Hebron is one of the Holiest ancient cities in the Holy Land, and the site of the nation’s roots and origins. It was the city where King David ruled for seven and a half years before moving to Jerusalem, and the place of the cave of Patriarchs – Abraham, Isaac and Jacob – and the Matriarchs – Sarah, Rebecca and Leah.
  ..
  https://biblewalks.com/sites/Hebron.html

  Geliked door 1 persoon

 5. Thomasson zegt:

  @Jan. Judith Sargentini hoort bij de meest verachte Nederlandse politici van de laatste twintig jaar. Net als haar “Brothers in Arms” van Bruin Links, is zij gewend de boel te verdraaien en te liegen; mits het goed past in het straatje van haar club. Zij oefende dezelfde smerige Bruin Linksige tactiek ook tegen Viktor Orbán: https://ejbron.wordpress.com/2018/09/14/must-read-standpunt-van-viktor-orban-in-het-debat-over-het-zogenaamde-sargentini-rapport/\
  Zie alinea 6, regel 5 : “Daar komt nog bij dat dit rapport werd opgesteld door mensen, die niet eens op de hoogte zijn met de meest fundamentele feiten. Het rapport geeft toe dat men het verzuimd zou hebben om een officiële delegatie naar Hongarije te sturen, dat betekent dat u zonder een gepaste opheldering van zaken zult beslissen. Het rapport bevat 37 zwaarwegende feitelijke vergissingen. Hierover heeft gisteren iedere afgevaardigde een uit 108 pagina´s bestaand document ontvangen”.
  Sargentini en haar linkse maffia zijn zo zeker van hen zaak, dat zij kunnen een rapport indienen bij de “Opper Soviet van de EUSSR” zonder feiten te controleren en zonder diepgaand onderzoek. Waarom eigenlijk niet? Ook hen communistische helden Stalin, Novotny, Ulbricht enz. konden mensen zonder enig bewijs naar de Goelags en heropvoedingskampen sturen. Voor culturele Marxisten geldt uitsluitend de “Sharia van de Communistische leermeesters”. Velen van haar club noemden zichzelf Maoïsten, waaronder ook José Antonio Barroso: de latere baas van de EU. Het kon ze (misschien nog steeds) geen pest schelen dat Mao Tse Tung heeft de bloed van miljoenen mensen op zijn geweten. De GL maffia was ook destijds een grote fan van Pol Pott die aanzienlijk deel van zijn volk had uitgeroeid. ”.

  Wat Israël betreft daar ziet Sargentini een vrij spel om het land tot het uiterste te bashen. Natuurlijk met de bijpassende leugens erbij. Wie weet voor welke prijs? https://www.youtube.com/watch?v=ETxmCCsMoD0

  Like

 6. Republikein zegt:

  Buurman&Buurman is leuk.
  Wat doe je nu buurman was sex.
  De glazenwasser doet het altijd en overal.
  Maar het mooiste blijft toch Burendag, je moet je wel aanmelden.
  Ik heb geen tijd, op dit moment is op Eurosport het WK klouwtimmen bezig, spannend hoor.

  Voor hen die wel tijd hebben, hier een inleiding.
  https://www.oranjefonds.nl/sites/default/files/styles/main/public/pictures/Header_BD16.jpg?itok=h6AK_rS2

  Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt op de 4e zaterdag in september. In 2018 vieren we Burendag op 22 september. Het is een dag waarop je gezellig samen komt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt.
  Ondersteuning

  Buurten worden leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt. Douwe Egberts en het Oranje Fonds ondersteunen je daar graag in. Lees meer op http://www.burendag.nl.

  Historie
  Douwe Egberts en het Oranje Fonds organiseren Burendag omdat buurten leuker, socialer en veiliger worden als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt. Op initiatief van Douwe Egberts vierden we in 2006 voor het eerst Burendag in Nederland. In 2008 ontstond de samenwerking tussen Douwe Egberts en het Oranje Fonds. Met Burendag willen beide organisaties mensen dichter bij elkaar brengen.

  Plannen
  Het Oranje Fonds biedt buurtorganisaties met goede plannen een financiele bijdrage om de plannen op Burendag uit te voeren. Vanaf medio 2018 kunt u weer een activiteit aanmelden en eventueel een bijdrage aanvragen via http://www.burendag.nl. We houden u graag op de hoogte via onze maandelijkse nieuwsbrief.

  Meer weten?
  http://www.burendag.nl.

  Lees ook de tips voor een betrokken buurt want:
  Onze bijdrage varieert van een paar honderd euro tot meer dan € 150.000,=.

  Koffie verkeerd.

  Like

  • Dat is nu wel nodig ook, om de straat te vrijwaren van zakkenvullers, van handophouders, van rovers en andere bendes, en de sociale controle die jaren zoek was weer nieuw leven in te blazen……want laatst vonden ze weer iemand die maanden aan de keukentafel heeft gezeten zonder nog op te staan om de brievenbus te legen of boodschappen te doen.

   Like

 7. Jan zegt:

  Een humanitaire crisis volstrekt zich in Gaza

  Propaganda van Iran en een Neturei Karta-gek

  Like

  • Republikein zegt:

   Pijpenkrullers zijn Askhenaziers.

   Like

  • Neturei Karta gek is dat een soort geestelijk intellectueel geloofsgestoorde?

   Like

   • Jan zegt:

    Extreem orthodoxen die menen dat Israël geen recht heeft te bestaan omdat het door mensen is gemaakt en niet door God en dus dient het te verdwijnen.
    Zij zijn de ergste landverraders van Israël, heulen met de mullahs van Iran, met Hamas, in het verleden Arafat. Je kunt het zo gek niet bedenken. Vaak genoeg worden zij door de politie ingerekend    Je zou denken dat NK de huidige linksen hebben geïnspireerd, alles haten wat met het vaderland te maken heeft

    Foto’s

    Like

 8. Buur & buur, was ooit een van de leukste ontspanningsmomenten om naar te kijken. Dat zelfde gold voor Ernie en zijn maatje.
  Nu is vrijwel alles bagger om te zien.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s