Steve Bannon komt met Europese populistenvereniging “the Movement”: Lega heeft zich al aangesloten

Screenshot_250

(Door: Lars Benthin)

Steve Bannon (foto) heeft echt werk gemaakt van zijn idee om de populisten in Europa te verenigen. Voor de Europese verkiezingen is het voor hem noodzakelijk dat de infrastructuur is gelegd voor populisten om zich te verenigen of een platform te hebben om samen te werken. De beweging gaat ‘the Movement‘ heten. Een soort rechtse versie van ‘En Marche!’ van Macron.

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Populisme", Europa, EUSSR, gezond realisme, Nationalisme, Patriottisme, Verzet. Bookmark de permalink .

18 reacties op Steve Bannon komt met Europese populistenvereniging “the Movement”: Lega heeft zich al aangesloten

  1. Ruud zegt:

    Samen sterk………….

    Like

  2. Elisah zegt:

    Off topic, wtf….
    http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/09/nederlandse-ambassadeur-wordt-op-het-matje-geroepen-vanwege-aanslag-in-iran/

    Nederlandse ambassadeur wordt op het matje geroepen vanwege aanslag in Iran

    Na de aanslag in Iran is de Nederlandse ambassadeur op het matje geroepen. De groepering die de aanslag heeft gepleegd ‘zetelt’ in Delft. De Iraanse regering is woedend en vindt dat de Nederlandse regering hypocriet is en aan selectieve verontwaardiging doet, omdat het om Iran gaat en niet een ander land.

    De organisatie die de aanslag heeft opgeëist, kan namelijk vrijelijk opereren in ons land. “De Arab Struggle Movement for the Liberation of Al-Ahwaz (ASMLA), zoals de groep heet, is gewoon terug te vinden via de Kamer van Koophandel. Ze zitten in Delft”, zegt Jafari.

    Geliked door 2 people

  3. Mary zegt:

    Heel goed samenwerking, ik geloof zeker dat de EU nazi’s met hun propaganda machine helemaal niet blij zullen zijn met de hulp van een strateeg als Bannon voor de populisten.

    Like

  4. laura van der storm zegt:

    Hier ben ik heel blij mee! Ik heb hem gezien bij Nieuwsuur een tijdje geleden.Hij liet de interviewer (Rosenthal) alle hoeken van de studio zien op een hele relaxte toon. Ging over Trump. The movement is net wat we nodig hebben om de “populisten” van Europa onder een dak te brengen! Bannon…go for it!!!

    Geliked door 4 people

  5. Erik zegt:

    Q is here en nu ook Bannon, interesant.

    Like

  6. Blaffertje zegt:

    Geweldig.
    Hij is als geen ander instaat om de leugens als “Iemand zei dat mensen nu meer enthousiast zijn over de EU” te ontkrachten.
    Want het is niet waar dat de Europeaanse burger enthousiast is over de EU, misschien een enkeling die onder een steen leeft.

    Like

  7. Elisah zegt:

    Ondertussen.
    https://fenixx.org/2018/09/24/nieuw-onderzoek-onthult-multicultureel-marseille-is-de-gevaarlijkste-stad-van-europa/

    Nieuw onderzoek onthult: Multicultureel Marseille is de gevaarlijkste stad van Europa

    Een nieuw onderzoek toont aan dat de Zuid-Franse stad Marseille de gevaarlijkste stad van Europa is, zo blijkt uit het artikel van France3 .

    Like

  8. Harry zegt:

    Mooi , man !
    En nu dóórpakken hé ?
    Maar daar lijkt het me de man wel voor !

    Geliked door 2 people

  9. Aegolius cs zegt:

    Uiteindelijk is dit program van Trump “voordeliger” dan over enige tijd de Europese burgers te moeten bevrijden van de EU/SSR.

    Like

Plaats een reactie