Merkel zij aan zij met de Moslimbroeders

Screenshot_236

(Door: Wolfgang Prabel – Vertaling: E.J. Bron)

Op dit moment wordt in politiek Berlijn geruzied om een militaire betrokkenheid in Syrië. De bondskanselier staat, zoals gebruikelijk, aan de kant van de oorlogshitsers. Ze speelt immers ook met vuur in Afghanistan en Mali. En de SPD trapt op de rem. Voor het eerst sinds jaren dat ik bij de kameraden een sprankje verstand ontdek. Maar waarschijnlijk zijn het meer tactische spelletjes dan dat het om de langer dan een dag durende overtuiging van de speciale democraten gaat.

In Syrië gaat het om de eindstrijd tussen de Moslimbroeders en een coalitie bestaande uit Russen, Syrische Alawieten, de resterende christenen en sjiitische Iraniërs. Niet moeilijk om te beslissen wie het kleinere en het grotere kwaad is. Assad is zeker het kleinere kwaad dan Erdoğan, die uiteindelijk de beschermheer van de Islamitische Staat is. Want Assad zal jarenlang met de wederopbouw van zijn land bezig zijn en geen bronnen hebben voor buitenlandse militaire avonturen. Ofwel voor een aanval op Israël.

Erdoğan daarentegen kan nauwelijks nog lopen van de kracht, nadat hij als president alle volmachten verkregen heeft en de fragiele democratische elementen van de Turkse staat uit de weg heeft geruimd. Turkse ambities tegenover Griekenland, Cyprus, Syrië en Irak worden openlijk gecommuniceerd. Deels worden er al landkaarten met de nieuwe grenzen gedrukt. In eigen land is de burgeroorlog met de Koerden weer opgelaaid.

Screenshot_237De Duitse leugenpers probeert op dit moment aan te haken bij een legende: dat Assad de oorlog in Syrië is begonnen. Als we ons echter goed herinneren, dan was het de internationale elitaire pers, die in 2011 de “Arabische Lente” uitgeroepen en de Fransen, Britten, Amerikanen en Canadezen tot de Libië-oorlog heeft opgehitst. Tegelijkertijd werden Tunesië, Egypte, Jemen en Syrië gedestabiliseerd, zogenaamd voor vrijheid en vooruitgang strijdende guerrillastrijders werden bewapend. Achteraf bleek dat dit allemaal kwade fanatici waren, die alleen maar koppen wilden afhakken. De schuld van de Syrische, Libische en Egyptische catastrofe dragen duidelijk de achterkamer-strategen van de Amerikaanse oostkust-media en hun Europese papegaaienvereniging, die alles nabauwt. Het is te walgelijk om de namen van deze vooraanstaande media te noemen.

In Syrië proberen de soennitische Moslimbroeders al decennia lang aan de macht te komen. Evenals in Egypte. President Nasser had al te kampen met het religieus fundamentalisme. Het Libische landschap Fessan is sinds mensenheugenis een bolwerk van vrome ideeën en dappere daden. Bijna elke regimewisseling in het Midden-Oosten zou op een machtsovername door de strenggelovigen uitdraaien.

Dat zou Europa niets kunnen interesseren als zij de deuren hermetisch zou afsluiten. Wanneer men elk contact met fanatieke moslims zou afbreken. De buitenlandse handel, het lucht- en zeeverkeer, de migratie. Hoe slecht dat functioneert, zien we aan het voorbeeld Iran. Steeds opnieuw verdwalen Duitse politici naar Teheran en worden daar vernederd. Minister van Economische Zaken Sigmar Gabriel werd niet ontvangen, Claudia Roth droeg een hoofddoek. Ook in Constantinopel was niet iedere Duitse gast gewenst. Erdoğan wilde geen buitenlandse inmenging en zette verstoorders van zijn orde achter slot en grendel.

Een militair ingrijpen in Syrië zou gebaseerd zijn op een fragiele informatiesituatie. Geen mens kan wijs worden uit de wederzijdse beschuldigingen van gifgasaanvallen. Er bestaan gewoon geen onpartijdige waarnemers met belastbare bewijzen. Je hoeft je alleen maar de Irakese massavernietigingswapens te herinneren, die de oorlogsreden tegen Saddam Hoessein vormden. En de onkritische houding van de westelijke vooraanstaande media, die destijds vel zaken zonder navragen verbreidden en ons enorm uitvergrote luchtfoto´s hebben laten zien.

Screenshot_238

De bondskanselier staat uiterlijk sinds 2015 altijd aan de kant van de Moslimbroeders, of het nu gaat om islamitische terreur in Duitsland, de ondersteuning van DITIB of de vijandigheid tegen Assad. Ze liet honderden strijders van de Islamitische Staat uit Duitsland vertrekken naar het oorlogsgebied. Als dat geen duidelijk bewijs is dat zij een gevaarlijke peettante van terreur is? Met badkuipen vol bloed aan de handen? President Assad daarentegen is een typische Midden-Oosterse tiran, en ook nog eens socialist. Maar heeft geen bondgenootschap met de extreme islam. Reden genoeg om hem te laten worstelen.

De Europeanen zouden zich niet met de Syrië-oorlog moeten bemoeien. Dat is ook de heel duidelijke mening van menig Arabische aanspreekpartner ter plaatse. De omstandigheden zouden voor buitenstaanders te verward zijn om zinvol en doelgericht te handelen.

