Steun voor baardmans

Screenshot_185

(Door: “bozeoudeman”)

Nooit heb ik gedacht dat dit zou kunnen gebeuren, maar het is zo. Ik steun het plan van Dijkhoff. Geweldig wat een heerlijkheid. Eindelijk komt er dan weer eens rust in wijken zoals waar ik woon met nu een zogenaamd zieke buur boven me, die aan één stuk door overlast veroorzaakt, een in drugs dealende junk een paar huizen verderop, een liefst midden in de nacht krijsende alcoholist, dubieuze figuren die hier dagelijks rondhangen, tot gebed oproepende islamieten en ga zo maar door.

Vooral al de lievelingen van Asscher, Pechtold, Rutte, Buma, Thieme, Marijnissen, Klaver en Gert-Jan zie ik van alle kanten in massa’s om me heen verschijnen. Tja, ze moeten ergens wonen, die parels die onze vriend Timmerfrans namens hen en de EU binnenhaalt. Dat zij vervolgens hier in eenzelfde situatie terechtkomen als zij in hun thuisland al zaten, zal de liefde bij eerder genoemden niet bekoelen, laat staan dat zij stoppen om nog meer asiel-immigranten binnen te halen.

Dat grote delen van die asiel-immigranten inmiddels wel moeten stelen en roven, en als je tegenstribbelt je aan hun messen rijgen, is dan ook op zich, van hun kant bekeken, begrijpelijk. Iedereen moet nu eenmaal bij de grootgrutter in de rij bij de kassa staan om te betalen. Anders heeft het ook geen zin om even later die grootgrutter te overvallen als er niets in kas zit. Daar zit volgens mij een bepaald soort logica in.

Dat door toedoen van eerder genoemde ‘bestuurders’ de criminaliteit de spuigaten uitloopt, is dan ook begrijpelijk, ook al doen zij het voorkomen alsof er niets aan de hand is. Statistieken worden zo vervormd dat er helemaal geen criminaliteit is! Zo, rechtse rakker, nu jij weer, glundert GrijsNiks in Amsterdam. Gelukkig maar dat die statistieken worden gefraudeerd, want anders was Dijkhoff nooit op zijn geweldige idee gekomen. Misschien dat al die anderen iets verder nadachten en meteen de angel zagen zitten.

In gedachten hoor ik het Timmerfrans al vanachter zijn ommuurde tuin in zijn fraaie villa krijsen, iets wat al die anderen zullen herhalen: “Ja daag, baardmans, heb je wel nagedacht over de gevolgen voor ons? Die criminelen zijn niet gek, die verhuizen onmiddellijk naar een beter postcodegebied, ons gebied, eikel! Dan krijgen wij dat zooitje, dat wij tot nu toe lekker veilig konden wegstoppen in die Vogelaar-prachtwijken, naast ons en tegenover ons! Voel jij je wel helemaal lekker in die bovenkamer van je, baardmans?! Doei, dat gebeurt dus niet, daar zullen wij als betrokken bestuurders een stokje voor steken.”

Potverdomme, denk ik, wat jammer nou weer, zo blijf ik met die overlast veroorzakende buur zitten en met die dealer en met het verstrijken van de tijd steeds meer asiel-immigranten die naar mijn soort postcodegebieden worden getransporteerd om daar gewone mensen als ik hun levens te verzieken, te overvallen, in elkaar te trappen en meppen, en als ik niet meewerk me aan hun messen te laten rijgen, voor ze mij, als ik vrouw ben, ook nog eens in een groep verkrachten. Ja, het is een goede tijd waarin we leven! Komt iemand eens met een plan om de leefomstandigheden in bepaalde buurten te verbeteren, wordt dat meteen door ‘kundig’ bestuur afgeschoten.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Elite, establishment, Hypocrisie, praatjesmakers, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Steun voor baardmans

 1. reageerbuis zegt:

  Ben het met de schrijver oneens. Dijkhoff propageert het meten met twee maten ten nadele van de islamieten. Ziet hij niet dat er nu al vaak met twee maten wordt gemeten door de rechterlijke macht, maar dan ten nadele van degenen die de islam willen tegengaan. Laat hij het daar maar eens over hebben.

