Het EU-rapport over Hongarije leest als een ideologische wraakoefening

Screenshot_106

(Door: Sylvain Ephimenco)

Op 1 oktober vorig jaar hield Catalonië een vreedzaam, maar illegaal referendum over onafhankelijkheid. Madrid besloot hard op te treden. Door politiegeweld werd het verloop van de democratische stemming verhinderd.

Na afloop telde het gezondheidsdepartement van Catalonië 1066 gewonden (30 met schedelbreuken). In de maanden die volgden, werden negen prominente politici gearresteerd. Ze zitten nu nog in voorarrest. Zeven anderen, onder wie de president van de regionale regering Carles Puigdemont, vluchtten naar België.

Al die tijd hield de EU zich op de vlakte, de harde repressie was ‘een intern probleem van Spanje’. Niemand die op het idee kwam iets over Spanje te rapporteren en deze schandelijke aanpak als ‘systematische bedreiging voor de Europese waarden’ te kwalificeren.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Dagblad Trouw

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, belangenverstrengeling, demoniseren, dictatuur, Elite, establishment, Europa, EUSSR, Groenen, Hongarije, Hypocrisie, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

15 reacties op Het EU-rapport over Hongarije leest als een ideologische wraakoefening

 1. Petra DeBoer zegt:

  Judith is een Soros hoer en waar het geld van Soros vandaan komt keurt ze niet goed, maar ze laat zich er wel door betalen. In elk geval zijn we inmiddels twee Soros aanhangers als politici kwijt. Judith en Han ten Broeke. Nu de rest nog.

  Like

 2. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  chapeau Ephimenco… 😛

  Like

 3. paulzwueste zegt:

  Alweer ’n héél goed voorbeeld van het frauduleus en willekeur-bewind van de criminele EU.

  Like

 4. Taljaard zegt:

  Het ziet er naar uit dat dit ook een verlate wraakoefening van marxisten als Sargentini is voor de Hongaarse volksopstand van 1956. Ze zijn er volkomen toe in staat!

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Geen reden tot paniek. Sancties moeten unaniem worden besloten. Polen, Italië en Tsjechië hebben al laten weten Hongarije sowieso te steunen. Dus die sancties komen er niet.
   Niet voor niets zit de Europese Commissie er steeds opnieuw op te vlassen om de stemprocedure aan te passen. Geen unanimiteit meer, maar meerderheid van stemmen…

   Like

   • Taljaard zegt:

    @E.J.
    Wanneer ze dat voor elkaar krijgen valt die hele zooi binnen de kortste keren uit elkaar.

    Like

   • Wachteres zegt:

    Mogen je woorden waar worden, Taljaard.

    Geliked door 1 persoon

   • Tom Hendrix zegt:

    @E.J. Bron: 19.13. uur. Dan ben ik blij dat Polen, Italië en Tsjechië, de marxisten der EUSSR, de voet dwars zet.

    Like

   • Wolf zegt:

    Geachte Hr. E.J.Bron, een pak van mijn hart voor deze geruststelling dat die sancties er niet komen . behalve Polen ,Italië en Tsjechïë hoop ik ook dat OOSTENRIJK Hongarije steunt???

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Ik denk dat we ons verkeken hebben op de praatjesmaker Sebastian Kurz. Hij liet Oostenrijk TEGEN Hongarije stemmen! Daarover zal wel het een en ander gezegd zijn in de Oostenrijkse regering, want H.C. Strache (coalitiepartner FPÖ) steunt Hongarije. Ook heeft Kurz contact met George Soros, dus . . .

    Geliked door 2 people

  • Wolf zegt:

   Dank voor uw uitleg Hr.Bron. NU is het me duidelijk geworden hoe de vork in de steel zit.

   Like

   • Republikein zegt:

    Als je had gelezen wie de mensen achter Kurz staan was deze reactie niet nodig geweest, geen paniek, only the pianoplayer.

    Like

 5. Brussel Eu is zo link als een lode deur…………niet te vertrouwen en nu al helemaal niet meer na al die miljoenen moslimknuffels te hebben uitgedeeld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s