Britse journalist: Burgeroorlog in Europa zal komen

Screenshot_192

(Vertaling: E.J. Bron)

De Britse journalist en schrijver James Delingpole heeft in een artikel zijn indrukken over de ontwikkelingen in Duitsland geschetst. Niet alleen hij vreest dat het tot een burgeroorlog zou kunnen komen.

Die Unbestechlichen

“Er zal een burgeroorlog in Europa komen”, zou een Duits politicus, wiens naam hij om goede redenen niet zou noemen, in een gesprek tegen hem gezegd hebben. De politicus zou alleen maar datgene hebben uitgesproken wat veel mensen tegen hem achter gesloten deuren gezegd zouden hebben. “Ik was meerdere weken in Duitsland. Ik heb de mensen en de sfeer geobserveerd, nadat Angela Merkel 3 miljoen immigranten – de meesten van hen strijdbare mannen – uit islamitische landen heeft uitgenodigd.” Het aantal 3 miljoen zou hoger zijn dan het door de Duitse autoriteiten officiële aantal van 1,5 miljoen. Maar hij zou een bron hebben die hem bevestigd zou hebben dat dit aantal dichter in de buurt van de realiteit zou komen.

Ook tijdens zijn bezoek aan Frankfurt, een stad die gewend zou zijn aan immigranten, zouden de Frankfurters hem alleen maar stiekem over de problemen hebben verteld: bedelaars die de straten bevolken en hordes moslims, vaak met heel andere, ja, vijandige waardesystemen, die zich niet kunnen of willen integreren. Hun redenen variëren van luiheid via verachting tot aan de jihadistische wens toe om het Westen aan de islam te onderwerpen.

“Velen van hen hangen rond in groepen, bevolken winkelcentra en parken. De Duitsers zijn vriendelijk tegen diegenen die hun best doen, zoals hard werkende Syriërs, en proberen bij de anderen de kop in het zand te steken en doen net alsof ze niet zouden bestaan”, aldus Delingpole in zijn artikel bij “Breitbart”.

Hij gelooft niet dat de opkomst van de AfD iets zal uithalen: “Vergeet de hoop dat de AfD Duitsland – of Europa – op de een of andere manier zal redden. De gevestigde partijen zullen steeds nieuwe allianties smeden om te voorkomen dat de AfD gaat regeren”, denkt de 53-jarige Brit. De dingen zouden eerst nog veel slechter worden, voordat ze beter worden.

Hier zou de Duitse politiek in het spel komen, die spreekt van de burgeroorlog – en ook niet zo weinig enthousiast. Maar men zou zich niet kunnen onttrekken aan de logica van zijn argumentatie.

Er zouden behalve de Holocaust nog twee andere belangrijke redenen zijn waarom de Duitsers deze immigratie op de koop toe zouden nemen, aldus Delingpole.

Enerzijds zou dat de economie zijn en de these, die vooral door liberale linksen, maar ook door conservatieve krachten wordt bevorderd, dat de vergrijzende bevolking in Duitsland vers bloed nodig heeft. Vanwege de dalende geboortecijfers zouden buitenlandse arbeidskrachten geïmporteerd moeten worden om de economie draaiende te houden. Deze bewering valt in de Duitse psyche in vruchtbare aarde: De Duitsers zouden verinnerlijkt hebben wat de werkloosheid in de Republiek van Weimar voor gevolgen had en ze willen niet dat dit opnieuw gebeurt.

Anderzijds zou daar de anti-nationalistische, grenzen-loze Nieuwe Wereldorde zijn, die door George Soros en zijn aanhangers bevorderd en gefinancierd wordt. Voor veel linksen een geloofskwestie. Ze zijn er van overtuigd dat de immigratie uit schijnbaar vijandige vreemde culturen betere mensen van ons zal maken. Daardoor zou het probleem van het “white privilege” worden opgelost en nationalistische identiteiten, die in het verleden tot zoveel chauvinisme en oorlog hadden geleid, worden overmeesterd… Geen offer is de linksen te hoog om deze nieuwe Wereldorde door te drukken.

