Opiniepeiling Maurice de Hond: PVV wint zetels terug van Forum na algemene beschouwingen

Screenshot_228

Oordeel over bijdragen Wilders, Asscher en Dijkhoff aan debat het positiefst

Uit de gisteren gehouden peiling blijken Wilders, Asscher en Dijkhoff het best gescoord te hebben. Pechtold en Baudet scoorden een stuk lager dan gewoonlijk onder hun eigen kiezers.

Wilders en Asscher scoorden het hoogst onder de fractievoorzitters van de oppositie. Zelfs onder kiezers van FvD scoorde Wilders hoger dan Baudet. Asscher scoorde van alle fractievoorzitters het hoogst onder de eigen kiezers.

Het voorstel van Wilders om de islam in Nederland te weren uit het publieke domein wordt door 39% gesteund. Bij de kiezers van VVD en CDA staat 41% achter dit voorstel. 57% van de Nederlanders vindt de alternatieve begroting van SP, GroenLinks en PvdA een verbetering t.o.v. het voorstel van de regering.

Lees verder>>>
(h/t “BertG.”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, PVV. Bookmark de permalink .

29 reacties op Opiniepeiling Maurice de Hond: PVV wint zetels terug van Forum na algemene beschouwingen

 1. freda110 zegt:

  Het maakt eigenlijk helemaal niet uit, al zou de PVV 90% van de stemmen hebben, de coalitie regeert en sluiten de rijen en de oppositie mag schreeuwen, met feiten komen, en afkeuren, het beleid word gewoon doorgevoerd.
  Als ik fractievoorzitter van de oppositie zou zijn dan bedankte ik vriendelijk voor de eer om urenlang als Jan met de korte achternaam in de kamer te gaan zitten luisteren naar het zoveelste leugenverhaal waar achteraf niets van uitkomt.
  DAT zou pas een statement zijn wat zoden aan de dijk zet en vele malen duidelijker dan de beste interrupties.
  Waarom ergens tegen ageren als de uitslag van te voren vaststaat, ik denk dat de meesten hun tijd wel beter kunnen besteden.

  Like

  • Roni zegt:

   Ik begrijp je maar het recht van de sterkste dan lijkt me toch ook geen prettig vooruitzicht……moeilijke tijden, k..
   Anarchisme is tegenwoordig wat niet alleen de anarchisten wensen.

   Like

 2. Wolf zegt:

  HOEZEE!!! Precies wat ik al eerder opmerkte deze Zondag morgen. Hopende dat de oorspronkelijke PVV mensen in hun voet stappen zouden terug treden naar de PVV beweging en partij van Dhr Wilders!.

  Geliked door 1 persoon

 3. Elisah zegt:

  https://tpo.nl/2018/09/22/zodra-de-dichtheid-van-moslims-een-zekere-grens-overschrijdt-ontstaan-botsingen/

  Zodra de dichtheid van moslims een zekere grens overschrijdt, ontstaan botsingen
  Europa is voor de Europeanen, de Dalai Lama zegt dat ook

  Voor moslims is Allah de alomtegenwoordige heerser waaraan de mensen zich moeten onderwerpen. Vandaar dat zij voortdurend roepen ’Als Allah het wil’ en zo schuiven zij hun persoonlijke verantwoordelijkheid van zich af.

  Geliked door 1 persoon

 4. Wolf zegt:

  Waarom zet de rooie de Hond Dhr.Wilders dan niet in zijn peilinkje blok??? Vuil linkse manipulator die Hond!

  Geliked door 3 people

  • Wolf zegt:

   Exuus , ik hapte wat te snel toe. Wist niet dat er eerst geklikt moest worden op coalitie om een totaal overzicht te verkrijgen. Toch is het manipulatie van rooie Hond omdat de meeste lezers alleen het Coalitie blokje bekijken van die 4 malloten die fractie leider zijn van dit NEP kabinet.

