Chantage door West-Europa! Macron wil landen bestraffen die geen migranten uit de Derde Wereld accepteren

Screenshot_226

(Vertaling: E.J. Bron)

Europa 1” bericht dat de Franse president Emmanuel Macron kritiek heeft op landen die niet meer “Europa” willen en die kritiek hebben op de EU over migratie.

News for Friends.de

“Landen, die niet meer Europa willen, zullen de structuurfondsen niet langer aanspreken, en daarom is het noodzakelijk dat we komend voorjaar deze discussie over de waarheid voeren”, zei Macron.

Zonder ze te noemen, verwees de Franse president expliciet naar de Visegrád-landen in Midden-Europa, die geen migranten accepteren.

“Ik houd van Europa als het met geld oplevert, als het mijn volk welvaart brengt, als het mijn arbeiders mogelijk gemaakt wordt om in de buurlanden beter te leven, maar thuis zal ik geen enkele migrant, geen enkele vluchteling opnemen”, zei Macron

“Landen, die niet meer Frontex of solidariteit [voor migranten uit de Derde Wereld] willen, zullen Schengen verlaten. Landen, die niet meer Europa willen, krijgen geen structuurfonds meer”, zei hij op een persconferentie in Oostenrijk tegen journalisten.

Macron speelt met vuur, omdat meerdere EU-landen geen migranten willen opnemen en niet alleen Midden-Europa. Bulgarije, Italië en zelfs Kroatië zijn het niet eens met de migratiepolitiek van de EU.

De chantage van landen om migranten op te nemen, is een gevaarlijke weg, die zou kunnen leiden tot de afschaffing van de EU. De “oost-west-scheiding” is een voorloper van hetgeen zou kunnen komen.

Bron:
https://news-for-friends.de

Bron oorspronkelijk artikel:
https://voiceofeurope.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, demoniseren, Derde Wereld, Elite, establishment, EU-critici, Eurabië, Eurofielen, EUSSR, Frankrijk, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Midden-Europa, moralisme, Multiculti, Nationalisme, nieuw fascisme, Patriottisme, praatjesmakers, propaganda, provoceren, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Visegrad-landen, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

52 reacties op Chantage door West-Europa! Macron wil landen bestraffen die geen migranten uit de Derde Wereld accepteren

 1. ik hoop die scheiding mee te maken

  Geliked door 1 persoon

 2. Ruud zegt:

  De soevereiniteit van alle landen is ernstig in het geding; in de opvatting van Macron zijn we ze al kwijt. De harde werkelijkheid als Penetration Pacifique niet meer lukt! Weg uit deze dictatoriale EU!
  Niemand heeft hier behoefte aan.

  Geliked door 1 persoon

 3. Cathja zegt:

  Van mij mag die gehate EU exploderen! Nederland wordt dan weer volledig baas in en over eigen land, en het scheelt ons ook nog eens een bult geld. Ieder jaar opnieuw. Geld dat we uitstekend kunnen gebruiken in eigen land, waar de ouderen jaar na jaar worden uitgeknepen, velen de werkdruk in het onderwijs vanwege de doorgevoerde bezuinigingen haast niet meer aan kunnen, waar verzorgingshuizen amper meer aan ‘verzorgen’ toekomen, omdat zeer veel geld de verkeerde kant uit stroomt.

  Ik zou het verstandig vinden als Macron zijn kritiek en dreigementen voor zich houdt. Hij is niet de president van de EU en heeft totaal niks in te brengen. Frankrijk heeft zich nooit aan de Brusselse 3%-norm gehouden, dus laat hij zich daar eerst maar eens sterk voor maken.
  Voordat hij met een beschuldigende vinger naar andere lidstaten wijst.

  Geliked door 2 people

  • Patriot 2.0 zegt:

   … en waar zieken het bos in gestuurd worden onder de titel “zelfredzaamheid”.

