Pas op, de neon-nazi´s zijn onderweg

Screenshot_212

Pas op, de neon-nazi´s komen!

(Door: Thomas Böhm – Vertaling: E.J. Bron)

Vroeger vereerden de Duitse linksen massamoordenaars zoals Hitler, Mao en Stalin, maar zoals de linksen nu ageren, hoe ze met andersdenkenden omgaan, moet men er van uitgaan dat deze monsters nog steeds hun lichtende voorbeelden zijn. En precies daarom noemen we de linksen met onmiddellijke ingang neon-nazi´s.

journalistenwatch

Maar ze zijn veel gevaarlijker dan hun lichtende voorbeelden, omdat ze de camouflagemantel van de “goedmensch” hebben aangetrokken en net doen alsof ze de wereld zouden willen redden. Terwijl ze niets anders van plan zijn dan in hun gelijkheidswaan deze aarde gewoon plat te walsen, zodat er geen verschillen meer tussen mensen bestaan.

En in deze ideologische waan laten ze een bloedspoor achter, waarvan de kwaden uit vroeger dagen niet eens durfden dromen.

De neon-nazi´s zijn ook een beetje dommer dan hun politieke voorouders. Ze laten zich namelijk voor het karretje van een fascistische ideologie spannen, die miljoenen gelovigen misbruikt om de wereldheerschappij te verkrijgen.

Dat is misschien ook het meest gevaarlijke en geesteszieke aan de neon-nazi´s. Ze menen het fascisme te moeten bestrijden door erbij te helpen dat het fascisme zich uitbreidt.

Van ´s morgens tot ´s avonds bazelen ze iets over “openheid naar de wereld toe”, “tolerantie” en “multiculti” en gaan daarbij over lijken om hun bizarre dromen ten koste van anderen te realiseren. De dodelijke gevolgen kunnen we iedere dag in de politieberichten lezen, mocht iemand dat niet willen geloven.

De neon-nazi´s, in oud Duits ook wel “asocialistische linkse fascisten” genaamd, zie je inmiddels overal in het rond zwaaien. Hun mars door de instituties hebben ze met succes afgesloten, ja, ze zijn zelfs doorgedrongen tot in de bondskanselarij, zitten met hun van het zitten vet geworden reten helemaal boven in de economie, in de media, de kerk en in de cultuurindustrie en bejubelen zichzelf.

Ze schuwen de zakelijke discussie, de politieke woordenwisseling, omdat ze hiertegen intellectueel en argumentatief helemaal niet opgewassen zijn. Dat weten ze en daarom schreeuwen ze ook zo in het rond, kwaken en kletsen iedere afvallige en andersdenkende in de rechtse hoek, gooien met stenen of Fake News om zich heen en beschuldigen iedereen als “nazi”.

Met dit goedkope, want gemakkelijk door te prikken, spelletje verschaffen ze zichzelf helaas steeds opnieuw – in ieder geval een tijd lang – een voordeel, want de “tegenstander” wordt zo in de verdediging gedrongen, moet zich rechtvaardigen en zich tegelijkertijd constant van zijn gelijken distantiëren.

Zodoende wordt, zogezegd als neveneffect, verhinderd dat het politieke verzet zich tegen hen aaneensluit en er gesloten gelederen ontstaan die noodzakelijk zijn om deze duistere neon-nazi´s te overwinnen – daarom maken ze je individueel kapot.

Men zou dus helemaal niet moeten ingaan op dit lage niveau van discussie en zich al helemaal niet constant moeten verdedigen. Negeren is de beste methode, zo hebben deze gek geworden en verblinde neon-nazi´s geen vat op je. Ze provoceren echter graag om zodoende van de problemen die ze hebben gecreëerd, en die ze niet kunnen of willen oplossen, af te leiden.

Natuurlijk weten de neon-nazi´s, ook al zullen ze het nooit toegeven, dat hun tijd voorbij is, op een bepaald moment wordt de wereld altijd weer verstandig. En alleen daarom springen ze als aangeschoten wilde zwijnen in het rond en schreeuwen ze hun implantaten uit hun schandelijke muilen – kijkt u alleen maar eens naar een parlementsdiscussie, dan weet u dat de neon-nazi´s het inmiddels in de broek doen van angst.

