CDU-politicus roept om zuiveringen!

Screenshot_214

(Door: Vera Lengsfeld – Vertaling: E.J. Bron)

Wie er nog aan twijfelde dat de partij van Konrad Adenauer, in ieder geval haar functionarissen, linksbuiten is aangekomen, werd op de partijdag van de CDU Baden-Württemberg uit de droom geholpen.

De secretaris-generaal van de CDU Baden-Württemberg, Manuel Hagel, eiste daadwerkelijk “serieuze sancties voor AfD-parlementariërs”, omdat zij aan “demonstraties” in Chemnitz en Köthen deelgenomen zouden hebben. Weliswaar gaf hij nog toe dat parlementariërs het recht zouden hebben om aan demonstraties deel te nemen, maar:

“Wanneer de afgevaardigden rel- en haattoerisme bedrijven of op haatdemonstraties als splijtzwammen en brandstichters in verschijning treden, moet men hen bestempelen wat ze zijn. Wie op deze manier met nazi´s marcheert, is er zelf een.”

Dat is hatespeech par excellence en heeft met de feiten net zo weinig te maken als de video van de Antifa met “klopjachten”. Op die zondag, toen de video ontstond, kunnen er helemaal geen AfD-afgevaardigden in Chemnitz geweest zijn, want het ging om een spontane demonstratie. Onder de 800 inwoners van Chemnitz bevonden zich ongeveer 50 voetbal-hooligans, wier acties ervoor zorgden dat alle deelnemers als nazi´s gebrandmerkt werden. Bij geen enkele linkse demonstratie wordt dusdanig gehandeld. Geen enkele functionaris van de CDU kwam ooit op het idee om de demonstranten bij de G20-top in Hamburg volledig tot links-extremen te verklaren, omdat autonomen complete straten verwoest, auto´s in brand gestoken en winkels geplunderd hebben. In Chemnitz war er niet één gewonde migrant.

De AfD-afgevaardigden zijn zeer waarschijnlijk de oproep van hun partij gevolgd tot een stille mars in Chemnitz. Bij deze tocht waren, op de foto´s van de slachtoffers na, geen affiches te zien, werden geen oplossingen geroepen. Er vonden zelfs geen luide protesten plaats toen de demonstratie na 500 meter wegens een blokkade, die overigens nog altijd illegaal is en waaraan afgevaardigden deelnamen, werd gestopt. Volgens het politiebericht verliep de manifestatie rustig, de aanwijzingen werden rustig opgevolgd. Geen enkele demonstrant had de Hitlergroet gebracht, rechts-extreme leuzen gescandeerd of politieagenten verwond.

Waar AfD-afgevaardigden uit Baden-Württemberg als “brandstichters” of “splijtzwammen” in verschijning zijn getreden, blijft Hagel´s geheim. Het is in Duitsland inmiddels helaas gebruikelijk geworden om de wildste beweringen op te stellen zonder hiervoor met bewijs te komen. Men kan uitzoeken aan welke parallellen in de geschiedenis men de voorkeur heeft: zitten we in de tijd van de heksenvervolging, waar alleen al de belastering van een vrouw volstond om haar met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid op de brandstapel te brengen, of in het Stalinisme, waar eveneens een onbewezen belastering volstond om voor het vuurpeloton of in de goelag te belanden.

Hagel is met zijn toespraak een brandstichter gebleken. In een tijd, waarin afgevaardigden van de AfD wel eens het ziekenhuis worden ingeslagen, hun kantoren besmeurd en beschadigd worden, hun huizen aangevallen en hun auto´s in brand gestoken worden, hitst Hagel op tegen de politieke concurrent en geeft haar zodoende prijs aan nog meer aanvallen.

Dat de CDU, die in Baden-Württemberg al achter staat op de Groenen, zonder het vooruitzicht om binnenkort opnieuw de minister-president te leveren, het water tot aan de lippen staat en bang is voor de concurrent van rechts, waarvoor zij met haar ruk naar links zelf debet is, kan geen verontschuldiging zijn. Hagel is duidelijk blind aan zijn linkeroog. In het Hambacher Forst zitten de militante “activisten” in de bomen en gooien stront en urine naar politieagenten, trekken zich al jarenlang niets aan van wetten of bepalingen, en worden door afgevaardigden in hun doen en laten ondersteund. Geen thema?

Toen de vicevoorzitter van het Duitse parlement, Claudia Roth (Groenen), in een links-radicale demonstratie onder het geschreeuw van “Duitsland verrek!” achter een bord “Duitsland, jij ellendig stuk stront” meeliep, was dat voor de CDU geen reden om haar aflossing te eisen. Toen de voormalige vicevoorzitter van het Duitse parlement, Wolfgang Thierse (SPD), en de minister-president van Thüringen, Bodo Ramelow (Die Linke), meededen aan gewelddadige blokkades in Dresden, waarbij politieagenten aangevallen en verwond werden, was dat weliswaar een zaak voor het openbaar ministerie, niet echter voor CDU-eisen naar sancties.

