België is verschrikkelijk stout

Screenshot_129

(Door: Anoniem – naam bekend bij de webmaster)

België geeft bijna 530 miljoen Zuid-Afrikaanse Rand (± € 30 miljoen) aan de Zuid-Afrikaanse regering om te helpen bij het proces van de “grondhervormingen”. De Belgische staat stemt in met het absurde idee van de zwarten om blanke grondbezitters te onteigenen zonder enige vergoeding. Het idee is (zoals ik van de zwarten verneem) om een stuk grond gratis van de regering in bezit te krijgen om dit later weer aan de blanke te verkopen, zodat ze geld hebben om te zuipen. Het grootste bewijs is Zimbabwe. Van de destijds 4000 boeren zijn er ongeveer 400 overgebleven die nog wat graan en vruchten produceren. Het land staat op de rand van het faillissement. Over enkele jaren is dat hetzelfde in Zuid-Afrika. Trouwens, als je mensen gaat onteigenen zonder vergoeding, waarvoor dienen dan die 530 miljoen Zuid-Afrikaanse Rand? België is verschrikkelijk stout.

Door:
Anoniem (schrijver bij de webmaster bekend)
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, België, demoniseren, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Mensenrechten, onwetendheid, political correctness, Racisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zuid-Afrika. Bookmark de permalink .

23 reacties op België is verschrikkelijk stout

 1. scherpschutter zegt:

  Die 30miljoen euro vindt zijn weg wel, in de steekzakken van zuidafrikaanse politici en daarvoor in de steekzakken van belgische politici die deze schenking aan de zuidafrikaanse regering mogelijk hebben gemaakt. Voor de rest van het geld van deze “ontwikkelingshulp”” bewapent die regering de zwarte bevolking om de blanke boeren mee uit te moorden . Ik hoor helemaal niemand protesteren tegen deze begische steun aan de blanke genocide in zuid Afrika.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Stout ???? Geestelijk gestoord !!

  Like

  • BertG. zegt:

   Misschien wordt het woord STOUT wel heel anders gebruikt onder de Vlamingen.
   Net zo als het woord POEPEN.
   In het Nederlands klinkt STOUT nogal onschuldig, kinderlijk.

   Liked by 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Trucker of Jean kunnen hier misschien wat meer over zeggen.

    Like

   • Elisah zegt:

    Inderdaad, het woord poepen, dus schijten, gebruiken voor gemeenschap…..dan vraag je je toch af met welk gaatje ze daar seks hebben?

    Liked by 1 persoon

   • Trucker zegt:

    Euh ik weet van niks, de belgen hebben mij al Vlaming nooit gevraagd of ik akkoord ben met ook maar één euro voor de moordende negers in Zuid Afrika.
    Stout… wordt (in deze context) enkel gebruik,t door lieden die met de pink op de naad lopen of zij die ABN (God dat is iets van de vorige eeuw nog) spreken.
    Ik vind het een zwakke uitdrukking in ons Vlaams, (dat is iets dat je tegen een kleuter of klein kind zegt) en gebruik dat derhalve nooit, zou echt moeten denken wanneer ik dat ooit nog eens gebruikt heb.
    Poepen dat is een ouwe uit de jaren zeventig hé Bert, zelfs een 8 jarige weet dat dat Nederlands is ‘om eens van bil te gaan’, ik zeg kakken als ik wc gebruik bedoel, is plat Vlaams maar who cares ik alvast niet 😉

    Like

   • Trucker zegt:

    Lap tis weeral zover, moet mezelf corrigeren anders wordt ik uitgelachen door iedereen op de blog 😦
    Poepen dat is een ouwe uit de jaren zeventig hé Bert, zelfs een 8 jarige weet dat dat Nederlands is ‘om eens van bil te gaan’, ik zeg kakken als ik wc gebruik bedoel, is plat Vlaams maar who cares ik alvast niet 😉 DIT IS NIET JUIST
    het is zo

    Poepen dat is een ouwe uit de jaren zeventig hé Bert, zelfs een 8 jarige weet dat dat Nederlands is ‘om eens van bil te gaan’, ik zeg kakken als ik wc gebruik bedoel, is plat Vlaams maar who cares ik alvast niet 😉 DIT IS NIET JUIST

    het is zo :Nederlands is om eens naar de wc te gaan

    Bij deze rechtgezet 🙂

    Liked by 1 persoon

   • Trucker zegt:

    eerste reactie overslaan en lezen wat op het laatste lijntje staat

    Like

   • Republikein zegt:

    Zo voorkom je wel overbevolking:

    Een Chinees koppel dat kinderen probeert te krijgen, heeft na vier jaar ontdekt dat ze in het proces een klein foutje maakten. Ze bleken het al die tijd namelijk al ‘in het verkeerde gaatje’ te doen.

    Ondanks dat de 26-jarige man en 24-jarige vrouw regelmatig seks hadden, lukte het de vrouw maar niet om zwanger te raken. Omdat ze maar niet konden bedenken wat er mis was, besloten ze naar de dokter te gaan. Die kon het stel al snel vertellen waar het fout ging.

