Schäuble geeft capitulatie van de rechtsstaat openlijk toe!

Screenshot_244

Schäuble: Groot deel van de asielzoekers verlaat Duitsland niet meer. De rechtsstaat heeft zichzelf al opgeheven.

(Door: Dr. Alice Weidel – Vertaling: E.J. Bron)

De president van het Duitse parlement, Wolfgang Schäuble (CDU), heeft in een interview verklaard dat een “groot deel” van de illegaal Duitsland binnengekomen migranten niet meer gerepatrieerd zou kunnen worden.

Dus geeft Schäuble de capitulatie van de rechtsstaat openlijk toe. Maar het is niet waar dat asielzoekers niet gerepatrieerd zouden kunnen worden – het ontbreekt daartoe aan de politieke wil. Ondanks de steeds grotere uitholling van de binnenlandse veiligheid weigeren beleidsmakers op alle politieke niveaus om de juiste consequenties te trekken.

De AfD-fractie zal zich er daarentegen ook in de toekomst voor inzetten om de huidige rechtsbreuk op te heffen!

(www.welt.de)

Bron:
www.facebook.com
Door: Dr. Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islamappeasement, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

23 reacties op Schäuble geeft capitulatie van de rechtsstaat openlijk toe!

 1. Aegolius cs zegt:

  Ongeregistreerd… of nauwelijks enig afkomst vastgesteld, zullen ze de andere zijde van de economie zichzelf in het leven houden. Economische subcultuur, wellicht onderwereld, denk ik.

  Geliked door 1 persoon

 2. De president van het Duitse parlement, Wolfgang Schäuble (CDU), heeft in een interview verklaard dat een “groot deel” van de illegaal Duitsland binnengekomen migranten niet meer gerepatrieerd zou kunnen worden. Dat was en is nog steeds de bedoeling van Merkel ‘ordo ab chao’ op naar een totalitair Europa.

  Geliked door 1 persoon

 3. Elisah zegt:

  Ondertussen, het zoveelste slachtoffer

  Geliked door 3 people

  • Marijke zegt:

   Waanzin! Arme vader!

   Like

  • Elisah zegt:

   https://fenixx.org/2018/09/24/bbcs-feitenonderzoeker-wordt-gedwongen-te-erkennen-447-moorden-en-moordpogingen-door-immigranten-in-duitsland-2017/

   Verschrikkelijk! 447 moorden en moordpogingen door immigranten in 2017!

   BBC’s feitenonderzoeker wordt gedwongen te erkennen: 447 moorden en moordpogingen door immigranten in Duitsland 2017

   De partijleidster van de Duitse partij Alternatief voor Duitsland (AFD), Beatrix von Storch, uitte onlangs haar ontsteltenis over de massale immigratie en zei dat Duitsland vorig jaar te lijden had gehad van “447 moorden en moordpogingen door illegale immigranten”. De Britse publieke omroep BBC liet haar “feitenonderzoeker” de verklaring van von Storch doornemen. Maar de “racistische” bewering bleek juist te zijn, en de BBC bewees met haar feitenonderzoek dat de situatie nog erger is dan von Storch beweerde.

   “Het Duitse Ministerie van Binnenlandse Zaken zegt dat er vorig jaar 27 illegale immigranten waren die ofwel een moord of moordpoging hebben gepleegd,” schrijft de BBC, maar schrijft verder dat “het getal 447 verwijst naar moord of moordpoging door alle asielzoekers en vluchtelingen, van wie de meeste legaal zijn in Duitsland”.

   Like

 4. koddebeier zegt:

  Ongelofelijk wat een laffe tuig , dat soort beleidsmakers zou de doodstraf moeten krijgen !

  Geliked door 2 people

 5. bigljohn zegt:

  De rechtstaat heeft zichzelf opgeheven. Dat zegt al genoeg…..De AfD-fractie zal zich er daarentegen ook in de toekomst voor inzetten om de huidige rechtsbreuk op te heffen!….En dan gaat de overige politiek naar de AFD luisteren, net zoals er bij ons zo goed naar de PVV geluisterd word. Men kan er beter van uit gaan dat Duitsland, na Zweden, het tweede land geworden is dat ten prooi gevallen is aan de islam ! De volgende word Engeland of Frankrijk.

  Geliked door 1 persoon

 6. delamontagne zegt:

  ::::::niet meer gerepatrieerd:::::::::; dan maar
  misschien wel gedeporteerd, maar dat brengt dan weer afschuwelijke associaties met zich mee.
  Maar voor ongeregeld, misdadig tuig, die Duitse burgers ’t leven onveilig maken, kan dit toch geen belemmering zijn ? ? ?

