Vlaanderen is wellicht de grootste klungelaar van de EU

Screenshot_112

(Door: J.A.)

De Vlaamse staatssecretaris voor Migratie Theo Francken van NVA, de soft rechtse partij in Vlaanderen, haalt illegalen uit de gesloten centra en laat hen vrij lopen om plaats te maken voor transmigranten. Dat publiceren vandaag drie kranten.

Waarom laat de EU deze transmigranten, op weg naar GB, al die lidstaten doorkruisen, met alle ellende van dien? Is het niet eenvoudiger om in de zuidelijke landen van de EU de transmigranten op boten te zetten en hen via de Noordzee rechtstreeks naar hun bestemming te brengen in GB (op voorwaarde dat GB hen wenst op te nemen)? Dan zijn we in de EU tenminste al verlost van een deel van de migranten.

De transmigranten breken de laadruimtes van vrachtwagens open om zich erin te verstoppen en het Kanaal over te steken. De Vlaamse parkeerplaatsen van de vrachtwagens op weg naar GB zijn haarden van geweld en misdaad geworden. De politie pakt hen op en moet hen de dag nadien weer vrijlaten. Politiekorpsen spreken regelmatig hun ongenoegen uit, het is dweilen met de kraan open. De bussen van het openbaar vervoer willen bij bepaalde haltes waar de transmigranten staan, niet meer stoppen, uit vrees voor geweld omdat ze weigeren hun vervoersbewijs te betalen. Eén grote ellende. Terwijl de politici in Vlaanderen er maar niet in slagen om alle rommel op te ruimen. Ze zijn wel in staat om maandelijks hun fortuinlijke salarissen naar binnen te graaien en hard te roepen om opnieuw verkozen te worden nu de verkiezingen voor de deur staan. Maar efficiëntie en bescherming van eigen volk? Nul. Niets!

(www.hln.be)

Door:
J.A.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Multiculti, Naïviteit, Overheid, politici, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vlaanderen, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Vlaanderen is wellicht de grootste klungelaar van de EU

 1. Jan zegt:

  Afghanen proberen nu ook naar Europa te komen, vluchten uit Iran vanwege de economische situatie

  Geliked door 1 persoon

 2. Wolf zegt:

  Valt me smerig tegen van de Vlamingen. “Wie het dichtst bij het vuur zit warmt zich het best” . Brussel— België zegt genoeg.

  Like

 3. Ronald zegt:

  België heeft net zo’n slappe, bange EU kontkruipende regering als Nederland!!! WAKKER WORDEN, ECHTE MENSEN!!!

  Like

 4. Trucker zegt:

  Dat heb je nu eenmaal met partijtjes als de NVA (opportunisten en postjespakkers) waar die rat Francken Theo zich laat opmerken als “stoere” (nu moet ik opletten met de toetsen want ik zit te bulderlachen) ik zal het eens oplossen type.
  Een kontlikker van het establishment van de eerste orde is die rat net als die gehele partij die is grootgemaakt door de media omdat ze het Vlaams Belang uit melken.
  In jullie Nederland is die naaktloper/ijdeltuit Baudet krék hetzelfde aan het doen met Geert Wilders zijn partij en dan lees ik op deze blog dat er een hoop zijn die hem een toffe pé vinden en indien nodig zouden stemmen op hem…
  —>”A. J;” kan je niet gewoon schrijven ILLEGALEN of ISLAMIETEN-NEGERS daar praten we over en niet het ZEIK geneuzel die mainstream en politiek hanteert, ik lees een tweede keer proza van uw hand waar ik meer als maagzuur van krijg en kom niet af met dan lees je het niet het gaat hem in deze over Vlaanderen.
  Transgezeik… MIGRANTENgezeik…… wil u de beste van de klas zijn in poco praat?????????

  Like

 5. Jules Vismale zegt:

  Bij mijn vele treinreizen door België viel het me trouwens al tijden op dat de Waalse conducteurs over het algemeen stukken vriendelijker en flexibeler waren dan de Vlaamse conducteurs! De eerstgenoemden waren zelfs bereid om mij in het Nederlands toe te spreken zodra ze ontdekten dat ik uit Nederland kwam en geen Frans verstond terwijl sommigen van de laatstgenoemden heel erg stug waren!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s