“Het probleem is dat dit het denken van de globale elite zal vertegenwoordigen, die onze regeringen, lokale regeringen, civiele instellingen, ondernemingen, advocatenkantoren enzovoort domineert… Het is een eenvoudige, geobserveerde waarheid dat het grootste deel van onze regeringsklasse – op elk niveau, van het supranationale (VN;EU) tot aan nationaal en lokaal niveau toe – het idee van de massa-immigratie heeft overgenomen. De vorming van parallelsamenlevingen door niet geïntegreerde moslims is een onvermijdelijkheid, die niet te zeer uitgedaagd mag worden”, aldus James Delingpole.

Screenshot_193

Maar dat zou niet de zienswijze van de burgers zijn. Dat zouden de keuze voor de Brexit, de verkiezing van Trump, Matteo Salvini tot aan Viktor Orbán in Hongarije aantonen. En daarom zou ook de burgeroorlog in Europa waarschijnlijk zijn – een doel waarnaar ook gestreefd wordt door de Islamitische Staat (ISIS) en andere gelijksoortige islamitische terreurorganisaties, om de gematigde moslims naar hun kant te trekken en zodoende de islam in Europa in te voeren.

“We maken de fout te denken dat het politieke establishment in dit geval aan onze kant staat. Maar je moet aandachtig om je heen kijken om te zien dat dit niet het geval zal zijn.”

Daarvoor zou je o.a. alleen maar naar het censuurgedrag van de ondernemingen in Silicon Valley zoals Google en Co, het gedrag van de politie in de legendarische Oudejaars-verkrachtingsnacht van Keulen in 2015/2016 en de mainstream media hoeven kijken, die alles wat hiertegen protesteert onmiddellijk in het rechts-extreme licht plaatsen. “De Duitsers kunnen zich er alleen nog via de buitenlandse pers over informeren wat er eigenlijk in hun land gebeurt”, is James Delingpole overtuigd.

De mensen zouden steeds gefrustreerder zijn dat de politiek bij de twee belangrijkste thema´s – massa-immigratie en terrorisme – faalt. In plaats van hun terechte angsten serieus te nemen, zou ze de boodschappers van het slechte nieuws executeren.

Daarom zou hij de uitspraak van de Duitse politicus ook niet als onwaarschijnlijk beschouwen. Hij zou zich verheugen op een levende gedachtewisseling – maar wie hem van het tegendeel zou willen overtuigen, zou hem alleen maar één vraag hoeven beantwoorden: “Wanneer er zo´n grote en toenemende kloof bestaat tussen onze regerende, globalistische elites en de gewone mensen wat betreft het thema islam en de massa-immigratie – hoe kan het dan ooit tot een Happy End komen?”

Bron:
https://dieunbestechlichen.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Elite, establishment, Europa, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

64 reacties op Britse journalist: Burgeroorlog in Europa zal komen

 1. Perfide Albion zegt:

  Vandaag de “democraat”Rutte die heel stellig meent dat wij niets te zeggen hebben over zoiets simpels maar toch belangrijk als de winter/zomertijd.

  Rutte mag sterven met zijn zogenaamde democratie.

  Liked by 6 people

  • j v/d valk zegt:

   Dat houd dus in dat ik hoogstwaarschijnlijk een gewelddadige dood tegemoet kan zien.
   Ik denk dat ik volgend jaar mijn vakantie geld nuttig ga besteden, vluchten is geen optie
   mij zelf bewapenen is het enigste wat ik kan doen. Die verkiezingen verlopen hier niet eerlijk, de grote steden maken elke keer het verschil, en dat maakt het frauderen wel erg makkelijk… Het is wachten tot een verkeerde beslissing van Rutte of Juncker en dan weet het volk hoe laat het is……… b.v. Over het corrupte geld systeem… Als het gewone volk begrijpt hoe het financiële systeem in elkaar zit, Zal er direct een REVOLUTIE uitbreken.
   Henry Ford……

   Liked by 7 people

  • hans-e-pans zegt:

   Volgens mij duurt deze wereldoorlog waarop men duid al meer dan 1400 jaar.

