Pijnlijk: GroenLinks Amsterdam . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Amsterdam, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Links fascisme, Marxisme, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

67 reacties op Pijnlijk: GroenLinks Amsterdam . . .

 1. Hovawart zegt:

  Zoveel concessies doen dat je jezelf opheft, eerst de grote steden, dan de rest.

  Geliked door 1 persoon

 2. Tistochwat zegt:

  Die opmerking is gewoon te onnozel om erop te reageren.

  Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Socialisme is een psychische aandoening !
   Onze fout is dat we soms net doen of we met normale mensen van doen zouden hebben .

   Geliked door 2 people

   • Republikein zegt:

    Meer het leven van een krankzinnige, het grenst wel aan elkaar.
    Heeft dit ook te maken met c d?
    Nog maar een stukkie van rijnlandmodel.

    Een inleiding en daarna een verhaaltje, ook leuk voor delaMontagne!?!

    Cognitieve dissonantie is de term die de onaangename spanning aanduidt die het geconfronteerd worden, op wat voor manier dan ook, met feiten of opvattingen die strijdig zijn met een eigen overtuiging of mening. Met als extra dat naarmate het verschil groter is, en dat naarmate het optreden ervan plotselinger of sneller is, het effect sterker is.

    De meest voorkomende oorzaak van de ernstigere vormen van cognitieve dissonantie is natuurlijk ideologie – ideologie bestaat uit vaststaande regels, die in een veranderende omgeving al heel snel tot verschillen met die omgeving leiden.

    Het eerste voorbeeld van cognitieve dissonantie is veroorzaakt door de ideologie van het multiculturalisme. Die ideologie leidt mede tot de het idee dat er geen aparte culturele identiteiten bestaan, in Nederland bekend geworden als het “Er bestaat geen dé Nederlandse identiteit” van prinses Maxima.

    Het onderhavige voorbeeld stamt uit de Volkskrant. In de rubriek Buitendienst beschrijven buitenlandcorrespondenten dagelijkse gebeurtenissen in hun persoonlijke omgeving. Het is een continue bron van illustraties hoe zeer de identiteit van hun respectievelijke buitenlanden afwijkt van de Nederlandse. Terwijl dezelfde mensen, als Volkskrant-medewerkers ongetwijfeld trouwe multiculturalisten, indien er expliciet naar gevraagd bijvoorbeeld naar aanleiding van de Maxima-uitspraak, keihard zouden ontkennen dat er zoiets als een Nederlandse identiteit bestaat. In onderstaande column noteert de correspondent een lange reeks cognitieve dissonanties ten het gevolg van zijn ideologie (de Volkskrant, 24-11-2010, door Ariejan Korteweg):
    Spiegelbeeld

    ‘Maar je zult toch minstens moeten toegeven dat ze hypergestresst zijn, en doorgaans een ongelukkige indruk maken. Waarom worden er anders zoveel medicijnen gebruikt in Frankrijk?’
    Mijn tafelgenote keek me na deze genadeslag meewarig aan. Vreemd sowieso dat ik er anders over kon denken. Maar ik gaf me nog niet gewonnen. Welnee, hoorde ik mezelf zeggen: ze nemen juist de tijd voor een praatje, zijn behulpzaam, echt helemaal niet arrogant en eigenlijk ook best opgewekt, al zie je dat niet altijd aan de buitenkant. Wij Nederlanders daarentegen, vond ik, zijn pas opgefokt. De buitenkant lijkt vrolijk, maar daaronder smeult het.
    Ze was perplex om deze tegenwerping. ‘Zodra de eerste zonnestralen doorkomen, ligt in Amsterdam iedereen in het park. Noem je dat opgefokt? Mijn buren aan weerszijden zijn jonge gezinnen. De mannen zijn allebei korter gaan werken zodra er kinderen kwamen. Bij jullie kan dat gewoon.’
    ‘Nederland is eerder te ontspannen’, schakelde ze door naar de overtreffende trap. ‘Economisch hoeven jullie je geen zorgen te maken. Het probleem is dat je daardoor vergeet dat je ook nog moet concurreren.’
    De scène speelde zich af in Rennes, in Bretagne, waar we beroepshalve een avondlang heerlijk mochten tafelen. Zij is een Franse journaliste die, haar man achterna, al zes en een half jaar in Amsterdam woont. Ik ben haar Parijse spiegelbeeld.
    Die spiegelbeeldigheid bleek ver te gaan. Als ik de warme lunch prees, en de voordelen opsomde van de lange middagpauze die in Frankrijk gebruikelijk is, begon zij over hoe handig het is als om zes uur het warme eten op tafel staat. ‘Je komt lekker vroeg uit je werk, eet wat en dan heb je nog de hele avond voor je.’ …
    Ik vluchtte naar een minder controversieel onderwerp: het verkeer. Meteen na de grens schrik ik van de automobilisten die aan m’n bumper gaan hangen alsof ze naar binnen willen rijden, begon ik. Dat ben ik in Frankrijk helemaal ontwend.
    Ze keek me nu aan alsof ik elk moment gevaarlijk kon worden. ‘Onbegrijpelijk dat je dat kunt zeggen. Zo hoffelijk en correct als de Nederlanders rijden, dat bestaat in Frankrijk gewoonweg niet.’
    Van de weeromstuit kreeg ik zin om weer eens in Amsterdam te gaan kijken. Stel je toch voor dat ze gelijk heeft.