   Like

  • Asgard zegt:

   Catjha,…als de EU explodeeert dan heb je oorlog, dat krijg je er gratis bij nu de weg ingeslagen is voor een verenigd Europa door de Elite, Amerika zit hier voor 100% achter wat betreft de EU laat daar geen twijfel over bestaan, de EU is niets anders dan de 52e staat van Amerika, alleen het heeft zijn eigen vlag, de USA heeft een nieuwe vijand gecreeert voor ons allen, nml het terrorrisme en de eeuwen oude lulverhaal Rusland, Amerika heeft oorlog nodig om zn positie in de wereld te behouden te domineren als wereldmacht, Amerika creeert de conflicten waar wij nu mee te maken hebben namelijk de immigratie die door de strotten word doorgedrukt van de Europese burgers,….Macron is een 100% ingewijde Jezuit die de plannen van de Elite/ en Deep State slaafs uitvoert want daarin is ie in opgeleid als Jezuit,..volkeren worden tegen elkaar opgezet, een religieuze clash hebben ze gecreeerd, het water zal aan de kook gebracht gaan worden, want het vuur hebben ze reeds jaren al gestookt! Europa zal een (Burger) oorlog tegemoet gaan, omdat dat moet.

   Geliked door 1 persoon

   • Cathja zegt:

    @Asgard

    Amerika is nog nooit vertrokken uit Europa. Overal zitten de Amerikanen, dus ook bij ons.
    Ik ben het met je eens dat de VS de oorzaak is van de enorme vluchtelingenstroom, doordat Saddam Hussein in Irak uitgeschakeld is, waarna er chaos ontstond.
    Ghadaffi moest verdwijnen, die de stroom ‘vluchtelingen’ tegen betaling in Afrika wist te houden, maar nu deze beide figuren er niet meer zijn, zitten wij met miljoenen gelukszoekers opgescheept, waar met name Ghadaffi ons regelmatig voor heeft gewaarschuwd.

    Wat er verder in Europa/de wereld zal gebeuren kan niemand met zekerheid zeggen. Maar dat de spanningen zeer toenemen, dat is waar.

    Like

   • Asgard zegt:

    Catjha,…probleem is dat de kapitalisten die het geld beheren, ook nog eens de grootste socio-psychopaten zijn, en met niets goed voor hebben, alleen hun eigen wereld telt, gek genoeg zitten de meesten van hen nog in de USA ook, Farmaceutische industrie/ wapenindustrie/ Film-Muziek indiustrie,..alles zit onder het beheer van de Deep-state!

    Geliked door 2 people

 4. Elisah zegt:

  Iets anders,
  https://fenixx.org/2018/09/22/julian-assange-waarschuwt-dat-deze-generatie-de-laatste-zal-zijn-die-vrij-is-van-surveillance/

  Julian Assange waarschuwt dat deze generatie de laatste zal zijn die vrij is van surveillance

  Like

 5. Perfide Albion zegt:

  Macron is een gevaarlijke zetbaas van de (neo)-fascisten van links. Laat Europa niet opnieuw het slachtoffer worden van links/de fascisten!

  Geliked door 1 persoon

 6. laura van der storm zegt:

  Toch wel heel aanmatigend deze monsieur!Wie denkt hij wel dat hij is, zou ik willen zeggen!

  Like

 7. Laat hem nog maar even verder blaffen, misschien lossen ze dit in Frankrijk zelf op.

  Geliked door 1 persoon

 8. Marc zegt:

  Kladderradatch!!!

  Like

 9. Thom zegt:

  Frankrijk mag wel wat zeggen. Elke maand moeten alle Europarlementariërs 1 week naar Straatsburg verhuizen. Ze hebben nog nooit aan de 3% financiële tekort norm voldaan en de Franse landbouw draait compleet op subsidie.

  Like

 10. yobesommer zegt:

  Duitsland en Frankrijk twee oorlogszuchtige landen uit het verleden

  Like

 11. boorzalf zegt:

  Napoleon roept ook weer wat, opsluiten die gek. Met zijn waan denkbeelden.

  Geliked door 1 persoon

 12. Patriot 2.0 zegt:

  De Franse rechter kan nu ook een psychiatrisch onderzoek vorderen…. voor Macron, want hij doet zeer ernstige, vreemde uitspraken. .