  Geliked door 2 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   Er was eens… Zo begint vaak een sprookje. Maar dit is geen sprookje. Er was eens een tijd dat de duitsers in heel Europa razzia’s organiseerden en joden verzamelden in concentratiekampen. Hoe het hen verging laat ik buiten beschouwing.. Toen wisten ze al hoe ze dat doen moesten, die door hen georganiseerde razzia’s. Het wil er bij mij niet in dat de duitsers geen kans zien om hun illigalen uit te zetten. De kennis, ervaring en de organisatie is er, zie de voorgaande geschiedenis. Lulkoek dus. ZE WILLEN NIET.

   Like

 7. Patriot 2.0 zegt:

  Schauble wil meer inspanningen voor integratie. Integratie? Vergeet het maar.

  Like

 8. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Ach kom op, alsof hij dat al niet veel eerder wist. Mensen zonder papieren binnen te laten is desastreus voor een land. En vooral het soort Afrika/M.O. barbaar. En dan, als de chaos zich overduidelijk begint af te tekenen, zeggen: Ze kunnen niet terug. Smerig spel.

  Geliked door 4 people

 9. Williaan zegt:

  De ondergang van het Westen is dus al onomkeerbaar in gang gezet zegt Herr Schäuble !

  Like

 10. Thomasson zegt:

  Vroeger werden in zenders zoals Veronica programma’s gepresenteerd zoals de ‘Jaren ’50 gevoel’ of ‘Jaren ’60 gevoel’ enz.. De verklaring van Wolfgang Schäuble in het interview brengt de luisteraar naar een gezellige periode : ‘Het Weimar Republiek gevoel’. Het toegeven van de capitulatie van de rechtstaat brengt de Weimar Republiek versie 2.0. De chaos die in Duitsland heerste, de gevechten tussen groepen met verschillende ideologie (toen waren ze nog allemaal Duitsers) https://www.youtube.com/watch?v=wDazX9meUw8

  en de armoede. https://www.youtube.com/watch?v=wX0fHbRFKFg
  Men kan voorspellingen maken hoe kan het verder gaan. Met de steeds grotere uitholling van de binnenlandse veiligheid en de onmacht van de beleidsmakers kan men voorspellen dat de moderne Frei Korps 2.0 op het toneel zal verschijnen. Zij zouden het vacuüm die de zwakke Merkel en Schäuble regering laten, snel vullen. Het zou beginnen met (gewapende) milities die Duitse burgers moeten beschermen tegen het geïmporteerde Derde Wereld asielzoekers en migranten die Merkel binnen laat. Zij zouden bloedige strijd tegen migrantenbenden voeren. Steeds meer Duitse autochtone burgers (en zelfs politieagenten) zouden zich bij hen voegen. Er zouden steeds meer wapens uit kazernes worden gestolen om de oorlog voor het Vaderland beter te voeren. Er is zelfs een grote kans dat deze burgerwachten (milities) zouden de overheid als een vijand zien, die collaboreert met de islamitische vijand. Zie de moord op Walther Rathenau in 1922 https://www.historytoday.com/nigel-jones/assassination-walther-rathenau

  De Duitse regering kan zeer blij zijn met een partij zoals de AfD die kritiek uit op democratische wijze. De AfD is democratisch van aard en richt zich niet op een putsch of revolutie. Het kan veel erger zijn als werkelijke radicale extreme partijen haar plaats zouden innemen. In Duitsland van vandaag zijn alle ingrediënten aanwezig om het land in een dictatuur te veranderen. Ik heb eens een leuke slagzin gehoord:
  ALS HET MET DE DUITSERS SLECHT GAAT, TREKKEN ZE WEER DE LAARZEN AAN.

  Like

  • ieznogoedh zegt:

   Niet repatriëren?
   Dan maar een kamp met stevige omheinig en nee, niet met schoorstenen.
   Als het lang gednoeg onaangenaam is, willen ze maar wat graag terug naar hun eigen land.

   Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Wapens uit de kazernes stelen? Daar zal niet veel meer te stelen zijn. Als je wapens wilt, moet je in de mosketen zijn, daar liggen ze huishoog opgestapeld, zoals laatst op een paar opnames, die men ondertussen beslist al verwijderd heeft, te zien was.

   Like

 11. Erik zegt:

  De zittende macht kan inderdaad niks, hiervoor is een politieke revolte voor nodig die wel aanpakt en alle illegalen terug stuurt zonder compensatie daar ze al genoeg gegeten hebben uit de ruif.

  Like

 12. Elisah zegt:

  Heel triest, maar er is geen compassie voor duitsers….alleen voor vreemden.
  https://fenixx.org/2018/09/24/oude-duitse-vrouw-springt-van-de-7e-verdieping-als-de-politie-haar-uit-haar-huis-wil-gooien/

  Oude Duitse vrouw springt van de 7e verdieping als de politie haar uit haar huis wil gooien

  De wanhopige 70-jarige Renate P. sprong van haar balkon en pleegde zelfmoord toen de politie haar uit haar huis wilde zetten, zo meldt een lokale krant.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s