Salvini werkt: Ook Panama onttrekt de vlag aan smokkelschip “Aquarius”

Screenshot_243

(Vertaling: E.J. Bron)

Nadat de Italiaanse vicepremier Matteo Salvini in Panama heeft geïntervenieerd, onttrekt het Midden-Amerikaanse land de “Aquarius 2” de registratie. Het schip mag de vlag niet meer gebruiken. Daarvoor had Gibraltar al op dezelfde wijze gereageerd.

journalistenwatch

De in Italië ondertussen als een popster bejubelde LEGA-politicus Salvini boekt zodoende het volgende succes in zijn restrictieve migratiepolitiek. De Panamese scheepvaartautoriteit deelde op haar website mee dat ze ermee begonnen zou zijn de registratie van het schip ongedaan te maken, omdat de “Aquarius 2” volgens “internationale berichten” juridische procedures zou misachten als het om het opnemen van immigranten aan de Middellandse Zeekusten zou gaan.

Panama verklaart dat de Italiaanse autoriteiten er de aandacht op gevestigd zouden hebben dat “de kapitein van het schip weigert om de opgenomen migranten en vluchtelingen naar hun landen van herkomst terug te brengen”.

Al in augustus had Gibraltar de registratie aan het schip onttrokken – daarom lag de “Aquarius” vast in de haven van Marseille, regelde de registratie in Panama en veranderde haar naam in “Aquarius 2”. Sinds donderdag heeft het schip elf migranten aan boord, die door de bemanning voor de Libische kust werden uitgenodigd om hen naar Europa te brengen.

Het door de NGO´s “SOS Méditerranée” en “Artsen zonder Grenzen” geëxploiteerde smokkelschip mocht onlangs noch in Malta nog in Italië aanmeren. In juni zorgde het voor krantenkoppen, omdat het met meer dan 600 zogenaamde “vluchtelingen” dagenlang in de Middellandse Zee ronddoolde zonder een haven te vinden. Toen haalde de linkse regering het schip naar Valencia, liet de zwarte Afrikanen aan land en stuurde ze richting Duitsland. Want daar wilden ze naartoe. Via de Duits-Franse grens konden de migranten – bijna uitsluitend mannen – Duitsland binnenkomen.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, Criminaliteit, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Italië, Linkse Kerk, Marxisme, Multiculti, NGO´s, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Salvini werkt: Ook Panama onttrekt de vlag aan smokkelschip “Aquarius”

 1. Aegolius cs zegt:

  **Daarvoor had Gibraltar al op dezelfde wijze gereageerd.**

  May weet van niets.

  Like

 2. Marc zegt:

  Salvini. Wat een man!

  Like

 3. Anneke zegt:

  Als ze toch allemaal naar Europa “moeten” zullen wij dan maar naar Afrika gaan? hoeven we ook niet meer erheen voor een safari want we zijn er al en het is er heerlijk warm wat weer heel goed voor ons bleekscheten bottenstelsel is. Er is wel een mits…..wel willen wij de vele miljarden blijven behouden die jaarlijks worden “geschonken” zodat wij allemaal een luxe villa kunnen bouwen en de weer naar huis “willende” Afrikanen een baantje kunnen bieden (geen slavenbaan hoor) binnen een of max twee decennia floreert Afrika tot grote hoogte waar dan weer alle Merkeltjes in Europa bloed jaloers op worden maar wij laten ze er niet in, zij wilden een Afrikaans-Europa dus weg wezen hier in ons nieuwe Europees-Afrika. Let wel dit droomde ik!

  Geliked door 1 persoon

  • kruisridder zegt:

   Goed idee Anneke. Zijn wij van de koude winters af. Die mogen de zwartjes van mij cadeau hebben. Wij zijn goed in het opbouwen van de economie. Binnen no time hebben wij het Afrikaanse continent tot grote bloei gebracht. De blanke Europeanen daarheen, de zwartjes hier naartoe……

   Like

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   Anneke 23 september 2018 om 17:00:

   “… en de weer naar huis “willende” Afrikanen een baantje kunnen bieden (geen slavenbaan hoor) ”

   Nou mooi NIET!!! Laat ze dan maar lekker in Europa blijven anders krijg je van die Zimbabwaanzinnige en Zuid-Afrikaanse toestanden waarbij ze (terug)willen wat de blanken hebben opgebouwd!!

   Like

 4. koddebeier zegt:

  De NGO´s zijn criminele organisaties, ze negeren landen en wetten .

  Geliked door 2 people

 5. Williaan zegt:

  het is nu tot een illegaal mensensmokkelschip verworden en de politici kijken de andere kant op.

  Geliked door 2 people

 6. Pingback: Salvini werkt: Ook Panama onttrekt de vlag aan smokkelschip “Aquarius” | toodlessss

 7. Peter zegt:

  Aan Ambassade van Panama: ( info@panamaembassy.nl )

  Geachte heer / mevrouw,

  Ik ben erg blij met de beslissing van Uw regering om de registratie in te trekken,

  U helpt zo mee om een einde te maken aan het illegale binnenbrengen van zogenaamde “vluchtelingen “.

  Hoogachtend,

  Like

 8. Republikein zegt:

  Onder een valse vlag varen, brievenbusconstructies, de bevolking vergrijst, allemaal geld.

  Like

 9. Qvic zegt:

  Een schip zonder vlag is niet te verzekeren en is daarmee illegaal op elke zee of meer. Hiermee mag het schip geen enkele haven meer aandoen. Doen ze het toch, dan wordt het schip direct aan de ketting gelegd en verbeurt verklaard.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s