  Geliked door 1 persoon

 13. Hans Parcival zegt:

  Macron probeert de Gaulle te imiteren. Hij kan de Visegrad landen niet uit de EU zetten want dat is tegen de geest van de EU en het duurt jaren als het al zou kunnen. Hij kan ook niet zelfstandig de regels van de EU veranderen. De ineffectiviteit van de EU werkt nu ten gunste van Visegrad. Frontex als grensbewaking was een lachertje ipv de nepvluchtelingen tegen te houden ging men ze ophalen.

  Like

 14. leefbarbaar zegt:

  Dat geldt niet voor ons; Zwarte Piet is welkom hier. Tot 6 december.

  Like

 15. delamontagne zegt:

  Zou Macron willen dat er in de andere EU-landen meer van zulke “Boucaquen” komen dan er in Fr al meer dan genoeg zijn ? ? ?
  * * *

  Dit zijn nu die 4 goorlingen die een meisje van 19 jaar hebben verkracht toen zij uit ’n Nachtclub inToulouse kwam.
  Ze waren er zo “IMMENS” trots op dat ze het beslist op Twitter en Snapchat wilden hebben.
  De Video werd hier snel geblokkeerd, maar hier dan een “Selfie” van de 4 helden.
  Het zijn uiteraard van die “kont-omhoog-stekers-richting-Mecca”, maar dat vermoedde men al wel.

  https://tvs24.ru/reseaulibre/cc-content/uploads/h264/PeTqpNrRbmIym9t6uTnp.mp4?_=1

  AFBEELDING BOUCAQUES
  https://sitamnesty.files.wordpress.com/2010/09/niktamere_boucaque.jpg?w=172&h=137

  Like

 16. delamontagne zegt:

  Er was de afgelopen weken veel beroering over ’t feit dat Rapper “MEDINE” in de Zaal zou optreden waar 3 jaar geleden zoveel Fransen werden vermoord. ( 13 Nov 2015 ! )
  Het feit dat de Rapper “Medine” bij twee gelegenheden in October in de zaal Bataclan
  zal optreden, de zaal van de tragische aanslag in November 2015 in Parijs, veroorzaakte een golf van verontwaardiging.
  Als de vrijheid van expressie een fundamenteel Recht is, zo zijn er ook symbolen die kunnen shokeren.
  De aankondiging dat Rapper “Medine” zal optreden in de zaal waar in 2015 zoveel Fransen zijn vermoord, heeft veel reacties op de sociale Media opgeroepen.
  https://pbs.twimg.com/media/DfF275IWAAAzJdY?format=jpg&name=small
  Waarom veroorzaakt dit concert zoveel onenigheid ?
  Voor de tragedie van “Charlie Hebdo” in Januari van datzelfde jaar had de artiest een lied geschreven:”
  Don’t laïk» (non laïque), waarin hij agressieve voorstellen houdt:”Kruisig alle “laïcards”zoals op Golgotha,” als ik de sharia zou gaan toepassen hebben de dieven spoedig geen handen meer”.
  Marianne is een getatoeërde Femen, “Fuck God op de tieten”, ik zet Fatwas op de hoofden van die klootzakken”,
  “Deze witte varkens gaan ver, overhandig me een pistool, ik zal een pedofiel minder maken”; “Blanken, consanguine, vechten voor zijn broers, deze witte varkens gaan ver, geef me een pistool, ik zal een pedofiel minder maken”; “Ik heb een hekel aan blanken sinds Rodney King, ik heb een geweer nodig
  etc,etc

  De “Rappeur”heeft in 2015 uitgelegd dat zijn teksten slechts een parodie, caricatuur op het fundamentalisme zijn.
  Een karikatuur die degenen kan storen die secularisme tot een instrument van uitsluiting willen maken en op hetzelfde moment degenen die het ondergaan en dit uiten.

  Like

 17. delamontagne zegt:

  Het optreden van Medine in de bataclan is een diepe belediging voor de families van de slachtoffers…
  Hij zal er twee keer optreden in October, op de plek van de verschrikkelijke tragedie in Parijs 2015.

  Met dit optreden op deze zeer symbolische plaats van ISLAMITISCH TERRORISME, bereiken we de ultieme top van onfatsoenlijkheid en onderwerping.

