Le Pen weigert psychiatrisch onderzoek rechter

Screenshot_198

PARIJS – De lijsttrekker van de Franse populistische partij Rassemblement National, Marine Le Pen, weigert zich psychologisch te laten onderzoeken zoals een rechter heeft opgedragen.

De Telegraaf

Le Pen noemt het krankzinnig en ongelofelijk dat een magistraat deze opdracht geeft. Het is gebeurd in het kader van een strafrechtelijk onderzoek naar ,,de verspreiding van uiterst gewelddadige boodschappen”.

Le Pen verspreidde in 2015 beelden van executies die de terreurgroep Islamitische Staat in het Midden-Oosten heeft uitgevoerd. Ze deed dat naar eigen zeggen om de gruwelen van de groep te veroordeelden.

Ze heeft donderdag woedend gereageerd op het bevel van de rechter en stelt dat het hier om een bizarre politieke vervolging gaat. Volgens Franse media is het echter gebruikelijk bij vergrijpen zoals het verspreiden van aanstootgevende beelden of boodschappen, dat de rechter een onderzoek van de verdachte gelast voor de rechtszaak begint.

Bron:
www.telegraaf.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Frankrijk, Hypocrisie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marine Le Pen, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

58 reacties op Le Pen weigert psychiatrisch onderzoek rechter

 1. Jan zegt:

  EU, geheel oude stijl sovjet unie
  Sovjet-psychiatrie wordt nog steeds misbruikt
  https://www.nrc.nl/nieuws/1990/09/26/sovjet-psychiatrie-wordt-nog-steeds-misbruikt-6942152-a711758

  Geliked door 7 people

  • delamontagne zegt:

   Bij de Rechtbank ?, bij haar Advoka[a]ten ?


   Dit is heel erg en ik zal voor U niet verborgen houden dat ik dit “Regime”[ regering], wel een beetje onrustbarend begin te vinden.
   Ik ga er niet heen en laat me niet aan hun ” deskundige psychiatrie?” onderwerpen.
   Maar kijk eens hoe de magistratuur van plan is de macht te Behouden inplaats van de vrijheid van menings
   uiting te beschermen.
   Het moet gezegd worden dat de opositie de enige is die er voor zorgt dat er verschil is tussen een Totalitaire Systeem en een Democratische Regering.

   Geliked door 2 people

  • Guus Velraeds zegt:

   Inderdaad. Als je het communisme niet omarmde moest je wel gek zijn. Precies als met de klimaat hysterie, EU propaganda en de multi-culti waan. Dit zijn treiterijen die meteen duidelijk maken dat een onafhankelijke rechtspraak een illusie is. Intussen wordt in de VS een nieuw aan te stellen rechter bij het opperste gerechtshof beschuldigd ruim 40 jaar geleden een poging gedaan te hebben een pussy te borstelen. Je blijft lachen in deze wereld.

   Geliked door 1 persoon

 2. Charles Martel zegt:

  Dit lijkt wel Stalinisme in de ergste graad of Franse Goelag.

  Geliked door 4 people

 3. Williaan zegt:

  Gelijk heeft zij! Zij staat onder een enorme druk en dat extra door erfenis van haar vader.
  Zij wordt door iedereen en alles aangevallen en gevaarlijke extremisten doen verwoede pogingen bij haar in gevlei te komen. Geen wonder dat een keer aan haar incassering vermogen een einde komt. Een juiste vorm mindfulness training zou haar misschien kunnen helpen.

  Like

  • Marlies zegt:

   Ëen juiste vorm mindfulness training? Oei….

   Like

  • Asgard zegt:

   Williaan,…door erfenis van haar vader. Vertel? De vader van Le Pen heeft mensen ontmaskerd, daarbij werd hij ook ontmaskerd, wilt men laten denken.

   Like

   • delamontagne zegt:

    Jean-Marie Le Pen heeft de Waarheid durven zeggen, moet met z’n 90 jaar
    voor de Rechtbank komen omdat hij in………..2009 heeft gezegd dat 90% van de “faits divers” ![ minder belangrijke zaken voor de kranten, maar vooral criminele feiten], betrekking hebben op een ïmmigrant’of iemand van geëmigreerde origine.

    Geliked door 2 people

 4. Massaal steunbetuiging sturen naar Le Pen en berichten naar min.v Justitie Frankrijk zodat daar het systeem vastloopt van alle protestberichten.

