VIDEO Dr. Gottfried Curio (AfD): “De strijd tegen rechts is een strijd tegen recht” (+ Engelse ondertiteling)

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Wachteres”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Duitsland, gezond realisme, Merkel, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op VIDEO Dr. Gottfried Curio (AfD): “De strijd tegen rechts is een strijd tegen recht” (+ Engelse ondertiteling)

 1. Joannes den Hollander zegt:

  De lichaamstaal van Merkel spreekt boekdelen. Ze weet gewoon dat ze enorm gefaald heeft. De enige manier om haar hachje nog te redden is om de ingeslagen weg abrupt te beëindigen en een slag van 180 graden te maken.
  Ik werd gedwongen door de Fuhrers Europa’s en kan niet langer aanzien dat al dat genetisch afval Duitsland komt vernietigen. Ik ga vanaf nu mijn eigen koers varen, zoals de meerderheid des volks onzes dat wil en zullen ze allemaal, zonder aanziens des persoons, Duitsland uitflikkeren, klinkt dan wel heel erg plausibel.

  Like

  • koddebeier zegt:

   Maar deze linkse rat zal haar falen nooit en ten nimmer toegeven !!
   Zoals links nooit fouten toegeeft !

   Liked by 2 people

   • Tom Hendrix zegt:

    @koddebeier: 14.24. uur. Precies. De haat der marxisten, met als aanvoerster STASI MERKEL, en de huichelaars van CDU/CSU, is enorm groot. Landverraders zijn het, allemaal. Alles om het GENOCIDE plan: Coudenhoven-Kalergi, door te voeren.

    Liked by 1 persoon

  • Petra DeBoer zegt:

   @Joannes den Hollander, ze heeft niks met de Duitse burger en wil alleen maar haar doel bereiken.

   Zoals wellicht bekend volg ik Q en anon (samen is dat Qanon). Qanon schreef een tijdje geleden dat we de familiebanden van Angela Merkel na moesten trekken.
   Daar ben ik mee aan de slag gegaan en weet inmiddels dat ze samenwerkt met de deep state in Amerika middels de Atlantische Brücke. Ook keek ik naar haar familie maar kwam daar niet veel verder mee ook al las ik wel verschillende keren dat Angela een dochter van Hitler is. Daarvoor vond ik geen bewijzen en qua leeftijd van Angela zou het ook niet kunnen. Maar als het middels inseminatie is gebeurd kan het wel en zoals we weten waren vele nazi’s zoals Mendel bezig met het experimenteren van bepaalde zaken op mensen. Ook kan het als Hitler gevlucht is en na WOII in Argentinië leefde.
   Inmiddels weet ik dat vrijwel niets is wat het lijkt en onderzoek het liefst alles zelf. De burgeroorlog is Syrië is zoals bekend geen burgeroorlog maar een proxy oorlog en zo zijn er vele voorbeelden van zaken die niet zijn zoals ze lijken.

   In elk geval kwam ik gisteren een bericht tegen op twitter met een link naar een site met allemaal info over Angela en Hitler. Of het waar is weet ik niet maar één ding viel me wel op en dat is dat Hitler op dezelfde manier zijn handen houd als Angela Merkel.

   Boven de site staat ook duidelijk: Kan het waar zijn dat Angela een dochter van Hilter is en ben benieuwd of anderen hier meer van weten. Dat Hitler waarschijnlijk een buitenechtelijk kind van een Rothschild is word er ook in beschreven en dat acht ik inmiddels zeer waarschijnlijk als waar.

   http://newsjustforyou1.blogspot.com/2018/03/can-this-be-true.html

   In elk geval is een feit dat WOII gefinancierd werd door Prescott Bush (vader en grootvader van de beide Bush presidenten) en de bankiers Warburg.

   Like

  • David zegt:

   Lichaamstaal : op 3.17 wordt ze geraakt

   Like

 2. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/09/15/wanhopige-moeder-van-vermoorde-susanna-schrijft-een-brief-aan-angela-merkel-er-kleeft-bloed-aan-uw-handen/

  Wanhopige moeder van vermoorde Susanna schrijft een brief aan Angela Merkel: “Er kleeft bloed aan uw handen!”

  Deze brief is naar ons gelekt. Het is gericht aan een kille bondskanselier die blijkbaar geen probleem heeft met het feit dat hier in dit land bijna dagelijks mensen worden vermoord, die hier al iets langer wonen.

  Like

 3. Sabeltant zegt:

  Het gezicht van Merkel spreekt boekdelen. Ze is de regie kwijt.
  Hoewel ze er werkelijk alles aan deed om te laten zien dat ze er schijt aan heeft bleef ze nu tenminste zitten.
  Meestal loopt ze namelijk uit protest weg uit de zaal als het AFD een betoog houdt.

