“Smerige ratten in de EU” willen de Brexit verhinderen

Screenshot_217

(Door: “kewil” – Vertaling: E.J. Bron)

De Britse pers is het zat

Theresa May was in het begin van de week in Salzburg en werd bij de EU-topontmoeting weer eens vernederd wat betreft de Brexit. De Britse pers is het zat. Het boulevardblad “SUN” spreekt van “smerige EU-ratten” en toont als illustratie twee duistere maffiosi, die sprekend op de EU-pummel Tusk en de Franse president Macron lijken.

PI News (2)

Dat zou de Duitse pers nooit durven: de door Merkel steeds weer innig gekuste jongeling Macron een “smerige EU-rat”?!

Maar zover zit de Britse pers niet bezijden de waarheid. Sinds het Verenigd Koninkrijk in een referendum voor de Brexit heeft gestemd, wil de EUSSR precies die verhinderen, intrigant saboteren en in ieder geval vele miljarden duurder maken. Men wil na-apers afschrikken.

Het liefst zou de Brusselse maffia nog meer referenda willen houden, net zolang tot het resultaat past. Daarin heeft hij immers ervaring! Maar de meeste Britten zijn zat van de EU.

“The Sun”:

“We kunnen niet wachten tot we de bekrompen gangsters, die de EU regeren, hebben afgeschud… Net zoals alle echte gangsters willen ze ons bang maken en beheersen. Dat is het enige wapen in hun arsenaal op het continent, waar steeds meer kiezers zich tegen deze winkel richten, die meer doet herinneren aan Sicilië dan aan Straatsburg…”

 Enzovoort! Heel verfrissend als je genoeg hebt van de onderdanige EU-aanbidding van de pers hier, die bovendien permanent verkeerd informeert. De Brexit is alleen maar een nachtmerrie voor de EU, niet voor de Britten, zoals iedereen ter plaatse gemakkelijk kan vaststellen. Londen slaapt veel beter en zorgelozer dan Brussel!

Bron:
www.pi-news.net
Door: “kewil”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Groot-Brittannië. Bookmark de permalink .

12 reacties op “Smerige ratten in de EU” willen de Brexit verhinderen

 1. Aegolius cs zegt:

  Als zelfs de gesubsidieerde pers omgaat is er iets aan de hand……!

  Geliked door 3 people

  • Petra DeBoer zegt:

   @Aegolius cs, er is heel veel (achter de schermen) aan de hand en dat The Sun het over smerige ratten heeft is veelzeggend.

   Geliked door 1 persoon

   • Aegolius cs zegt:

    May moet met of zonder tussentijdse verkiezing standvastig haar tweede economische plan de EU voorstellen: zonder bereikt EU compromis, niettemin exit EU als op eerder tijdstip is overeengekomen!

    Geliked door 1 persoon

   • Jules Vismale zegt:

    @Petra DeBoer, helaas kan het EU-tuig in Brussel het woord Brexit niet eens meer horen naar aanleiding van een energiedrankje dat die benaming kreeg! Lees dit artikel daar maar eens over:

    LOLZUCHT! Energiedrankje mag niet ‘BREXIT’ heten van de EU. Want: ‘Aanstootgevend’

    Je verzint het niet.

    De Britse krant The Daily Telegraph bericht dat een energiedrankje dat “Brexit” heet geen Europa-wijde trademark bescherming krijgt.
    De reden tenslotte ? Een EU-agentschap heeft besloten dat de naam zogenaamd “aanstootgevend” is. Nou ja, dat was het initiële besluit. Toen daar toch iets van kritiek op leek te komen werd de beslissing onderbouwd met het argument dat Brexit hoegenaamd “verwarrend” is.
    Wat een bende huichelaars zijn ze daar omdat men er gewoon ZELF voor heeft gezorgd dat de Britten uit de EU willen!

    Poolse ondernemers Pawel Tumilowicz en Mariusz Majchrzak, die hun zaakje runnen vanuit Prestwich (in Greater Manchester) zeggen dat ze hun drankje de naam “Brexit” alleen maar gaven als een grap.