Hun laatste hoop om toch nog een beetje langer te “overleven” zijn de bondskanselier en de aan haar ondergeschikte autoriteiten en media. Zij allemaal proberen in een eenheidsfront een burgeroorlog in Duitsland aan te wakkeren, om zodoende door “militaire” superioriteit de zich verzettende burgers weer onder controle te krijgen.

Maar laten we dat toe? Laten we ons steeds dieper de duisternis indrijven, zodat we geknecht kunnen blijven worden? Of draaien we ons gewoon om en kijken we vol hoop naar de opgaande zon in het oosten?

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Thomas Böhm

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "diversiteit", "Fake News", "goedmenschen", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Duitsland, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nationaalsocialisme, nazisme, nieuw fascisme, political correctness, provoceren, Rotzakken, Satire, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Pas op, de neon-nazi´s zijn onderweg

 1. kampersrene zegt:

  Als dat zo voortgaat….ook in Nederland …..Pas op de sympathisanten en de reactie-schrijvers van E.J. Bron komen !

  Like

 2. Peter zegt:

  Lees ik warempel op deze zaterdagochtend toch nog een fijn bericht dat zorgt voor een goed gevoel !
  Medepleger doodslag grensrechter Nieuwenhuizen moet land verlaten.
  1 Kutmarokkaan minder……………….
  Een klein begin, maar dit smaakt naar meer !!
  https://nos.nl/artikel/2251285-medepleger-doodslag-grensrechter-nieuwenhuizen-moet-land-verlaten.html

  Geliked door 1 persoon

  • Dat het uberhaupt nog zo lang heeft moeten duren om zo’n stuk stront te verwijderen. Belachelijk.

   Geliked door 2 people

  • bigljohn zegt:

   Hij moest het land verlaten ? Hadden ze hem maar dood geschoten. En zo vlug hij het land werd uitgestuurd, zo rap kan hij weer terug zijn (NL buurlanden) met die open grenzen zonder controle. Hij kan al heel snel met vervalste papieren terugkomen en de zaak is zo gefikst. Zo deed het de Afrikaanse man die met mijn dochter is getrouwd ook. Ook hij moest Nederland verlaten, in zijn geval omdat hij geen papieren had. Hij kwam in Belgie terug met een andere naam en identiteit op zijn nieuwe en vervalste ID papieren. Hij kwam niet langer uit Sierra Leone, maar nu opeens uit de Congo, Ook wonen ze niet langer meer in Rotterdam, maar nu in het Belgische Sint Niklaas. Helemaal buiten de invloedssfeer van Nederland.

   Like

   • Guus Velraeds zegt:

    Belangrijkste is dat je dochter nog lang gelukkig is met hem. Althans dat hoop ik dan.

    Like

   • kampersrene zegt:

    Door hem een dienst te bewijzen hadden ze hem beter naar het pretpark van Allah gestuurd maar die heerlijkheid wou de rechter hem niet gunnen

    Like

  • Niet te snel iets zeggen, met rechters weet je het nooit, ik wil hem eerst daar in de Sahara zien creperen, dan geloof ik het.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Juist.
   Ik geef je de garantie dat hij gewoon in Nederland zal blijven.
   Desnoods zogenaamd de illegaliteit in.
   Als je gerechtigheid wil moet je er zelf voor zorgen.
   Iedereen die nu nog gelooft wat justitie zegt of de media schrijven mag je gerust
   “verward” noemen.

   Like

 3. droevige mof zegt:

  Onze linkse activisten schijten op de politie. Echt en waarachtig. Hier is de foto

  https://www.journalistenwatch.com/2018/09/22/hambacher-forst-aktivisten/

  Like

 4. Jo zegt:

  Ikzelf noem de NOS, al jaren ‘De extreem linkse sozialistische op z’n duits nazistische en facistische en islamistische NOS/NPO/NPS = Narcistische Persoonlijkheids Stoornis’, als ik reageer op hun ‘bericht’geving.
  Minister-President Mark Rutte noem ik al jaren ‘De pathologische leugenaar en bedrieger en misleider en collaborateur voor de EU en islam, Marketeer Rutte’ !!!
  Ook noem ik hem loopjongen voor de multinationals Unilever, AkzoNobel, Philips en … S-Hell !!!

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s