Hulpverleners worden dankzij de asielpolitiek slachtoffers!

Screenshot_146

Brandbrief uit Berlijn: Toenemend geweld in ziekenhuizen! Hulpverleners worden dankzij de asielpolitiek slachtoffers!

(Door: Dr. Alice Weidel – Vertaling: E.J. Bron)

De medewerkers van een hulpverleningsinstantie in Berlijn moeten voor diegenen gered worden die zij eigenlijk willen helpen. Een aan de “Berliner Zeitung” geschreven brandbrief beschrijft ondraaglijke toestanden.

Daar worden de hulpverleners regelmatig bedreigd, beledigd en zelfs verwond. Zo ramde een “patiënt” een medewerker, die de brandbrief mede schreef, op grond van een te lange wachttijd een mes in het bovenlichaam.

Zulke gevallen zijn niet alleen bekend uit Berlijn. Ook in andere ziekenhuizen en eerste hulpposten in het hele landen komen artsen, ambulancepersoneel en verplegers na het contact met patiënten, die nog niet zo lang in Duitsland leven, zelf op de draagbaar terecht.

De politiek negeert de erosie van de binnenlandse veiligheid op bijna alle maatschappelijke terreinen echter nog steeds. Dat moet eindelijk afgelopen zijn.

(www.bz-berlin.de)

Bron:
www.facebook.com
Door: Dr. Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Berlijn, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Merkel, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Hulpverleners worden dankzij de asielpolitiek slachtoffers!

 1. Jules Vismale zegt:

  Aan al die hulpverleners in Duitsland: laat degenen die jullie willen helpen (dat zijn natuurlijk vooral asielzoekers, vluchtelingen en moslims) maar steeds goed met kwaad belonen gewoon creperen, doodbloeden en een bloedvergiftiging oplopen! Dat tuig verdiend GEEN medeleven!

  Geliked door 6 people

  • flevkie zegt:

   Wordt de aangeboden’hulpverlening’ niet gewaardeerd, bestaat er maar een bepaald woord voor..’barsten’ laten, …( dat ‘andere’ woord wil ik maar niet gebruiken, is wel een stuk ‘doelmatiger’!)

   Geliked door 2 people

 2. Joannes den Hollander zegt:

  De medische sector is ingericht om mensen te behandelen. Beestmensen horen daar gewoon niet thuis, zelfs niet eens bij een veearts.
  Wat mij betreft mogen ze in de medische sector uitgerust worden met een vuistvuurwapen. Gewoon een klein caliber. Een .22 is voldoende anders schrikken de collega’s.

  Geliked door 4 people

 3. Yvonne zegt:

  Massaal staken op spoedgevallen na
  Vuil tuig mensen die hun werk doen om je te helpen, schandalig

  Like

 4. De eerste politie agent die met scherp schiet binnen het ziekenhuis, om een mesaanvaller neer te schieten, moet nog geboren worden.
  Ze zullen opdracht hebben gekregen van Merkelheks…….alleen pleisters gebruiken.

  Geliked door 1 persoon

 5. Neilven zegt:

  Gewoon niet meer helpen, mensen weigeren, ik word zo ziek van die religie, het zijn gewoon barbaren die verwijderd moeten worden uit onze samenleving, terug naar hun woestijn anno 1500.

  Like

 6. Cathja zegt:

  Geen hulp meer bieden aan illegalen en gelukszoekers.
  Voor eigen veiligheid.
  ’t Is niet anders.

  Like

 7. Dirk Stam zegt:

  Dit is schandalig,geen injectie maar een kopschot is de beste oplossong

  Like

 8. freda110 zegt:

  Als ze dan toch vinden dat het hier niet goed geregeld is stel ik voor dat ze een deel van die haathutten inrichten als ziekenhuis.
  Volgens Rutte en co zijn er vele doktoren en apothekers in bootjes aan komen drijven dus aan vakkrachten zal het ze niet ontbreken.
  Dan kunnen ze met hun eigen doktoren hun eigen mensen behandelen en hebben wij er geen last meer van.
  Dit alles wel op EIGEN kosten uiteraard.

  Like

 9. Elisah zegt:

  Wanneer mensen zich niet beschaafd willen gedragen en agressief zijn tegenover de hulpverlening, dan moet er meteen overgegaan worden naar het weigeren van de behandeling en buitenzetten door de bewaking.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Sorry Elisah, toen ik jouw, dit beschaafde berichtje las, schoot ik heel even in de lach. Nee, vrouwtje, zoals jij het stelt, zo werkt dat helaas niet bij deze wilde hordes. Is al bijna onmogelijk met 2 van die soort, maar ze treden op in compagniesterkte en overvallen de artsen, verpleging en en passant ook de aanwezige autochtone Patienten. Niemand is veilig, zelfs niet als je op de IC of zelfs in OK ligt.
   Voor de gescheurde pees in m’n bovenarm, laat ik me liever door de orthopeed bijna plat spijten, in zijn eigen praktijk, in de hoop dat het, al is het ook heel langzaam gaat genezen, voordat ik het ziekenhuis in ga, me laat opereren en het dan binnen een veel kortere tijd weer heel is en de tijd die ik in het ziekenhuis moet verbrengen ook maar heel kort zal zijn.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s