Een begrafenis in Berlijn… onder politiebewaking

Screenshot_107.png

(Door: Thomas Heck – Vertaling: E.J. Bron)

Als er in Berlijn een begrafenis moet plaatsvinden onder politiebewaking, dan kan het alleen maar om de begrafenis van een smeerlap uit een bepaalde cultuurkring gaan. Veelpleger Nidal R. (foto boven), een Libanees van Palestijnse afkomst, werd op nog geen drie kilometer van mijn woning verwijderd met acht kogels vermoord.

Screenshot_108

De daders traden daarbij zo roekeloos op, dat er in de auto van de ijscoman meerdere kogelgaten bleken te zitten. Een wonder dat er geen onschuldige kinderen gewond raakten of zelfs gedood werden. Afgezien daarvan werd hier geen onschuldige of zelfs ongevaarlijke medeburger neergelegd.

Screenshot_109

Zo kopt de “Tagesspiegel”: Begrafenis van Nidal R. onder politiebewaking – 2000 gasten naar Berlin-Schöneberg gekomen voor de begrafenis van de Duits-Arabische veelpleger Nidal R. Tijdens de ceremonie heerste seksescheiding.

Screenshot_110

Op de nieuwe Twaalf Apostelen begraafplaats in Berlin-Schöneberg waren donderdag ongeveer 2000 gasten verschenen voor de begrafenis van de gedode veelpleger Nidal R. R. werd zondag in Belin-Neukölln doodgeschoten. Hij komt uit een grote Arabische familie, die ooit vanuit Libanon naar Duitsland was geïmmigreerd. Behalve familieleden en mannen van andere Berlijnse clans waren er ook Arabische gasten uit andere landen naar de begrafenis gekomen. Nidal R. werd op het islamitische grafveld van de evangelische gemeente volgens islamitisch gebruik begraven. Tijdens de ceremonie heerste seksescheiding.

Screenshot_111

De rouwende vrouwen stonden zowel voor de begraafplaats als tussen de graven gescheiden van de mannen. Eén bezoekster werd er bars toe opgeroepen om “respect” te tonen. De vrouw zou bij de mannen moeten weggaan en naar het “vrouwengebied” moeten gaan. Daar hadden twee bezoeksters zich compleet verhuld, alleen de ogen waren nog zichtbaar door een sluier. De meeste rouwgasten waren mannen tussen de 20 en 40 jaar.

´s Avonds kwamen talrijke mannen bijeen in de Dar-as-Salam-moskee in Berlin-Neukölln, daar was een maaltijd voor 500 gasten voorbereid. De moskee in de Flughafenstraße wordt door de Binnenlandse Veiligheidsdienst in de gaten gehouden, hoewel politici daar de imam ontmoetten.

Nidal R. was een Berlijner met Palestijnse wortels en stond bekend als de bekendste veelpleger van Duitsland. Nidal R. was als kind al vaak als geweldpleger opgevallen. De ongeveer twaalf keer veroordeelde man has veel vijanden gemaakt in het milieu. Het politiepresidium verwijst ernaar dat de begrafenis een privéaangelegenheid van de familie geweest zou zijn. Desondanks regelden alleen al 50 geüniformeerde agenten de gebeurtenissen te rplaatse. Bovendien waren er rechercheurs aanwezig die het milieu kennen om wellicht gezochte criminelen te kunnen identificeren en – wat als onwaarschijnlijk gold – ruzies met concurrerende bendes ter plaatse te voorkomen. De sfeer op de begraafplaats werd door de politie als vreedzaam gekwalificeerd. Zoals bericht had de chef van de afdeling georganiseerde criminaliteit van de Berlijnse recherche, Sebastian Lauden, enkele dagen geleden gesproken van een “tendens tot bewapening” in het milieu. Sinds R. op zondag op het Tempelhofer Feld werd doodgeschoten, is de politie op zoek naar de verdachten – drie man, en niet vier, zoals in het begin werd gezegd. Na de aanslag vluchtten ze korte tijd te voet, berichtten agenten, om daarna in de Leinestraß in een vluchtauto van het merk VW te stappen.

Op Twitter stonden donderdag talrijke betuigingen van deelneming voor Nidal R. Een gebruiker schreef: “We houden van je, broeder, rust in vrede! Moge Allah je je zonden vergeven en je op het hoogste niveau van het paradijs belonen!” Een ander Twitterde: “Ik betuig je het grootste respect. Ik wens je in je nieuwe wereld oneindige vrede en de plaats die je verdiend hebt. (…) Ik zal je missen.” Ook de Libanese krant “Annahar” schonk aandacht aan Nidal R. en noemde hem in een bijdrage een held, zoals de “Berliner Zeitung” bericht. Volgens de krant schrijft het Libanese blad: “Hij was niet alleen maar een crimineel, maar ook vader en zoon van iemand die nu rouwt. In Neukölln werd een held met sterke armen gedood.” Nidal R. zou de mensen in Neukölln beschermd hebben, meent het blad te weten, blijkbaar gevoed door de comments op de sociale media. Het beweert zelfs dat de daders Turken en koerden geweest zouden zijn. In werkelijkheid zijn de daders volgens de politie nog onbekend, de exacte achtergronden onduidelijk.