   Liked by 1 persoon

 2. Elisah zegt:

  Ondertussen in GB

  Liked by 1 persoon

  • Elisah zegt:

   Trouwens…6 jaar gevangenisstraf als je negatief bent over de isssslaaam…

   Liked by 1 persoon

  • Elisah zegt:

   Tommy gaat wéér naar de gevangenis (voor 2 jaar?) terwijl anderen voor exact het zelfde “vergrijp” niet gestraft worden of hooguit met een geldboete krijgen…..

   Liked by 1 persoon

   • Eigen volk eerst zegt:

    Schande dit. Pure dictatuur.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Elisah 21 september 2018 om 07:22

    Ik zei het al eerder: hij kan beter zijn tong afbijten, want de smerige ‘socialistische’, islamofobe landverraders hebben hun klauwen in hem geslagen en laten hem niet meer los.
    Tommy kan beter gaan emigreren (als dat er tenminste nog voor hem in zit) en ervoor zorgen dat hij bij zijn gezin kan blijven.

    Liked by 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Elisah 21 september 2018 om 07:22

    Ik zei het al eerder: hij kan beter zijn tong afbijten, want de smerige ‘socialistische’, islamofobe landverraders hebben hun klauwen in hem geslagen en laten hem niet meer los.
    Tommy kan beter gaan emigreren (als dat er tenminste nog voor hem in zit) en ervoor zorgen dat hij bij zijn gezin kan blijven.

    Like

   • I.K. Bennurklaarmee zegt:

    @ Tistochwat 21 september 2018 om 18:45

    Tistochwat 21 september 2018 om 20:02

    Idd: Een gewaarschuwd mens geldt voor twee! :p

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Tistochwat 21 september 2018 om 18:45 en om 20:02

    Ik bedoel natuurlijk ISLAMOFIELE landverraders!

    Like

   • I.K. Bennurklaarmee zegt:

    @ Tistochwat 21 september 2018 om 21:07:

    Het viel mij niet eens op. Die woorden lijken ook zo op mekaar maar betekenen een wereld van verschil.
    Zo noemde Trucker zichzelf in een reactie ook eens een islamofiele nationalist of zoiets dergelijks; hij wist niet hoe snel hij het moest corrigeren. 🙂

    Liked by 1 persoon

 3. Dus we kunnen er dan zeker van zijn dat bij een uitbreken van een burgeroorlog, te beginnen in Duitsland en die kan overslaan naar andere landen zoals Frankrijk en misschien Nederland en België op de langere termijn, dat die smerige “elite” zich zonder meer zal aansluiten bij de moslims.
  Dan is dit ook de beste reden om die “e” op dat moment al uit te schakelen.

  Liked by 5 people

 4. leefbarbaar zegt:

  Wij leefbarbaren zien bij de weg staat vaker groepjes moslims. Welgekapte, goed verzorgde jonge kerels van rond de 90 kilo in sportschoolkledij of in camouflagekleding rondhangen. Hun houding is verontrustend; ze lijken te wachten op het seintje.

  Liked by 4 people

  • ReaGluurder zegt:

   Overal in W-Eu kom je dit tegen. Van top tot teen, incl. smartphone, betaald van AFGEJATTE CENTEN (zgn. Belastingen) van de onnozele Kaffers! Merkel, Macron, ons Trutje, kunnen lullen in het kwadraat, maar het zaad van (grote) instabiliteit is reeds lang geleden gezaaid en het resultaat wordt een Groot Monster! De Babyboomers van nu zijn waarschijnlijk de laatste generatie die redelijk comfortabel naar de Eeuwige Jachtvelden kunnen afreizen. Geen haar op mijn hoofd om nu nog een kippenhok van 300.000 te gaan kopen! Er is gewaarschuwd!