   Geliked door 1 persoon

  • Tineke zegt:

   Jawel, staat er wel.
   Zelf gezien,
   Ik had mijn reactie al gegeven,en 5 minuten later kwam dit topic.

   Like

 5. Marc zegt:

  Fijn voor Wilders natuurlijk, die winst van twee zetels. Maar per saldo blijven PVV en FvD gelijk op 31 zetels.

  Ik kan dat niet anders zien dan als een gemiste kans voor beide partijen!

  Geliked door 1 persoon

  • Wolf zegt:

   Kijk, en dit is nou juist het doel van de rooie Hond…………Hoezo winst en hoezo 3e partij van Nederland???? PVV IS en blijft de TWEEDE partij van Nederland de HOND! hoe je het ook draait manipuleert of zegt of schrijft! WEN er maar aan De HOND!! Je had ‘virtueel ‘moeten zeggen dat PVV derde staat in jou linkse wensdenk peilinkjes! Valse HOND!

   Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Dat kan ik me voorstellen als Terry groupie dat jij dat zo ziet.
   Gelukkig denkt de rest daar anders over.
   Waarschijnlijk hebben die wat beter zitten op letten.

   Like

 6. Sabeltant zegt:

  De verkiezingen komen er aan en het “De Hond propaganda kanaal” komt al met peilingen over een debat wat nog niet eens het predicaat slecht toneelstuk kan dragen.
  We kunnen nog veel resultaten verwachten nadat Rutte iets zegt over de migratie, of na een verkeerd uitgelegde uitspraak van Baudet.
  Het is allemaal één pot nat, de gevestigde orde, dat zijn alle partijen met uitzondering van de PVV en het FvD.
  Het liefst laat de gevestigde orde ons geloven dat er op “rechts” een strijd gaande is tussen de PVV en het FvD maar de enige échte strijd is tussen de gevestigde orde en Baudet.
  Baudet is met stip het grootste gevaar omdat hij de vinger op ons falende bestuur legt op een wijze waar geen speld tussen te krijgen is.

  Maar is Nederland er klaar voor?

  “57% van de Nederlanders vindt de alternatieve begroting van SP, GroenLinks en PvdA een verbetering t.o.v. het voorstel van de regering”

  Dat beloofd weinig goeds dus.

  Like

 7. Eigen volk eerst zegt:

  Het zetelaantal is nooit gewijzigd. Er zijn gewoon leugens verspreid net als steeds tijdens de verkiezingstijd om zwevende kiezers over een streep te trekken. Deze opiniepeilingen zijn voor mij een ergernis en zeer ongeloofwaardig. Ik snap niet dat er nog mensen zijn die deze onzin geloven. Er is maar 1 die hier veel aan verdient en dat is Maurice de Hond.

  Like

  • BertG. zegt:

   Ik geloof er ook niet in, maar vond het wel grappig na de laatste toespraak van Geert.
   Blijkbaar hebben er toch meer mensen het gezien dan ik gedacht had.

   Like

 8. Elisah zegt:

  Lees en huiver,
  https://fenixx.org/2018/09/23/immigratiekosten/

  Kijk nou.
  Eindelijk iemand die realistisch kan rekenen.
  En daar hoef je geen CBS of CPB voor te hebben, en het gaat niet om het getal achter de komma.
  Niet als je in een oogopslag kan zien dat het ons honderden miljarden per jaar kost:

  122 miljard…en de rest.

  Geliked door 1 persoon

 9. Giny zegt:

  Het FvD heeft het bij Maurcice een aardige tijd volgehouden door hem te voorzien van een
  aardig zakcentje, samen met de VVD. Nu kon hij er niet onderuit om de PVV te belonen en Baudet te laten zakken. Baudet is gewoon de loopjongen van Mark Rutte om de PVV zo klein mogelijk te houden, Baudet is geen politicus, zal het ook nooit worden! Stem massaal PVV.

