Drie “Palestijnen” bij onlusten in de Gazastrook gedood

Screenshot_133

(Vertaling: E.J. Bron)

Het ministerie van Gezondheid van Gaza verklaarde dat zich onder de in totaal drie door Israëlische soldaten gedode “Palestijnen” een 14-jarige jongen bevonden zou hebben, toen het tot botsingen gekomen was tussen de Israëlische troepen en ongeveer 13.000 “Palestijnse” demonstranten die op meerdere punten in de buurt van het grenshek bij elkaar waren gekomen. Daarbij raakte een officier van het Israëlische leger lichtgewond.

Israel Heute

De minister van Gezondheid van Gaza zei vrijdag dat er ook 30 “Palestijnen” bij de botsingen met het Israëlische leger in het noordelijk grensgebied met de Gazastrook gewond raakten.

Het Israëlische leger antwoordde dat het noodzakelijk geweld had gebruikt om grensschendingen door ongeveer 13.-000 “Palestijnen” te voorkomen, die op meerdere plaatsen in de buurt van het grenshek bij elkaar waren gekomen. Enkelen van hen gooiden met stenen en Molotovcocktails naar de troepen onder dekking van de rook van brandende autobanden.

Een woordvoerder van het Israëlische leger verklaarde eveneens dat eerder op de dag een poging om de grens te overschrijden, verijdeld zou zijn. “De Israëlische troepen identificeerden negen verdachten die het veiligheidshek in de zuidelijke Gazastrook overstaken, wat voor hen aanleiding was om zich onmiddellijk weer terug te trekken”, staat er in de verklaring.

“Twee buitenposten van Hamas werden door een vliegtuig en een tank van het leger aangevallen, als antwoord op een aanval waarbij enkele granaten en explosieven op Israëlische soldaten tijdens de onlusten langs het veiligheidshek werden afgevuurd en een officier verwondden, die medische verzorging nodig had”, benadrukte hij. De woordvoerder beëindigde de verklaring met de uitspraak dat alleen Hamas verantwoordelijk zou zijn voor de voortdurende onlusten langs de grens.

Verder werd een explosief voorwerp onschadelijk gemaakt, dat eerder in de week in de directe nabijheid van het grenshek werd ontdekt. Het was al de tweede keer deze week dat zo´n voorwerp werd ontdekt.

Gedurende het hele weekend waren er berichten over kleinere botsingen en incidenten langs het grenshek met de Gazastrook.

Bron:
www.israelheute.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, Gazastrook, Hamas, IDF, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, kwaadaardige opzet, Moslims, propaganda, provoceren, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

31 reacties op Drie “Palestijnen” bij onlusten in de Gazastrook gedood

 1. Anneke zegt:

  Ik wil mijn fiets terug van de Duitsers, zo ongeveer pushen Hamas de jongeren in Gaza en de Westbank, i.p.v. eens aan het werk te gaan met goede zaken. Alle oorlogen die gevoerd zijn in Europa, en dat waren er heel veel, door machtswellustige dictators, zijn na vredesondertekening de burgers verder gegaan met hun leven hoe de grenzen ook liepen het was een tijdje mokken en daarna ging men weer handelen. Zolang de Palestijnen smakken geld ontvangen van linkse regimes (ook Nederland) zullen ze de strijd nimmer staken.

  Geliked door 2 people

  • koddebeier zegt:

   Nederland is mede schuldig aan het voortduren van deze ellende !

   Like

  • Thomasson zegt:

   @Anneke. Jij zou van de moffen de fiets van je grootmoeder nooit terug krijgen De Moffen zelf zouden nooit meer terugkrijgen hen huizen, fabrieken, velden en bedrijven die ooit stonden in het Sudetenland, Oost Pruisen enz.. Ze waren de verliezende kant in de oorlog en de prijs was hoog. De Duitsers hebben het verlies geïmplementeerd en gingen verder met hen leven. Bij Palestijnen en Arabieren is het anders gesteld. Zij mogen een bloedige oorlog met hen buren beginnen, zij mogen ze op een ISIS-wijze afslachten. Gelukkig waren hen buren wat sterker en vooral vastberaden de oorlog te overleven. Maar Arabieren en moslims kunnen niet tegen het verlies. Zij hebben een bloeddorstige god met de mentaliteit van Allah-Capone die hen dwingt zelfs hun kinderen op te offeren. Als zij beslissen een grens van een buurland te bestormen, mag het buurland ze met regen kogel verwelkomen. Een act van oorlog is een act van oorlog; al zouden de linksige hyena’s en jakhalzen direct beginnen met gezamenlijke gejank.