   Liked by 3 people

   • Jean zegt:

    ReaGluurder, vergeet de echte lafaards aub niet, ze liggen ‘soms’ samen zich vol te vreten in die EU zwijnenschuur. Zij zijn verantwoordelijk voor al die islamitische ellende en verderf want zij halen die barbaarse troep binnen, wij moeten die lafaards uitschakelen en het “betrouwbaar” gerecht, dus niet het links gerecht, zijn werk laten doen.
    Wij hebben die EU zwijnen echt niet nodig, de Hongaren moeten wij steunen want zij komen op voor het Hongaarse volk wat hun verdomde plicht is.
    Wij hebben geen politiekers die opkomen voor de veiligheid van eigen volk excl. PVV, VB, FN, AfD, FPÖ, LEGA NORD, SD enz. Laten wij ervoor zorgen dat die samen in Europa gaan samenwerken in het belang van de Europese burgers.
    Dubbele nationaliteit verbieden, illegalen en misdadig gespuis incl. islamieten dadelijk verwijderen dan zakt de hoeveelheid geweld al snel met ± 95%.

    Liked by 2 people

 5. Joannes den Hollander zegt:

  De gewone man met gezond verstand ziet die burgeroorlog al vele jaren aankomen. Een jaar of 15 geleden zat ik in Aken op een terras en kwam met een aantal Duitsers in gesprek. Die zeiden toen al dat ze die buitenlanders graag kwijt wilden. Maar als eerste beginnen met de holocoust in het achterhoofd ligt er erg gevoelig. Logisch.

  Liked by 1 persoon

  • Patriot 2.0 zegt:

   Midden jaren negentig hoorde ik die geluiden ook al hier in Nederland (op straat, ja):
   “er komt een burgeroorlog, als het zo door gaat!”

   Liked by 1 persoon

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Midden jaren ’70 kreeg ik in Den Haag, op de rand van de Schilderswijk, al een folder in de bus van de NVU van Joop Glimmerveen, met de tekst:

    HOUD NEDERLAND BLANK EN VEILIG!

    Hij mocht dat toen niet zeggen en dik veertig jaar later mag je dat nog steeds niet zeggen, maar die fascist, racist, nazi had wèl gelijk…
    Zo zie je maar, ook zeer slechte mensen 🙂 zeggen soms zeer goede dingen.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

   • Asgard zegt:

    Kohler,….Joop Glimmerveen was een realist, zoals toen is het ook nu weer, als realist ben je alles wat niet deugt, ik was het stellig eens met Joop Glimmerveen, dat heeft mij bijna doen laten zitten op de middelbare school destijds, mijn maatschappij leraar was Indonees, die gast heeft voor de rest van het jaar de pik op mij gehad, puur omdat ik de samenleving anders zag.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Op de Pedagogische Academie stemde ik op de VVD. Na de klassikale discussie zei de lerares Nederlands tegen me: “Een VVD´er kan nooit een goede onderwijzer worden”. . .
    Ik heb inmiddels op 1 september net mijn 40-jarig jubileum “gevierd”.

    Liked by 3 people

   • Petra DeBoer zegt:

    Meneer Bron, van harte gefeliciteerd met uw 40-jarig jubileum.

    Ik denk dat meneer Beertema van de PVV dan een man naar uw hart is.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Ik ken hem persoonlijk . . .

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @meneer Bron, leuk om te lezen dat u hem persoonlijk kent.

    Like

 6. bigljohn zegt:

  En inderdaad, dat roep ik al zo lang. Zowel de AFD alsmede de PVV zijn niet in staat om Europa te redden, vanwege de omschreven omstandigheden in het stukje. In Duitsland begint misschien de burgeroorlog. Misschien, want ze zeulen na 75 jaar nog steeds met de holocaust, de idioten. Maar hoe zit het nu met Nederland. Wij krijgen niet alleen met de moslims te maken, ook met de politiek, justitie, politie, de rechtbanken, en het leger. Allemaal in EEN linie opgesteld tegen ons. Bovendien zijn hier weinig echte helden te vinden, wel verwijfde venters. Op zo’n manier ben je gauw uitgekakt. Ik ben benieuwd hoe alles gaat verlopen, te beginnen in Duitsland….