  De directie van Bataclan geslaagde er in om leden van de rockband “Eagles of death metal” te weren in 2016 omdat dat tot onrust zij kunnen leiden ?, zo werd geacht in 2016.

  Herinneren we ons dan niet dat deze band optrad tijdens de nacht van de aanslag van 13 november 2015?
  Maar nu kan deze “rapper”, die bekend staat om zijn bijzonder gewelddadige teksten, vaak uit de naam van de ISLAM, wel optreden ? ?

  Als de vrijheid van meningsuiting een recht is dat niet in twijfel mag worden getrokken, dan is zijn komst naar de Bataclan een schokkend symbool, een nieuwe slag aan de herinnering van de slachtoffers en hun families.

  Herinneren we ons niet dat vlak na de aanslag op Charlie Hebdo de rappeur een tekst had geschreven
  waarin hij bepaald extremistische geluiden liet horen, agressief en extreem:
  “Crucifions les laïcards comme à Golgotha », « si j’applique la charia les voleurs pourront plus faire de main courante », « Marianne est une femen tatouée « Fuck God » sur les mamelles », « J’mets des fatwas sur la tête des cons », etc.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Een oproep van 100 Franse Patriotten: “Geen Medine in de bataclan uit naam van respect dat we onze doden verschuldigt zijn.

   Er zijn momenteel 3 bewegingen gaande om eerbetoon aan terroristen door Medine op 19 en 20 oktober tegen te gaan
   : petities, directe interventie bij de eigenaars van de zaal en andere meer directe projecten.

   1- Verzoekschriften: dit heeft op zich geen enkel ander doel dan een goed geweten te geven en bovendien geeft het de bovenstaanden de gelegenheid om de namen te noteren van hen die getekend hebben.

   2- Directe tussenkomst met de eigenaar van de zaal.
   Zoals die brief van een vader van ’n slachtoffer gericht aan de eigenaar.
   Het is mogelijk dat het door hem met vriendelijkheid zal worden bekeken, maar het is waarschijnlijker dat de ISLAMITISCHE LOBBY in Francarabia enorme druk zal uitoefenen, bedreigingen en druk om het concert door te laten gaan.
   Het is daarom onwaarschijnlijk dat de brief zijn doel bereikt.

   3- Andere meer “directe” aklties door verschillende groepen en individuen geoppert.
   Maar laten we ons niet voor de gek houden, de avondconcerten, de toegang tot de zaal, het zal allemaal streng bewaakt en gecontroleerd worden.
   Alleen degene die een kaartje hebben zullen worden toegelaten.

   Het is daarom belachelijk om te denken dat je de show zou kunnen verstoren.
   Demonstraties bij de ingangen is mogelijk, maar ze kunnen het doorgaan van het Concert niet tegenhouden.

   Maar het is vrijwel zeker dat dit concert op de een of andere manier niet zal plaatsvinden.
   Of het wordt onderbroken door ……………….evenementen. Het omgekeerde zou zowel een enorme overwinning betekenen voor de islamisten van Francabia en een zware nederlaag voor de Patriotten.

   Like

 18. Trucker zegt:

  De “man” die met zijn moeder is getrouwd, de “kerel” die over zichzelf denkt dat hij de Lodewijk de zoveelste is (de Zonnekonig) en ondertussen ook nog meent dat hij hoogste pief is in eurabia (zal hij eerst dat Merkel kreng moeten liquideren) zoekt de confrontatie met een echte vent als Orban.
  Hieronder een paar staaltjes die Macron laten zien wat hij echt is
  Tussen haakjes het Elysée is de ambtswoning van de Franse presidenten, die rechtop lopende drol Macron heet ik geen president (net als ik Hussein Barack nooit POTUS genoemd heb), een man als Le Géneral (De Gaulle wie anders) draait zich in zijn graf bij de smeerlapperij die die nicht uitvreet in La République