    Helaas voor de heren dacht het European Union Intellectual Property Office daar heel anders over. Toen de Polen trademark protection (handelsnaam bescherming) aanvroegen liet Euipo (ja, dat is echt de afkorting.
    Lijkt verdacht veel op EPO, de doping gebruikt door wielrenners) aanvroegen kregen ze te horen dat ‘Brexit’ ontzettend beledigend en aanstootgevend was.
    Polen is niettemin ook erg anti-EU geworden omdat het geld dat ze van de EU kregen eigenlijk meer leek te zijn bedoeld opdat ze daar horden asielzoekers, vluchtelingen en moslims” zouden opnemen waar ze, terecht, daarginder NIETS voor voelen!

    “Burgers in de hele EU zouden zich diep beledigd voelen als dit merk geregistreerd werd als een Europese Unie trademark,” aldus Euipo.

    Natuurlijk gingen de Polen hiertegen in beroep. Vervolgens liet Euipo’s Grand Board (laat ze gewoon de lucht in vliegen met het beledigen van burgers omdat ze dat zelf ook al jaren doen!) of Appeal weten dat het de aanvraag óók zou afkeuren, maar nu omdat ‘Brexit’ zogenaamd heel verwarrend is.
    Blijkbaar kunnen veel mensen wel begrijpen dat Red Bull een energiedrankje is en geen bloed van een rode stier, maar niet dat een Brexit-energiedrank niets te maken heeft met… Brexit (hoewel het ontwerp wel onwijs gaaf is trouwens, met de Union Jack).

    De heren ondernemers brachten daar tegen in dat de term het juist duidelijk zou maken voor consumenten waar het gemaakt is, namelijk in het Verenigd Koninkrijk.
    Nee, nee, aldus de EU-bonzen, ze zouden het alleen maar in verband brengen met het Brexit-referendum, en dat zou voor chaos zorgen. Chaos!
    Er ius in de hele EU al een gigantische chaos omdat het kunstmatig verenigen van alle Europese landen voor geen fuk heeft gewerkt, laat staan het integreren van moslims!

    Dit is dus waarom mensen bar weinig fiducie hebben in alles dat te maken heeft met de EU. Die is toch al veel te gehaat in Europa om nooit weer te worden bemind!

    Like

 2. Jean zegt:

  De Brexit is positief voor Groot Brittanië en dat krijgen de EU parasieten moeilijk te verteren want dat brengt hun parasiterend bestaan in gevaar.
  Ze liggen liever te zuipen en te vreten op onze kosten i.p.v. Europa te beschermen voor die bedreigende levensgevaarlijke zwijnerij islam.
  Waar blijft dat referendum waarin de Europeanen kunnen duidelijk maken dat dat EU gedrocht gesloten moet worden en de lafaards voor min 20 jaar opgesloten moeten worden als straf voor aangerichte schade?

  Geliked door 3 people

 3. Republikein zegt:

  Men in black, altijd gevaarlijk.

  Geliked door 1 persoon

 4. T.Troubadour zegt:

  He fietsenstalling Verhofstadt commentaar?

  Like

 5. ronjaspers zegt:

  De e.u in brussel is een uitvoerend kantoor van de (nazi) bilderberg groep.George nazi soros is ook lid van de bilderberg groep en heeft 226 europarlementsleden gekocht en in zijn zak zitten.

  Geliked door 2 people

 6. Er komen twee mensen voor in aanmerking die aan dit opsporingsplakkaat voldoen.

  Like

 7. Jules Vismale zegt:

  Helaas blijken er in Engeland een hele hoop linkse anti-Brexit idioten rond te lopen die weer eenreferendum willen om alsnog in de EU te blijven! Die lui weten ook niet eens meer wat zij willen en lees maar eens hier hoe ze dat in Londen aangaven:

  Meer dan half miljoen Britten betogen voor nieuw Brexit-referendum

  In Londen demonstreren zaterdag honderdduizenden Britten voor een referendum over de finale Brexit-deal, die moet voortvloeien uit de onderhandelingen tussen het Verenigd Koninkrijk en Brussel. ‘In 2016 hebben ze ons dingen wijsgemaakt’, klinkt het onder meer. ‘We willen opnieuw stemmen.’
  Weten ze daar soms niet eens meer dat de EU hen al jaren van alles heeft wijsgemaakt, dat talloze “asielzoekers, vluchtelingen en moslims” Engeland als een waar Luilekkerland zien, daar toen decennia’s lang met open armen werden binnengehaald, overal werden voorgetrokken en een gigantische puinhoop veroorzaakten?