  Like

 10. Elisah zegt:

  Off topic, maar schandalig, iemand wordt dubbel slachtoffer…

  https://www.limburger.nl/cnt/dmf20180921_00074282/slachtoffer-misdrijf-moet-uitkering-inleveren

  Slachtoffer (40) van schietpartij uit de bijstand gegooid

  De 40-jarige Kerkradenaar die vorig jaar werd beschoten en daar een blijvende dwarslaesie aan overhield, moet zijn bijstandsuitkering inleveren.
  Hij heeft een vergoeding van 35.000 euro gekregen van het Schadefonds Geweldsmisdrijven en moet dat geld eerst opmaken, vindt de gemeente Kerkrade.

  Like

  • langemarck@meta.ua zegt:

   Schandalig bericht een topic waard!

   Die zogenaamde “Participatiewet” is puur sadisme. Dat blijkt wel weer. Je ziet nu witte postbestellers.( leeftijd rond de 60 jaar meestal gedwongen voor diverse private post “firma s” met “behoudt van uitkering) “werkend” door regen en wind post bezorgen.
   En dat doen ze nog onzorgvuldig ook.

   Terwijl je tegelijkertijd lachende jongemannen van rond de 25 “zuiderlingen” (..) van afkomst, midden op de dag met kratten bier ziet schouwen. Bijna alle sociale huurwoningen, ook die bestemd voor 55 plussers, worden aan statushouders van ver onder de 40 jaar weggegeven. Allemaal eigen ervaringen. Ik hou het bewust politiek correct.
   We leven inmiddels in een gruwelijk onrechtvaardig land , dat alleen goed voor de zeer rijken zorgt.

   Like

   • ReaGluurder zegt:

    Woon in een buurt met ook verhuur aan studenten. Er komt nu steeds meer ‘ander spul’ van over de grens hier wonen. De onrust, overlast neemt nu ook toe. Vorige week een stel dat een ruzie met veel kabaal uitvocht op straat. Afgelopen nacht ook weer veel gedoe, lawaai. Wat helemaal van de idioterie is dat je in de weekenden ’s nachts vuurwerk hoort om 2, 3 uur. Ook scheuren hier mobiele disco’s in het holst van de nacht door de buurt. De sfeer in de steden verloedert steeds meer. Natuurlijk heeft Vak K(ut) daar geen last van in hun villabuurten. Ga eens kijken op stapavonden in de stad, als je het aandurft. Her en der groepen ‘syriërs’. Zit te wachten dat de hele tent ontploft! (voor alle duidelijkheid; er is ook veel white-trash!)

    Like

   • Pietersen zegt:

    Inderdaad dit neem ik ook waar (Ethiopische kratjessjouwers) en de beste huurwoningen vergeven aan deze bendes nietsnutten.

    Like

  • Roni zegt:

   E 35,.ooo,- ?? Dat moet wel heel serieus werk zijn geweest……. Ik vraag me altijd af waarom er bij schade-uitbetalingen amper/nooit sprake kan zijn van een clausule ten gunste van de ontvanger? Nederlands?

   Like

 11. ReaGluurder zegt:

  Alleen iemand die 24/7 bewaakt wordt kan kritiek op de islamisering en de bijbehorende ellende hebben! Heb je geen 24/7 bewaking, ga je er an!

  Like

 12. Pietersen zegt:

  Ik vertrouw de Hond voor geen meter en dat komt ook doordat zijn internet bedrijf Newconomy om duistere reden failliet is gegaan destijds. Beleggers waren al hun geld kwijt. Kwestie van geld wegsluizen denk ik. Hij heeft geluk gehad dat alleen zijn dure auto in de fik is gestoken door boze gedupeerden en dat hem geen dodelijk ongeluk is overkomen.
  Ook zijn I-pad voor scholen is failliet verklaard, een lege boedel achterlatend. Maurice is gewoon een oplichter en zo zal zijn opiniebureau ook wel in elkaar steken.
  De ene keer maakt hij de oppositie lekker zoals Wilders, even later weer de VVD. Een charlatan dus.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s