  Like

 19. Thomasson zegt:

  Emmanuel Macron is een gehuurde politieke gigolo van Soros en zijn NWO vrienden Hij en zijn vriendin Angela Merkel, moeten toezien dat de Kalergi-Plan volgens schema loopt. De woorden van Macron laten duidelijk zien dat de EU en democratie zijn appels en peren. Let op de woorden: “Landen die niet meer Europa willen, zullen structuurfondsen niet langer aanspreken, en daarom is het noodzakelijk dat we komend voorjaar deze discussie over de waarheid voeren”. Welke waarheid? De waarheid dat landen stellen hen soevereiniteit en de veiligheid van hen bevolking op de eerste plaats? Macron uit een louche dreigement die geen rekening houdt met de wil van een ander. Dan komt de aap uit de mouw: “Landen die niet meer Frontex of solidariteit (voor migranten uit de Derde Wereld) willen, zullen Schengen verlaten. Landen die niet meer Europa willen, krijgen geen structuurfonds meer.” Macron vraagt echter niet wat voor waarde heeft het gedrocht “Frontex” voor onze veiligheid? Belastingvretende monster die schuiten vol gevaarlijk ongedierte uit Islamitische landen en Afrika naar de kust van Europa brengt. Toppunt is het “solidariteit” verhaal. Waarom moeten Europese regeringen solidair zijn met tsunami zwermen van criminelen, verkrachters, moordenaar en jihadisten die naar Europa komen om de boel te veroveren? Niet te spreken over alle mogelijke tropische ziekten die ze meebrengen. Natuurlijk wil geen oprechte regering, die voor haar volk staat en niet voor Kalergi, zo’n bende in haar land hebben: https://www.youtube.com/watch?v=TDMdtbfMnVE
  https://www.youtube.com/watch?v=CzzOZST3olE en . https://www.youtube.com/watch?v=EIeYxtJhPNY
  Als dat is wat Macron met “solidariteit” bedoelt, moet men de EU zo snel mogelijk verlaten. Er is niets gevaarlijker dan bezet te zijn door psychopaten.

  Geliked door 3 people

 20. Bezorgde burger zegt:

  Wat heeft Schengen met de bereidheid om migranten op te nemen te maken?
  Het enige wat ik kan bedenken is dat juist de landen die “vluchtelingen” opnemen grenscontroles invoeren.
  Misschien heeft die Macron wel gelijk, het wordt tijd voor een nieuwe unie die de toekomst van haar bevolking wel serieus neemt en een alternatief vormt voor het verschrikkelijke beleid van West Europese leiders.

  Like

 21. Jean zegt:

  Wij hebben kritiek op die onnozele eikel, “waar ligt die zich mee te bemoeien? heeft hij nog niet genoeg aan zijn oma?”.
  Wij willen geen vreemdelingen uit de 2e, 3e, 4e of 5e wereld want wij zijn niet het OCMW van deze wereld.
  Europeanen in Europa, Afrikanen in Afrika, Aziaten in Azië, Amerikanen in Amerika, dubbele nationaliteit verbieden en illegalen dadelijk onderbrengen in gesloten centra én…. iemand die veroordeeld wordt tot 20 jaar zit effectief 20 jaar en wie levenslang krijgt (wat juncker, timmerfrans, verrotstad & co én merkel met die Nederlandse en Italiaanse troela’s te wachten staat) zitten levenslang.

  Like

 22. Jean zegt:

  Laten we maar heel snel naar max 6 a 8 landen gaan die “onderling” samenwerken maar wel zonder vulgaire EU dictatuur waar we nu mee opgezadeld zitten ons opgedrongen zonder verkiezingen want het is één massa uitgerangeerde leeglopers van 0% waarde, die EU misdadigers hebben zoveel schade aangericht dat herstel heel moeilijk zal worden maar wij willen het herstellen, gevolg: vreemdelingen die geen inkomen hebben via werk, illegalen, strafbladbezitters en EU lafaards worden verwijderd van ons grondgebied en mogen NOOIT meer binnen want wij laten de grenzen rondom die 6 a 8 landen bewaken door defensie.

  Like

 23. Patriot 2.0 zegt:

  Buma wil dat Nederland de mensenrechten in heel de wereld (dus ook in Iran) promoot. Hoe zit dat met Nederland? Zou je je daar eerst eens druk over wil maken, mijnheer Buma?!

  Like

  • koddebeier zegt:

   Die Nep christen ?