  Like

 5. jack black zegt:

  Dan moet deze rechter eerst maar eens zelf naar een psychiater stappen !
  En meteen in sleeptouw de hele verotte Links/Rood/Groenen rotzooi ook daarheen !
  Daarna lost dit zich vanzelf wel op !

  Geliked door 1 persoon

 6. annah zegt:

  zijn er bij ons misschien ook nog rechters die pinokkio, pekdrol, en nog diverse anderen naar de psychiater kunnen sturen ???

  Geliked door 2 people

 7. Juanito zegt:

  Het lijkt me zinvoller die rechter naar de psycholoog te sturen. Die is volledig de weg kwijt (de milde uitleg).
  De minder milde uitleg is dat die rechter, als gestaalde euro-nazi, elk afwijked geluid wil uitroeien en daarvoor de positie van rechter misbruikt.
  Mijn hemel zeg, Le Pen heeft 3 plaatjes getwitterd.

  Geliked door 1 persoon

 8. Ronald zegt:

  Als er één iemand 100% in orde is, dan is het Marine le Pen!!! Wat een vrouw!!! Net zo’n topvrouw als Alice Weidel!!! Respect voor deze vrouwen die voor eigen land, eigen volk, eigen cultuur en eigen normen en waarden opkomen!!!
  Als de Fransen niet zo’n dwaas kiessysteem hadden, dan was Marine de grote winnnaar geworden!!!

  Geliked door 5 people

 9. Elisah zegt:

  Het gaat er maar helemaal om waaróm ze die is-filmpjes heeft verspreid, het is nl als waarschuwing, ter informatie en om te illustreren hoe gevaarlijk ze zijn, anders kan je toch elke fotograaf, verslaggever, reportagemaker en elke krant plús de rest van de media naar het gekkenhuis sturen voor het brengen van realistisch nieuws.
  Dat is heel iets anders dan zoiets verspreiden als verheerlijking van religieus geweld en oproep om mee te doen met de slachtpartijen.

  Like

 10. J. C. Th. Köhler zegt:

  Opmerkelijk is dat deze kennisgeving (notification) gericht is aan Madame Marion le Pen, de nicht van Marine le Pen en niet aan Marine le Pen zelf. Wie zit er niet op te letten?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 11. Perfide Albion zegt:

  Aux Armes Citoyen!

  Geliked door 1 persoon

  • Fleckie zegt:

   De citoyens in Nederland zijn voorlopig nog niet te porren in opstand te komen, als de citoyens tijdens begin v. de Franse revolutie, ( toen men ten einde raad ‘opstond’ tegen de elitaire-feestvierende- de gewone mens uitbuitende adel,clerus, etc. )

   Like

   • Perfide Albion zegt:

    Het gepeupel is er altijd wat traag mee, die opstanden. Zolang men brood en spelen heeft gebeurt er niets.

    Like

 12. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Absurd! Ik zou eerst maar eens bij de GoldmanSachs Zonnekoning beginnen…

  Like

 13. Aegolius cs zegt:

  Onvoorstelbaar welke mogelijkheden de overheid in de rechtspraak benut!

  Het moet een zeer geringe troost zijn dat in NL de burgemeester met behulp van 2 getuigen(deskundigen) je “tijdelijk” kan laten opsluiten in een psychiatrisch onderzoekskliniek.
  Over Duitsland heb ik me laten vertellen dat het OM na verklaring van 2 burgers je in psychiatrisch bewaring kan worden gesteld voor de duur afhankelijk van het onderzoek.
  En Rusland……. psychiatrische inrichtingen op de 2e plaats na gevangenissen.

  Geliked door 1 persoon

 14. Cleo zegt:

  Wat een valse nicht is die Emmanuel Macron; de valse beschuldigingen aan het adres van zijn politieke opponent zijn van het laagste soort, maar het doel (definitieve uitschakeling van zijn tegenstander) heiligt de middelen. Ik hoop dat hij zelf mag worden getroffen, door hetgeen hij zijn tegenstander toedicht.

  Geliked door 1 persoon

 15. delamontagne zegt:

  Een enkel woord over de Rechter die de zaak leidde, Carole Bochter.


  Ik denk dat een aantal Rechters corrupt is……….!
  Toen rechter, Patrick Kheil, alcoholicus, van “passieve corruptie” beschuldigd werd , eiste de aanklager Bochter, toen procureur, tegen hem een jaar voorwaardelijke gevangenisstraf.
  En verklaarde bovendien:”Vandaag is Patrick Keil niet langer magistraat, niet langer aanklager, maar hij heeft echte VRIENDEN”.