  Onder leiding van People’s Vote, een verzameling van pro-Europese bewegingen, wandelden de demonstranten in het centrum van Londen richting het Britse parlement.
  Die figuren lijken haast op een groot deel van het joodse volk dat na de Exodus uit Egypte opeens weer terugverlangden naar de slavernij omdat ze zich in de woestijn door Mozes en God bedrogen voelden! Niettemin had het joodse volk lange tijd overleefd op manna uit de hemel!

  Bij een gelijkaardige actie, in juni, waren ongeveer 100.000 mensen opgedaagd. Volgens de organisatoren zijn er deze keer 700.000 mensen komen opdagen voor het grootste publieke protest sinds het referendum in 2016. ‘We zijn er van overtuigd dat we Brexit kunnen stoppen’, zei Vince Cable van de Liberal Democrats tijdens een toespraak. ‘Alleen het volk kan deze puinhoop nu nog oplossen.’
  Het is daar thans een nog VEEL grotere puinhoop in Engeland die soortgelijke pro-EU-politici hebben veroorzaakt! En als ze de grenzen niet sluiten dan is Engeland inderdaad een moslimland geworden met de afschuwelijke islam!

  Ook de Londense burgemeester Sadiq Khan liet van zich horen.’Met een aantal beloftes die twee jaar geleden gemaakt zijn, is duidelijk nog niets gebeurd’, zei hij. ‘Niemand had het over een slechte Brexit-deal, niemand sprak over de optie dat er geen deal komen. Het Britse volk zou een stem moeten krijgen in het al dan niet accepteren van het resultaat van de onderhandelingen’. Khan voegde er nog aan toe dat ook de optie om bij de EU te blijven een keuze moet zijn.
  Natuurlijk weten veel van die demonstranten zelfs niet eens meer dat de EU hen chanteerde als ze daar geen EU-vlag ophingen aan een regeringsgebouw!

  Het is echter onwaarschijnlijk dat premier Theresa May zich zo zal laten overtuigen voor een nieuw referendum. ‘Er zal geen tweede referendum zijn. Mensen hebben op 23 juni 2016 voor de Brexit gestemd’, klonk het eerder.

  Brexit verdeelt generaties

  Toch hebben zich de afgelopen maanden politieke figuren van zowel de conservatieve partij als Labour, vakbonden en een hoop bekende Britten (die lui denken zeker dat als je een hoop geld en macht bezit je ieders baas bent) zich uitgesproken voor een tweede referendum. Ook de voormalige premier Tony Blair is ervoor gewonnen.

  Opvallend: veel van de jonge demonstranten mochten ten tijde van het Brexitreferendum in 2016 nog niet stemmen. ‘De Brexit verdeelt de generaties. Een grote meerderheid van mijn generatie stemde voor het vertrek, een grote meerderheid van de jongeren stemde om te blijven. De generaties verraden elkaar’, zegt Vince Cable, leider van de liberaal-democraten.

  Die jeugd van tegenwoordig toch ook in Engeland waarvan velen juist als ‘sneeuwvlokjes” werden opgevoed door hun overbetuttelende ouders die hen eigenlijk NOOIT leerden wat zelfstandigheid, verantwoordelijkheid, normen en waarden etc. inhouden!
  Wie echter steeds terugverlangt naar vroegere en slechte tijden is gewoon zo gestoord als de pest en kan net zo goed, gelijk aan de ezel en de os, voor een ploeg gaan lopen om later erachter te komen dat deze dieren zo verschillend lopen dat ze hierdoor NOOIT succes boeken!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s