   Like

  • Thomasson zegt:

   @Patriot 2.0. Maakt mijnheer van Haersema Buma zich ook druk over mensenrechten in Nederland? …Ja! Nederland!. Nederlanders die men gerust als arme stakkers kan betitelen die door gebrek aan geld en mogelijkheden, worden gedwongen te leven in horror buurten waarin moslimbevolking plus andere niet westers gespuis de dienst uitmaken. Wie komt voor hen rechten? Als deze autochtonen door moslims en antillianen worden aangevallen bestaat er geen enkele instantie die hen beschermt. De politie gooit ze op elegante wijze de duur uit. Hen klacht is geen aangifte waard. Vaak moeten ze hen klacht indienen bij islamitische agent of agente die familie kan zijn (of is) van een van de daders. Het verhaal over de aangifte kan de weg vinden naar de daders. Wat met de slachtoffers dan gebeurt, haalt de media niet. Dat is discriminatie. Als Haersema Buma en de rest van zijn christelijke broeders van CU en SGP ietsje meer christelijke liefde hadden voor NEDERLANDERS IN NOOD. Dan hadden ze allang geeist veilige buurten voor arme autochtonen. Een buurt waar ze aangenaam kunnen leven zonder 24 uur gevaar oplopen van hen niet westerse buren. De armste buurten in Nederland zijn in Almelo, Haarlingen en Leeuwarden.
   https://www.youtube.com/results?search_query=armste+wijken+nederland vergelijk hen leven met die van de gevaarlijkste wijken van NL https://www.youtube.com/watch?v=aNTaZr4Up6Q In de armste wijken kunnen de bewoners ondanks de armoede redelijk tot goed met elkaar leven en waarom? DE MEERDERHEID VAN DE BEWONERS ZIJN NEDERLANDERS. Dat maakt een oceaan van verschil.

   Like

 24. kampersrene zegt:

  Hij moest wel die onzin uitkramen van zijn vrouw die zijn mama had kunnen zijn….zij had ermee gedreigd ……gene sex vanavond !!

  Like

 25. Freddy zegt:

  Laat Mocron eerst eens beginnen met Frankrijk terug op de sporen te zetten. Ze zijn goed op weg om een ontwikkelingsland te worden met een torenhoge criminaliteit (rara van wie)

  Like

 26. Irma Vlasblom zegt:

  Macron is niet voor niets president van Frankrijk gemaakt. Hij is een pop in het pro migrantentheater. Macron volgt slechts de bevelen op …..

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Irma Vlasblom. Emmanuel Macron is de Seyss Inquart van de NWO. Met een verschil: zijn bazen zitten niet in de Reichstag van Berlijn, maar in Wall Street. De EU is een soort controle hub die speciaal voor Europa is gecreeerd. Via Straatsburg en Brussel wordt de bezetting van Europa gecontroleerd en Verordeningen en bevelen uitgevaardigd.

   Like

 27. Elisah zegt:

  Ondertussen,
  https://www.ad.nl/binnenland/fatale-brand-lijkt-aangestoken-door-een-van-de-ouders~a3bed1a3/

  https://fenixx.org/2018/09/22/medewerkster-vluchtelingenwerk-maakt-kinderen-met-angolees-steekt-huis-in-de-hens-4-doden/

  Medewerkster vluchtelingenwerk maakt kinderen met Angolees – steekt huis in de hens, 4 doden

  De vader, een 32-jarige man genaamd Heng, werd in Angola geboren en kwam op jonge leeftijd naar Nederland. Hij was bekend bij hulpverleningsinstanties.

  Like

 28. Hovawart zegt:

  Frankrijk maakt zich zorgen om de massa-immigratie, àls de publieke opinie om zal slaan en er geen draagvlak meer zal zijn voor het suïcidale beleid van de Eurovilie, als de vlam in de pan slaat, staat de Franse Staat er alleen voor om een oplossing te vinden voor de revolutie, in het achterhoofd houdend dat de guillotine ook veelvuldig gebruikt werd bij de vorige revolutie……
  Macron zal dus proberen om zijn nieuwe migranten te verspreiden over de EU, want gedeelde smart is halve smart, dat ook opgaat voor de armoede en misdaad die het aantoonbare gevolg zijn van de open grenzen.