  De solidariteit van het uitschot van de Franse magistratuur!
  Jakhalzen eten elkaar niet, dat is bekend!

  We zien deze solidariteit tussen de schurken onderling.
  Niet veel anders deze zaak.
  Saaie magistraat onderworpen aan haar hiërarchie, maar die vandaag naam lijkt te willen maken door Marine Le Pen te achtervolgen.
  Zij was het die op 30 augustus 2016 als ondervoorzitter, belast met het onderzoek, de procureur-generaal van het hof van beroep van Versailles verzocht om opheffing van de parlementaire onschendbaarheid van Marine Le Pen.

  U kunt er contact mee opnemen met [xxx] op 147 rue de Paris in Boulogne Billancourt. En vergeet niet: “Geluk is zo eenvoudig als een telefoongesprek”!
  Mevrouw de Rechter op 01 46 03 53 12 en haar man Tristan Colmet-Daage op 09 54 75 50 55

  Geliked door 1 persoon

 16. droevige mof zegt:

  Het werkt ook andersom.
  De voormalige Duitse minister van Binnenlandse Zaken, Friedrich Zimmermann, heeft meineed gepleegd tijdens zijn ambtsperiode.
  Hij werd niet gestraft. Hij was geestelijk afwezig ten tijde van de eed vanwege een lage bloedsuikerspiegel.
  Maar daarvoor moet je in de juiste partij zijn.

  https://de.m.wikipedia.org/wiki/Friedrich_Zimmermann

  Geliked door 2 people

 17. T.Troubadour zegt:

  Het lijkt wel de jaren van na de franse revolutie met burger ommittees en guillotines.Die Fransen zijn helemaal gek geworden
  .

  Like

 18. Marc zegt:

  Volgens mij vraagt die magistraat om een duidelijk antwoord!

  Like

 19. Johan van Vught zegt:

  Hadden wij maar zo’n vurig beschermer van het volk!

  Geliked door 1 persoon

 20. flo zegt:

  De messtekers, verkrachters, doodrijders en moordenaars ofwel de moslims zullen dit nooit van een rechter opgedrongen krijgen, want islam.
  God wat een krankzinnige wereld en wat een smerige klootzak de rechter, feitelijk alle rechters.

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Als die Franse rechter van het kaliber Antoine-Quentin Fouquier-Tinville was geweest dan zou Marine Le Pen nog niet eens psychisch zijn onderzocht maar ongetwijfeld een enkele reis naar de guillotine hebben gekregen! Gelukkig voor haar viel het mes van de laatste valbijl in 1977 naar beneden!

   Like

 21. Tistochwat zegt:

  Het is gebeurd in het kader van een strafrechtelijk onderzoek naar ,,de verspreiding van uiterst gewelddadige boodschappen”.

  ‘Dood aan de Joden, dood aan Amerika, dood aan alle ongelovigen!’ is zeker níét uiterst gewelddadig?
  En de oproepen in de koran tot het afslachten van alle ‘ongelovigen’ zijn vast ook helemaal geen gevaarlijke boodschappen.

  De normale mensen worden straks in een gesticht opgesloten, terwijl de krankzinnigen los blijven lopen en de hele wereld naar de donder jagen.

  Geliked door 1 persoon

 22. Trucker zegt:

  ‘Luiheid is des duivels oorkussen’ wel soms lig ik daar wel eens goed op, zo dus mijn comment van gisteren recycleren (net of ik ne groene ben 🙂

  Trucker zegt:
  20 september 2018 om 23:03

  @ delamontagne 20 september 2018 om 21:43

  Hey Delamontagne die Franse rukkert die rechtop lopende drol Macron (die met zijn moeder is getrouwd) en en passant nog eens neuzelt dat er geen Franse cultuur bestaat, zal het wel prettig vinden dat meisje Marine Le Pen psychiatrisch onderzocht zal worden.
  Jawel, vandaag gelezen op het webvehikel van de openbare omroep BRT in Vlaanderen dus het zal wel waar zijn want zij haten alles wat rechtser is als pakweg links.
  Dit wordt gezien in het licht van haar proces omdat ze plaatjes en filmpjes verspreide van de –>echte islam<– de onthoofders en andere vormen van slachtpartijen die de islam(iet) kent en dat tonen mag niet in Frankrijk want de Zombies zouden eens kunnen ontwaken en massaal rechts Front National (het heet anders nu) stemmen.
  Het enige dat nog mag in eurabia is feelgood rommel en door de overheid goedgekeurde duiding (incidentjes geheten) over verwarde mannen of mannen met een psychisch probleem(pje), die dan iemand aan het mes rijgen of zo iets anders leuks uit hun manual voor de jihad die dhimmis koran heten.

