Goed nieuws voor fascisten, nazi’s en andere linkse huichelaars

Screenshot_130

(Door: “bozeoudeman”)

Zolang er geen echte controle op de verkiezingen in de door de EU-fascisten bezette gebieden plaatsvindt, zal straks, na weer absoluut ‘democratische verkiezingen’, opnieuw blijken dat de zogenaamde golf van nationalisten en andere ‘ongewenste’ sujetten in de politiek is gestopt door toedoen van ‘echte democraten’ als Abdel Timmerfranss en Judie Sargentinistan!

De PVV stond in de prognoses geloof ik op 40 zetels, toen kwamen de verkiezingen met types als Fleurtje Dekker die, als ik mij goed herinner, stelde dat zij – en naar haar stellige overtuiging niet enkel alleen zij – alle biljetten met PVV-voorkeur in het stembureau waar zij, volgens haar zeggen, had gezeten, had verwisseld voor andere partijen (GroenLinks?) en de PVV bleef derhalve steken op wat zij was.

Marine Le Pen deed het geweldig in de prognoses, maar toen kwam Soros naar Brussel voor overleg met de vermeende dronkaard, die nooit dronken is, maar aan ischias lijdt, en zijn wellicht tot het enige echte ware geloof bekeerde Timmerbaas en Frankrijk kreeg de wellicht uit een inrichting gehaalde ‘Jupiter’ Macron als president. Het tij leek gekeerd op heel democratische wijze.

In Zweden kon een ommekeer niet nog langer uitblijven, maar lagen er wel bij alle stemkantoren ook biljetten voor de boze kiezers, die links en de vooral in Iran vreemd geëmancipeerde Zweedse regerende hoofddoeken-draagsters, als vertegenwoordigsters van dit vreemd soort ‘emancipatie’ toch echt zat waren?

En ‘last but not least’, om vooral niet te vergeten, kreeg Duitsland de 60ste, of zoiets, termijn van ‘Adolpha’ Merkel. Wanneer worden we van die heks verlost. Ook toverkol Clinton staat alweer klaar om het, ondanks haar tachtigste, straks nog een keer te proberen.

De enige heil, waar men nog niet de verkiezingen heeft weten te frauderen (?) komt uit Hongarije, dat onmiddellijk, volgens ook weer zo een toverkol, Sargentinistan geheten, aangepakt moet worden, en wel onmiddellijk! Blijft voor ons realisten enkel nog Italië over. Mits de paus, die de paus niet is, daar geen staatsgreep pleegt na ook Soros met wat instructies op bezoek te hebben gekregen…

Ach, de tijd van G.B.J. Hilterman, die tijd was nog eens te begrijpen, nu is alles, na het ten tonele verschijnen van onze grote vredesapostel O-bambie, die veel oorlog en overal tweestrijd tussen groepen burgers bracht, wereldwijd een grote puinzooi geworden. Niemand lijkt nog te zijn wie hij/zij beweert te zijn of omgekeerd.

“Oh moeder Maria, verlos ons van linkse uitzuigers en hypocrieten en andere zogenaamd goed bedoelende lifestyle ‘linkse’ leeghoofdigen aan de ‘goede’ kant van de historie staande idioten. Verlos ons vooral van filantropische miljardairs die vooral filantropisch hun eigen zakken vullen.”

Mag dit gebed, heer Juncker? Is er al een EU-Siberië waar ik naartoe gestuurd kan worden? Oh ja, Parijs natuurlijk! Of toch Londen? Straks ook Amsterdam?

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Populisme", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, Brussel, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, dictatuur, Eurofielen, Europa, Europeanisering, EUSSR, Fascisme, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Nationalisme, nazisme, nieuw fascisme, Patriottisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Goed nieuws voor fascisten, nazi’s en andere linkse huichelaars

 1. Jean zegt:

  Judie Sargentinistan? Moet dat niet zijn ‘Judas Sargentinistan’…

  Geliked door 1 persoon

 2. BertG. zegt:

  Die Anne-Fleur Dekker heeft blijkbaar nogal jouw aandacht getrokken.
  Is al de 2de of 3de keer dat je de naam even tussen door vermeld zonder reden.
  Het meest onbetekenend mens wat er rond loopt, maar wat een aandacht krijgt ze hier toch.

