Hongarije zal niet toegeven aan welke EU-dictatuur dan ook

Screenshot_174

(Vertaling: E.J. Bron)

In Hongarije hebben de partij Fidesz en de regering een resolutievoorstel aan de wetgever voorgelegd, waarin de regering ertoe wordt opgeroepen “aan geen enkele chantage” toe te geven als het om het “bedrieglijke” en “belasterende” Sargentini-rapport gaat, dat Hongarije in gevaar brengt.

Mitteleuropa

Het wetsvoorstel werd aan het parlement voorgelegd door Máté Kocsis, de fractievoorzitter van de regeringspartij Fidesz, en Gergely Gulyás, de chef van het kantoor van minister-president Viktor Orbán. Met het aannemen van het document riep het parlement de regering ertoe op om de “ongepaste beschuldigingen” tegen Hongarije af te wijzen en juridisch op te treden tegen het rapport van de Groene Europarlementariër Judith Sargentini.

De voorgestelde resolutie zou ook “verklaren dat Hongarije zijn grenzen bewaakt”. “Wij zullen het hek in stand houden en het niet toestaan dat het recht om de grens te bewaken van ons wordt afgepakt”, staat er in. Het rapport van Sargentini, voegt de resolutie er aan toe, betwijfelt de beslissingen van een democratisch gekozen parlement op zijn eigen terrein van verantwoordelijkheid, overtreedt zodoende zijn bevoegdheden en schendt de soevereiniteit van het land.

“Wij wijzen het rapport af, dat Hongarije aanvalt, omdat het geen immigranten accepteert en het quotasysteem afwijst, een legale grensafsluiting creëert en de organisatie van de illegale immigratie criminaliseert”, staat er in de resolutie.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, dictatuur, Elite, establishment, Europa, Europeanisering, Europees Parlement, Europese Commissie, EUSSR, gezond realisme, Groenen, Hongarije, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, liberalen, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Nationalisme, nieuw fascisme, Patriottisme, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

12 reacties op Hongarije zal niet toegeven aan welke EU-dictatuur dan ook

 1. paulzwueste zegt:

  Geweldige reactie van de vrije Hongaarse regering en de politieke partij van Orban!

  Laten wij ons realiseren dat wij elke dag als gevangenen van ’n stel politieke landsverraderlijke schurken moeten leven.
  Met ’n op pure leugens en misleiding gebaseerd regeringsbeleid, onder voorzitterschap van aartsschurk Rutte die onze volledige autonomie heeft verkwanseld voor ’n baantje in het EU-bordeel.

  Geliked door 5 people

 2. Bob Fleumer zegt:

  Hongarije hou je rug recht, de EU is een dictatuur aan het worden!

  Geliked door 2 people

 3. delamontagne zegt:

  Orban:”Het volgende gevecht tekent zich al af ”

  De Europese Unie wil haar Lidstaten het recht ontzeggen om hun eigen grenzen te beschermen –

  Op 14 September heeft Viktor Orban een 2uur lang interview gegeven aan Radio Kossuth in Hongarije.
  Dit naar aanleiding van de gebeurtenissen na het rapport van de Nederlandse Sargentini betreffende Hongarije.

  De week voorafgaande aan deze ontwikkelingen is Merkel naar Macron in Frankrijk gegaan en samen hebben zij een ultimatum opgesteld aan de landen die aan de grenzen van de EU liggen, De Schengen Ruimte.
  Ze hebben samen een plan opgesteld om Hongarije op de knieën te krijgen.
  Hongarije dat zich aan hun controle ontrekt en weigert zich te laten veranderen in een Multi-Culturele Maatschappij.
  En dat is wat er zich heeft afgespeeld achter de coulissen terwijl alle aandacht was gericht op het Rapport van Sargentini.

  De strategie bestaat hieruit dat de landen die aan de grenzen liggen van de Europese Unie het Recht wordt ontzegd om hun grenzen te verdedigen en in plaats hiervan huurlingen wil inzetten om de immigratie aan de grenzen te regelen.
  ( De Hongaarse grens-bewakers, gezworen Patriotten, zullen worden vervangen door Huurlingen betaald door Brussel !  )
  Ze willen ons gewoon de sleutels van ons huis afpakken, ging hij verder.
  Het volgende gevecht zal zijn   om te besluiten wie de grenzen van Hongarije zullen gaan verdedigen en wie er toegelaten gaat worden in ons land.

  Orban zei dat hij niet de minste illusie heeft:”Deze huurlingen zullen de opdracht krijgen de migranten door te laten”.
  Het rapport van Sargentini was een soort afleidingsmanoeuvre voor deze onderneming, maar ze duidt duidelijk op de wil om Hongarije te stigmatiseren en diaboliseren.
  Hongarije een ban op te leggen door de Unie en hierdoor haar positie te verzwakken en haar tegenwerking te verzwakken.

  Orban legt uit dat het huidige Europese parlement bezeten is van de “Pro-immigranten-ideologie”  van Links, die er de lakens uit deelt.
  Daarom is die motie  [ van Sargentini] aangenomen.

  Die Elites vinden dat zij een historische missie hebben om de samenstelling van de Europese bevolking te veranderen door het oeuvre van de Grote Vervanging in werking te stellen.
  Dat soort politici haat iedereen die tegen hen is en die een tegenkracht tegen hen willen organiseren.
  Na de Europese verkiezingen in 2019 hopen zij een Europees Parlement terug te zien dat voor de Immigranten is en doorgaan met hetzelfde job dat ze tot nu toe al deden.
  EN DAAROM METEN ZIJ HET SYMBOOL VAN WEERSTAND HIERTEGEN WEL AANVALLEN.
  “Hongarije en ikzelf in het bijzonder”, zei Orban, omdat ik dit land bestuur.

