Peiling . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in CDA, ChristenUnie, D66, Hypocrisie, liberalen, Linkse christenen, linkse gereformeerden, Linkse Kerk, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Rutte, verloedering, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

39 reacties op Peiling . . .

 1. Guus Velraeds zegt:

  Het koningshuis in elk geval wel en dat is mooi meegenomen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Claudia M. zegt:

  Volgens mij vergt dit een wat andere uitleg; we zullen er op voor uit moeten gaan, om de rekeningen te kunnen blijven betalen…

  Geliked door 1 persoon

 3. Harry zegt:

  We hebben dus 17% imbecielen in ons land .

  Geliked door 3 people

 4. Cathja zegt:

  Wat een misleider! Ja, als ik twee euro per maand overhoud, dan ga ik er op vooruit. Maar wat moet ik met die kruimeltjes, terwijl er kapitalen weggegeven worden aan multinationals en vreemdelingen?
  Zorg eerst eens voor je eigen volk, Rutte!

  Geliked door 1 persoon

 5. Tistochwat zegt:

  WEERZINWEKKENDE LEUGENAAR!
  Maar omdat in deze wereld de leugen regeert, zal jij wel aan de macht blijven, ‘oranje’kontenlikker.

  Geliked door 6 people

  • Jean zegt:

   Tistochwat, Conclusie: dat oranjegedoe verwijderen dan kan hij die konten niet meer likken. Die oranjes is net zoals die coburgers, hun rekeningen zijn gespekt en als er iets betaald moet worden wordt het wel bij de burgers gestolen.
   Wat is de toegevoegde waarde van monarchieën? Nul, Zero, Noppes, is voor 100% anti-democratisch, is door NIEMAND verkozen. Ik schenk er geen seconde aandacht aan.

   Geliked door 1 persoon

 6. Hij bedoelt het kabinet en het ambtenarenleger

  Geliked door 1 persoon

 7. koosv8 zegt:

  En voor de verkiezingen draaien ze allemaal weer om, want dan zijn ze alles weer vergeten. En misschien helpt Erdogan wel weer een handje. Want hij hield toch stand, en dat mens moest terug……..Wat een held die Rutte en wat hield hij zijn rug recht, nou kijk maar eens goed.
  Doe mij die ander maar, die heeft hetzelfde in petto als Trump, maar dan in een klein land.
  GEEF HEM DIE KANS STEM
  WILDERS!!!!!!

  Geliked door 4 people

 8. Ruud zegt:

  Het gevolg van structureel liegen en het Nederlandse volk jennen. Afserveren deze eigengereide geschiedenisleraar. Hoe sneller hoe liever.

  Geliked door 1 persoon

 9. jack black zegt:

  Klopt als een bus !

  Die 17 % zijn de Politiker en de hele soziale
  rattenstaart die ook van de staat leven !

  Like

 10. bigljohn zegt:

  Allemaal pure leugens. De Fabeltjeskrant voor grote mensen. Het viel mij trouwens bij die troontrede op dat de koning zich ongemakkelijk ging voelen toen hij begon voor te lezen over het milieu en de inspanningen die daarvoor geleverd moeten worden. Opeens betrok zijn gezicht toen hij dat moest voorlezen. Het feit dat hij zich daarvoor leent om die leugens op te lezen, zegt meer dan genoeg over de figuur die de koning is. Onbetrouwbaar tot op het bot !

  Geliked door 1 persoon

  • Anneke zegt:

   De Oranje poppenkast is nooit betrouwbaar geweest!!!
   Deze dramaspelers zijn in WW-II niet zonder reden weggerend naar Engeland en Canada. Ellende en gevaar speelden hoogtij en de Oranje tak vn de Bilderberg malloten namen de benen. LAFFAARDS en je reinste BEDRIEGERS.

   Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ bigljohn 18 september 2018 om 22:57

   Had zijne doorluchtigheid dat opstel nog niet eerder gezien?
   Hij moet toch niet pas ‘geschokt’ enz. raken tijdens het voorlezen van die rotzooi?

   Geliked door 1 persoon

 11. Pietersen zegt:

  Tis maar hoe je ‘financieel erop vooruit gaan’ definieert. Heel rekbaar begrip waar je lekker mee kunt goochelen en bedriegen.
  Ik geloof er zelf helemaal niets van, zeker niet als het van dit kabinet komt.

  Geliked door 1 persoon

 12. A.J.v.Himbergen zegt:

  Sinds de invoer van de euro moet ik als 85-jarige invalide man, geld van de spaarbank halen, om in miin behoeften te kunnen voorzien. En ik leef zelfs nog soberder dan toen ik nog gezond was. Het zijn alleen de rijken die steeds meer binnen graaien. En de armem die het met steeds minder moeten doen. A.J.v.Himbergen

  Geliked door 4 people

  • paulzwueste zegt:

   Van Himbergen.
   Al die rijken, die politieke leugenaars, bedriegers, landverraders, inclusief het koninklijke schoelje, zullen hun verdiende loon krijgen.
   Doe kalm aan.
   Leef sober.
   Geniet, maar met mate, zou ik zeggen.
   Je zult het nog meemaken.
   Schrale troost, maar toch wel ’n heerlijk vooruitzicht.

