“Regenboognatie” Zuid-Afrika: 57 moorden per dag

Screenshot_115

(Vertaling: E.J. Bron)

Het sowieso al hoge moordcijfer in Zuid-Afrika is met ongeveer 7% gestegen, wat voor de minister van Politie van het land aanleiding is om de situatie met een “oorlogszone” te vergelijken.

Die Unbestechlichen

Uit officiële statistieken, die dinsdag werden gepubliceerd, blijkt dat er in het hele land in een periode van 12 maanden meer dan 20.300 mensen, ongeveer 57 per dag, werden gedood.

Tussen april 2017 en eind maart 2018 werden 20.336 mensen gedood, tegenover 19.016 het jaar daarvoor. Vaak hebben de moorden een racistische achtergrond. Het populairste doel van de zwarte racisten zijn blanke boeren.

Bron:
https://dieunbestechlichen.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Criminaliteit, Genocide, Hypocrisie, Marxisme, nieuw fascisme, Racisme, Rotzakken, Zuid-Afrika. Bookmark de permalink .

15 reacties op “Regenboognatie” Zuid-Afrika: 57 moorden per dag

 1. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Moeten we niet weer wat ontwikkelingsgeld sturen naar die negers?

  Geliked door 2 people

 2. Ruud zegt:

  Ook dit staat ons te wachten als er niet krachtdadig opgetreden wordt!

  Geliked door 1 persoon

  • Guus Velraeds zegt:

   Beste Inge,
   Op internet staat veel nep nieuws en nep informatie. Toch handig als je dat een beetje eruit kunt filteren. Lukt niet altijd maar als het zo dik erop ligt is dat meestal niet echt moeilijk.

   Geliked door 2 people

  • Sabeltant zegt:

   Ahhh, Niburu, ja ja, die website met….
   Naast onthullend en bewustmakend nieuws staat ook vooral de bekendmaking van het wereldwijde contact met universele beschavingen prominent in de schijnwerpers, alsmede de UFO-activiteit die in toenemende mate wordt gerapporteerd.

   Niburu begeleidt bij de kwantumsprong in bewustzijn die eenieder mag gaan maken en helpt graag mee een nieuwe wereld te creëren, gebaseerd op onvoorwaardelijke liefde, vrede en saamhorigheid.

   Ik zou er niet teveel mee te koop lopen. 🙂

   Geliked door 2 people

  • astrid zegt:

   Inge Hoax zoek het maar op!!!!

   Like

 3. Guus Velraeds zegt:

  Wat bedoel je daarmee Hendrik?

  Dat IG Farben voor meer werkgelegenheid moet zorgen in die regio. Een regio ooit tot tranen bejubeld door links Nederland. Vandaag de dag is het heel stil in de linkse hoek als het over Zuid Afrika gaat.

  Hier beelden hoe 2 Zoeloes (Inkatha) middels autobanden gevuld met diesel vermoord zijn door ANC leden. Radio freedom gefinancierd door westers links en communistisch Rusland mee ondersteund door o.a. Pia Dijkstra (D66 organen rover) riep regelmatig op om tegenstanders via de autoband methode te vermoorden.

  Like

 4. Trucker zegt:

  Zou het kunnen dat Reuters het niet wil weten, op de openbare omroep BRT in Vlaanderen zijn ze nu al meer als een week bezig met twee onderwerpen die (héél) breed in de in de spotlight staan.
  De door de mainstream gehate POTUS Donald Trump, die krijgt alle (virtuele) drek die ze maar kunnen vinden over hem heen en de meest gevaarlijke organisatie sedert het bestaan van Vlaanderen (en het klote belgie) Schild En Vrienden.
  Dat is in een notendop de openbare omroep BRT, Zuid Afrika was er enkel in de vorige eeuw toen de negers bij tienduizend vermoord werden door de stoottroepen van F De Klerk en ze daar een probleem kregen met de lijkkisten aanvoer.
  Het zijn maar blanken dat zijn witten die tellen niet meer.

  Geliked door 2 people

 5. Blaffertje zegt:

  Zo gaat het ook hier worden.
  Wij worden straks als makke lammetjes geslacht net als de blanken daar, alleen realiseren die mensen die staan te zwaaien met borden welkom, welkom allemaal, nog niet.

  Geliked door 1 persoon

 6. koddebeier zegt:

  Nederland wordt steeds gekleurder…………dus weet wat U als blanke te wachten staat !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s