CARTOON “Tagesschau” . . .

Screenshot_209

“Zoals alle statistieken aantonen, is het aantal seksuele overvallen in Duitsland sinds 2015 duidelijk gedaald”

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Wie gedacht had dat met het mediaschandaal rondom de berichtgeving over Oudejaarsnacht 2015/2016 in Keulen een proces van herbezinning bij de media zou zijn ingetreden, werd sindsdien steeds opnieuw uit de droom geholpen.

philosophia perennis

Met het oog op de berichtgeving over Chemnitz – van “Frontal21” tot aan “Focus”- blijkt opnieuw: de mainstream media, met voorop de staatsomroep, doen er alles aan om op de een of andere manier te voldoen aan het vooroordeel “leugenpers”.

Aanleiding voor onze tekenaar Wilhelm Lanek om de hier voor het eerst gepubliceerde cartoon over de “Tagesschau” te maken.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Duitsland, establishment, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, moralisme, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, Satire, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op CARTOON “Tagesschau” . . .

 1. Tineke zegt:

  De glazenwasser(kansparel) kwam geld ophalen bij mijn vriendin en flikte exact het zelfd.
  Ze betaalde ook nog.
  Ze was totaal overrompeld.
  Hij hoefde natuurlijk nooit meer terug te komen…..overwoog aangifte,maar niet gedaan.
  Omdat ze bang was ,dat zij de schuld zou krijgen.

  En dat is natuurlijk zo met ons geweldige rechtssysteem.

  Ik had m zijn ogen uitgekrabd ,een knietje in zijn kruis gegeven en naar zijn geld kon ie fluiten!

  Geliked door 1 persoon

 2. Hovawart zegt:

  Als er een andere organisatie, ideologie of geloof ZÓ veel impact op de veiligheid zou hebben als de islaam, zó veel agressie en misstanden zou veroorzaken in de samenleving…had deze allang verboden zijn, zelfs de aanhangers zouden zijn vervolgd en berecht.

  Het kabinet pompt nóg meer geld in het onderwijs, maar stelt nooit de vraag,…waarom zijn er zo weinig onderwijzers te porren voor het vak….misschien is de multiculturele vergaarbak van jeugdige criminelen en geweldplegers, zoals men tegenwoordig de vele soorten voortgezet onderwijs betiteld, wel een reden dat leraren en leraressen bedanken, lesgeven met levensgevaar. Les geven is een roeping, maar toch niet een constant verlangen naar de eigen dood.
  ( en wat voor vergoeding stelt de regering voor om dagelijks je leven te wagen voor dommeriken met een hele grote smoel en korte lontjes….en wapens)

  Like

 3. Misschien dat een moslim deze cartoon ook ziet en het even in de praktijk gaat toetsen tijdens 20.u journal op de ARD ! en 2, daarna nog eens dik overdoen op ZDF 1 en 2, met een watts appje naar Merkel met het bericht “kijk mij eens lekker doen”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s