Salvini blijft NGO-schepen met illegale migranten weigeren

Screenshot_239

(Door: Tom Lallemand)

De Aquarius, een schip van de NGO’s Artsen Zonder Grenzen en SOS Méditerranée, moet opnieuw op zoek naar een veilige haven met illegale migranten aan boord. Terugkeren naar Libië met de migranten weigeren de NGO’s, maar in Europa lijkt ook geen oplossing te vinden te zijn. Italië en Malta lieten al weten het schip geen toegang te zullen verlenen. Dat meldt Metro.

De problematiek van illegale bootmigratie vanuit Afrika naar Europa sleept al jaren aan en treft vooral landen gelegen aan de Middellandse Zee, zoals Italië en Griekenland. Met het nieuwe aantreden van de nieuwe rechtse Italiaanse regering waait er echter een nieuwe wind door Europa. De kersverse Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini (Lega) stelde een einde te willen maken aan illegale migratie en wil 500.000 illegalen het land uitzetten.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, Europa, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Italië, Linkse Kerk, Marxisme, NGO´s, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Salvini blijft NGO-schepen met illegale migranten weigeren

 1. Aegolius cs zegt:

  **Kersvers Italiaans minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini (Lega) stelde een einde te willen maken aan illegale migratie en wil 500.000 illegalen het land uitzetten.**
  Inmiddels al 500.000? Gelukkig geen generaal pardon zoals in Spanje enige tijd terug. Maar wat bedoelt hij? Europa uitzetten en met welke hulpmiddelen of… Ik kan het niet meer bedenken. Matteo Salvini heeft vast wel voor zijn woorden een goed doortimmerd EU plan bedacht.
  Ook met deze 500.000 blijven we “opgescheept”.

  Like

 2. M.A.L. Sion zegt:

  “” en wil 500.000 illegalen het land uitzetten.””
  Laten wij een soort ‘NGO’ oprichten om Salvini te gaan helpen om die 500.000 bij de lurven te pakken en het land uit te donderen. Iets in de geest van de hulp die in Spanje gegeven werd in de strijd tegen Franco. In Italië begint de victorie. Hongarije heeft het goede voorbeeld gegeven. Italië wil nu uitvoering geven aan een beleid dat haaks staat op de Merkel-dictatuur. Dat verdient steun. Niet van regeringswege want daar zitten alleen maar landverraders. Vanuit de bevolking moet het komen. Mogelijk kan de PVV hier ook de helpende hand bieden.
  Malsion@orange.fr

  Geliked door 2 people

 3. Joannes den Hollander zegt:

  En natuurlijk heeft Salvini gelijk. Tegenhouden en uitzetten is de enige manier om Italie van de ondergang te redden. Het is een kwestie van tijd maar dat de overige E.U. dit voorbeeld gaan volgen kan niet uitblijven. Jammer, want dit gaat niet meer lukken zonder geweld. Geweld had men kunnen voorkomen door ze niet binnen te laten.

  Geliked door 1 persoon

 4. Ronald zegt:

  Matteo Salvini is the man!!! A man a man a word a word!!!
  De NL bevolking koos weer voor Rutte…..He ain’t a man!!!

  Geliked door 1 persoon

 5. Anneke zegt:

  Mooie plannen, maar gaan deze ook werkelijkheid worden??? Eerst zien, dan geloven!!!

  Like

 6. koosv8 zegt:

  Soros, Juncker, Obama, Verhofstadt, Timmermans, en vele anderen. Allemaal grote huizen en een hart van goud en …….geld zat om deze hongerige mensen van een telefoon abonnementje te voorzien. Nou geweldig toch.

  Geliked door 1 persoon

 7. Eigen volk eerst zegt:

  Een man naar mijn hart. Artsen zonder Geweten gaat blijkbaar gewoon door met illegalen illegaal in het westen te dumpen…

  Like

 8. Jean zegt:

  Aan dhr Salvini, proficiat, u krijgt enorm respect voor uw houding, hadden wij maar figuren met dergelijne ruggengraad, we hebben er maar ze worden genegeerd door de linkse lafaards.

  Like

 9. Waarom kan een IS-land als Saoedi Arabië*/ WEL massale in stroom van NB “geloofsgenoten” afhouden EN “WIJ” nog steeds niet? Omdat S.A.*/ van elke “immigrant” EIST een verklaring te tekenen “ZICH ONDUBBEZINNIG EN OP STRAFFE VAN .. TE HOUDEN AAN DE WETTEN/GEBRUIKEN VAN HUN LAND” en!! “ALLE STAATSKOSTEN DIE DOOR ZIJN/HAAR OPVANG ZIJN GEMAAKT BINNEN TWEE JAAR MOETEN ZIJN TERUG BETAALD!
  “Wie is hier nu nog steeds dwaas naïef zelfs suïcidaal bezig zichzelf EN EEN HELE BEVOLKING door miljoenen met opzet achterlijk gebleven “RELIGIEUZE FANATICI” zonder enige beperking, controle of eisen ongelimiteerd en ZONDER ENIGE VERPLICHTING en op onze (steeds hogere!) kosten GRATIS EN MET (discriminerende) VOORRANG IN ELKE LEVENSBEHOEFTE binnen te halen?
  Als ik zie hoeveel anti-Islamitische stromingen in ons land bestaan (rechterkant pagina) snap ik niet dat een PVV (evt. ook FvD) “gewoon niet AL JAREN de grootste partij in Nederland is “!
  Wat kan EN DOET “Links” WEL (actie voeren op papier+in de pers+op straat) EN z.g. “RECHTS” NIET?
  Waarom kiezen Nederlandse (modern opgeleide en zich geëmancipeerde) vrouwen nog steeds niet UIT PUUR ZELFBEHOUD!! massaal op PVV?
  Wat EUROPA (incl. Ned. politiek/maatschappelijk deed in 1933 – 1940 t.a.v. de OPENLIJKE ontwikkelingen in Nazi-Duitsland onder Hitler DOET DE EU+NEDERLAND WEER PRECIES HET ZELFDE MET DE EVEN OPENLIJK ONS ALLEN BEDREIGENDE ISLAM!
  Het wachten voor “ONS” is weer de “11de Mei 1940” toen de bommen op Rotterdam “ONS WAKKER DEED SCHUDDEN”!
  Welke “sufferds” wachten hier weer op?
  Rutte&CS zijn straks WEER de EERSTEN, die op onze kosten(!) zijn gevlucht naar het veilige Amerika van (nu door hen “gehate” Trump!)
  Zie ook mijn twitters: frank de vries@vriesfvm1331De

  Geliked door 1 persoon

 10. Pietersen zegt:

  Een a twee kleefmijnen aan zo’n boot plakken en de hele zooi inclusief ongenode gasten snel naar de kelder laten gaan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s