    In ‘Metro’ vertelt verloskundige Lui Hongmei: “Four years of marriage and neither the husband nor wife knew how to get pregnant. Couples so lacking in general knowledge are very rare. But it is not uncommon for people to lack or have misconceptions regarding sexual knowledge.”

    De dokter gaf het jonge stel een boek over seksuele voorlichting mee naar huis en niet veel later ontving ze 200 eieren en een levende haan als bedankje: het was het koppel eindelijk gelukt.

    Like

   • Wolf zegt:

    Poepen werden bij ons in de 2e W.O. volgens onze overlevering onzer ouders de Duitse bezetters mee aangeduid. In onze taal Phoeb’m genoemd en vertaalt naar Nederlands poepen. In het Duits heet het Buub’n [ Buben] wat kleine kinderen betekent , omdat ze ons dialeckt uit spraken als kinderen die de woorden kinderlijk ,dus Phoeb’m achtig uitspraken. Maar ze brachten in het begin welvaart en veel werk naar onze grote gezinnen in de Veenkoloniën en jaren later verdriet omdat ze velen van ons aanzagen als niet zuiver Nederlands maar Joods ,Indisch e.d.

    Like

 3. Petra DeBoer zegt:

  Judith Sargentini zal daar ook vast een kwalijke rol in spelen want ze is lid van de EU delegatie die betrekkingen onderhoudt met Zuid-Afrika, van de delegatie die bijeenkomt voor overleg met parlementariërs uit ACP-landen en van de delegatie die samenwerkt met leden van het Pan-Afrikaans Parlement.

  https://groenlinks.nl/mensen/judith-sargentini

  Like

 4. Elisah zegt:

  Wanneer de boeren onteigend worden, blijven ze tóch verantwoordelijk voor de schuld op hun (ex)-bezit, dus ze moeten blijven afbetalen voor iets dat van hen gestolen is.

  Like

 5. Guus Velraeds zegt:

  Trouwens, als je mensen gaat onteigenen zonder vergoeding, waarvoor dienen dan die 530 miljoen Zuid-Afrikaanse Rand? België is verschrikkelijk stout.

  Waarvoor die 530 miljoen dienen!?

  Nooit van overhead, organisatie en onvoorziene kosten gehoord?

  Er zal een hele administratie opgetuigd moeten worden dit proces van onteigening af te wikkelen. Bovendien moet alles volgens de wet geregeld worden. Dat dit volgens nieuwe rassen wetten gebeurd (inmiddels meer dan 100) is nu niet meer zo belangrijk. Vraag het aan Freek de Jonge en Pia Dijkstra.

  Je kunt het ook gewoon failed state corruptie noemen maar dan ben je niet politiek correct.

  Stef Blok weet inmiddels van de hoed en de rand.

  Feit is in elk geval dat deze miljoenen snel uit het zicht zijn en via een omweg op rekeningen gaan verschijnen op “diverse” Zwitserse banken.

  Like

 6. Jean zegt:

  Stout betekend in het zuid afrikaans: tataal onbekwaam, onbetrouwbaar, corrupt.

  Like

  • BertG. zegt:

   Dat klinkt een stuk logischer.
   Ik dacht het Vlaams was.

   Like

   • Trucker zegt:

    Tot nader order is stout een VLAAMS woord weet niet waarom Jean er Zuid Afrika bijsleurt IN Vlaanderen, wat het betekend staat vermeld in den ‘Dikke Van Dale’.

    Like

   • BertG. zegt:

    Trucker, stout is ook een Nederlands woord.
    En in Zuid Afrika hebben ze soms wat andere betekenissen voor hetzelfde woord.
    Want daar kletsen ze nog steeds Nederlands van een paar eeuwen terug.

    Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Zum kotzen! Laat ik het daar maar bij houden.

  Like

 8. Net zo fout is dat sloopkabinet van ons.

  Like

 9. kampersrene zegt:

  Toen ik dat verschrikkelijk nieuws vernam , ben ik onmiddellijk uit protest in hongerstaking gegaan maar heb het na 6 uur opgegeven ….maar alle gekheid op een stok ….Ik ben beschaamd een Belgische Vlaming te zijn

  Like

 10. Wolf zegt:

  Belgen zijn altijd al” ánders ” geweest. Altijd tegen de draad in. Ze hebben zich afgescheiden van ons en nu willen ze met die linkse fietsenrek vent Guy Verhofstad iedereen onderdaan maken aan Brussel en de islam.Valt ons smerig tegen van die Belgen. En nu ook nog Zuid Afrika verder de vernieling inbrengen door steun te geven aan het duivelse gebroed van Roomse zwarte communisten die Blanken willen uitroeien. Alleen omdat Belgen zelf ook rooms,links zijn en Zuid Afrika [ Nederduitsch Hervormd!!] NIET gesticht hebben ,op deze manier toch uit jalouzie kapot proberen te krijgen. Omdat België nooit niet de Wereldzeeën heeft veroverd en nooooiiit een Gouden Eeuw hebben gekend of de Oostindische en West Indische Compagnie hebben gekend. Pure afgunst van die rooien!

  Like

 11. Trucker zegt:

  belgen deugen voor geen meter anders is het met Vlamingen dat is trouwens een (zeer) oud volk kan je niet zeggen van belgen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s