Gewelddadige Syriër trapt rotzooi in Cottbus – meermaals politieagenten aangevallen

Screenshot_169

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

De rechtsstaat, die niet meer in staat is om effectief door te pakken, geeft een catastrofaal signaal af. Maandagavond werd de politie naar de Oberkirchplatz in Cottbus geroepen – daar had een 23-jarige Syriër met veel lawaai en geweld een ruzie met zijn familie. De agenten herkenden de man. Hij was de vorige dag al opgevallen en had de politieagenten aangevallen, “actief verzet” geboden.

philosophia perennis

Daarom zou hem nu een verblijfsverbod voor de binnenstad van Cottbus overhandigd worden. Opnieuw ging hij gewelddadig los op de agenten en probeerde hen te slaan. Hij moest geboeid en in de politiecel gegooid worden. Daar lukte het een rechter om het verblijfsverbod aan hem bekend te maken.

Brute aanval op Duitse ordebewaarders

Daarover verklaarde de vicefractievoorzitter van de AfD in het parlement van Brandenburg, Birgit Bessin: “Ik wil niet op de zaken vooruit lopen, maar als ik het gedrag van deze zogenaamde ´beschermingzoeker´ bekijk, heb ik grote twijfel of het verblijfsverbod werkelijk veel indruk op hem zal maken. Wie op deze brute manier Duitse ordebewaarders aanvalt, zal zeer zeker niet onder de indruk zijn van een stuk papier.

Syriër is alweer op vrije voeten

De Syriër is alweer op vrije voeten en we hoeven vermoedelijk niet lang te wachten tot hij weer opvalt. Hij heeft bewezen dat hij geen respect voor onze politie en onze wetten heeft. En heel eerlijk: om de rood-rood-groen gemotiveerde knuffelkoers tegenover gewelddadige zogenaamde ´beschermingzoekers´ lachen ze ons Duitsers en onze regels toch alleen maar uit.

Grote AfD de enige bescherming tegen migrantengeweld

Screenshot_170U weet dat onder de rood-rode regering van Woidke zelfs zware misdaden niet tot uitzetting leiden. Dat moet veranderd worden en wij zullen dat veranderen. Elke burger moet weten dat alleen een grote AfD de enige overgebleven bescherming tegen migrantengeweld is.”

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, Merkel, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, politie, praatjesmakers, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Gewelddadige Syriër trapt rotzooi in Cottbus – meermaals politieagenten aangevallen

 1. Ruud zegt:

  Voortaan meteen neutraliseren!

  Geliked door 1 persoon

 2. paulzwueste zegt:

  Helemaal gelijk, steriliseren en liquideren

  Like

  • willie zegt:

   Paul , niet te enthousiast : als je m direct liquideert is t zinloos om m te steriliseren;hehehe

   Like

  • hans-e-pans zegt:

   Waarom steriliseren? Gelijk liquideren dan hoeft steriliseren niet meer. Dat vind ik tenminste.

   Like

   • Trucker zegt:

    paulzwueste bedoeld met steriliseren op sterk water zetten dus conserveren in geliquideerde staat want dan ben je klaar voor conservering..
    Conservering als afschrikking voor islamieten invaders, beetje Far West, daar werden de doden wel eens rechtopstaand in een kist ten toon gespreid.
    Kunnen ze gelijk die islamieten senegalees die klotenloos is geworden (uit een ander topic) er naast stellen, eerst zijn dij adertje beetje opensnijden, bedoeling is dat ze dood zijn als afschrikking 🙂

    Like

 3. droevige mof zegt:

  Het enige wat het Merkel-systeem respecteert, zijn massale protesten met meer dan 20.000 deelnemers. De resulterende dynamiek kan niet langer van het systeem worden gecontroleerd.
  Hoe groter de menigte des te gemakkelijker het is voor het individu om deel te nemen. Als de demonstratie niet gewelddadig was, zullen er volgende keer meer en meer mensen komen.
  Dat werkte in 1989 en zal in 2018 blijven werken.
  Maar als individuen of kleine groepen denken dat ze het probleem zelf kunnen oplossen, zullen ze falen. Dat leert het verhaal.
  In dit opzicht zijn de protesten georganiseerd door de AfD de enige verstandige oplossing om het onrecht tegen de burgers te verwijderen. De AFD heeft ondertussen een voldoende omvang, een intelligente logistiek en veel sympathie bij de politie en de inlichtingsdienst.

  Geliked door 1 persoon

 4. Henk der Niederlander zegt:

  Wat me opvalt in het artikel is dat hij na het eerste incident niet in een cel lag zonder nog een tand in zijn bakkes.
  Het moet voor de politie een leuke bezigheid zijn om elke keer weer dezelfde mafketel op te moeten pakken, not dus, want je weet met deze gekken nooit waar je aan toe bent dus tanden eruit wegens verzet bij arrestatie of iets dergelijks.
  Iets anders begrijpt dat soort tuig toch niet.

  Like

 5. Men mag niet oordelen over de ander.
  Het is héél lang geleden dat ik les had over de Catechismus
  En daar stond zoiets over in.
  Nu ben ik ouder en wijzer, en zou ik…………..laat maar zitten, anders moet ie straks zijn broodje in de thee soppen.

  Like

 6. kampersrene zegt:

  Wat me opvalt in het artikel is dat hij na het eerste incident niet in een cel lag zonder nog een tand in zijn bakkes. …Zoiets zou gebeuren in zijn thuisland…In Duitsland moeten de agenten beleefd blijven en het gebruik van licht geweld wordt in bepaalde gevallen toegestaan Beste , Henk der Niederlander

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s