  Liked by 1 persoon

 7. Petra DeBoer zegt:

  Ik weet niet of er een burgeroorlog zal komen want de deep state word opgerold en die zijn samen met hun vazallen verantwoordelijk voor alle ellende in Europa en dus ook in Duitsland.

  Like

 8. boorzalf zegt:

  Leve de vvd, van Stef Blok,

  WIJ OOK NIET, HOOR !!!!!

  Liked by 3 people

 9. Willem Sterk zegt:

  Leefbarbaar, goed geobserveerd. Er is een stealth jihad gaande, de sluipende jihad, langzaam maar zeker, halal winkel erbij, niqab op straat, nieuwe moskee geopend, hoofddoekje bij de politie diversiteit debat, salafisme groeit, messteek daar, autobrand verderop, winkels worden beschoten, granaat voor de deur, want eigenaren moeten weg om plaats te maken voor een shisha-bar en een halal winkel, er is een wet die boven de Nederlandse wet staat waar Nederland aan onderworpen dient te worden, d.w.z. als je niet bij de religie van de vrede behoort. Hoe lang zal het nog duren?

  Liked by 2 people

  • Wat al vaker in de geschiedenis is voorgekomen…..het paard van Troje.

   Liked by 2 people

  • ReaGluurder zegt:

   Vette Like!

   Liked by 1 persoon

  • Bagul zegt:

   Willem Sterk, zo is het. En zo gaat het iedere dag. Beetje bij beetje. Meter voor meter. Zo verschrikkelijk sluw. Geslepen en achterbaks. Maar….ze denken van doen te hebben met een stel achterlijken. Wat ik blijf herhalen,en in andere landen is het gewoongoed, bewapen U. Met hoofdletter. Ik ben van mening dat het merendeel hier ze wel op een rijtje heeft. Op e.j. Bron. Koop…maak uzelf specialist. Kijk de duizenden filmpjes op YT en doe er uw voordeel mee! Berg het veilig op. En haal het tevoorschijn voor onderhoud en training. En nee…niet als een idioot voor de spiegel gaan staan met een semi automatisch geweer. Gewoon doen. Nuchter. Doe normaal. Dit is het enige dat u gaat helpen als het zover komt. Knuppeltjes,ploertendodertjes,mesjes, stalen pijpen, vergeet het maar! Ik ben een expert op het gebied van….dus vraag maar raak. Bewapen u! Laatste waarschuwing! Laat de valse moraal uw geest niet vertroebelen. Het gaat smerig worden. Heel smerig! En,o ja, LEEF! Gewoon doorleven. Gewoon gaan sporten. Uit eten. Bioscoopje. Misschien wel werken. Gewoon doen. Blenden;-)

   Liked by 3 people

   • Willem Sterk zegt:

    Beste Bagul, ik ben geen expert op het gebied van…….wil dat wel worden, heb dus wel een aantal vragen, waar kan ik daar mee naar toe?

    Like

   • Tineke zegt:

    @Bagul
    Zo eenvoudig is dat niet allemaal>Koop-leef!
    Ik heb nog nooit zo n ding in mijn handen gehad(waar we het nu over hebben dan)
    Ben er doodsbang van.
    Al realiseer ik me dat een busje haarlak mij ook niet gaat redden.
    Maar ook helemaal eens met de reactie van @Willem Sterk

    Het ergste vind ik nog mijn kinderen.
    Ik krijg het ze niet uitgelegd.
    Geloven nog in een mooie toekomst………

    Ik lig er vaak wakker van!

    Like

 10. kampersrene zegt:

  Die is feitelijk al begonnen ….We zitten aan de ouverture !

  Liked by 1 persoon

 11. jack black zegt:

  De vorming van parallelsamenlevingen door niet geïntegreerde moslims is een
  onvermijdelijkheid, die niet te zeer uitgedaagd mag worden”, aldus James Delingpole !

