Chemnitz en Köthen: repetities voor de burgeroorlog?

Screenshot_135

(Vertaling: E.J. Bron)

Chemnitz en Köthen zijn de actuele bewijzen voor de explosieve situatie in Duitsland. Duitsers worden door asielzoekers vermoord of, zoals nu in de mainstream media wordt verbreid, net zo lang geslagen tot een hartaanval optreedt. De regering in Berlijn stuurde daarop een martiaal bewapende politiemacht naar de steden, die echter niet tegen de moordenaars werd ingezet, maar tegen de protesterende bevolking.

philosophia perennis

Terwijl de bevolking via alle kanalen wordt gebombardeerd met een enorme mediacampagne dat “Duitsland veiliger geworden zou zijn”, zoals minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer durfde te verkondigen, bleven de burgers in het werkelijke leven het staatsverval van hun land.

Exact deze scenario´s heeft de veiligheidsdeskundige Stefan Schubert in zijn actuele “Spiegel”-bestseller “De destabilisering van Duitsland – het verlies van de binnenlandse en buitenlandse veiligheid” voorspeld.

Duitsland ver weg van de sprookjeswereld van de Berlijnse regeringswijk

Het boek documenteert een Duitsland, ver weg van de leugenachtige wereld van de Berlijnse regeringswijk. Het zijn trefwoorden zoals: de capitulatie van de rechtstaat, controleverlies, falen van de machtenscheiding, twee-klassen justitie, No-Go-Areas, criminele Arabische clans, door de staat gesubsidieerd links-extremisme, verzwegen delicten en manipulatie van statistieken, die door de politiek op bijna elk terrein gebruikt worden om de soeverein van dit land met opzet te misleiden en in slaap te wiegen. De manipulaties van de statistiek bij de criminaliteit, de vluchtelingenkosten en immigratiecijfers zijn slechts een deel van de onthullingen in het boek.

Een zeer gefundeerde boekbespreking in het kritische beleggerstijdschrift “Smart Investor” resumeert de inhoud van de publicatie als volgt: “Deze trefwoorden maken duidelijk dat het bij dit boek gaat om zware kost, temeer daar ze niet emotioneel, maar nuchter gepresenteerd worden. Zodoende wordt het de lezer heel moeilijk gemaakt om in zijn goed beschermde comfortzone te blijven.” Ook de conclusie van de recensie is een treffende weerspiegeling van het boek: ”Een zonder twijfel somber boek, dat je beklemd, zelfs ontsteld achterlaat. Vol monsterachtige zaken en absurditeiten, die in ieder geval verklaren waarom de kloof tussen de politiek en het volk nauwelijks meer te dichten is.”

De Duitse regering bestrijdt niet het staatsverval, maar diegenen die dit bekritiseren

En het is ook helemaal niet meer de bedoeling om deze kloof tussen de Merkel-regering, haar media en een groot deel van de bevolking te dichten. Dit hebben de gebeurtenissen van Chemnitz en Köthen op schrikbarende wijze duidelijk gemaakt. De Duitse regering bestrijdt niet meer het voortschrijdende staatsverval en de geweldepidemie door vluchtelingen, maar de vrijheid van meningsuiting en de critici van deze toestanden.

Zo volstaan een handjevol provocateurs met opgeheven arm om het protest van tienduizenden in diskrediet te brengen. Over de brute moord door asielzoekers, over hun islamitische en geweldverheerlijkende socialisatie in d elanden van herkomst berichten de “kwaliteitsmedia” daarentegen niet. De “journalisten” zijn veel te veel bezig met hun eigen klopjacht om individuele mensen aan de schandpaal te nagelen om zodoende de terechte woede en verontwaardiging in de bevolking in de kiem te smoren.

Vertrouwensmannen, die de Hitlergroet laten zien en daartoe door de staat gestimuleerd worden

Overigens, voor vertrouwensmannen is het niet alleen niet strafbaar om de Hitlergroet te tonen, dit “scene-typisch gedrag” wordt door de staat zelfs gestimuleerd. De reputatie van de vertrouwensmannen in het milieu zou zodoende vergroot worden, motiveert de staat dit perfide gedrag. Hier dient herinnerd te worden aan het krakend mislukte verbod op de NPD.