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Natuurlijk Reageerbuis.
   Alle politici zijn schurken.
   Anders wordt je geen politicus.
   Sterker nog, anders kan je je niet handhaven als je geen schurk bent…
   Je moet een geweldige schurk zijn.
   Zij zijn in en in slecht… en wij zijn zo intens dom dat we niet kunnen accepteren dat ’n Dijkhoff van de VVD ’n grote schurk is, die ’n oude mevrouw haar arm op drie plaatsen liet breken omdat zij voor zijn wagen bleef staan en toen kalmpjes achterin z’n luxe voiture wegreed.
   Nooit meer iets laten horen.
   Hij sliep die nacht geen minuut slechter.

   Vuile schoft!!!

   Like

 2. Hovawart zegt:

  Het bekende riedeltje van onze regeringsleiders, slikken of stikken.

  Like

 3. ReaGluurder zegt:

  Gisteren de debatten gevolgd. Dijkhoff heeft tijdens zijn 1,5 uur durend betoog het woord ‘islam’ niet genoemd. Pas nadat Wilders hem hierover aansprak kwam dit magische woord bij Dijkhoff over de lippen. Vergeet niet dat Dijkhoff ook heeft meegewerkt aan de komst van 400.000 “vluchtelingen” die nu ook in de bewuste postcodegebieden wonen en overlast bezorgen. Dijkhoff is medeschuldig aan de afbraak van ons ooit zo mooi en stabiel landje!

  Geliked door 4 people

 4. Sabeltant zegt:

  Het mooiste van zijn plan vond ik nog de verschrikte gezichten van het linkse én rechtse pluche toen hun geliefde analfabete immigranten aangepakt zouden worden.
  Van mij hoeft baardmans ze niet zwaarder te straffen.
  Voor mij was het voldoende om ze bij gebleken antipathie naar Nederland het land uit te trappen.
  Of er al niet genoeg diefstal, verkrachting, roof, moord, lastig vallen van vrouwen, bruiloftstoet, buitenlandse vlaggen, stemmen op Erdogan, grote bek tegen de politie, rondlopen met vieze onverzorgde baarden, vrouwen in lappen, hoofddoeken, haatmoskeeën, bedreigingen, drugproblematiek, autobranden, probleemwijken, zwarte scholen, gescheiden zwemmen, sporten, klassen, de vervallen wijken, huisvuil op straat, Arabische jankmuziek, schreeuwen tegen vrouwen, terreurdreiging, en wat al niet meer door deze culturele verrijking.
  Wij, de Nederlandse burger, is het spuugzat, we willen er gewoon van af.
  Nederland is van ONS! Er moet een wet komen om de islam met al haar onhebbelijkheden uit het land te verdrijven.

  Geliked door 1 persoon

 5. Thom zegt:

  Bozeoudeman. Laat je toch niet gek maken door het gelul van zwapmans Dijkhof. Hij reed gewoon expres een vrouw omver die protesteerde tegen een asielcentrum. De kerel deugt niet. Nou is er paniek over de dividendbelasting en wat doet zwamneus? Hij begint dingen te roepen die niet eens kunnen volgens de wet. Hij had moeten zeggen; Degenen uit vogelaarwijken die in de fout gaan moeten bovenop hun straf nog dividendbelasting betaling. Dan was tenminste duidelijk dat hij uit zijn nek zat te lullen

  Geliked door 2 people

 6. Thom zegt:

  Misschien heet de vrouw van Dijkhof wel Mamaloe. Hij is in ieder geval Pipo door op zo’n achterlijke manier proberen de aandacht van de dividendbelasting af te leiden

  Geliked door 1 persoon

 7. Thom zegt:

  Luister maar wat Tom Staal van Dijkhof’s afleidingstaktieken vindt en hoe Dijkhof uit zijn nek zit te zwammen.