  Like

 3. Pingback: DE WAARHEID IS DE REALITEIT! | eunmask

 4. Dirk Stam zegt:

  Hopelijk komt er een strenge winter dan gaat er meestal veel onkruit dood en dat soort dat jij bedoeld zal ook dan de winter niet overleven

  Like

 5. Tiurrie zegt:

  Beste boze oude man , ik , ook oude boze man…staat vierkant achter je verhaal.

  Like

 6. Jules Vismale zegt:

  Dat er helaas nog genoeg linkse en gestoorde politici rondlopen die de grootheidswaanzinnige ideeën van extreem-rechts, extreem-links, moslim-extremisme en de EU-elite nastreven bewijst dit artikel over die krankzinnige Emmanuel Macron uit Frankrijk, de zogenaamde “Zonnekoning”:

  De aap komt uit de mouw: Macron wil Europese beweging starten. Ja, ook in Nederland. En raad eens? De VVD en D66 willen meedoen!

  Eurofielen verenigt u.

  Nu weten we dus waarom Jeroen Dijsselbloem (die vent is al net zo erg als Juncker, Timmermans, Schulz, Verhofstadt, Merkel enz.) onlangs liet weten dat hij lid was geworden van Emmanuel Macrons partij En Marche. De man weet natuurlijk al langer dat de Franse president van zins is om overal in de EU toe te slaan; om ieder land te infiltreren met zijn eurofiele praktijken.
  En denkt Macron nou werkelijk dat hij Lodewijk XIV en Napoleon Bonaparte kan nadoen in de hoop half europa onder zijn gezag te krijgen?

  De beweging van de Franse president Macron komt ook Nederland opschudden. Komende week bezoekt de partijleider Christophe Castaner van En Marche ons land. De bedoeling is om hier een nieuwe Europese beweging te starten; een soort platform (Nederlanders zijn alleen GEEN Fransen!) waar bestaande partijen en politici zich bij kunnen aansluiten.
  De idee is dat de ‘beweging’ mensen uit “verschillende politieke hoeken” moet aanspreken, “maar vooral ook mensen die nog helemaal niet politiek actief zijn. En raad eens welke partijen al mee willen doen? Juist, het über-eurofiele D66… én de VVD:

  De VVD en D66 willen zich wel bij het nieuwe platform aansluiten, maar aarzelen nog over hoe ze dat doen. Blijkbaar verliezen ze al teveel steun bij de Nederlandse keizer.
  De “hoe ze dat doen” komt voort uit het ‘probleem’ dat beide partijen hun huidige fractie in het Europees Parlement, ALDE, nog niet meteen vaarwel willen zeggen. Ze willen dus uitzoeken hoe ze het lidmaatschap van ALDE (ik weet HEEL zeker dat de overgrote meerderheid van de Nederlanders zich ECHt niet meer laten misleiden door dat soort hooghartige dwazen!) kunnen combineren met lidmaatschap van de walgelijke, eurofiele, nationale soevereiniteitsondermijnende beweging van En Marche.

  Oh, en dit is allemaal bekend geworden kort nadat Macron Europese ‘populisten’ (en de radicale moslims? Ho maar!) de oorlog verklaarde en hen liet weten dat hij overal “de strijd” (hoe wil hij dat doen? Soms met dat prutsleger van Macron daar in Frankrijk waar bijna iedereen elkaar lijkt te verafschuwen en zelfs de Engelsen!)met ze zou aangaan.
  Met andere woorden, Mark Rutte en Alexander Pechtold gaan samen met Macron optrekken tegen de PVV en Forum voor Democratie.
  En laten we allemaal hopen dat dit NOOIT een succes gaat worden en Macron bij een eventueel bezoek aan Nederland meteen wordt weggejaagd uit ons kikkerlandje!
  Zou de webmaster trouwens van de ALDE hebben gehoord? Ik heb er nog NOOIT van gehoord en stem al helemaal niet op partijen die ik niet ken of ons al tijden belazeren! Dan maar de populisten hier aan de macht!

  Like

 7. Republikein zegt:

  Goed geschreven man, en je benoemt de juiste reden dat ondergetekende niet meer stemt want geen garantie.

  Like

 8. Ik denk dat het goed is dat hoe meer en vaker Guy Verhofstadt in beeld komt hoe meer tegenstand er zal komen, het werkt namelijk tegenovergesteld als wat de heren willen.
  Hij staat al bekend als figurant van een zware instelling met gesloten afdeling.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s