  Like

 29. Jules Vismale zegt:

  Emmanuel Macron doet nog steeds alsof hij Lodewijk XIV of Napoleon Bonaparte is en verwacht dat Frankrijk wederom over heel Europa zal heersen! Gezien het feit dat veel Fransen al als erg stug bekendstaan zal dit vast op een ramp uitdraaien en lees maar eens hoe hij over sommige dwarse landen denkt:

  Stoere praatjes van Macron tegenover Italië en Hongarije

  Franse president Emmanuel Macron haalde uit naar Italië en Hongarije. De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini en Hongaarse premier Viktor Orbán troffen elkaar gisteren in Milaan, waar ze afkeurend (ga zo door, heren!) praatten over Frankrijk en haar rol in de EU. Via Elsevier Weekblad.

  Macron geeft de beide heren ‘groot gelijk’ dat ze hem als vijand zien. Hij staat blijkbaar voor alles waar zowel Salvini als Orbán tegen zijn. Dit zal dan voornamelijk gaan over de migratiepolitiek (In het artikel hierboven durft Macron zelfs nog arrogant uit te roepen dat hij zelf GEEN migranten en moslims in zijn huis wil maar die WEL aan anderen wil uitleveren, gelijk naar een koekoek!) en de wijze waarop de EU opereert en vormgegeven wordt.

  Zowel Salvini als Orbán vinden dat Macron iemand is die buitenlandse regeringen de les wil lezen (is hij dan soms de baas over alle Europese landen?) en pleidooien van Italië om daar vluchtelingen/migranten op te vangen pertinent negeert. Orbán meent dat Macron staat voor alle Europese krachten (het verzet daartegen begint gelukkig steeds meer te groeien) die achter migratie staan.

  Orbán voegt daaraan toe dat Macron de Europese Volkspartij wil ‘opblazen’ op eenzelfde manier als hij met zijn partij En Marche! zou hebben gedaan met het Franse partijsysteem. Macron is namelijk van plan om een centrum-linkse coalitie (en die worden ook overal steeds gehater doordat ze hun eigenvolk de rug toekeerden!) te vormen met diverse anderen Europese partijen.
  Logisch natuurlijk want op nationaal niveau duiken overal rechtse partijen op die steeds meer invloed weten te bemachtigen.

  De kans bestaat dus dat, als het aan Macron ligt, er een EU komt (dat zal toch NIEt lukken doordat overal niets dan wantrouwen en verdeeldheid heerst) die actief de ideeën van de dergelijke opkomende rechtse partijen zal willen bestrijden.
  Hoe en in wat voor vorm dit precies gebeurt valt natuurlijk niet te zeggen maar als dat de situatie wordt kun je er donder op zeggen dat de spanningen alleen maar toe zullen nemen. Het is trouwens nog onmogelijk om rechts te bestrijden want als dat werkelijk gaat gebeuren lopen er zo steeds meer Europeanen naar hen over! Fuck de EU en Macron!

  Like

 30. Elisah zegt:

  Iets anders,
  https://tpo.nl/2018/09/22/de-hoofddoek-is-nooit-cool-of-fun-een-vrouw-met-hoofddoek-kan-geen-feministe-zijn/

  Fatiha Boudhjahlat: ‘De hoofddoek is nooit cool of fun, een vrouw met hoofddoek kan geen feministe zijn’
  ‘Feministen die respect eisen voor een godsdienst zijn de nuttige idioten van islamisten’

  Like

 31. Jean zegt:

  Dat macronneke moet je je voorstellen als een popje aan de muur met een touwtje aan zijn lul, als je aan dat touwtje trekt dan slingert dat macronnetje met armen en benen en dat zolang je blijft trekken.
  Conclusie: een waardeloze marionet resp. speelpop van de echte gangsters die Europa kapot willen en dat islamitisch gespuis willen dienen.
  Er is maar een redding voor Europa en dat is “totaal verbod van die perverse zwijnerij islam en verbod op dubbele nationaliteit”.

  Like

 32. Barbara Marquart Scholtz zegt:

  Emmanuel betekent “God met ons”. Wat een gotspe.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s