   Geliked door 1 persoon

 2. peter zegt:

  Hamas,fijne club ,palestijnen laten ze afslachten ,en die linkse bende in de EU stuurt weer miljoenen naar dat schorum ,

  Like

 3. Nemesis zegt:

  Even ter herinnering: Duitsland heeft nog met geen enkel land de vrede getekend na ww2, wel een soort van wapenstilstand.

  Nu naar het artikel. Men moet zich hier in het westen niet zo opwinden over een 14 jarige, Bij de Arabieren en Afrikanen zijn de jongens met 14 jaar al een man en dus volwassen. Als men zich eens beter met die kwestie zou bezighouden en zich informeren, wist man dat. Ze zijn in die landen inderdaad veel vroeger “rijp” als hier op het noordelijke continent.

  Geliked door 2 people

  • Guus Velraeds zegt:

   Maar dan wel een ander soort rijpheid. In het westen wordt je rijp genoemd als je naar school gaat en een diploma haalt en daarna je verantwoordelijkheid neemt door een baan te zoeken. In het Midden Oosten ben je rijp als je in staat bent met geweld de eer van je familie, je clan en de islam in stand te houden. Dialoog op gelijke hoogte is een niet bekent concept in de Midden Oosten cultuur en wordt gezien als een vorm van zwakte. Een jongen die zijn zus overgiet met benzine en in de hens zet omdat ze stiekem uit is geweest met een man die niet tot de clan behoort staat in hoger aanzien als de jongen die toegelaten wordt tot een universitaire studie.

   Like

 4. jack black zegt:

  Leeft die ouwe graftak Gretta Duisenberg nog ?
  En wanneer het zo zou zijn,
  heeft ze de Palestijnse vlag al buiten hangen ?
  Israel krijgt met deze Pallestijnse Araber die wie
  stront an de knikkers zijn, nooit zijn rust meer !

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Jack Black. Het zou erg dom zijn van Israël op welke manier dan ook over rust en vrede te denken. Deze soort begrippen zijn in het Midden Oosten taboe. Israël moet de Arabieren op dezelfde niveau van gevaar inschalen als voor de Nederlanders de Noordzee en waternood vanuit de rivieren. Nederland zou geen een dag kunnen leven zonder de bescherming van sterke dijken en het hele systeem van dijken, sluizen, waterkeringen enz.. Een schuur in de dijken van ’s Gravenzande en de Lier betekent dat heel Haaglanden onder water komt te staan met honderdduizenden doden. Een klein schuurtje in de dijk van Oud Bildtdijk (gemeente Waadhoeke) betekent dat heel Friesland en delen van Groningen en Drenthe onder water komen te staan. Net zo goed dat voor de Nederlanders de zorg voor de dijken als vanzelfsprekend wordt beschouwd, zo moeten de Israëliërs voorop staan: de sterkte van hun leger en het niveau van hen soldaten. Dit land heeft uitsluitend recht van bestaan door hoge technologie vooral op wapengebied en goed opgeleide soldaten voor wie het bedienen en benutten van de meest geavanceerde hi-tech wapens is vanzelfsprekend.

   Like

 5. BertG. zegt:

  Moet je maar geen stenen gaan gooien naar Israëlische soldaten.

  Geliked door 1 persoon

 6. freda110 zegt:

  Waar was het ministerie van gezondheid in Gaza toen die 14 jarige jongen, die overigens normaal gesproken op school zou moeten zitten ofwel zijn huiswerk aan het maken, met stenen en molotovcocktails aan het gooien was?
  Een 14 jarige heeft daar helemaal niets te zoeken, maar het is algemeen bekend dat pubers geen gevaar zien en heel gemakkelijk voor dit soort dingen op te ruien zijn en als ze dan gewond raken of gedood worden kun je zoals altijd de zieligheidskaart trekken en hopen op nog wat meer financiële ondersteuning want……zielig.
  Ik heb daar geen medelijden mee, deze snotaap had gezellig bij burkamammie thuis moeten blijven dan was dit ook niet gebeurd.

  Geliked door 2 people

 7. Guus Velraeds zegt:

  Zolang de Palestijnen smakken geld ontvangen van linkse regimes (ook Nederland) zullen ze de strijd nimmer staken.

  Spijker op de kop.