  Like

 4. Roni zegt:

  Niets aan toe te voegen, duidelijker kan het niet. En dit geld helaas tegenwoordig voor bijna alle WestEuropese landen.
  MERKEL&CONSORTEN…….zal eens de dag, binnenkort hopelijk dan, komen dat we jullie gaan zien hangen. Natuurlijk ZONDER processen, immers jullie hebben jaren de tijd gehad om jullie foute politieke beslissingen te doen keren. Maar ach, het gaat maar om de gewone burgers in de niet -met-marmer-mooi gemaakte straten he. Het begin, in WestEuropa, is er al een flink aantal jaren: de Joden mogen weer vermoord worden, de homoos mogen weer aangevallen en ook bijna vermoord worden, de weinigen die zich nog in het openbaar negatief durven uitlaten over deze multiculture enof slamitische horrorshow mogen vermoord worden/bedreigd worden op straat/hun huizen mogen ontsierd worden/ze moeten maatschappelijk kaltgestellt worden/hun huisdieren mogen vermoord worden/nare telefoongesprekken kunnen binnenkomen enz enz EN onze kracht van Europa, de vrouwen, mogen als voorwerp/sexspeeltje gebruikt worden en daarna gedumpt en al dan niet ook vermoord worden.
  Dit gebeurd allemaal onder het toeziend oog van “politie” , u weet wel zij van zogenaamd waakzaam en dienstbaar, zij vinden het allemaal wel best want ze hebben het oa te druk met iftars verzorgen en voorgedrukte proces-verbalen uit te delen aan beroepsgekwetsten. Maar ach, ik snap ze wel helaas. De allochtonen als verdienmodel, anders kunnen de dienders geen carriere meer maken met een navenant salaris.
  Hier in Nederland is er 1 stad die al helemaal verloren is. U kunt hem nog wel, Islamabad, vroeger Amsterdam geheten. 4 Islamhoerige burgemeesters op een rij, 3 Islamhoerige hoofdcommissarissen van politie op een rij met natuurlijk de bijpassende ambtenaartjes. Wat zeg ik? Ik geef fout-Amsterdam te weinig “eer”, volgens mij is er niet 1 stad in heel WestEuropa die zo Islamhoerig is op bestuurlijk enof beleidsniveau dan het huidige Islamabad aan de Amstel. Vergis ik mij? Komt u maar met suggesties van andere steden. Graag zelfs, voor ons lees”genot”. Wel lettende op de verhouding burgemeesters en politie he.
  Ajuus, een fijne zondag nog.
  WIJ ZIJN HET VOLK.

  Like

  • Helena zegt:

   Nou Roni, Arnhemmistan is ook zo’n “goed” voorbeeld, met de “prachtwijk” presikije (voorheen Presikhaaf) waar de mooie nieuwbouwhuizen ingenomen zijn door de “kansenparels”die zich overdags – als de autochtoon aan het werk is – geheel bedekt op straat begeven met een brutale blik in de priemende ogen zo van: ‘wacht maar je ontkomt er niet aan’! Hoe ik dat weet: ze komen zelfs dagelijks over het bedrijventerrein in de buurt van deze “prachtwijk”- daar waar ik werk- paraderen, uiteraard achter de kinderwagen want: daar zijn ze goed in, zich vermenigvuldigen! Er wordt onder de “gelovigen” daar geld (lees: door de belastingsbetaler betaald) ingezameld voor een nieuwe moskeet want degene die er nu staat wordt veel te klein! O ja, en de stad wordt bestuurd door een mohammedaanse burgemeester, “geweldig” toch? Het wordt nooit meer wat met deze linkse stad en vlak Nijmegistan (voorheen Nimwegen) ook niet uit, over een paar jaar wordt daar een megamoskee gebouwd, de mensen zijn er niet blij mee maar kwamen uiteraard niet opdagen toen Pegida daartegen demonstreerde, ze bleven angstig aan de kant staan want ja: de media maken je af en anders de Antifa wel!

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Roni: 13.50. uur. Vergeet niet de RODE HOOFDCOMMISSARIS RIESSEN. Die vuile rode ploert, riep op om Wilders te vermoorden. Opdat wij niet vergeten, wie de grootste landverraders zijn!

   Like

 5. sjuad zegt:

  Mevrouw Zoutzuur heeft geen keuze, zij werd op de stoel gehesen bejubeld en tenslotte gekraakt.
  Zo als het altijd is gegaan.
  Het waarom hiervan is eenvoudig, het afdwingen van totale Brussel- sorry- Berlijnse Nazie macht, de niet SS afdeling maar het $€ bolwerk.l

  Like

 6. Peter zegt:

  Geweldige charismatische spreker !!
  Hij zegt de waarheid op een glasheldere manier.
  Onze Tweede Kamerleden zijn bleekneusjes die wat brabbelen vergeleken bij het spreektalent van Dr Curio.

  Liked by 1 persoon

 7. Jan zegt:

  Culturele verrijking in Merkelstan

  Like

 8. Jan zegt:

  Hoe ver van de realiteit de SPD is blijkt wel uit het fragment vanaf minuut 12

  Kahr: “Deutschland ist ein Hort der Stabilität

  Like

 9. Pietersen zegt:

  Moest verboden worden je telefoon te raadplegen als de tegenpartij aan het woord is. Luisteren zul je of je wil of niet, dit is wegduiken voor de waarheid.

  Like

 10. hektor zegt:

  Wanneer komt in Duitsland de staats greep, en wordt Merkel met haar clan afgevoerd.

  Like

 11. Nog even geduld, want er moet eerst nog iets heel ernstig plaatsvinden, daarna zal het losbarsten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s