  Geliked door 3 people

  • Asgard zegt:

   Trucker, ff of topic,…jij als Belg,…ik heb brief ontvangen van de politie rechtbank in Brussel,..ik als Nederlander moet daar eerdaags verschijnen voor niet te betalen boete, wat moet ik hiermee?

   Like

   • I.K. Bennurklaarmee zegt:

    @ Asgard 21 september 2018 om 19:58:

    Je moet hem aanspreken met: “Jij als Vlaming…..”
    Anders reageert ie vast niet.

    Like

   • Trucker zegt:

    In feite zou ik principeel moeten zijn en zeggen ik ben VLAMING zoek het maar uit bij de belgen, maar u bent de kwaadste nog niet dus here we go…
    Ik peins dat het een bekeuring voor te snel rijden is (zijn mijn zaken niet maar nooit geschoten is altijd mis 🙂
    U kan alles op zijn beloop laten en wachten wat er volgt of naar daar gaan uzelf verdedigen en horen wat de politie rechter u zegt te doen.
    Normaal werken die lui ook met een openbaar ministerie die vordert (bij monde van een procureur),
    U hoeft echt niet bang te zijn dat ze u in hechtenis gaan nemen voor een niet betaalde boete, lijkt mij (maar ik ben de pianist hé 😉 dat ze u een minnelijke schikking gaan voorstellen.
    Waar u wel moet mee opletten is dat (als ik me niet vergis) sedert vorig jaar de belgie KUT overheid ook Nederlanders kan vervolgen (onder meer voor openstaande boetes) die de Nederlandse overheid dan op eist in uw land.
    Het is moeilijk om te zeggen wat zij gaan beslissen dus ik pin me nergens op vast.
    Ik wil wel een anekdote vertellen uit een lang verleden dat zijdelings iets vergelijkbaar is met uw voorval.
    In het jaar 1976 houden de Nederlandse douane mij tegen met mijn auto, daar ligt mijn .22 geweer in met telescoop, demper en lader (laatste los dus niet op het wapen).
    Grote paniek pistool op mij gericht door een schijter van een douanier, ik vond dat allemaal wel spannend (was nog jong) (hij vergat het zelfs door te laden ik zei hem dat niet 😉
    Goed , ik op dat kantoortje wachten want de Nederlandse recherche kwam af, douaniertjes hadden documentatie over wapens gevonden in mijn auto (ik ben wapenfreak van jongs af aan altijd papieren over wapens in mijn auto).
    Zij dachten ik wapenhandelaar daarom recherche er bij.
    Bon dat is allemaal meegevallen uiteindelijk zagen zij ook in dat ik een Vlaming was die een bijzondere interesse had in wapens en niks meer.
    Ik mocht gaan maar mijn Italiaantje (met alles wat er bij hoorde) werd in beslag genomen, koste toen toch goed dertigduizend frank (goed 750euro) ik spreek wel van ’76 was dus al behoorlijk veel geld.
    Ik baalde nog meer toen ik bovendien een boete kreeg die ik onmiddellijk moest betalen was over de 4000 frank dus nog eens 100euro bovenop.
    Echt gortig was het toen ik thuiskwam, de rijkswacht stond te wachten (ik woonde nog thuis) en die vroegen of ze eens mochten kijken in mijn kamer…(jaja die samenwerking was er toen ook al), ik had nog een “pomp” (riotgun) en een superposé en munitie, alles was oké in die tijd mocht dat allemaal zonder papierkes en gezever dus zij naar huis.
    Nog hetzelfde jaar kreeg ik een brief om in Middelburg voor de politierechter te verschijnen, ben geweest heb mezelf verdedigd en het vonnis was dat ik het in beslag genomen wapen niet meer terug zag (was toen verboden in jullie land) en de boete was niet terug opvorderbaar door mij en ik mocht gaan als vrij man 🙂

    Like

   • Trucker zegt:

    @ I.K. Bennurklaarmee 21 september 2018 om 21:53

    Valt wel mee soms strijk ik eens over mijn hart (ben de kwaadste nog niet 🙂

    Like

   • Thom zegt:

    Ik kan het volgende vinden over boetes in België.

    https://www.bnr.nl/nieuws/juridisch/10315431/te-hard-gereden-in-belgie-wacht-met-betalen

    TE HARD GEREDEN IN BELGIË? WACHT MET BETALEN!
    Jolijn Mes donderdag 15 december 2016, 19:36
    ANP
    ANP
    Belgische boete misschien onwettig
    Nee, je moet niet te hard rijden. Ook niet als je door België rijdt. Maar mocht je dat nou toch hebben gedaan: die boete is misschien helemaal niet wettig.