  Maar het ergste is dat de Palestijnen nooit wezenlijk iets is afgenomen. Er was een juridisch volkomen legaal verdelingsplan. Jordanië zou Palestijns worden en Israël Joods. Het hele Midden Oosten moest opnieuw ingericht worden na de instorting van het Ottomaanse rijk. Bovendien heeft voor 1948 de Palestijnse elite massaal grond verkocht aan Joden waaraan ze goed verdient hebben. Deze gronden waren overwegend onvruchtbaar en in de kustgebieden waren het veelal moerasgronden. Gronden die al eeuwen ongebruikt lagen en in bezit waren van Arabische grootgrondbezitters. Deze Arabische elite heeft deze gronden verkocht ver boven de werkelijke kostprijs. Dat naderhand de Joden door noeste arbeid deze braak liggende gronden ontgint hebben en vruchtbaar gemaakt heeft deze elite zeer verrast en ook jaloers gemaakt. De haat van de islamiet tegenover de succesvolle Jood gaat het normale mensen verstand te boven en de Islamiet snapt tot op de dag van vandaag nog steeds niet dat het deze haat is die hun achterop gooit en niet de aanwezigheid van Israël als succesvolle natie.

  Deze islamitische haat kun je vergelijken met de haat van links op de succesvolle burger die met hard werken een bedrijf bloeiend maakt en bloeiend houdt. De islam en links is voornamelijk gebouwd op ressentiment.

  Geliked door 2 people

  • Thomasson zegt:

   @Guus Velraeds. Toen de Batavieren en andere stammen naar Nederland kwamen, hebben ze ingezien dat zonder hard werk en het gebruik van gezond verstand zal dit land altijd een moerasgebied blijven die zich ver onder de zeespiegel bevindt. De mensen hier moesten ALTIJD hen verstand gebruiken en manieren gevonden te overleven. Zo hebben de Friezen hen huizen op terpen gebouwd. Later kwamen de Nederlanders op het idee windmolen te gebruiken enz.. De Joden die eind 19de eeuw en begin 20ste eeuw naar Palestina kwamen, hadden een etnisch motief en niet religieus. De pogroms in Rusland en Oost Europa dwongen ze terug te keren naar hen land van herkomst. Palestina van toen was te vergelijken met Borkina Faso of Tsjaad van nu; en leeg woestijn land. De weinige bevolking daar bestond voor een groot deel uit nomadenstammen en kleine gemeenten van plaatselijke christenen. Het niveau van de bevolking was te vergelijken met die van een Afrikaans land. Het land kon uitsluitend leefbaar worden door hard werken en innovatie. Om de islamitische mentaliteit te begrijpen, moet men het boek The River War van Winston Churchill lezen (1899). De Moslims houden niet van werken. Ze willen dat anderen het voor hen doen. De islam heeft een degenererende invloed op de gelovigen. Alles in deze religie is gebaseerd op morbide ideologie. Het is niet vreemd dat landen die voor de islam bloeiende culturen hadden zoals Iran en Egypte zijn na de islamitische verovering naar beneden gekelderd op de wijze als Zuid Afrika onder de negerbewind. Natuurlijk haten moslims Allah-loze mensen en volkeren die beter presteren dan zij. De linksige NSB’ers proberen hen te paaien: deels uit corruptie en deels uit immense arrogantie. Zij zien hen als inferieur mensen die zij als Gutmenschen te hulp schieten. Het linksige gedrag is te vergelijken met die van de missionarissen in Afrika. Echter zonder het te weten, hebben hen troetelbeestjes al machetes, slachtermessen en bijlen klaar om linksige hoofden in de pan te hakken.

   Like

 8. koddebeier zegt:

  Die hele Gazastrook de zee indrijven zou het beste zijn !!

  Geliked door 1 persoon

 9. Eigen volk eerst zegt:

  Eigen schuld dikke bult. De zogenaamde Palestijnen hebben daar niets te zoeken. De lui worden opgevoed in haat en dus?

  Geliked door 1 persoon

 10. Dewevoga zegt:

  Er zullen wel weer kamervragen over gesteld worden met moties van SP, D’66, PvdA, GK en denk om Israël te veroordelen dat zij Nederlands belastinggeld vernietigen. Kaag en die houten Klaas Sjoerdsma hebben er slapeloze nachten van.

  Geliked door 1 persoon

 11. Hendrik M. zegt:

  Dat “Gaza” is er aan toe preventief geruimd te worden.

  Geliked door 1 persoon

 12. boorzalf zegt:

  Mmmh…. drie das weinig…. Mag het voortaan ietsjes meer zijn.

