VIDEO: Inbreng Geert Wilders Algemene Politieke Beschouwingen 2018

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat” en “Elisah”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, gezond realisme, PVV. Bookmark de permalink .

18 reacties op VIDEO: Inbreng Geert Wilders Algemene Politieke Beschouwingen 2018

 1. Flo zegt:

  Schitterend ,uitgeluld en gewoon weer in de hoek gezet ,Pechtold neemt vanavond weer een pilletje of snuifje ,D66 ,wat maken die zich onsterfelijk belachelijk .Alleen door het ja knikken zitten ze in de regering ,voor een mening of inbreng hebben ze die klunzen niet nodig .Pluche plakkers ,bedriegers en staan voor mensen ombrengen ,lijkenpikkers ,eerst oude v dagen ,maar nu ook ongeboren kinderen ,het zal ze worst zijn .

  Geliked door 2 people

 2. ReaGluurder zegt:

  Geert had er wel een tandje er bij kunnen doen. Demografische cijfers noemen; NL in 2035, 2050, 2100. Bedragen noemen van de VERRIJKING en de 100en miljoenen die continu nodig zijn om de boel onder controle te houden. Misdaadcijfers benoemen, de onveiligheid op straat, de decennialange lange verneukerij en misbruik van ONZE CENTEN door “vluchtelingen”. De wereldvreemdheid en onnozelheid van zijn collega’s die ons de de kop gaat kosten! Geert je was goed, maar het kan nóg beter!!! Harde feiten en cijfers noemen!!

  Like

 3. IkBenHet zegt:

  Oh, oh…Wát zijn wij toch druk bezig met het land besturen 😉

  Zou verboden moeten worden. Zitten daar met een betaalde baan.
  Moeten U of ik eens proberen bij onze werkgever.

  Like

 4. Hendrik zegt:

  Denk moet oprotten uit Nederland!

  Geliked door 1 persoon

 5. Tistochwat zegt:

  Voor degenen die het niet kunnen opbrengen om de video te bekijken vanwege de brutale opmerkingen van de Turk Kuzu en het onbeschofte gegrijns van Rutte:

  https://www.pvv.nl/36-fj-related/geert-wilders/9832-inbreng-geert-wilders-apb-2018.html

  Geliked door 1 persoon

 6. M.A.L. Sion zegt:

  Ik heb met genoegen de inbreng van Geert Wilders aangezien en aangehoord. Er moesten daarna nog veel fractieleiders hun inbreng leveren. Ik heb daar niet meer naar gekeken want dat zou alleen maar onzin zijn. Wel ook uitspraken van democratisch gekozen Kamerleden maar niet van belang voor het behoud van een vrij Nederland. Bedankt Geert. Bravo.
  malsion@orange.fr

  Like

 7. Jan zegt:

  Thieme is net een sneeuwvlokje. Jammeren en jengelen. Wat is zij overigens moddervet geworden.

  Like

 8. Pietersen zegt:

  Geert was geweldig op dreef, liet zich niet intimideren en manipuleren door Kuzu, Buma, Segers en Pechtold.
  Je had Buma in de debatten voor de verkiezingen moeten horen over de islam, wat een stoere praat sloeg hij uit. Zoals verwacht : is geen spoortje meer van over, wat een farce die man.
  Kuzu dom islamitisch ventje zo vals als een nicht.
  Segers de brave Hendrik snapt niet eens dat de PVV een anti-islam partij is met alle standpunten van dien. Domme man ziet de islam nog steeds niet als gevaar.
  Pechtold is bezig met z’n zwanenzang en probeert Geert in een hoek te drukken waar hij niet thuishoort. Dat kunstje wordt door de meeste nep-kamerleden gebruikt overigens. Inhoudelijk kunnen zij niet aan Geert tippen en gaan elke discussie over de islam uit de weg.

  Like

 9. Jan zegt:

  Denkert liegt direct, wat trek is van moslims, want het ging om moslims die van Nederland een islamitische staat willen maken, die dienen op te zouten.
  ….om mensen tot op het bot te beledigen. Ook niet waar want het gaat om de vrijheid van expressie. Kuzu is duidelijk minder begaafd en Denk is een criminele organisatie en een moskee is een kazerne, de koran is een vroegere versie van Mein Kampf
  1-0 voor Wilders

  Buma heeft zeker nog steeds niet begrepen dat Brexit volledig verziekt wordt door May. Overigens vraag ik mij af waarom die zak ook begint met leugens, verder luistert hij niet.
  Met zijn vrijheidsverhaaltje maakt hij zich onsterfelijk belachelijk. Ook nu heeft Buma niet door wat islamisering inhoudt. ‘Ik wil dat u de woorden terugneemt’ Wat een arrogante zak en filosoferen kan hij ook niet. Domme zak.

  Asscher maakt zich onsterfelijk belachelijk door Orban een dictator te noemen. Wanhopig vals lulletje met nog 9 zetels leeft in de omgekeerde wereld.

  Segers snapt niks, dom mannetje. Krijg je als je niks af weet van de islam. Wat leest dat domme volk eigenlijk in hun vrije tijd? De Viva?

  Thieme, nog steeds meer tieten dan hersenen

  Like

 10. Jan zegt:

  Broertje van Kuzu woont in Australië

  A man whose home was raided over an alleged terror plot in Melbourne two years ago believes people who don’t sign a contract to live peacefully with Muslims should leave Australia or be executed.

  Wie geen contract tekent met moslims dient op te rotten of te worden geliquideerd
  “They would have to sign a contract to live with, amongst Muslims in peace,” he said.

  “Whoever does not sign the contract either leaves the country or is executed.”

  https://www.brisbanetimes.com.au/national/victoria/australians-should-sign-muslim-peace-contract-or-be-executed-witness-tells-court-20181001-p5075a.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s