Destijds was een groot deel van de ophitsende toespraken en citaten, die de staat in het proces aanvoerde, van de staatsdienaren zelf – van betaalde vertrouwensmannen van de Binnenlandse Veiligheidsdienst – afkomstig. Eén beslissende vraag hebben de mainstream media om deze reden helemaal niet gesteld. Hoeveel betaalde vertrouwensmannen werden er in Chemnitz en Köthen ingezet? Hadden ze van hun meerderen de opdracht gekregen om het terechte burgerprotest door provocatief gedrag in diskrediet te brengen?

Eén ding klopt echter op dit moment zeer bedenkelijk: noch in de politiek, noch in de massamedia heeft er sinds de seksmeute van Keulen een omslag in het denken plaatsgevonden. En dat, ondanks openbare blijken van het tegendeel. In Oudejaarsnacht naar 2016 vond er een echte klopjacht in Duitsland plaats.

Een horde van 1500 voornamelijk Noord-Afrikaanse mannen joeg vrouwen door Keulen en pleegden op meer dan 660 jonge vrouwen seksueel geweld. De beschamende balans van deze nacht: 1222 aangiftes, waarvan 513 met een seksuele achtergrond. 1310 slachtoffers, waarvan 662 seksueel gerelateerd en 28 gepoogde of gepleegde verkrachtingen.

Media- de strategie van de minder belangrijke oorlogstonelen

Gemeten naar het grote aantal daders vonden er zo goed als geen veroordelingen, arrestaties of uitzettingen wegens deze delicten plaats. Integendeel. De oude partijen en hun media probeerden deze duizendvoudige klopjacht op jonge vrouwen dagenlang in de doofpot te stoppen en te verzwijgen. Pas de druk uit de sociale en vrije media doorbrak dit sinds decennia gepraktiseerde zwijgkartel.

In plaats van begrip en spijt te tonen, startte de mainstream echter onmiddellijk een afleidend debat over het interne politiebegrip “Nafri” – de Noord-Afrikaanse veelpleger. Linkse ideologen uit de politiek, de vakbonden, de kerken en de NGO´s van de asielindustrie ondersteunden direct de belasteringscampagne tegen critici van deze toestanden en brandmerkten de politie-afkorting als racistisch.

Dit optreden van de linkse mainstream heeft zich ook in Chemnitz en Köthen voor de zoveelste keer herhaald. Slechts één ding is er nu veranderd. Miljoenen mensen hebben intussen dit leugenachtige systeem de rug toegekeerd en bieden verzet. Of het alleen maar is door desbetreffende artikelen en meningen te plaatsen op de sociale netwerken of door hun stem te geven aan de AfD of door demonstraties op straat.

Het verzet neemt toe en zal met iedere brute misdaad door een “bij de politie bekende, al eerder veroordeelde en uit te zetten ´vluchteling´” verder toenemen. Een escalatie op straat en het uit elkaar breken van de samenleving vanwege deze koppige Merkel-politiek schijnt onvermijdelijk.

Voorbereidingen op de burgeroorlog door de “elites”

Een van de meest zorgwekkende hoofdstukken in het boek van Stefan Schubert gaar erover hoe concreet en hoever de voorbereidingen voor een burgeroorlog door de elites al gevorderd zijn. Voor de poorten van Magdeburg heeft het Duitse leger de modernste gevechtsstad van Europa laten bouwen. Regeringsdocumenten laten zien dat de kosten daarvoor in plaats van de officieel geraamde € 140 miljoen in totaal € 1 miljard belastinggeld bedroegen.

In de stad trainen het leger en de politie huis aan huis gevechten, nadrukkelijk ook om op burgeroorlog gelijkende toestanden in het land zelf neer te slaan. Nu stelt de schrijver de beslissende vraag. “Welke plannen volgt de regering? Welke scenario´s worden er achter gesloten deuren doorgespeeld?”

De desbetreffende antwoorden daarop levert de schrijver in de daaropvolgende hoofdstukken.

Wie op de scenario´s van de toekomst voorbereid wil zijn, is het boek “De destabilisering van Duitsland” dringend aan te bevelen.

Je kunt alleen maar hopen dat de schrijver geen gelijk krijgt met alle voorspelde ontwikkelingen. Maar precies hiervoor ben ik bang.