  Geliked door 1 persoon

 13. kampersrene zegt:

  Ik herinner mij de zes daagse oorlog in 1967 Toen Egypte Syrie en Jordanie Israel een lesje wilde leren .Maar ze kregen kletsen op hun blote poep.Het gaat zover komen dat Israel Palestina binnenvalt en een einde maakt aan die voortdurende pesterijen Ik zou begrip hebben Maar vele regeringen zouden Israel , het enigste beschaafd land in die regio , vervloeken wat een groot bewijs zou zijn van antisemitisme….Hitler was daarin ook erg knap in

  Geliked door 1 persoon

 14. Republikein zegt:

  Toch wel zonde van weggegooid jong leven,’tis een gekke wereld, 3 Chinezen en een contrabas.

  Like

 15. fleckie zegt:

  Wat is dat toch enorm vervelend, dat, als er een islamiet door eigen schuld gedood wordt, er altijd een grote ‘bombarie’ in de nieuwsverspreiding tentoongesteld wordt, gewoon belachelijk, zeker als ze het zelf uitgelokt hebben, tot nu toe is de pers nog enigszins ‘ gevrijwaard’ gebleven, van islamitische ‘aanvallen’, i.v.m.met ‘mededelingen over ‘moslem-lieverdjes ‘.

  Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   ‘PVV TEGEN. PALESTIJNS. KAMP’. NIEUW. ISR.WEEKBLAD’ , 21.9.2018.
   .DE. BRABANTSE PVV heeft zich fel uitgesproken. tegen een. PALESTIJNS. jongerenkamp in. LOON. OP. ZAND. De partij vroeg vorige week woensdag aan de. Gedeputeerde Staten om het kamp in zijn geheel te verbieden. Het balletje zou zijn gaan rollen nadat HAMASACTIVIST Amin Abou. Rashed op Facebook een bericht plaatste met de uitnodiging voor het kamp. Volgens Rashed kunnen kinderen in de leeftijd van 8 tot 13 jaar. zich aanmelden voor het kamp met het thema. “JERUZALEM IS ONZE HOOFDSTAD”, . Volgens de PVV heeft de organisatie achter het kamp, de Palestijnse Gemeenschap in Nederland(PGNL) , banden met terreurorganisatie HAMAS. Ook noemt de partij Rashed een ‘ notoire fondsenwerver’ voor HAMAS. Volgens de PVV Brabant is het Palestijnse kamp daarmee ‘feitelijk een politiek-ideologisch indoctrinatietrainingskamp’. Hanne van Aart. de burgemeester van Loon. op. Zand ,laat weten dat de kwestie rondom het kinderkamp zal worden onderzocht, en dat zij de uitkomst van dat onderzoek afwacht alvorens een beslissing te nemen.*~*~*~*~*~*~*~… Fleckie: …eenmaal ‘genesteld’ in Loon op ZAND zal het waarschijnlijk de grootste moeite kosten, ,( net als het verfoeilijke klimop, dat men NIET uitgeroeid krijgt) dit ‘WANPRODUKT’ dat men jongerenkampen noemt, …verwijderd te krijgen.~*~*~

   Like

 16. fleckie zegt:

  “HAAT”. NW. ISR. WEEKBLAD 21.9,2018. …….’ VERVOLGING om. ‘KHAYBAR’.
  ‘ Een pro-Palestijnse demonstrant die in juli vorig jaar antisemitische leuzen scandeerde wordt vervolgd,blijkt uit het antwoord van de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb op vragen van gemeenteraadslid Tanya Hoogwerf( Leefbaar Rotterdam). Tijdens de demonstratie werd de leus ‘KAYBAR, KHAYBARya yahud, jaish Muahammad SA YA’ud’ gescandeerd. Vrij vertaald betekent dit: ‘ Joden, herinner je KHAYBAR, het leger van Mohammed keert terug’. ‘ KHAYBAR ‘
  refereert aan een veldslag in 628 waarbij de profeet Mohammed een Joodse stam versloeg. ” Door de politie, en onder leiding van het. OM. ,is een opsporingsondetzoek gestart naar de mogelijke strafbaarheid van de uitingen” , schrijft Aboutaleb. ” !Na het onderzoek is een verdachte aangehouden en verhoord(…). Het onderzoek is reeds afgerond en op dit moment wordt de zaak zittingsgereed gemaakt”. De zittingsdatum is nog niet bekend.*~*~*~*~*~*~*~

  Like

 17. Jan zegt:

  Granaten en bommen van ‘Pali-activsten’


  video

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s