    Het is grappig dat hij het allemaal opschrijft, want geen treffender illustratie van een zeer onjuist en duidelijk zeer gekoesterd vooroordeel.

    Dat is een ander karakteristiek van de politieke-correctheid: men heeft geen flauw idee van de vooroordelen die men zelf heeft. En verwijt daardoor mensen met een andere mening dan zijzelf wél een vooroordeel te hebben: het spiegel-effect.

    Like

 3. koddebeier zegt:

  Keep on dreaming !! links en debiel, wat een dom volk !

  Geliked door 1 persoon

 4. Hendrik zegt:

  Ja en als je een koppie thee met een haai gaat drinken eet hij je ook niet op. Jezus wat een onnozele linkse suffigheid……………om knettergek van te worden.

  Like

 5. paulzwueste zegt:

  Ja, die zal je toch gewoon moeten opsluiten om te voorkomen dat zij zichzelf of anderen nog ’n keer letsel zou kunnen toebrengen.
  Erg toch dat je zo kunt dementeren, op jeugdige leeftijd al.

  Geliked door 2 people

  • Patriot 2.0 zegt:

   FANTASTISCH!

   Geliked door 1 persoon

   • jack black zegt:

    Theo Hiddema is voor de FVD ook geen hulp !
    In eind effekt staat Baudet met zijn voordrag in de gelijke Kerf als de PVV !
    Ergo !
    We marscheren alle in de gelijke richting met alle het gelijke probleem !
    Demokratie in hun eigen Partijen een vreemdwoord !
    Maar te veel rechte splitterpartijen maken de zaak ook niet eenvoudiger !

    Like

  • Wachteres zegt:

   Mee eens!

   Like

  • ReaGluurder zegt:

   In Vak KUT zaten ze quasi ongeïnteresseerd samenzweerderig met hun speeltje te piemelen! Olkreng en Trutje wisselden wat minachtende blikken uit! Wat een Gajes!

   Geliked door 3 people

   • delamontagne zegt:

    Moest hij dat boek laten zien zodat ze wisten waaruit de tekst kwam ?

    De minachtende, arrogante blikken van de “geachte afgevaardigden” zeggen alles…….
    Minachting voor “t völk” dat ziende, slecht ziend is

    Wat de :groenen” betreft, die hebben toch maar scheid[t] aan alles, behalve aan hun ideeën.

    Geliked door 2 people

   • Asgard zegt:

    Like!

    Like

  • Peter zegt:

   Goede speech.
   Alleen het romantisch poëtisch gelul vooraan had van mij weggelaten kunnen worden !

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Klaas.
   In de eerste plaats hartelijk dank voor het ter beschikking stellen van deze video.
   Baudet geeft hierin definitief duidelijkheid over zijn plaats in het politieke spectrum.
   Aan de schuldbewuste reactie van ’n aantal Kamerleden was overigens te merken dat ze de woorden van Baudet niet konden weerleggen.
   Baudet roept de regerende politici ter verantwoording voor hun frauduleus, crimineel en landsverraderlijk regeren, dat alléén ten dienste stond van hun eigen voordeel, dus niet in belang van het volk waarvoor ze gekozen zijn.
   De ontspannen manier waarop Rutte de woorden van Baudet aanhoort heeft niets te maken met de vraag of Baudet gelijk heeft of niet, maar bewijst dat Baudet voor Rutte in feite ’n clown is die nu eenmaal mag zeggen wat hij te zeggen heeft.
   Hiermee bewijst Rutte overduidelijk zijn onverschilligheid ten opzichte van zijn verantwoordelijkheid .
   Het volksbelang is iets wat voor Rutte niet telt.
   Baudet mag en kan dus zeggen wat hij wil.
   ’n Opmerkelijk en belangrijk verschijnsel waaruit de sociopaat Rutte te voorschijn komt.
   Baudet mag zeggen wat hij wil.