Bron:
https://philosophia-perennis.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "PEGIDA", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Afrika, Algemeen, Allochtonen, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, burgermoed, Censuur, Communisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, democratie, Demografie, Derde Wereld, dictatuur, discriminatie, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, migrantengeweld, moralisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, politie, praatjesmakers, propaganda, provoceren, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

26 reacties op Chemnitz en Köthen: repetities voor de burgeroorlog?

 1. Tom Hendrix zegt:

  De Duitse NAZI regering Merkel, is in staat op haar eigen burgers te laten schieten. Alles op bevel, van de communistische EUSSR, de plutocraat SOROS, de Bilderbergbende, de NWO en de Illuminati. De globalistische ploerten wensen een groot deel van de wereldbevolking te decimeren. Het is een satanische bende, en onze politici zijn de hulpjes hierbij.

  Geliked door 2 people

  • fleckie zegt:

   Was Coudenhove-KALERGI er ook ten tijde van prins Bernhard zur LIPPE?! Dat diegene uit de zogenaamde adel stamde is bekend? ( de adel die ‘minzaam’. op het ‘doodgewone ‘ SCHAUM'( schuim) volk ,…neerkeek, en minachtte.

   Like

 2. Peter zegt:

  De beton blokken zijn met de naderende kerstmarkten niet aan te slepen . Maar geen woord hierover in de media .

  Like

 3. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Nu stelt de schrijver de beslissende vraag. “Welke plannen volgt de regering? Welke scenario´s worden er achter gesloten deuren doorgespeeld?”

  Simpel antwoord: Coudenhove-Kalergi. In dat plan staat alles wat nu uitgevoerd wordt.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 2 people

 4. Ronald zegt:

  Dit houdt voorlopig niet meer op!!! Terecht!!! Respect voor deze ECHTE MENSEN!!!

  Like

 5. bigljohn zegt:

  Hoe kan er ooit zoiets ontstaan als een burgeroorlog als men niet alleen de moslims, maar ook de politie en het leger op zijn pad vind ? Op die manier word een burgeroorlog tegen de moslims een verloren zaak. Zolang de politie en het leger zich aan de kant geschaard houden van de moslims, moet men er van uitgaan dat de islamisatie voltooid gaat worden. En was dat niet de intentie van de E.U. en zijn lidstaten ? Daarenboven zorgt de linkse meute er wel voor dat politieke partijen zoals de PVV nooit aan de bak komen (stembusfraude), snoert men hun de mond, en basht er ook nog eens stevig op los. En het volk verzet zich na iedere aanslag met bloemen, kaarsjes en knuffels. Dit gaat nooit meer goed komen !

  Geliked door 2 people

  • Pietersen zegt:

   De geschiedenis bewijst dat bij een revolutie of burgeroorlog, politie en leger zich bij het volk aansluiten.

   Like

   • Taljaard zegt:

    @Pietersen
    Dat weten ze in Brussel en Berlijn ook wel.
    Daarom streven ze naar een Europees leger (lees huurlingentuig) en een ”diverse” (lees geislamiseerde) politie.

    Geliked door 1 persoon

   • ieznogoedh zegt:

    Daarom ook zijn er krachten die er alles aan gelegen is om turkije bij de EU te krijgen.
    Wat zal het turkse contingent van het Europese leger genieten als ze op kafirs mogen schieten en er nog voor betaald worden ook!
    Succes verzekerd.
    Die slimmerikken realiseren zich echter niet dat je daarmee je continent dan wel voor eeuwig en altijd kwijt bent, wnat als ze eenmaal als strijdmacht binnen zijn, en turkije heeft een groter leger dan alle echte EU staten bij elkaar.

    Like

 6. Heniusz zegt:

  Dat gaat dan nog alleen over Duitsland, maar vanzelfsprekend kan je er van uit gaan dat dit overal speelt waar te veel “migranten” zich ophouden.

  Geliked door 1 persoon

 7. Johan zegt:

  Het zou mij niet verwonderen als er wat Antifa-tuig opgetrommeld werd om even een Hitler-groet te komen brengen, royaal betaald door Soros, dat spreekt voor zich….

  Geliked door 1 persoon

 8. Williaan zegt:

  in Keulen 12.000 mensen de straat op voor een ruimhartiger vluchtelingenbeleid.
  Een ernstige tweespalt bij die Duitsers.

