Meer dan 200.000 “asielzoekers” zijn zogenaamd jarig op 1 januari

Screenshot_195

(Vertaling: E.J. Bron)

Ze kunnen geen nauwkeurige informatie verschaffen

Uit vragen aan het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken blijkt dat opvallend veel mensen, die sinds kort in Duitsland wonen, als geboortedatum 1 januari hebben aangegeven. Dat zou te denken moeten geven. Wellicht is 1 januari zelfs een goede kandidaat voor een nieuwe herdenkingsdag.

Die Freie Welt

Op de peildatum 31 juli stonden 207.347 van de zogenaamde beschermingzoekers, die sinds 2014 binnengekomen waren, met de geboortedatum “1 januari” geregistreerd. Dat deelde het Duitse ministerie van binnenlandse Zaken op een schriftelijke vraag van de AfD-parlementariër Anton Friesen mee. Dat melden o.a. de “Berliner Zeitung” en het “Hamburger Abendblatt”. “De meesten van hen, exact 125.408 ´asielzoekers´, waren volgens de informatie in 2015 naar Duitsland gekomen.”

Waarom is dat zo? Het ministerie legt het uit: “De datum 1 januari wordt geregistreerd wanneer asielzoekers geen paspoort of andere identiteitspapieren kunnen voorleggen en alleen maar hun geboortejaar, maar niet hun geboortedatum of geboortemaand kennen.”

Weten ze die datum echt niet? Weet niet elk kind zijn verjaardag? Waarom doen de autoriteiten mee aan deze duidelijke bedrogmanoeuvre? Waarom worden zulke “asielzoekers” door hen niet voorlopig geregistreerd in de verwachting dat de beschermingzoekers” de exacte gegevens laten naleveren? Als ze een mobiele telefoon hebben, zouden daaruit ook andere data af te leiden zijn. Het lijkt er sterk op dat men het helemaal niet zo precies wil weten.

Dat openbaart niet alleen veiligheidstekorten. Het werpt een licht op de autoriteiten, die zich laten misleiden. Niemand wil eigenlijk ook weten hoe oud de “asielzoekers” in werkelijkheid zijn – ze gelden onafhankelijk van hun echte leeftijd als minderjarig, omdat ze dan meer geld krijgen. Ze gelden als Syriërs, ook als ze helemaal geen Syriërs zijn. Er zijn er velen die meerdere identiteiten aangemeld hebben en niemand die het merkt. Er zijn veel gevallen waarin valse informatie werd opgegeven, en men weet niet dat deze vals is. De geboortedatum 1 januari is bijna 1005 zeker een valse informatie.

Men zou 1 januari als herdenkingsdag op de kalender moeten zetten. Ter herdenking van het asielbedrog, dat mogelijk werd onder Merkel, en van de Oudejaarsnacht in Keulen: 1 januari – een historische datum voor Duitsland.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Duitsland, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

21 reacties op Meer dan 200.000 “asielzoekers” zijn zogenaamd jarig op 1 januari

 1. Peter zegt:

  Wellicht kan onze regering een felicitatie aan de Duitse overheid sturen om hun geluk te wensen met deze nieuwe steunpilaren voor de Duitse economie ………………..

  Like

 2. BertG. zegt:

  En ze heten ook geen Achmed , maar Mo benal Binnen.
  Ik hoef alleen maar wat onduidelijk te schrijven, en het feest gaat al niet meer door waar ik voor moet invullen het

  Like

 3. Republikein zegt:

  Nee, ze kennen niet overal een geboorteregister.

  Like

  • Guus Velraeds zegt:

   Klopt. De “vluchtelingen” kunnen uit regio’s komen waar nauwelijks sprake is van zoiets als een burgerlijke stand. Daarnaast komt ook het feit dat moslims geen verjaardagen vieren en derhalve ook geen waarde hechten aan hun dag van geboorte. Niet weinig vluchtelingen weten maar bij benadering hoe oud ze zijn. Dat wil niet zeggen dat het overgrote deel de boel niet belazerd. Dat doen ze dus wel. Maar een overheid die hier om ideologische redenen geen rekening mee wil houden en het vertikt binnen de miljarden die ze sowieso al kwijt zijn rekening te houden met gedegen ouderdom onderzoek is stukken meer fout dan de vluchteling.

