Hongarije start mediacampagne tegen de EU: “We laten ons niet chanteren!”

Screenshot_207

(Vertaling: E.J. Bron)

De Hongaarse regering is een grote campagne gestart tegen het Europees Parlement. De parlementariërs in Brussel hadden de Hongaarse regering er vorige week van beschuldigd fundamentele Europese waarden te schenden en via een stemmeerderheid een “rechtsstaatprocedure” tegen Hongarije in gang gezet.

Duits - Zuerst

Nu publiceerde de Hongaarse regering op haar Facebook-pagina een video van een halve minuut met de titel: “Wij geven niet toe aan chantage!”. In de met muziek omlijste clip zegt een spreker: “De immigratievriendelijke meerderheid in het Europees Parlement wil ons tot zwijgen brengen, omdat wij ons vaderland en Europa met een grenshek beschermen.”

De basis voor het veroorzaken van de sanctieprocedure was een buitengewoon tendentieus rapport van de Nederlandse parlementariër van de Groenen, Judith Sargentini. De nu gestarte “rechtsstaatprocedure” ligt in handen van de Europese Raad. De procedure zal meerdere rondes in beslag nemen en kan uiteindelijk in het meest extreme geval leiden tot het ontnemen van het stemrecht aan Hongarije in de EU-organen – waarvoor echter een unanieme meerderheid van de landen noodzakelijk zou zijn.

De video maakt deel uit van een grootscheeps opgezette campagne om de aandacht te vestigen op de positie van de Orbán-regering. Gelijksoortige clips en geluidsbijdragen zullen de komende dagen als advertenties op de televisie, de radio en de internetmedia te zien en te horen zijn, berichtte het aan de regering gelieerde dagblad “Magyar Idök”.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Vluchtelingen", asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, betutteling, Brussel, cultuurrelativisme, demoniseren, EU-critici, Eurofielen, Europeanisering, Europees Parlement, Europese Commissie, EUSSR, gezond realisme, Groenen, Hongarije, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, Nationalisme, nieuw fascisme, Patriottisme, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

15 reacties op Hongarije start mediacampagne tegen de EU: “We laten ons niet chanteren!”

 1. Harry zegt:

  Goed zo Orban !
  Laat dat EU-tuig maar fijn verrekken .
  Gelukkig zijn er nog echte kerels .

  Helaas zitten wij hier met een slijmerige paling zonder ruggengraat opgescheept .

  Geliked door 4 people

 2. johan zegt:

  Hulde aan de Hongaren , die hun vaderland niet laten innemen door agressieve barbaarse moslims

  Geliked door 4 people

  • Peter zegt:

   100 % pro- Orban !!
   Ik hoop op zijn standvastigheid.
   Hij mag geen voorbeeld nemen aan onze Staatssecretaris die eerst beweert de totaal uitgeprocedeerde Howick en Lili uit te zetten en dan slappe knietjes krijgt.
   Orban, ik reken op U !!

   Geliked door 2 people

 3. kampersrene zegt:

  Hongarije laat alle Euro vlaggen vervangen ….de sterren die een cirkel vormen vertonen nu in het midden een opgestoken middelvinger…Enkele lidstaten ,waaronder Italie hebben ook interesse om de vlaggen te vervangen met dat nieuwe symbool

  Geliked door 3 people

 4. Pingback: Hongarije start mediacampagne tegen de EU: “We laten ons niet chanteren!” | eunmask

 5. Sabeltant zegt:

  De Europese Unie, de marxistische staten van Europa, zal altijd blijven strijden tegen zaken die hun dictatuur in de weg liggen, of het nu op vakbondsniveau gemeenteniveau, nationaal niveau, of Europees niveau is, er zal geluisterd worden naar de enige echte echo die getolereerd wordt.
  De Europese Unie is niets minder dan DDR 2.
  We moeten af van deze organisatie die enkel op totale macht en UW geld uit is terwijl ze ongekozen met UW geld de Europese landen ten gronde richten met import van meer consumenten, vergroting van het overheidsapparaat (Stasi) en het wegwerken van tegenstanders.

  Geliked door 1 persoon

 6. Tineke zegt:

  Wat zou het toch geweldig zijn,als steeds meer landen zich achter Hongarije zouden scharen!

  Geliked door 1 persoon

 7. Ruud zegt:

  De soevereiniteit van de EU-landen is niet alleen in Hongarije ernstig geschaad. De EU is in haar streven veel te ver gegaan waardoor er een USSR-structuur is ontstaan welke met democratie niets meer uitstaande heeft ofwel een drammerige moloch die absoluut afgestopt moet worden.

  Geliked door 1 persoon

 8. Eigen volk eerst zegt:

  Goed zo Hongarije! Houd vol! De EU is 1 grote dictatuur. Nog even en dan is deze dictatuur verleden tijd. De scheuren zijn zichtbaar.

  Geliked door 2 people

 9. Henk zegt:

  Ik zou graag een manier zien hoe wij Hongarije moreel kunnen steunen
  in een kort tijd bestek zodat zij kunnen laaten zien aan andere landen
  hoe groot de steun voor hun is .

  Like

 10. scherpschutter1943 zegt:

  Stuur allemaal een mail naar Orban met jou steunverklaring. Wie heeft zijn emailadres?

  Like

 11. Reality zegt:

  HEXIT, NEXIT!
  Premier Palinkje, Merkel en Sargentini aan de Hoogste Boom!
  ORBAN For President.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s