  Like

  • fleckie zegt:

   Isiamieten ‘ijveren’ er vanzelfsprekend voor dat meer van hun ‘Koran- belijders’ onze landen mogen binnenstromen, …….dan staan ze daarom. dan ook des te sterker in hun ‘overmacht’ ten opzichte van de ‘blanken’.

   Like

 9. Leo 1 zegt:

  In NL zal het spel niet anders gespeeld worden.
  Hou er maar rekening mee.

  Geliked door 1 persoon

 10. kampersrene zegt:

  Wat Merkel en haar regering bijzonder verontrust is de onverdraagzaamheid van het” Duitsche” volk.. Wat kunnen die paar moorden en die verkrachtingen de volkswoede aanwakkeren op een bevolking van meer dan tachtig miljoen inwoners Hebben wij dan niets geleerd van de” Duitsche” bomma’s en bompa’s… die waren pas onverdraagzaam . Wij moeten begrip en verdraagzaamheid tonen voor onze nieuwe “Duitschers” en ze onze liefde schenken….Chemnitz en Kothen zijn broeihaarden van haat en die moeten wij uitroeien

  Like

 11. hektor zegt:

  Vergeet niet dat de kogels ook de andere kant kunnen gaan, een precisie target doel.
  En dan zullen ze er achter komen, dat ze niet meer veilig zijn in hun eigen omgeving.

  Geliked door 1 persoon

 12. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/09/17/duitse-politicus-waarschuwt-europa-is-op-weg-naar-een-burgeroorlog/

  Duitse politicus waarschuwt: “Europa is op weg naar een burgeroorlog”

  “Europa is op weg naar een burgeroorlog”, vertelde een Duitse stadspoliticus me deze week. Ik noem zijn naam niet – het was een informele voorlichtingsbijeenkomst en in feite zijn er in Duitsland sancties voor dit soort openhartigheid.

  https://www.breitbart.com/big-government/2018/09/16/delingpole-civil-war-is-coming-to-europe-warns-german-politician/

  Like

 13. Williaan zegt:

  De chaos neemt steeds meer toe, Alleen zij die nu nog niets persoonlijks van merken protesteren op gejut door de Gutmensch! Tot het echt te laat is ……………..

  In België; Illegalen vrijgelaten na zoveelste diefstal met geweld: ze kregen enkel bevel om grondgebied te verlaten. Dus al weer een totaal loos en krachteloos bevel, een lachertje als het niet zo droevig was.
  https://www.hln.be/nieuws/binnenland/illegalen-vrijgelaten-na-zoveelste-diefstal-met-geweld-ze-kregen-enkel-bevel-om-grondgebied-te-verlaten~aefbb5fd/#comments

  Like

 14. Piet Karbiet zegt:

  Merkel heeft niet zo goed gekeken naar de fouten van Egon Krenz. Die riep ook vlak voor zijn val dat het in de DDR fantastisch ging.
  (De vertaling ‘vertrouwensmensen’ in dit artikel begrijp ik niet helemaal. Stillen?)

  Like

 15. Tistochwat zegt:

  Eigenlijk hoeven er geen nieuwe boeken meer geschreven te worden over de handelingen van ‘regeringen’.
  De reden van de ellende is allang bekend.
  Een link naar het demonische Coudenhove-Kalergiplan volstaat, bijv. deze:

  https://ejbron.wordpress.com/2017/09/10/het-coudenhove-kalergiplan-de-genocide-van-de-volkeren-van-europa/

  Like

 16. Niet bang zijn dat het misschien gaat gebeuren en dat de schrijver gelijk krijgt.
  Misschien is al achterhaald.
  HET GAAT GEBEUREN EN ER ZAL OP EIGEN BURGERS WORDEN GESCHOTEN.

  Geliked door 2 people

 17. scherpschutter1943 zegt:

  Indien gericht “Vuur”. Als daar toevallig het leger of de politie tussen zit, hebben ze pech. Hadden z bijtijds hun bakens moeten verzetten en naar de signalen van net volk moet luisteren en nier naar Merkel, dus,dan krijgen ze wat ze verdienen. Diempolitie verdedigen niethetcht voor de urgers mar de macht van de machthebbers. Is in NL ook zo.

  Like

 18. scherpschutter1943 zegt:

  dood de politici

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s