   Like

   • Fockewulf190 zegt:

    Ik heb het ooit eens gevraagd aan een allochtoon. Hij vertelde dat er inderdaad regio’s zijn waar geen burgerlijke stand is. Bij aangifte stellen de autoriteiten dan 1 januari of 1 juli als geboorte datum. Verder zal er in veel gevallen helaas ook sprake zijn van vervalsing…

    Like

 4. koddebeier zegt:

  Ja al die hoogopgeleide asielbedriegers/parasieten weten niet wanneer ze geboren zijn.

  Like

 5. Jean zegt:

  Zijn die 200.000 x 10 barbaren incl. mürkel nog steeds niet verwijderd richting Afrika resp. Midden Oosten?

  Like

 6. Medische archieven zitten vol met de geboortedatum 1-1-7. al deccenia lang!

  Like

  • Rini Stegeman zegt:

   inderdaad Jowitteroosblok: in mijn werkzame leven was dat ook al zo. Alle azieligezoekers ( westenbergkazerne Schalkhaar ) waren geboren op 1 december/1 januari ( dan was het koud ) en ook veel op 1 juli want dan was het zomer en warm………
   Dus duitsland heeft nu al een probleem, al die mensen die een status hebben, worden ook een keer 65 of 66 of misschien wel speciaal voor azieligezoekers 50 …………..en dan ? Dan moeten ze ook AOW EN/OF PENSIOEN HEBBEN!!!!!!!!!

   Like

  • Correctie. De archieven zitten en zaten al deccenia vol op 1-7 en 7-1, het overgrote deel met islamitische namen!

   Like

 7. Ronald zegt:

  Geen paspoort of identiteitspapieren…..dan weet je gelijk dat het geluspkszoekers zijn!!! Wat een naïviteit in Europa!!! Het is toch niet te bevatten dat dit ongedierte elk land binnen kan komen!!! Ze liegen en bedriegen!!! En de burger zit ermee opgescheept…..

  Like

 8. Ronald zegt:

  Gelukszoekers…..te snel getypt…..

  Like

 9. Elisah zegt:

  Ondertussen in Nederland, massale poolse uitkeringsfraude genegeerd door uwv

  https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2251601-uwv-ers-er-heerst-een-cultuur-van-wegkijken-bij-ww-fraude.html

  Niet alleen intern is er frustratie over de laksheid van het UWV bij het bestrijden van fraude. Uit de vele reacties die volgden op onze onthullingen over de Poolse WW-fraude komt naar voren dat tolken, uitzendorganisaties, werkgevers en andere betrokkenen talloze keren waarschuwden voor fraude, maar dat de uitkeringsinstantie zelden of nooit structurele maatregelen nam.

  Like

 10. Joannes den Hollander zegt:

  De vraag dient anders gesteld te worden. Niet: wanneer ben je jarig? Maar hoeveel volle manen geleden ben je geboren? Echter, ook dan zullen ze je belazeren. List, leugens en bedrog zit nu eenmaal in de genen.

  Like

 11. kampersrene zegt:

  Dan wordt 1 januari een zeer drukke dag voor al de postbodes…..al die wenskaarten

  Like

 12. kampersrene zegt:

  Dan wordt 1 januari een bijzondere drukke dag voor de postbodes …..al die wenskaarten !

  Like

 13. kampersrene zegt:

  Dan wordt 1 januari een zeer drukke dag voor de postbodes….al die wenskaarten !

  Like

 14. Piet Karbiet zegt:

  Toen ik in de jaren ’90 bij Randstad werkte was dit al de praktijk; vooral immigranten uit Zambia en Zimbabwe hadden ook ‘Citizen of the UK’ in hun paspoort staan en al die Bennen en Alies waren jarig op 1 januari. Geboren in de hoofdstad. Werd massaal mee gefraudeerd.De echte Ali liet anderen met zijn paspoort werken en streek streek zo de helft op.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s