   Even serieus.
   Het is één grote gore schande dat die vuile grijnzende aap en z’n hele kelerebende je zodanig bestolen hebben dat je zo moet leven!

   Geliked door 1 persoon

 13. ReaGluurder zegt:

  Kan bovenstaande foto niet verdragen, word subiet onwel! Wat een uitgestreken smoelwerken. De Fa. List en Bedrog ten voeten uit!

  Geliked door 1 persoon

 14. kampersrene zegt:

  Bijna iedereen gaat er dit jaar financieel op vooruit In ieder geval de koning en de leden van onze prachtige regering

  Like

 15. Karin zegt:

  Behalve mensen met een uitkering, de zieken en de AOW. 9€ erbij Huurtoeslag gaat €2 naar beneden, zorgtoeslag €7,68 erbij zorgverzekering €10,33 duurder er extra energiebelasting op gas. Btw boodschappen 3% meer dis tel uit je winst

  Like

 16. Harrie Vaes zegt:

  Veel beloven en weinig of niets geven ….doet een gek in vreugde leven.

  Like

 17. Klaas zegt:

  Like

 18. Henk der Niederlander zegt:

  Ach ja we gaan erop vooruit, procentje of 1/5 misschien een fractie meer.
  Maar dan komt het verneukeratieve.
  We gaan dus een Eurootje of 75 o.i.d. meer krijgen maar dan worden weer een aantal lasten uit de hoge hoed getoverd die nieuw zijn of bestaande verhoogd met het gevolg dat de koopkrachtverbetering dus weer ongedaan word gemaakt en wat nog waarschijnlijker is we er daardoor een paar procent op achteruit gaan want de dik 2,5 miljard die deze leugenaar uit wil delen aan het buitenland zullen toch ergens vandaan moeten komen.

  Like

 19. ReaGluurder zegt:

  Ik volg de alg. beschouwingen, of hoe dat ook mag heten. Wilders hield weer een prima betoog, had nog wel wat heftiger mogen zijn. Nog meer cijfermateriaal oid. over de demografische gevolgen van de decennialange immigratie in 2035, 2050, 2100 en de MILJARDEN die hier meegemoeid gaan! In ong. 2100 heeft 50% “een immigratieachtergrond”. Ook het betoog van Dijkhoff had te maken met de VERRIJKING, met name de wijken waar het niet goed gaat. Dezelfde Dijkhoff die ook heeft meegewerkt aan de komst van 400.000 “vluchtelingen” de laatste 3 jaar en die nu ook problemen geven in betreffende wijken. In zijn urenlange betoog werd het woord ‘islam’ niet 1x genoemd!! Pas toen Wilders tegengas gaf, durfde Dijkhoff dit woord over de lippen te krijgen!! Duidelijk is dat er weer 100en MILJOENEN nodig zijn om het tij te keren in de probleemwijken, mocht dat überhaupt lukken. Die HELE ZOOI heeft ons al zo’n 500
  M I L J A R D gekost en de volgende 100en MILJOENEN liggen alweer op de loer!!

  Like

 20. Ik kon er niet van slapen……..wegens mijn overdenkingen en vervolgens trok ik een conclusie voor ik me omdraaide:

  Ze zullen er voor zorgen dat het nog slechter voor je gaat uitkomen. Doorwerken, hogere bijdrage in alles wat ze kunnen bedenken, minder pensioen en AOW uitkeringen……daarna.mag u met een laatste zucht dat eindelijk alles achter de rug is………als alles dan verder meezit…….genieten van uw welverdiende rust……………….IN EEN KIST.!

  Geliked door 1 persoon

 21. Hovawart zegt:

  Zijn er nog goedgelovigen die denken dat Brussel ons die ‘dooie mus’ van Rutte laten houden…….die beruchte EU-naheffingen zullen het volk in armoede houden.

  Like

 22. Hovawart zegt:

  De uitdrukking het “vertrouwen komt te voet en gaat te paard,” was sedert de zeventiende eeuw gebruikelijk om te paard te zien als tegenovergestelde van te voet, en daarbij betekende te voet dat je in armoe leefde en te paard dat je rijk was, en is een modern toonbeeld voor de hedendaagse politiek, zoals de baantjescarrousel van Rutte 1,2, en 3.
  Het ‘iemand op het paard helpen’ of iemand te paard helpen (iemand een goede baan helpen krijgen) zal een niet-kwalijkere uitdrukking kunnen zijn voor over het paard getilde ministers en staatssecretarissen die van hun paard gevallen zijn.

  Like

 23. Hovawart zegt:

  Het stoeltje voor Rutte in Brussel staat al gereed, iedere Brusselaar weet van de hoed zonder rand, maar zijn weinig content met de persoon zelve….daar denkt men heul anders over dat irritante mannetje uit de Pays-Bah.

  Like

 24. Hovawart zegt:

  De regering heeft altijd een begrotingstekort, of krijgt een EU-naheffing, en wanneer een politicus of staatshoofd ons een lastenverlichting belooft, moet de spaarpot eerst worden gespekt door hogere btw, meer loonbelasting of invlatie….de bekende sigaar uit eigen kistje, terwijl roken dodelijk is.

  ”Niets is zeker in dit leven, except death and taxes.”
  — Benjamin Franklin

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s