  De Mo(slim)s inmiddels in millionengetal legaal binnengestroomt en met hun
  meegebrachten gebaarmaschinen zijn midden onder ons als soldaten van hun
  Diktator Erdo(waan) alvast in positie gebracht !

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Het is de enige oplossing: we zitten met ongekozen idioten in de EU, die niet willen luisteren naar het volk en allerlei voor de burgers nadelige plannen uitvoeren en het verdommen om de instroom horde te stoppen.
  Tevens hebben bijna alle EU landen een marionettenregering die niet luisteren naar de bevolking en braaf alle waanzin van de EU Bilderberg regenten uitvoeren.
  Dus rest het volk weinig anders>

  Liked by 1 persoon

  • fleckie zegt:

   Houd ze ‘kort’ en houd ze ‘dom’, werd ‘voorheen’…( en nu nog in veel gevallen!) gehandhaafd, : als de ‘gewone mens’ in DE politiek ‘. duikt’ merkt hij/ zij dat men een heel groot tijdvak niet begrijpt, …….of ‘, kent’ en daar , vanzelfsprekend er ook geen ‘lering’ uit kan halen!.

   Like

 13. Lot zegt:

  Ik geloof helemaal niet dat er een burgeroorlog komt. Gaan wij vechten op straat? Dan was dat toch allang gebeurd. Ik denk eerder dat wij zullen wegkwijnen en onze landen ook. Ze moeten die mannen uit syrie maar zover zien te krijgen dat zij een brug kunnen bouwen. In veel andere landen kunnen ze dat niet. Ik zie het als het laatste uitknijpen van de blanke europeaan als slaaf van de wereld zoals wij altijd gefungeerd hebben. Witte privilege is omdat wij zelf deze maatschappij hebben opgebouwd. Ik raad dan ook aan als je niet betaald krijgt, om ook niet harder te werken. Dus zit je in een half buitenlands europa, ga dan vooral niet harder werken dan die donkere mensen. Dat zal het resultaat zijn. En ook wat amerika wil, een verarmd europa dat geen vuist meer kan maken, zodat amerika op top blijft.

  Like

  • Eigen volk eerst zegt:

   Vergeet niet dat in de landen om ons heel vele duizenden mensen de straat op gaan. Elk weekend weer. Dit zien wij niet op het nieuws. Het wordt verzwegen. In Chemnitz is het al oorlog. De gewone man pikt het niet meer. Merkel is doodsbang dat dit overslaat.

   Like

 14. Thomasson zegt:

  Vandaag begint bij Shiitische moslims de Ashura-feest. Als iemand van de intellectuele “culturele regativisten” wil iets weten over de geïmporteerde islamitische verrijking naar Europa: kan zker de volgende video bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=3clVWA2aHk0
  Maak kennis met de NIEUWE EUROPEANEN!. Dat zijn de mensen die onze economie zouden versterken. Zij zijn onze toekomstige apothekers, technisch personeel en laboranten. Zij zouden de kenniseconomie van Nederland versterken. Zij zouden voor The Bold and The Beautiful de Porche’s en Maserati’s bouwen. En voor ons: een kleine Seat en Peugeot Kadjar, of een piepkleine Fiatje. AEG en Siemens zou trots over de nieuwe aanwinst die onze kwaliteit witgoed bouwt. En wat denkt men aan de geweldige “koppen” die in Hi-Tech bedrijven zoals ASML zouden werken?
  BRAVE NIEUWE WORLD
  Wij zijn klaar voor de VERGRIJZING. Stinkers zoals Angela Merkel Jean Claude Juncker en Timmerfrans zien aan de nieuwe horizon de zon schijnen.

  Like

  • fleckie zegt:

   ‘ Dank’ zij de computer kunnen naderhand als meest’gezochte’ personen, ( non grata’ ) worden geplaatst, , omdat ze het volk ‘misleid/, bedrogen, en bedreigd ‘ hebben. Zodat ze hun straf. ‘niet ontlopen’: het is dus oppassen dat DIE ‘misleidets’ NIET de kans krijgen hun ‘hielen te lichten’ richtingen buitenland, ( als de ( bom barst)…alwaar ze hun ‘behaaglijke stekjes ‘ gaan bewonen, in volkomen ‘tevredenheid!!’.