  Geliked door 2 people

  • delamontagne zegt:

   Hongarije wijst met z’n vinger op het feit dat het EU-Parlement zijn Wet heeft overtreden om Hongarije te kunnen veroordelen.
   Het Sargentini Camp”heeft net voor die stemming de Regels voor het stemmen kunnen veranderen omdat ze wisten dat anders nooit een 2/3 meerderheid had kunnen worden bereikt dat nodig was voor de veroordeling van Hongarije.

   Orban steld zijn bevolking gerust:”Dit kan niet zoveel gevolgen hebben, die veroordeling door Sargentini want volgend jaar Mei zijn er nieuwe verkiezingen en de huidige bezetting van het EU-Parlement zal wisselen.
   Het is niet anders dan een mode-collectie, die aan ’t einde van het jaar wordt vernieuwd.

   De specialisten uit het Hongaarse Parlement hebben stuk voor stuk de beschuldigignen uit het Sargentini-Rapport weerlegt.
   19 punten betreffende de meningsverschillen in Hongarije met de PE ( het homo-huwelijk, de voorlichting betreffende de theorie van “genre”  etc )
   13 punten zijn er al behandeld en besloten.
   De dossiers zijn gesloten, 37 punten [uit rapport] zijn misvattingen van de feiten.

   Orban roept op tot waakzaamheid: naast het immigratie-probleem is er het probleem van de verkiezingen die er aan komen.
   We keen de feiten betreffende het europese budget en haar statistieken.
   De Europese Unie steunt met honderden miljoenen de z.g.n. Civiele Organisaties van Soros.
   En dezelfde soros voert een aktieve politieke lobby tegen Hongarije.
   Als de samenstelling van het EU-Parlement na Mei 2019 zal veranderen,staan de 100-den miljoenen Euros bestemd voor de “ONG’s”van Soros, op springen.

   Sargentini beschuldigt Hongarije van anti-semitisme maar tegelijkertijd voert zij een Anti-Israel-Campagne.
   Maar zoals Macron persoonlijk zei: “het moderne Anti-semitisme is alleen maar tegen de Staat Israel gericht

   De EU financiert pseudo-NGO’s die daadwerkelijk anti-semitisch campagen voert tegen Israel.
   Orban vat het aldus samen:”De situatie is eigenlijk zo dat het centrum van het moderne Antisemitisme dat gericht is tegen Israel en zijn regering, vanuit de Europese Unie komt.
   Het financieringscentrum ervan bevindt zich in Brussel.

   Hij vindt dat dit niet langer zo kan doorgaan.

   Hij zei dat na de rol die Hongarije speelde in de Holocaust het een morele plicht voor haar is om stelling te nemen tegen anti-semitisme.
   Dit is een erezaak.
   Wij hebben een nul-tolerantie tegenover anti-semitisme aangekondigd en deze vrouw, Sargentini,  die het moderne anti-semitisme steunt, veroordeelt ons !

   Orban vestigt ook de aandacht op het feit dat het Rapport van Sargentini heel Hongarije veroordeelt.
   Het is gericht tegen heel Hongarije en niet alleen tegen de Regering.

   SOURCE:
   https://lesobservateurs.ch/2018/09/15/orban-la-prochaine-bataille-se-dessine-lunion-europeenne-veut-enlever-aux-etats-membres-le-droit-de-defendre-leurs-frontieres/

   Hongaars:
   https://www.mediaklikk.hu/cikk/2018/09/14/orban-viktor-miniszterelnoki-interju-180-perc-szeptember-14

   Geliked door 2 people

 4. T.Troubadour zegt:

  Nderland heeft alleen maar slappe knieeenzoals zovele landen in de EU,en een groot gedeelte van de NL bevolking vindt dat prima slappe z…..

  Geliked door 1 persoon

 5. Elisah zegt:

  Over dictatuur gesproken…
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/09/Volgt-de-EU-in-2020-China-met-invoering-sociale-score-en-totale-digitale-controle-staat

  Volgt de EU in 2020 China met invoering sociale score en totale digitale controle staat?

  Google en Facebook werken samen met China voor afdwingen totaal gecensureerd / politiek-correct internet – Google kan reeds zonder uw toestemming de instellingen van uw Android smartphone wijzigen

  Like

 6. orelius zegt:

  Wat een kerel is de heer Orban , geweldig. Een man met ballen en een goed stel hersens . Bij ons zijn het allemaal kwee marionetten bha bha . De eu is inderdaad een dictatuur . Ze verschillen niet veel van het regime in turkije.
  Zetten alles naar hun hand om macht te kunnen uitoefenen op een hele schofterige manier. De waanbeelden die ze verkondigen (fransje) om het eigen volk om te ruilen en te vermengen . Het is de gedachten van een psychopaat . GEEF MIJ ORBAN MAAR .

  Geliked door 1 persoon

 7. Piet Karbiet zegt:

  Schrijft Sargentini voor haar vertrek nog een rapport over de fantastische democratische landen Turkije, Albanie en Oekraine die zij zo graag bij de EU wilt hebben?

  Like

 8. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/09/20/hongarije-geen-mensenrecht-om-naar-europa-te-emigreren-het-is-een-leugen/

  Hongarije: Geen “mensenrecht” om naar Europa te emigreren – “Het is een leugen”

  Naar Europa emigreren is geen mensenrecht. Dit verklaarde Hongarije in een nieuwe harde woordenwisseling met de VN, die het land bekritiseerde voor zijn harde immigratiebeleid.
  Massale immigratie naar Europa wordt al tientallen jaren gerechtvaardigd als een “mensenrecht”. Dit is echter een “leugen”, zei de Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken Peter Szijjarto.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s