  Like

 8. Republikein zegt:

  m.knack.be/nieuws/belgie/syriestrijder-vecht-veroordeling-aan-mijn-client-is-homo/article-normal-1200323.html?utm_source=Newsletter-20/09/2018&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter

  Like

 9. Johan zegt:

  Een leuk verhaaltje van ´bozeoudeman´, maar steun voor Dijkhoff ? Dat rammelt aan alle kanten.
  Het plan van Dijkhoff slaat namelijk nergens op, in onze rechtstaat, Hoe haal je het in je hoofd ?
  Aan de overkant van de straat moet je 4 jaar de cel in voor een bepaald vergrijp en aan de andere kant maar 2 jaar. Dat kan natuurlijk niet.

  Er is echter iets wezenlijk goed mis met het plan van Klaas Dijkhoff. Het is namelijk het zoveelste voorbeeld van symptoombestrijding, Zoals we allemaal weten, werkt dat namelijk niet.
  Wat de regering zou moeten doen, is de grenzen sluiten voor alle asielterroristen en het islamitisch tuig terugsturen.
  Dat is de enige oplossing.

  Like

  • BertG. zegt:

   Waarom denk jij dat de VVD telkens wint.
   Door dat mensen die bij elke natte scheet van de VVD, meteen gaan roepen dat het een geweldig plan is.
   Zonder ook maar even langer na te denken dan 2seconde.

   Like

 10. Niet alleen in Duitsland zitten gestoorden in de regering, ook hier.

  Like

 11. bozeoudeman zegt:

  “Ja daag, baardmans, heb je wel nagedacht over de gevolgen voor ons? Die criminelen zijn niet gek, die verhuizen onmiddellijk naar een beter postcodegebied, ons gebied, eikel! Dan krijgen wij dat zooitje, dat wij tot nu toe lekker veilig konden wegstoppen in die Vogelaar-prachtwijken, naast ons en tegenover ons! Voel jij je wel helemaal lekker in die bovenkamer van je, baardmans?! Doei, dat gebeurt dus niet, daar zullen wij als betrokken bestuurders een stokje voor steken.”

  Wat ik bedoelde was dat de man een eikel is die niet nadenkt gezien wat in mijn gedachten een type als Timmerfrans direct als reactie stelt vanachter zijn dikke tuinmuur. Al die andere politici, kunstenaars, tv idolen en andersoortige ‘grootheden’ die nu nog lekker rustig en veilig in hun goede postcodegebied wonen, willen die immigratie rotzooi die zij in de gewone buurten droppen niet in hun goede postcodegebieden. Soms ben ik dus niet helemaal duidelijk in mijn sarcasme.

  Geliked door 1 persoon

 12. scherpschutter1943 zegt:

  Klaas Dijkhof is sluw. Hij poneert een stelling waarvan hij al bij voorbaat weet dat die onhaalbaar is. Hij hoopt dat in het rumoer dat zijn stelling veroorzaakt, de aandacht van het afschaffen van de dividendbelasting wordt afgeleid. Dat zal bij een heleboel mensen best wel lukken. Die stemmen de volgende keer gewoon weer op de vvd. Nou die dijkhof kan voor mij gewoon aan het gas, wat een oplichter. Zijn waanzinnige ideeën zijn ontsproten aan zijn mannetjesmakers, zelf kan hij dat niet., Hij is geen intelligente man maar wel voorzien van boerse sluwheid waarmee hij zich staande weet te houden en anderen manipuleert. Eenman zonder geweten en zonder principes. Je ziet de dollartekens in zijn ogen. Een echte vvd.er. Neem u in acht voor dit soort figuren., zo niet zal hety u berouwen. Denk mee, stem PVV.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s