Salvini: In plaats van nog meer slaven te importeren, moeten de Italianen meer kinderen krijgen!

Screenshot_121

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Ons citaat van de week komt van de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini en het zorgde tijdens een ministeriële ontmoeting in Wenen afgelopen vrijdag al voor opwinding bij Jean Asselborn, de minister van Buitenlandse Zaken van Luxemburg.

philosophia perennis

Asselborn vertegenwoordigde opnieuw de in de EU als dogma geldende opvatting dat migratie voor het steeds meer vergrijzende Europa om demografische redenen het wondermiddel zou zijn. Salvini antwoordde daarop dat zijn regering veel liever de Italianen zou willen motiveren om meer kinderen te krijgen in plaats van “nieuwe slaven” naar Europa te importeren.

Salvini letterlijk: “Als u in Luxemburg meer migratie nodig heeft – wat mij betreft geef ik er de voorkeur aan om Italië aan de Italianen te laten.”

 Stiekeme bewondering voor Salvini bij andere EU-staatsmannen

Gisteren wist hij dan iets te zeggen over de reacties uit Luxemburg: “Afgezien van de hysterie van enkele Luxemburgers bewonderen velen in het buitenland dat Italië weer bezig is om een bolwerk te worden dat dit Europa weer kan doen laten opleven.

Veel afgevaardigden, ministers, presidenten en Eurocommissarissen zeggen tegen mij: ´Eindelijk wordt Italië weer goed geregeerd!´.”

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Europa, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, LEGA, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

9 reacties op Salvini: In plaats van nog meer slaven te importeren, moeten de Italianen meer kinderen krijgen!

 1. Pietersen zegt:

  En vergeet niet Italië leeg te pompen van islamieten en Afrikanen.

  Like

 2. delamontagne zegt:

  De Luxemburger deed zijn best om te luisteren maar om zoveel Juistheid van de Italiaan te moeten aanhoren werd hem teveel…….
  Op 1.00 onderbreekt de Luxemburger hem en zegt heel ondiplomatiek:”Merde Alors”…………
  Maar dat schijnt geweest te zijn nadat Salvini had gezegd:”Als U zo graag Afrikanen wilt hebben, haal ze dan naar Luxemburg ! “……….

  RTL
  https://www.rtl.fr/actu/international/video-merde-alors-un-ministre-luxembourgeois-s-emporte-contre-matteo-salvini-7794792830

  Like

  • Pietersen zegt:

   De minister zegt zoiets als :” In Luxemburg hadden wij tienduizenden Italiaanse immigranten die hier werkten om geld te verdienen voor hun kinderen in Italië, verdomme nog an toe.”

   Politiek correcte hufter met een kort door de bochtse tegenwerping.

   Like

 3. Benesha zegt:

  Salvini doet wat Poetin 10 jaar geleden al is begonnen. Poetin wilde geen migranten, Poetin wilde dat de echte Russen weer meer kinderen kregen. Daarom kreeg en krijgt ieder gezin vanaf het tweede kind een flink bedrag. Voorwaarde is wel dat het voor de studies en of vastgoed werd aangewend. Vele mensen kopen er een groter appartement mee. Ondertussen kan je om 1 u ’s nachts als buitenlander nog rustig door het centrum van de steden lopen. Ondertussen kost dit systeem een fractie van wat de levenslange gratis verzorging van de bij ons onintegreerbaren kost. Ondertussen blijft Rusland zijn cultuur en blanke etnische identiteit behouden. Ondertussen wordt Rusland sterk terwijl wij op alle gebied achteruit gaan. Sociale zekerheid, onderwijs, veiligheid,… alles ondervindt de invloed van de door de globalisten geplande multicul. Wat ze vergeten is dat vele slimmere mensen onder ons, uit noodzaak naar Oost Europa en Rusland zullen vluchten. Daar zullen de globalisten, bankiers en corporaties dan staan met hun Europa dat tot het nieuwe Afrika is geworden. Verwondert het dan iemand dat Poetin, Orban, Polen zoveel kritiek krijgt van de globalisten en van het door Soros gekochte Europese parlement?

  Like

 4. hendrikush zegt:

  Ho, ho, ho, meer mensen betekent meer milieuvervuiling.
  Groen links zal dus uit principe niet meedoen met dit voortplantingsadvies.
  Komt goed uit, want dan sterft Groen Links vanzelf uit.

  Geliked door 1 persoon

  • Peter zegt:

   hendrikush meer mensen betekent meer milieuvervuiling., Groen Links wil waarschijnlijk minder blanke kindjes, maar heet de geile Afrikaanse negers als zgn, vluchtelingen van harte welkom !

   Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Deze Italiaanse Minister, verdient respect! Hij roeit in tegen de communistische bende, die van Europa, Afrika willen maken.

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Hoezo ‘slaven’?
  Alsof de mohammedaan van plan is om hier te komen werken.

  Like

 7. Het lijkt of Luxemburg meer ratten heeft buiten het riool dan erin.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s