   Like

 15. Williaan zegt:

  De vrees is helaas terecht. De oplettende ouderen onder ons (ik 81j) zagen het ruim 50 jaar geleden al aankomen maar werden voor gek en doemdenkers versleten, slechts een enkeling wil het nu zelfs amper toegeven. Ook toen waarschuwden enkele “moderne” moslims ons al voor de gevaarlijke en vaak Imans, maar dat werd ook al niet begrepen door de toen heersende elite. En je werd zeer achterdochtig bekeken!

  Liked by 2 people

 16. Eigen volk eerst zegt:

  Ik hoop op en ik geloof in een massale EU opstand. In Nederland zijn we nog te verscheurd (door deze regering bewust gedaan) maar ook hier komt dé dag!

  Like

 17. Ronald zegt:

  Wat mij betreft is het een prima idee om moslims uit Europa te verwijderen!!! Wat zal Europa dan vreedzaam en prachtig zijn!!! Geef ze nu alvast de keuze om vrijwillig te vertrekken…….

  Liked by 1 persoon

 18. Marc zegt:

  Als er geen burger oorlog komt binenn 15 jaar dan zal die wel komen binnen 30 jaar, maar dat die komt is zeker, we hebben het oorlogszuchtig tuig al binnen nl.. en die gaan zich verenigen (moslims) Maar aan de ene kant hoop ik ook dat die er komt, want dan zijn we er ook gelijk van verlost..Moslims hebben nog nooit een oorlog gewonnen..

  Like

 19. Islamisering zet met hoge snelheid door, want in België kochten moslims voor 1,5 miljoen euro een groot gebouw om er een islamitische school in te vestigen. Nu staat België op zijn kop en wordt de bal heen en weer gespeeld tussen Demir en Crevet, de een heeft de bevoegdheid het hele proces te stoppen en de ander doet niets dan commentaar geven op de eerste.
  De regering had op voorhand al een intekening onder gegadigde moeten houden zodat er controle was over wie en met welke doelstelling. Hier is (bewust) in verzaakt. De volksprotesten komen los over het toelaten van de islam. Echter vele jaren te laat.

  Like

 20. Aegolius cs zegt:

  Laat de schrijver James Delingpole, eerst maar zijn blik richten op zijn VK. Natuurlijk heeft de burger aldaar niet voor niets gestemd vóór Brexit. Dat hij nu naar Europa kijkt….. dat hadden de Engelse stemmers al lang in de gaten.

  May, je bent te laat, zelfs als er een “vreugdevol” afscheid van de EU zal volgen.

  Like

 21. jantjeuitnl zegt:

  In tegenstelling tot de Nederlanders, zijn de Duitsers wel redelijk bewapend mocht het er van komen.

  Like

 22. Pingback: Comment van “Henk V.” op het artikel van de Britse journalist Delingpole | E.J. Bron

 23. Peter van de familie Pinkster zegt:

  Ik hoop het. En niet alleen daar maar ook in zwak nederland.

  Overheden moeten sluiten. We hebben niets aan dat soort bedrijven. Ze weten al lang niet meer voor ons. Estatisme.. gevaarlijkste geloof.

  Like

 24. Patriot 2.0 zegt:

  Het kabinet wil de bevolkingsgroei onderzoeken. Wilders vroeg of hij de rol van islam er bij wil betrekken. Nee, zei Rutte; het gaat om de persoon en niet om zijn geloof.

  Wat een taboe bij de heer Rutte. Wilders weg zetten is al “normaal” geworden. Gelukkig ondersteunde Van der Staaij (SGP) , de vraag van Wilders. Van der Staaij is zeer deskundig, serieus en integer. Die kun je nooit wegzetten, althans, in mijn ogen.