   In onze samenleving heeft Rutte de democratie duidelijk laten verworden tot een valse vlag die gebruikt wordt om zijn persoonlijk belang te dienen, met volledig voorbijgaan van de noden van het volk.

   Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ Klaas 20 september 2018 om 19:59

   Wat is daar geniaal aan? Geert Wilders roept al jaren hetzelfde.
   Alleen brengt Geert het niet met zo ontzettend veel zelfingenomenheid.

   Als Thierry zijn spreekbeurt niet begint met Latijnse zinnen, dan vangt hij wel aan met een ‘mooie poëzie’.

   Geliked door 1 persoon

  • Frans Brassens zegt:

   Maar wél met DENK (als enige andere partij) meestemmen met DENK om de banden met Erdogan aan te halen? Vergeet dat nooit! Baudet is een verwarde autistisch/narcistische show-(fake) figuur die van tijd tot tijd ook nog wel eens iets zinnigs zegt. Daar moeten we niet intrappen.

   Geliked door 2 people

   • Trucker zegt:

    U en velen op de blog weten het maar anderzijds zijn er (ook op deze blog!) die de naaktloper een toffe pé vinden, ze zouden er zelfs op stemmen.
    Naaktloper Baudet een ijdeltuit die leep en sluw genoeg is om de “twijfelaar” in te pakken.
    Anderzijds zegt het (mij) wel iets over hoe de vijand gemakkelijk kan onderschat worden, was ik Nederlander zou ik zeer op mijn hoede zijn voor de naaktloper.

    Geliked door 1 persoon

   • Frans Brassens zegt:

    Inderdaad.
    Eén opmerking, Trucker: ‘Twijfelaar’ kan men in dit geval alleen zijn wanneer essentiële feitenkennis ontbreekt.
    In andere gevallen stel ik het woord ‘onnozelaar’ voor.

    Geliked door 2 people

 6. Jean zegt:

  De Amsterdammers zullen er snel achterkomen dat er een verkeerde linkse bitch op de stoel van burgemeester zit. Smerige linkse groene rotzooi verpest Nederland, België, Duitsland enz. enz., heel snel die linkse groene rotzooi dumpen in het containerpark.

  Like

 7. Wachteres zegt:

  https://fenixx.org/2018/09/20/guy-verhofstadt-immigratie-heeft-onze-samenleving-verrijkt/

  Guy Verhofstadt – immigratie heeft onze samenleving verrijkt

  Guy Verhofstadt

  @guyverhofstadt

  I couldn’t agree more. The movement of people isn’t just a feature of the human story, it has enriched our communities. Opportunist politicians who prey on our differences weaken us all #UnitedinDiversity
  Justin Trudeau

  @JustinTrudeau

  Our different perspectives, our different backgrounds, and our different stories are all part of what make our communities and our country strong. What a beautiful day to celebrate our diversity at Toronto’s @TorUkrFestival and @PolishFestival.

  ZIE DE FOTO’S VAN DE VERRIJKING ONDER DE LNK.

  Geliked door 1 persoon

 8. Guus Velraeds zegt:

  Geheel onwetend of te kwader trouw.

  Wie zal het zeggen.

  Moskeeën vormen de knooppunten van de islamitische infrastructuur.

  De Moskee is het religieus politieke centrum van de islam.

  De Moskee is onderwijs en cultureel centrum, juridisch en handels centrum en voorbereiding centrum ten gunste van de islamitische veroveringsopdracht. De moskee kan ook dienstdoen als wapendepot en is zetel van de generale staf voor de strijdcampagnes die op het programma staan.

  Het veroveren van niet islamitisch gebied is de politiek religieuze kernopdracht van elke moslim.

  De moskee is de springplank voor penetratie in het omliggende niet islamitische gebied.

  Moslims kunnen alleen volledig moslim zijn in een geïslamiseerde omgeving.

  Een geïslamiseerde omgeving houdt in dat vrouwen gesluierd zijn. Dat vrouwen niet meer onbeschermd op straat komen. Dat in het straatbeeld rekening gehouden wordt met de sharia. Dus geen alcohol gebruik, geen openbaar niet islamitisch onrein voedsel. Dat niet islamieten zich gedeisd houden en de moslim op alle fronten respect betuigen.

