DE PERS!! (satire!)

Screenshot_171

Een ex paracommando wandelt met zijn kinderen in de Antwerpse dierentuin als hij ineens een klein meisje ziet dat een beetje te dicht bij een kooi met daarin een grote Afrikaanse leeuw is geraakt. Plotseling grijpt de leeuw het jurkje van het meisje beet en trekt haar naar zijn kooi met de duidelijke bedoeling er een extra maaltijd van te maken.

Dit alles voor de ogen van de ouders van het kindje, die het uitschreeuwen van angst en wanhoop. Zonder ook maar even te aarzelen springt de para naar de leeuw en geeft deze een geweldige slag op zijn snuit.  Het beest verschiet, laat het meisje vallen en wijkt een stapje achteruit, waarop de para het kind vastpakt en het naar haar ouders terugbrengt. Deze wenen van geluk en houden niet op de man te bedanken.

Een journalist, die daar ook rondliep, heeft alles gezien, loopt naar de para en zegt hem: “Mijnheer, U bent uitzonderlijk moedig geweest, in de 40 jaar dat ik mijn beroep uitoefen heb ik nog nooit een man een dergelijke daad zien doen.”

De para antwoordt: “Maar mijnheer, ik heb eigenlijk niets bijzonders gedaan! De leeuw zat in zijn kooi, ik zag het gevaar waarin het meisje verkeerde, ben er naartoe gesprongen.”

De journalist antwoordt: “Mijnheer, ik garandeer U dat dit niet onopgemerkt zal voorbijgaan, ik ben reporter en morgen staat U op de voorpagina. Kom, geef me wat extra gegevens voor mijn verhaal. Hoe oud bent U, waar komt U vandaan, bent U soms lid van SP-A, PVDA  of Groen?”

De paracommando antwoordt hem: “Ik ben Vlaams nationalist”.

De journalist loopt verder. De volgende dag gaat de para naar zijn krantenwinkel om te lezen of zijn daad al of niet op de frontpagina vermeld wordt. De krantenkoppen van de linkse kranten  luiden:

“Vlaamse neonazi slaat Afrikaanse asielzoeker in mekaar en steelt diens eten.”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jean”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Lügenpresse", Barbarisme, belangenverstrengeling, demoniseren, Desinformatie, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Nationalisme, nieuw fascisme, Patriottisme, Rotzakken, Satire, Socialisten, verloedering, Vlaams Belang, Vlaanderen, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

24 reacties op DE PERS!! (satire!)

 1. Sabeltant zegt:

  In de ogen van links is hier niets van gelogen. 🙂
  Wij weten wel beter maar als die beste man een verhaal schrijft van een Vlaamse neo-nazi die een kind uit de muil van een leeuw redt kan hij zijn baan wel vergeten.

  Geliked door 1 persoon

 2. Pingback: DE PERS !! | toodlessss

 3. Mr D. Umass zegt:

  pi-news staat als domein te koop.. zijn ze verhuist of gewoon dicht gegooit door de overheid?
  Weet iemand iets meer hier over?

  Like

 4. BertG. zegt:

  Hey Bert, zet er even bij dat het SATIRE is.
  Anders gaan ze weer helemaal los hier.

  Like

   • Joannes den Hollander zegt:

    Bedankt hiervoor want ik heb vanavond de tekst als voorbeeld gebruikt op een links forum waar veel van de aanwezige dames van die typische moslimknuffelaarsters zijn. Ze zijn zich nu aan het beraden om mij voor de zoveelste keer aan te pakken. Rare mensen overigens, je kunt er gewoon geen kant mee uit.

    Like

 5. Thom zegt:

  Inderdaad feiten worden bekeken zoals men ze wil zien.
  Lees het verhaal over weglopers uit de PVV dat op http://www.verenoflood.nu staat:

  Het lot van weglopers

  DOOR TOON KASDORP · 19 SEPTEMBER 2018

  Toon Kasdorp vraagt zich af wat de weglopers bij de PVV zich wel niet verbeelden, en zet dat scherp neer.

  De Volkskrant vermeldde enthousiast dat de leegloop bij Wilders voortduurt. Een van zijn naaste medewerkers zou het schip verlaten hebben, omdat hij geen toekomst meer zag in een partij die door haar uitspraken de samenwerking met anderen onmogelijk maakte.

  Het is opmerkelijk dat iemand zo lang een naaste medewerker kan zijn geweest van Wilders en niet door hebben dat hij helemaal geen samenwerking met andere partijen wil. Van het gedogen van Rutte I had hij al spijt voor hij ermee begon. Daarbij had hij zijn uiterste best gedaan om er voor te zorgen dat de badwill, die het regeren onvermijdelijk met zich mee brengt, niet op hem en zijn partij zou afstralen. Ook Lubbers en de Majesteit waren zo overtuigd dat Wilders geen enkele verantwoordelijkheid wilde, dat de gedoogconstructie juist een kans werd gegeven om te bewijzen dat er niets in zat.