In andere moskeegemeenschappen was men donderdag hier en daar verbaasd dat het milieu, waartoe Nidal R. zichzelf immers ook rekende, blijkbaar de Dar-as-Salam-moskee uitzocht. De moskeevereniging aldaar, die zichzelf “Neuköllner ontmoetingsplaats” (NBS)  noemt, verzet zich ertegen “islamistisch” genoemd te worden. De NBS was niet alleen tegen krantenberichten, maar ook tegen de Binnenlandse Veiligheidsdienst opgetreden. Reden was een beslissing van de administratieve rechtbank in tweed einstantie Berlin-Brandenburg uit juli dit jaar. De rechters hadden het de Binnenlandse Veiligheidsdienst verboden om de NSB te noemen, zolang de functie van de vereniging in het web van het legalistische islamisme niet duidelijk gemaakt zou worden. De Binnenlandse Veiligheidsdienst had de NBS sinds 2014 in zijn jaarrapporten genoemd en gesproken van contacten van de moskee met de radicaalislamitische Moslimbroederschap. “De observatie gaat door”, zei de Senator Binnenlandse Zaken, Andreas Geisel (SPD), onlangs tijdens de presentatie van het jaarverslag 2017 van de Binnenlandse Veiligheidsdienst.

Bron:
https://heckticker.blogspot.com
Door: Thomas Heck

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Palestijnen", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Arabieren, Barbarisme, Berlijn, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Libanon, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Een begrafenis in Berlijn… onder politiebewaking

 1. Statler & Waldorf zegt:

  Mwah, kom op, beste een lieve jongen dus.
  Een gemis van jewelste ……….

  Geliked door 1 persoon

 2. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Toch bieden ze steeds perfecte gelegenheden tot eliminatie – bij begrafenissen en bij huwelijken. Er hoeft alleen maar en masse gericht te worden en, uiteraard, gerealiseerd dat ook jij naar het “paradijs” vertrekt, maar niemand hapt.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Die is naar zijn maagd van 72.

  Geliked door 2 people

 4. boorzalf zegt:

  Opgraven dat ongedierte, en afvoeren in een kadaver wagen.⛟

  Like

 5. koosv8 zegt:

  Wat moet dit een geweldige vader geweest zijn. Dat zie je meteen.

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Deze begrafenis doet me denken aan die van de massamoordenaar Jozef Stalin (1879-1953) waarbij ook talloze Russen zaten te huilen! Die kerel heeft echter de Russen en niet-Russen gruwelijk geterroriseerd, gedeporteerd, vermoord en hen zelfs tijdens WO II verkocht, verraden en uitgeleverd aan Adolf Hitler (1889-1945)!
   Hopelijk is Stalin een vreselijke dood gestorven of vergiftigd (hij was zelfs een islam- en moslimhater!) en wie daar zaten te janken over zijn dood die waren zeker ook stapeldol op zijn misdaden! En er zullen genoeg mensen zijn die vast krokodillentranen huilen om die Nidal R. die wat mij betreft daaronder helemaal zodanig wegrot dat er werkelijk NIETS om zijn graf zal heen groeien!

   Like

 6. Ruud zegt:

  Het schorem maakt in toenemende mate de dienst uit. Hoe lang nog Angela M.

  Like

 7. Perfide Albion zegt:

  Die zag er niet uit als een gastarbeiter…

  Like

 8. Jan zegt:

  De begrafenis was een mooie gelegenheid om met een drone een eind aan dat volk te maken. 2000 minder. Gemiste kans

  Geliked door 1 persoon

 9. Jack Terrible zegt:

  Moslims willen toch altijd begraven worden in hun vaderland?

  Like

 10. jantjeuitnl zegt:

  Stop de 2000 gasten in 4 boeings, geef ze een parachute, vlieg over hun beloofde land en loos ze daar.

  Like

 11. Wakkere joost zegt:

  Ik wil ze allemaal halal slachten en ondersteboven laten leegbloeden
  en dan in kroketten en frikandellen verwerken en als export product uitvoeren
  naar hun land.Inclusief hun kadavers.Verdienen we er ook nog wat aan,
  moslims willen toch altijd begraven worden in hun vaderland?
  Niet meer onze doden worden nu ook al verdrongen op onze heilige
  begraafplaatsen.Dit mag niet gebeuren dit is ontering en een slag in ons
  gezicht.Weg met die zombie kadavers van hun.
  Ik heb dat soort cultuur verijkers als naaste buur.
  Niks dan ellende.

  Like

 12. Pietersen zegt:

  Prachtige gelegenheid om een IED te plaatsen en het hele gezelschap naar allah te helpen verhuizen.

  Like

 13. mahoog zegt:

  Begraafplaats ”de 12 Apostelen”.Dat is toch cristelijke heilige grond?Wat mot die dooie moslim daar??

  Geliked door 1 persoon

 14. kampersrene zegt:

  Begrafenis waarom ? Al dat vers vlees zomaar weggooien ,waarom niet schenken aan de dierentuin als voedsel voor de wilde dieren

  Like

 15. peter zegt:

  2000 criminelen bij elkaar ,wat een kans om ze allemaal op te pakken en uit het land te flikkeren ,maar dat laat de rechtstaat niet gebeuren ,stel je voor ,alle advocaten straks in de uitkering .

  Like

 16. hslot4 zegt:

  Serieus ik plofte er een varkenskop op na afloop

  Like

 17. Republikein zegt:

  Echt een hechte stam, de hersenstam? Helaas, niet verbonden.

  Like

 18. Fleckie zegt:

  Moet het niet zo geformuleerd worden”een palestijn van. ‘Libanese afkomst’? Want de zich ‘Palestijnen’ noemenden, zijn immers binnengestroomde Arabieren,:: toen men in de gaten kreeg dat de Joden, terugkerend naar hun oorspronkelijke vaderland,o.a. Door aankoop van ZWAAR! betaalde verwaarloosde gronDEN , dezen gingen ontginnen voor eventuele bewoning, etc.etc. ., Arabieren …als profiteurs van deze opbouw wilden…’meeliften ‘. ………op 5.8.2018, onder ”pro Israel zonder excuses”, … het resultaat , ( prestatie ) van het Joods Nationale Fonds.(JNF)*~*~*~

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s