  Like

 25. Bagul zegt:

  Willem Sterk..ik zie dat ik niet kan reageren op jouw verzoek. Is het misschien een idee om de moderator te verzoeken om mijn mailadres vrij te geven aan jou via hem/haar? Met andere woorden, ik sta toe dat e.j. Bron jou, mijn mailadres stuurt. Misschien wel infantiel bedacht. Of…heb jij een beter idee?

  Like

 26. Jules Vismale zegt:

  Als het om de dwaasheid van (burger)oorlogen gaat dan zouden veel regeringsleiders eigenlijk het schilderij van Pieter Bruegel de Oude (1530 – 1569) moeten bekijken, genaamd ‘Dulle Griet’. Op dit schilderij wordt Dulle Griet, een oorlogszuchtig manwijf, voorgesteld als het symbool van oorlog, dood en ellende die in de hel de hoofdzondes van de mens waar vrouwen, duiveltjes en koppeltjes met elkaar knokken.
  De Zeven Hoofdzonden worden weer op de tekening van Ira uitgebeeld waarbij Dulle Griet ook op de voorgrond treed. En zo worden de hoofdzonden ongeveer afgebeeld:

  Ira (Gramschap): De gelijkenis tussen Dulle Griet en de allegorische figuur Ira, de klok in de boom, het scheeps- en oorlogstuig, de stormhelm, de grote ketel, de schuit met daarin een sfeer.

  Avaritia (Hebzucht): Het hoofddeksel van de Hel lijkt op de trompetvormige kooi met sierlijk gebogen tak, daarnaast ook de pad en het geld dat naar beneden valt.

  Desidia (Luiheid): De reus die met stokken wordt aangepord om zich te ontlasten (de uitbeelding van schuttingstaal “He is too lazy to shit”) lijkt goed op de zittende reus achter Dulle Griet die zichzelf ontlast door het geld uit zijn achterste te scheppen.

  Superbia (Hoogmoed): Er is een zekere gelijkenis tussen het hellegebroed dat kruipt uit een ei met pootjes en het ei waarin een aantal vogeltjes piepen.

  Gula (Gulzigheid): De Hel bij Dulle Griet lijkt goed op de molen op de achtergrond van Gula. Beide hebben een grote opengesperde mond die gevuld wordt, een goed oog en een oog dat vervangen werd door een rond glasraam. Op de achtergrond staat een grote bierkan, terwijl bierkannen ook duidelijk in beeld komen op Gula.

  Invidia (Afgunst): Op beide worden gebouwen bestormd met ladders en vallen monstertjes aan met kruisbogen. Typisch voor afgunst is namelijk dat men het bezit van een ander wil vernielen.

  Luxuria (Lust): Het mond-anusmannetje, het duiveltje dat met opengesperde beentjes zijn achterwerk toont, het vrijende koppel in de glazen sfeer en het minnende paartje ongeveer in het midden komen op beide werken voor.

  In stripalbums van Willy Vandersteen zoals Suske & Wiske en De Geuzen werd Dulle Griet oftewel zodanig op de mensheid losgelaten dat ze niet in staat leek om daar oorlogen te ontketenen of zelfs voorkwam in filosofische dromen waarbij ze uit een reusachtig ei kroop, in een vliegende kar door de lucht vloog en de zeven hoofdzonden meer leken op een soort menselijke raven in mantels of doodshoofden.
  Hoewel ik het schilderij zelf nooit heb gezien vraag ik me af of de webmaster de filosofie achter Dulle Griet kent ofschoon er vroeger heel wat manvrouwen leefden die in tijde van oorlog niettemin ook hun mannetje of vrouwtje wel stonden!

  Like

 27. Frans zegt:

  Pim Fortuyn waarschuwde al dat Europa kans loopt op een vorm van burgeroorlog.
  Zie interview van 28-01-2002, dit antwoord geeft hij vanaf 45:34.

  Like

 28. rex gilt zo zegt:

  als ze werkkrachten nodig hebben in europa haal die dan uit omringende landen!!En niet uit islamlanden toch??/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s