  Ik denk dat we Rutte I te danken hebben gehad aan de behoefte van Wilders om onvoorspelbaar te zijn. Toen eenmaal bleek dat Rutte I in weinig dingen anders was dan Balkenende I-IV had hij zijn punt gemaakt en daarna was het kabinet snel ter ziele.

  Wilders vindt dat de overheid in al haar onderdelen oncontroleerbaar is en slecht functioneert. Het oerwoud van regels dat in Brussel wordt gemaakt, zonder rekening te houden met de diversiteit van de Europese lidstaten, is daarvan maar één aspect. De ongecontroleerde instroom van immigranten uit warme landen is een ander. Hij beschouwt de andere politieke partijen als onderdeel van het systeem en zijn bezwaren zijn gericht tegen het systeem.

  Ik denk dat het onverstandig is de kwaliteit van de PVV af te meten aan haar vertegenwoordigers in de Kamers en de Staten. Als het zou kunnen zou Wilders op alle zetels tegelijk gaan zitten en de rest naar huis sturen, maar de grondwet staat dat niet toe. Hij moet dus roeien met de riemen die hij heeft en soms blijkt er een rot te zijn en die breekt dan. Niets aan te doen. Bij de volgende verkiezingen wordt het weer gerepareerd. Kiezers stemmen alleen op Wilders en niet op iemand anders uit zijn fractie. Van al die weglopers is er nog nooit iemand teruggekomen in de Kamer.

  Dit artikel verscheen eerder op het Blog van Toon Kasdorp

  E-mail
  Bewaren
  Delen op TumblrPrint

  inShare
  Tags: PVVVolkskrantweglopersWilders

  4 REACTIES
  Reacties4
  Pingbacks0
  Peter Louter 19 september 2018 om 14:55
  Het enige begrip dat ik er voor heb is dat wie zich verbindt aan de PVV maatschappelijk gestigmatiseerd wordt. Wie ten behoeve van zijn carrière aan dat lot wil ontkomen kan dat alleen door weer zo ver mogelijk afstand te nemen van de PVV. Betrekkelijk, maar zo werkt het.

  Theresa Geissler 19 september 2018 om 16:32
  Om vooral even deze opmerking er uit te lichten:
  “Ik denk dat het onverstandig is de kwaliteit van de PVV af te meten aan haar vertegenwoordigers in de Kamers en de Staten. Als het zou kunnen zou Wilders op alle zetels tegelijk gaan zitten en de rest naar huis sturen, maar de grondwet staat dat niet toe. ”
  Spijker op de kop en ik denk zomaar, dat dit gaandeweg tot steeds meer mensen aan het doordringen is, die aanvankelijk vol enthousiasme op de PVV stemden en Wilders adoreerden om zijn ideeën. Die ideeën zijn er nog steeds, reden, waarom je de PVV niet zomaar laat vallen, maar des te meer wordt de loyaliteit op de proef gesteld van de PVV-stemmer, die zich gaandeweg bewust wordt van het feit, dat deze politicus eigenlijk geen medestanders van vlees en bloed zoekt, maar robots, die wanneer het zo te pas komt op hem stemmen. Geen zelfstandig denkende, enthousiaste geestverwanten met eigen initiatief, maar klapvee, dat het eigen lot volledig in ZIJN handen legt en het om die reden ook niet erg vindt, dat de PVV géén ledenpartij is, of wordt, dat men nergens bij wordt betrokken en uiteindelijk in de meeste gevallen noch de partij, noch haar leider ooit tastbaar meemaakt!
  Wilders-zelf kan al niet eens meer verbergen, dat hij zijn eigen kiezers niet vertrouwt, en gaat er maar vanuit, dat die dat zonder meer weten te billijken, wat natuurlijk niet reëel is!
  Nogmaals, met zijn ideeën kun je het weer wèl volledig eens zijn, wat dit nu juist zo dood- en doodjammer maakt.
  Ja, ik kèn ze inmiddels, het soort PVV’ers, die het bij zichzelf hebben aangekweekt om alles, wat Geert doet- of niet doet maar klakkeloos de hemel in te prijzen en iedereen, die daar een weerwoord op heeft, met de grond gelijk te maken: Op het blog, waar ik eerst actief was, zaten er genoeg zo, achteraf bekeken.
  En als je dáár nog eens op terugkijkt, komt het me zowaar wat unheimisch voor: Het had bijna iets sektarisch!
  Maar ja, het moeilijke punt: Qua standpunten is er weer geen equivalent voor de PVV voorhanden: Het FvD, met een woordvoerder, die met droge ogen de motie van DENK steunt, is het ook al niet!