  Kortom de straat wordt van de islamiet zoals dat in het hele Midden Oosten het geval is.

  Dat wordt al vroeg geleerd.

  Dat zie je aan de stenen gooiende kinderen op Israëlische doelen in de West Bank en ook in Gaza. Maar datzelfde zie je ook in Nederland als bussen bekogeld worden met stenen in bepaalde stedelijke gebieden. Als hulpverlening gehinderd wordt en als de post niet meer bezorgd kan worden zoals nu al het geval is in Franse en Zweedse no go gebieden. In deze gebieden is het Franse en Zweedse recht niet meer van toepassing. Dat mag ook van de schilderswijk in Den Haag gezegd worden als de burgemeester toestaat dat buurtvaders mogen patrouilleren. Concreet betekent dit dat hier het Nederlandse recht niet meer van toepassing is.

  Er zijn al 500 moskeeën in Nederland.

  Dat betekend letterlijk dat er 500 maal een uitvalbasis is als straks de demografie bepaald heeft dat de islamitische gewapende overname haalbaar is.

  Terwijl de westerse wereld het horloge heeft uitgevonden hebben de islamieten de tijd uitgevonden.

  Het is de tijd en de demografische ontwikkeling die de toekomst van Europa zal gaan uitmaken.

  Voorproeven wat op grote schaal gaat gebeuren zien we nu al in de zogenaamd islamitisch gevoelige gebieden verdeeld over heel West Europa.

  Dit fenomeen wordt (bewust) onderbelicht door de MSM en daarom zal het straks des te bedreigender zijn en veel burgers compleet verrast zijn als de islamitische raids gaan beginnen.

  Like

 9. Patriot 2.0 zegt:

  Femke stelt dat er geen “bewijs” is voor haat… Misschien dat je eens bewijs moet gaan verzamelen, Femke H.

  Like

 10. jack black zegt:

  Bedankt voor deze uitkomst !
  Dat ze jullie Bondgenoten zijn, hadden we al altijd geweten !
  En niet van alleen jullie groenen parasiten !
  Jullie rooie en linkse vriendjes zijn het gelijke zooitje !

  Like

 11. Thomasson zegt:

  Gisteren zag ik Yasser Klaver tijdens het betoog van Wilders in de Tweede-Kamer. https://ejbron.wordpress.com/2018/09/19/video-inbreng-geert-wilders-algemene-politieke-beschouwingen-2018/
  De man zat te zwaaien een Zwieren op zijn stoel. https://www.youtube.com/watch?v=wbfEa03eiws
  Hij leek wel een kleuter die graag buiten wil spelen. Zijn hoofd draaide net als een ventilator links en rechts om even met zijn “vriendjes en vriendinnetjes te kwekken”. Hij stond telkens op en liep weg. De “griet met de gele trui”, die achter hem zat, speelde continue met haar smartphone. Haar gedrag tijdens het debat was van 14 – 15 jarige pubermeisje die zich tijdens de les stierlijk verveelt. Dus dan gaat ze met haar mobieltje spelen. Vind niemand het eng dat zulke onverantwoordelijke mensen ons in de Tweede-Kamer vertegenwoordigen? Hen hele gedrag straalt onverschilligheid, apathie en vooral de meest grove vorm van domheid. Van zo’n zombiehoek kan men tweets verwachten zoals: Moskeeën voorkomen radicalisering vaak. Zij zijn onze bondgenoten. Wie van deze achterlijke bende kan uitleggen hoe moskeeën voorkomen radicalisering? Moskeeën propageren radicalisering en vooral bloedvergieten. In Turkije en Egypte wonen (bijna) twee millennia lang christenen. Hoeveel van deze christenen zijn in het parlement van beide landen vertegenwoordigd? Leven de christenen in deze landen zonder gevaar voor hen leven? Non stop gevaar voor pogrom en terreu. Als dat is “The Moslim Way of doing business” in het algemeen, waarom zou dat in Nederland anders zijn?
  De moslims zijn bondgenoten van Groen Links net als de nazi’s waren bondgenoten van de NSB en tijdens de heerschappij van Filips II (1527 – 1598) waren de collaboreerden kerklieden bondgenoten van de Spaanse Inquisitie. Collaborateurs worden altijd gebruikt naar gelang. Op het moment dat collaborateurs niet meer nodig zijn, worden ze voor de leeuwen gegooid. De Spaanse Inquisitie gooide onwenselijke mensen op de brandstapel van de autodafe, de nazi’s stuurden vroegere collega’s voor vakantie naar Mauthausen, Dachao of andere concentratiekamp. En de moslims? Die zouden hen ex matties rijgen aan hen slachtmessen of machetes. Als het vlees van Groen Linksige Gutmensch ziet er smakelijk uit, zouden ze hem op de grill gooien : https://www.youtube.com/watch?v=5Zu1uLDZ7lM