    Verkeersboetes die de politie daar uitschrijft op basis van een nummerplaat, zonder dat de bestuurder is aangehouden, zijn onwettig. Dat meldt VTM Nieuws.

    Het Belgische Hof van Cassatie, dat uitspraken doet over verkeersinbreuken, oordeelde gisteren dat boetes uitschrijven onwettig is als de politie alleen een nummerplaat heeft en de bestuurder daarna pas geïdentificeerd wordt via de zogenaamde kruispuntbank bij de Dienst voor Inschrijvingen van Voertuigen. In dat geval schendt de politie volgens het Hof namelijk de privacyregels.

    Like

   • Eric zegt:

    In België worden de meeste boetes niet geïnd.

    Like

   • Asgard zegt:

    Bedankt voor jullie comment,..nee mijn boete is omdat ik met de auto, met mn wielen iets over de fietspad stond, ik was aan het laden en lossen op een opgebroken weg in Brussel bij station Noord, tegen de verkeersrichting in, ik zie het wel wat ze te melden hebben eerdaags wanneer ik daarheen ga,…in ieder geval bedankt!

    Like

 23. delamontagne zegt:

  Behalve M. le Pen was er nog iets na de rel op TV met de Franse schrijver Zemmour en de Franse equivalente van Sylvana S. in NL, mevr. “Hapsatou-Sy”, die door hem werd bespot om haar Somalische naam terwijl zij zelf er op voor staat Francaise te zijn.
  Hapsatou-Sy gaat een Rechtzaak tegen hem aanspannen betaald door…………..de organisatie SOS-Racisme.
  / * / *

  Hapsatou-Sy is de kleurlinge links vooraan…….!
  Het is natuurlijk wel gefotoshoped, zelf gaat ze niet tussen zulk gajes staan.
  * * *
  Volgens informatie die op voorwaarde van
  volstrekte anonimiteit is verkregen ( heeft te maken met de echtgenote van een ambtenaar bij de organisatie SOS-Racisme ! ),+ (dat gebabbel op het kussen op bed kan je duur te staan komen ! en dan is er echtscheiding in zicht, als de persoon geïdentificeerd wordt …), nam Hapsatou Sy contact op met SOS- racisme om samen een gezamenlijke gerechtelijke procedure tegen Eric Zemmour te beginnen.

  Zoals de bananen-plukster zelf zei, wil ze het “onderste uit de kan” hebben.
  Ze zal wel een van die duur betaalde advokaten krijgen die al eerder hebben klaargestaan voor zulke futiliteiten !
  Ze zijn tenslotte gespecialiseerd in de verdediging van dit geïmporteerd ongedierte en worden van een aanzienlijk bedrag voorzien !

  Volgens dezelfde bron zei Hapsatou naar verluidt dat de “commissie tegen Negrofobie” waar ze eerst om hulp had gevraagd, dat ze maar naar SOS-racisme moest gaan.

  De “Negrophobie-commissie” behandelde haar als “een slet, die met blanken slaapt” !

  Like

 24. Eric zegt:

  De gekken bepalen wie gek is en wie normaal. Pure Orwell.

  Geliked door 2 people

 25. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  “Volgens Franse media is het echter gebruikelijk bij vergrijpen zoals het verspreiden van aanstootgevende beelden of boodschappen, dat de rechter een onderzoek van de verdachte gelast voor de rechtszaak begint.”

  Voor de rechtszaak begint? Is er ook nog een rechtszaak tegen haar aangespannen?
  Van de gekke dat de waarheid niet mag worden getoond! 😡

  Geliked door 1 persoon

 26. Blaffertje zegt:

  Waarom een psychiatrisch onderzoek?
  Zij is de enige met gezond verstand in Frankrijk.

  Geliked door 2 people

 27. kampersrene zegt:

  Le Pen had helemaal geen bezwaar tegen een onderzoek door psychiaters….Maar toen ik de krant ‘ Het laatste nieuws van Jommeke.. had gelezen begrijp ik haar bezwaren, .Macron had..de psychiaters onder druk gezet , om Le Pen “zo zot te verklaren als een mus”

  Geliked door 1 persoon

 28. Barry zegt:

  Frankrijk….derde wereld land.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s