  Erik 19 september 2018 om 16:33
  Martin Bosma en Fleur Aaghema en nog een paar anderen, halen anders hun eigen zetel wel binnen, maar de rest zijn inderdaad werknemers in de fractie, bij andere partijen is dit vaak nog erger gekozen op de slippen van de lijsttrekker .
  Hoog wordt opgegeven van het democratisch gehalte van de kartelpartijen, die in werkelijkheid totaal ontbreekt, de partijbaronnen beslissen.
  dan is de opzet van de pvv eerlijker, er is een programmavenster een doel, en dat moet worden gerealiseerd.
  De rest is fake, nep.

  Jaantje 19 september 2018 om 16:49
  Erik: Je was me even voor idd Fleur en Martin halen hun stemmen binnen veel zorgwerknemers stemmen op haar.
  Hun partij programma is to the point en heeft geen ellenlange verklaringen nodig.

  Verder is het de enige partij die Nederland hoog in het vaandel draagt en zich daarvoor sterk maakt.
  De rest van de partijen hebben Nederland vaak in de mond (bv als er betaald moet worden) maar helaas niet in het hart ook niet op politiek vlak het is de EU voor en de EU na.

  Like

  • Sabeltant zegt:

   De elite wil van de PVV af.
   Daarom is het nieuws over de PVV en Wilders net als bij Trump, FvD, Poetin, AFD, Salvini, Orban, en de vele anderen.
   Uitvergroten als er iets slechts te melden is, als er iets positiefs te melden is verpak dit altijd in een negatieve context, doe elke discussie over bovenstaande mensen af als zinloos, frame naar believen in nazi, populistisch, sexistisch, fascistisch, on democratisch etc.
   Laat jullie niet gek maken, blijf gewoon op de PVV stemmen. Zodra je iets anders kiest verwatert de keus en is je stem min of meer verloren.

   Geliked door 1 persoon

 6. Marijke zegt:

  Zo ongeveer werkt het ja.

  Like

 7. Zou daar niet van verschieten,wij krijgen dagelijks zulk soort nieuws op onze staatszender.Zeker als het het Vlaams getint is

  Like

 8. Jan zegt:

  Doet mij denken aan de wedstrijd tussen twee auto’s, een Amerikaanse en een Russische ten tijde van de Koude Oorlog. De Amerikaanse auto won de wedstrijd en ging als eerste over de finish. Pravda schreef: De Russisch auto ging als tweede over de finishstreep, de Amerikaans auto was op één na de laatste.

  Like

 9. delamontagne zegt:

  Andersom komt ’t ook wel voor:

  Een man maakt een wandelingetje door Central Park in N.Y.C. Dan ziet hij ineens een klein meisje dat wordt aangevallen door een héél grote Pitbull.
  Hij rent er heen en begint met de hond te vechten.
  Hij slaagt erin de hond te doden en zo ,t leven van het meisje te redden.
  Een politieagent, die alles heeft gezien, loopt er heen en Zegt: “Je bent een held en morgen zul je in alle New Yorkse kranten kunnen lezen:”Dappere Amerikaan redt ,t leven van klein meisje”.
  Amerikaan ?,……. AMERIKAAN ! ?, zegt de de man, ik ben een Saudier”.

  The volgende dag leest men in de kranten:”Islamitische extremist dood onschuldige hond”.

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  N.a.v. de reactie van @ Thom 19 september 2018 om 17:53

  Ze blíjft het flikken, hè? Nu zijn sommigen van ons weer een soort ‘sekteleden’!
  Ik word kotsmisselijk van die insinuaties.

  Theresa Geissler 19 september 2018 om 16:32 (…)Op het blog, waar ik eerst actief was, zaten er genoeg zo, achteraf bekeken.
  En als je dáár nog eens op terugkijkt, komt het me zowaar wat unheimisch voor: Het had bijna iets sektarisch! (…)

  Like

 11. Republikein zegt:

  Spijkers van van Leeuwen.

  Like

 12. scherpschutter1943 zegt:

  Er zijn ook weglopers bij de partij Forum voor democratie. Daar ben ik er 1 van. Prompt kreeg ik een mail van de ledenadministratie waarom ik bij hun partij ben weggegaan. Ik heb niet geantwoord, was teveel om uit te leggen. Eigenlijk 1 simpele reden. Zij zien niet alleen de islam als een probleem. Ze halen veel meer punten aan in hun verkiezingsprogramma. Op zich best wel zinnig maar voor mij is de islam de alles overheersende factor. Als die niet verdwijnt in nederland dan zijn we met alles verloren, dus gewoon naar de kloten en dat willen ze bij de FvD niet echt inzien. Leuke jongens hoor, die van FvD, jammer genoeg slaan ze nog geen deuk in een pakje boter. Doe mij Geert maar, geen gelul, met gestrekt been erin. Hoop dat hij die Pechtold nog eens goed in zijn kruis raakt. De juiste schop op de juiste plek van die enge ….En ik blijf op hem stemmen. Ik weet het kan altijd beter maar niet stemmen op de PVV is het slechtste wat ik kan doen. Vandaar, dag, aardige, welbespraakte mensen van de FvD, jullie horen bij een toneelvereniging, met een lach en een traan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s