  Geliked door 3 people

 12. leefbarbaar zegt:

  Dit is debiel, maar bij PvdA, CDA, VVD, D666 denken ze er precies zo over.
  Iemand die braaf zijn / haar geloof belijdt, moet wel een goed mens zijn. Verder kan men niet kijken. Want anders deug je niet meer.

  Like

 13. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Dat van die “bondgenoten” klopt wel…

  Like

 14. Lopen er nog wel normale mensen binnen al die slooppartijen rond?
  Ik wil dat ze worden vastgezet, mensenrechten of niet, maar zij vormen serieus een gevaar voor onze maatschappij.

  Like

 15. boorzalf zegt:

  Femke Roosma aanhanger van groen links is een beetje dom.

  Like

 16. bigljohn zegt:

  Mensen met een ernstige psychose en of waan-ideeen c.q. hallucinaties worden van staatswege van de straat geplukt, of van hun bed af gelicht, en verplicht opgenomen in een psychiatrische kliniek. Er is was alleen toestemming van de burgemeester voor nodig. En laat dat nu de gek Halsema zelf zijn. De slager die haar eigen vlees keurt. De boven ons geplaatsten zijn bijna allemaal van dit soort en worden daarom met rust gelaten. Het zogenaamde old boys netwerk. Zij vinden het wel nodig om de mensen met normaal verstand te vervolgen en op te sluiten, als zijnde ze niet goed lekker zijn. Droom ik nu een nachtmerrie terwijl ik dit schrijf, of is deze beleving echt. Even in mijn wang knijpen. Au, au. Het is dus wel degelijk echt !

  Like

  • jack black zegt:

   Nix nieuwe maan !
   Maar Hollandse halve haan !
   Eruit met deze importeerde turkse aardappelzakken !
   Alle anderen christelijk gepraagden mensen aller Couleur
   hebben sich bestens intigreert !
   Alleen de moslim will het om het verecken niet !
   Ergo
   Eruit met die hap !

   Like

 17. Klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 18. kampersrene zegt:

  Bondgenoten ? Hoe kunnen varkens ,apen ,ongelovige varkenseters bondgenoten zijn ?

  Geliked door 1 persoon

 19. Patriot 2.0 zegt:

  Misschien kan de overheid ook hier 25 miljoen overmaken, per abuis dan maar weer, haha….
  Wat een bananen republiek.

  Like

 20. Pietersen zegt:

  Dom links trutje dat met zulke uitspraken hogerop wil komen. Stom wijf ga een vak leren ipv wat in het wilde weg te poneren. Gatver.

  Like

 21. Sharon zegt:

  Ik denk dat we met zijn allen beter in Hongarije kunnen gaan wonen, Nederland is Nederland niet meer je voelt je als een vreemdeling in je eigen land wat helemaal naar de klote is

  Geliked door 1 persoon

 22. Charles Martel zegt:

  Groen was altijd de lievelinsgskleur van een zelfverklaarde profeet.

  Like

  • Republikein zegt:

   Doet me denken aan Norman Greenbaum, spirit in the sky.

   Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    De tijd van King Crimson ‘in the court of the Crimson King’, prille jaren zeventig dat was pas muziek, zo iets kunnen ze nu niet meer maken 😦

    Like

   • Republikein zegt:

    Nou, vind het al jaren kut met peenhaar, en dan die rare dansjes er bij, je staat toch voor aap, de manke lena of ketsup song, nee, niks voor mij.
    Inspekteur Ketsup vond ik soms wel leuk, of lekker, broodje bal met ketsup.

    Like

   • Frans Brassens zegt:

    Trucker, King Crimson was en is een van mijn favoriete bands. Het topnummer wat mij betreft, de link dan, staat hier onder. Als ik erg kwaad ben draai ik hem op volle sterkte, word ik rustig van. Echt waar.

    Like

 23. P. Puk zegt:

  Hoe gestoord kan je zijn.

  Like

 24. Wolf zegt:

  Vies GroenLinks , een GRUWEL!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s