Ouders vermoorde agente verbolgen na vrijlaten moordenaar: ‘Slag in ons gezicht’

Screenshot_240

Grote verontwaardiging bij de familie van de vermoorde Belgische agente Kitty van Nieuwenhuysen (foto). Eén van de moordenaars loopt binnenkort weer vrij rond. “Dit is een slag in het gezicht van de familie en de collega’s.”

Agente Kitty van Nieuwenhuysen werd in 2007 vermoord in het Belgische Beersel. Ze zat in een politieauto tijdens een achtervolging van een groep criminelen die een bestelauto probeerden te stelen. Door een kogel raakte ze dodelijk gewond. Een andere agent raakte zwaargewond, maar overleefde.

Lees verder>>>
(h/t J.B.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, België, Criminaliteit, cultuurrelativisme, establishment, Eurabië, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, politie, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vlaanderen, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Ouders vermoorde agente verbolgen na vrijlaten moordenaar: ‘Slag in ons gezicht’

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Ik vermoed zomaar dat er heel wat mensen op dit stuk ongedierte azen.

  https://img-s-msn-com.akamaized.net/tenant/amp/entityid/AAAv8bW.img?h=358&w=370&m=6&q=60&o=f&l=f&x=156&y=229

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Belgische politievakbonden dreigen nu met algehele stakingen als deze smerig stuk ongedierte vrij zou komen.
   En reken er op dat ze het hele land gaan platgooien!
   Zo zijn ze hier.
   Ze vinden het welletjes!!!!!
   Stel je voor, vonnis is dertig jaar en na 10 jaar weer vrij (met enkelbandje…)?
   Iedereen weet dat die enkelbanden tegenwoordig allemaal worden doorgeknipt en dat daar verder geen ruchtbaarheid aan wordt gegeven.
   De vraag is waarom moet die politiemoordenaar zo vroeg vrij komen?

   Dit lijkt veel op de Volkert van der Graaf-zaak….

   Like

 2. Anneke zegt:

  De barbaarse allah-huurlingen hebben vrijspel; voorlopig!!! Met de nadruk op voorlopig!!! De politiek zieke landverraders hebben niet het eeuwige leven…Ze bloeden (fig.gsprkn) langzaam dood. Let op na de vlg. verkiezingen!!!

  Geliked door 2 people

 3. Aegolius cs zegt:

  Alweer een reden waarom politiewerving van burgers in overheidsdienst zo slecht loopt. Hebben de ouders enig smartengeld ontvangen of heeft de overheid het afgedaan dat het van uw dochter een betaalde job was?!

  Geliked door 1 persoon

 4. Jean zegt:

  In België zijn ze meer bezig met studenten die opkomen voor eigen volk, lees Schild & Vriend, dan met gespuis resp. moordenaars van straat te halen en te houden. De allastemmen zijn belangrijker om de postjes te kunnen behouden…. en dergelijk zootje houden wij (tegen onze vrije wil in) aan de vreet…..

  Like

 5. Henk der Niederlander zegt:

  Maar dan nog.
  Grote verontwaardiging bij de politie.
  Omdat deze klootzak na 10,5 jaar vrij komt na het doodschieten en verwonden van agenten.
  Inderdaad reden tot grote verontwaardiging, maar zijn ze net zo verontwaardigd dan als moordenaars van gewone burgers na een veel minder aantal jaren vrij komen.
  Zelden iets over gehoord.
  En ook deze twee agenten zijn van die types die tegen de burgers zeggen dat ze met hun aangiften over twee weken terug moeten komen.
  Doet overigens niks af aan het feit dat ze voor mij de volle 30 jaar hadden mogen uitzitten

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Justitie in België of Nederland is tegenwoordig de schandvlek van de natie en deze waanzinnige manier van ‘recht’ spreken blijft maar doorgaan.
  En dan maar gek vinden dat de burgers geen enkel vertrouwen meer hebben in de overheid !!!

  Like

 7. Eigen volk eerst zegt:

  Dit kan niet goed blijven gaan. De volkswoede groeit en groeit. Hebben de veroorzakers al een veilig onderkomen? Volkswoede is de angst van elke politicus.

  Like

 8. A Ruygrok zegt:

  Ja is vervelend.., begrijp ik .., maar het gaat wel volgens de wet.., en dan moet je dat respecteren .., althans dat hoor ik altijd van mijnheer de agent als ik vind dat het niet klopt.., dus agenten heb respect voor de wet.., suc6..,
  A.Ruygrok, Monster.

  Like

 9. RWB51 zegt:

  Het Belgische recht systeem is al net zo verrot als het Nederlandse…. Hoop dat er snel voor deze man gezorgd wordt.

  Like

 10. Pietersen zegt:

  Is dit nu de rechtstaat waar de EU van Timmermans, Merkel, Pechtold enz. zo hoog van opgeven ? Zijn dat onze normen en waarden dat van de 30 jaar opgelegd, een moordenaar slechts 10 jaar hoeft te zitten ?
  Deze rechtstaat is niet mijn rechtstaat, en ook niet de normen en waarden waarvoor wij zogenaamd zouden staan.

  Like

 11. Republikein zegt:

  Straffen kan, beter grenzen sluiten, een Chinees woont en leeft-ahum, min of meer- in China, ik word geleefd in eigen land, door NWO!
  https://nworeport.me/2018/09/23/pedophile-who-impregnated-10-yr-old-girl-sentenced-to-160-yrs-in-prison/

  Like

 12. Republikein zegt:

  Aanvullend de tegenpartij, wel veel moeilijke woorden trouwens, ahum en kuch, teken aan de wand.
  Ontzettend veel, nauhw… ontzettend.
  “We moeten af van het indelen van personen op basis van culturele kenmerken, van het cultuurdenken. Of als u liever een andere term gebruikt: van het culturisme (culturalisme), het cultureel differentialisme. We moeten af van het aanspreken van personen als groep, van het stereotyperen.”
  http://www.republiekallochtonie.nl/blog/opinie/stef-blok-had-gelijk-maar-hij-had-het-zelf-niet-door?utm_medium=email&utm_campaign=Achtergronden%2C+factchecks%2C+opinies+en+…&utm_source=YMLP

  Like

 13. Jean zegt:

  Hopelijk wordt die moordenaar heel snel terug opgesloten voor de overige 20 jaar, niet dat hij een agente heeft vermoord maar omdat hij een mens heeft vermoord.
  Voor het beroep agent/agente kies je vrijwillig, voor mij is elke mens evenwaardig wat niet wil zeggen dat ik voor iedereen hetzelfde respect heb, voor politie heb ik enorm respect, voor ambetantenaren veel minder en voor politiekers en islamieten geen enkel respect, als die sneuvelen zal ik er geen enkele aandacht aan besteden maar een moord is een moord en moet zwaar bestraft worden zonder onderscheid.

  Like

 14. Na twee derde van de opgelegde straf of zelfs eerder te hebben uitgezeten kan een dader vervroegd vrijkomen. Hoe zwaar en erg dit ook klinkt naar de nabestaanden, het is volgens het boekje. Dat onrechtvaardig nog steeds een zaak van gevoel en geweten is, daar wordt door het gerecht geen rekening mee gehouden. Ze vergeten in sommige zaken zelfs het slachtoffer of nabestaande in te lichten, zodat mensen er op voorbereid zijn.
  Het blijft een moeilijke gevoelige discussie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s