Bron:
www.prabelsblog.de
Door: Wolfgang Prabel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, belangenverstrengeling, Duitsland, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Merkel, Midden-Oosten, Moslimbroederschap, Rotzakken, Salafisten, Syrië, Terrorisme, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Merkel zij aan zij met de Moslimbroeders

 1. Charles Martel zegt:

  Deze dame moet weg, onmiddellijk. Elke dag dat zij langer aan de macht blijft, komt Europa dichter bij de algehele vernietiging. Monsterlijk.

  Like

 2. Republikein zegt:

  Diepe walging overkomt me, wat een vies lelijk loeder, belediging voor de mensheid, tezamen met haar kornuiten, de ratten in pak.
  Laat Assad&Co hun eigen boontjes doppen, waar bemoeien “we” ons mee!

  Geliked door 1 persoon

  • Anneke zegt:

   Waar bemoeien we ons mee…De NWO moet immers wereldwijd hyperactief worden!!! De super anti-christ moet op de troon worden gezet en wereldwijd als god aanbeden worden.
   De Bijbel is zeer actueel, specifiek het laatste Bijbelboek Openbaring!!!
   De God vn Isaac en Jacob zal ingrijpen!!! Op het laatste nippertje, op Zijn tijd!!! “Tot ziens in Jerusalem”.

   Like

 3. Anneke zegt:

  Frau Hitler is totaal GESCHIFT…Heel Duitsland wordt letterlijk GEMERGELD…Alles gaat door de ‘halal’ vleesmolen. Wat eruit valt is zeer zeker niet kosher….!!!

  Like

 4. Petra DeBoer zegt:

  In het Syrische leger zitten o.a. ook Druzen en veel soennieten. De sjiieten zijn gewoon Syriërs en geen Iraanse sjiieten.

  Assad heeft aangegeven dat er alleen Iraanse generaals in Syrië zijn en geen Iraanse militairen zoals de leugenpers ons wil doen geloven. Hezbollah bestaat uit sjiieten uit Libanon en zij ondersteunen Syrië mede in het belang van hun zelf in Libanon. Ze willen geen salafisme/wahabisme in hun landen en moeten ook niks van het Jihadisme van het moslimbroederschap hebben.

  De proxy oorlog begon met jihadisten van het moslimbroederschap uit andere landen en niet met Syriërs die deze terreurorganisatie aanhangen. Het klopt dat het moslimbroederschap al vaker heeft geprobeerd om de macht in Syrië over te nemen en Assad zijn vader met harde hand heeft ingegrepen. De Syriërs moeten niks van het moslimbroederschap hebben met onder leiding van Erdogan want de overheersing van het Ottomaanse rijk in Syrië zijn ze nog niet vergeten.

  Merkel behoort tot de deep state samen met o.a. de Clintons en Obama, en de deep state wilde “regime change” in Syrië en daar werkt Merkel aan mee evenals Bert Koenders en de PvdA deden maar vooral ook het VK, Frankrijk, Qatar, Saoedi Arabië, Israël en Turkije.

  De deep state word momenteel opgerold en ik hoop dat figuren als Merkel en Bert Koenders vervolgd worden voor genocide op christenen en Jezidi’s, oorlogsmisdaden en berecht voor het internationaal strafhof in den Haag. De Amerikaanse deep state figuren worden door een militair tribunaal in Amerika berecht en inmiddels liggen er al meer dan 50.000 verzegelde aanklachten klaar.

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Wat historische personen betreft zijn de Duitsers bijzonder trots op hun hedendaagse politici.
  Volgens “WELT AM SONNTAG”

  https://lesobservateurs.ch/wp-content/uploads/2018/09/Germany-One-of-these-fantastic-and-propagandistic-polls-.mp4?_=1

  Like

 6. Hovawart zegt:

  De hoofdkantoren van de extremistische islamieten zijn allen gevestigd in Nederland, met door staatssteun en subsidie gecultiveerde moslimorganisaties die overal ter wereld zich bezigen met terreuraanslagen en het stichten van fundamentele moslimenclaves, maar vreemder wijs in de Pays-Bah onder de radar blijven….. en dan is men bang voor de islamisering.
  Nederland is een islamitisch land, met de ayatollah die de dienst uitmaakt.

  Like

 7. Elisah zegt:

  Ondertussen in muzzelland der waanzin….
  https://stepfeed.com/amp/women-can-t-drive-because-they-have-a-quarter-of-a-brain-saudi-sheikh-says-9113?

  Women can’t drive because they ‘have a quarter of a brain’, Saudi sheikh says

  According to the head of religious fatwas (edicts) in Saudi Arabia’s Assir governorate, a woman shouldn’t be allowed to drive because “she has a quarter of a brain.”

  You heard that right.

  In a now-viral video that started making the rounds online late on Wednesday, Sheikh Saad Al Hajari is heard making the statement to a group of people during what appears to be a sermon.

  Hier is de pipo met zijn hersenrot

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Die man weet waar hij over spreekt.
   Als ze ’n vriendin mee hebben meegenomen moeten ze elkaar voortdurend aankijken om te controleren wat de ander nou precies bedoeld.
   Verder zoeken ze de hele rit in hun tas naar hun GSM terwijl ze aan het bellen zijn…
   En dan dat parkeren….

   Like

   • Elisah zegt:

    Ik ken ze niet, de vrouwen die zo zouden rijden….
    Ik ben drie keer aangereden, iedere keer door een man die niet op aan het letten was, als ik voor een rood stoplicht stond te wachten.
    Ook heb ik mijn auto ooit total loss gehad na een zware fout van een mannelijke chauffeur, die zich daarna ook nog verstopte voor de politie.
    Breek me de bek niet open….

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s