Het is deze ondraaglijke dubbele standaard die onze samenleving ontwricht. De CDU moet het zich laten welgevallen hier maatgevend aan deel te nemen. Ze is zelfs geen schaduw meer van zichzelf. Konrad Adenauer zou zich in zijn graf omdraaien als hij zou weten wat er van zijn partij is terechtgekomen.

Bron:
https://vera-lengsfeld.de
Door: Vera Lengsfeld

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, demoniseren, Duitsland, establishment, gezond realisme, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, meningsdictatuur, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op CDU-politicus roept om zuiveringen!

 1. Jean zegt:

  De broeihaard van kanker komt steeds uit de linkse hoek…

  Geliked door 3 people

 2. Riche zegt:

  Wat ik nogal mis bij dit soort nogal hypocriete types is dat als het om nazi jongeren gaat ( in deze totaal niet het geval m.i.), men niet hetzelfde begrip opbrengt en dezelfde retoriek verkondigt als bij noem maar ontspoorde Marokkanen, jihadisten, e.d.. Ik ben beslist geen nazi, vind het een verwerpelijke ideologie, chter achter die jongeren, een kleine groep nazi, zit toch ook een verhaal?
  Bijvoorbeeld waarom zijn het nazi’s geworden? Misschien wel door allerlei negatievr evaringen met muliculti, geen perspectieven, achtergesteld worden en geen werk, geen baan. Waar is het begrip van links voor deze jongeren? Zijn net opeens onmensen omdat ze blank zijn? Is het geoorloofd dan opeens wel feitenvrij te haten als het white trash betreft?

  Geliked door 1 persoon

 3. Aegolius cs zegt:

  Alleen de Engelse Hoover stofzuiger klopt, veegt en zuigt, Merkel. Met waarschuwing aan de EUSSR.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  En dat noemt zich dan christen democraten, Ze zijn met het zelfde fascistische drek overgoten als links !

  Geliked door 1 persoon

  • Sabeltant zegt:

   De angst voor populisten -lees realisten- zit er bij de gevestigde orde goed in.
   Het pappen en nathouden beleid van Merkel en haar collaborateurs strookt niet meer met de werkelijkheid.
   De gewone Duitse burger ziet zijn land ook afglijden naar een derde wereld land en de dagelijkse verkrachtingen, diefstallen en steekpartijen helpen ook al niet mee om het mooie multiculturele plaatje overeind te houden.
   Nee, de angst zit er goed in.

   Like

 5. kruisridder zegt:

  Dus de ”Christenen” willen het échte Duitse volk naar de gaskamers brengen. Ja, das écht Christelijk…..

  Geliked door 1 persoon

 6. Elisah zegt:

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/09/Oud-verzetsleider-DDR-ziet-steeds-meer-overeenkomsten-met-huidige-tijd

  Oud verzetsleider DDR ziet steeds meer overeenkomsten met huidige tijd

  Moderne massamedia hebben zelfde rol als verspreiders van staatspropaganda aangenomen – Citaat Oxford migratie expert: Teveel immigratie vernietigt gemeenschappelijke identiteit en solidariteit

  Een leider van het verzet in het voormalige Oost Duitsland, Angelika Barbe, waarschuwt dat er steeds meer overeenkomsten zijn tussen het toenmalige onderdrukkende communistische regime en de regering van Angela Merkel. Ook ziet ze dat de massamedia eenzelfde rol als verspreiders van staatspropaganda hebben aangenomen. Net als destijds in de ‘Deutsche Demokratische Republik’ worden burgers die actief hun vrijheid proberen te verkrijgen of behouden, verketterd en vervolgd. De conclusie is dat de periode van echte vrijheid en democratie in Europa tot het verleden behoort, en onze samenleving opnieuw stapsgewijs wordt -en deels al is- overgenomen door extreemlinkse, zichzelf ‘progressief’ noemende krachten.

  Geliked door 1 persoon

 7. Guus Velraeds zegt:

  Vera Lengsfeld weet waarover ze het heeft.

  Like

 8. T.Troubadour zegt:

  Merkel lacht de SED heeft gezegevierd

  Like

 9. King Arthur zegt:

  CDU in een woord te noemen met GDA Gristen Demoncratische Appelmoes, de smerige polletieke kronkel club van vleesch noch visch welbespraakte pluche zitters en zonder enige zichtbare kenmerken. Het is in vele eu landen van hetzelfde laken een pak en toch blijven de zombies erop stemmen, ongehoord.

  Like

 10. Elisah zegt:

  Heil merkel demo…

  Like

 11. droevige mof zegt:

  In het bijzonder de CDU had na 1945 veel voormalige nationaal-socialisten, zelfs voormalige
  SS-ers, opgenomen. Het is interessant welke kleinkinderen vandaag actief zijn als Nazi-jagers.
  Wie in een glazen huis woont moet niet met stenen gooien.

  https://de.m.wikipedia.org/wiki/Liste_ehemaliger_NSDAP-Mitglieder,_die_nach_Mai_1945_politisch_t%C3%A4tig_waren

  Geliked door 1 persoon

 12. Christelijke splijtzwammen een woekerend restant van Luther.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s