Zuid-Afrika: President Ramaphosa wil de economie weer aanzwengelen

Screenshot_251

(Vertaling: E.J. Bron)

De economie van Zuid-Afrika wordt hard getroffen door de aanhoudende recessie. Alleen al in het tweede kwartaal van het jaar kromp de economische prestatie aan de Kaap de Goede hoop met 0,7% in vergelijking met dezelfde periode in 2017. De Zuid-Afrikaanse president Cyril Ramaphosa (foto) wil nu gaan zorgen voor een economische ommekeer. Door een enorm investeringsprogramma wil men graag de infrastructuur en de landbouw aanzwengelen. Het ministerie van financiën dient financiële middelen met een tegenwaarde van meerdere miljarden Amerikaanse dollars gereed te houden.

ongecensureerd.at

Tegelijkertijd onderhandelt men met China over visum-versoepelingen in het toerisme om zich als nieuwe vakantiebestemming te kunnen openstellen voor de Aziatische gat.

Zwarte Apartheidspolitiek tegen blanken zou schadelijk zijn

Voor veel Zuid-Afrika-deskundigen zou de situatie zich economisch echter nog kunnen toespitsen wanneer een zwarte Apartheidspolitiek tegen blanken in de economie, en vooral in de landbouwsector, bedreven blijft worden. Wanneer men van de kant van het regime van de regeringspartij African National Congress (ANC) blijft kiezen voor de weg van gedwongen onteigening en wanneer men toestaat dat de zwarte meute blanke boerenfamilies overvalt en zeer vaak zelfs vermoordt, dan zal dat leiden tot een nieuwe emigratiegolf van de blanken uit Zuid-Afrika.

En deze situatie zal de economische standplaats duurzaam verzwakken.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Apartheid", Barbarisme, Racisme, Zuid-Afrika. Bookmark de permalink .

42 reacties op Zuid-Afrika: President Ramaphosa wil de economie weer aanzwengelen

  • paulzwueste zegt:

   De blanke boer moet dood.
   De blanke heeft altijd de schuld.
   De zaligmakende China-Chinezen komen en brengen het omkoopgeld voor de zwarte heerser.
   In ruil daarvoor mogen ze het hele land leegroven
   Na afloop zal alléén hongersnood en stammenoorlogen resten
   Maar dat is altijd zo bij negers, dus de blanke blijft de schuld houden.

   Like

 1. scherpschutter1943 zegt:

  Welke dwaas wil nog in zuid Afrika investeren? De ene regering daar is nog corrupter dan de andere. Je geïnvesteerde geld ben je daar altijd kwijt. Blanke boeren, maak dat je weg komt als je leven je lief is. Laat alles achter, want met een zwarte kogel in je kop heb je aan geld of goederen helemaal niets.

  Geliked door 1 persoon

  • Anneke zegt:

   Er zijn al vrijveel blanke boeren naar Rusland gevlucht!!!
   Hongersnood zal in Z-Afrika een keihard feit kunnen gaan worden.
   Veel landbouwgrond is in bezit gekomen vn opgehitste radicale tegenstanders, maar zij weten er zich geen raad mee.

   Geliked door 2 people

  • kampersrene zegt:

   De enigen die investeerden in dat land waren de blanke boeren en die werden beloond met onteigening of ze werden vermoord….Het zijn wilde negers ….en dat zullen ze altijd blijven ….zonder de blanken hebben ze niets te betekenen

   Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ Marijs van Slag (@DGNeree) 23 september 2018 om 22:35

   Nou, dat is een aardige collectie.
   Daar zal elke haathut wel mee vol liggen, en níét voor de sier.
   Die dingen zullen tegen ons gebruikt worden door de geïmporteerde mohammedaanse moordenaars.
   Lekker vooruitzicht…

   Geliked door 4 people

   • ieznogoedh zegt:

    Hoho, die wapens hebben die arme gelovigen hard nodig om zich te kunnen verdedigen tegen al die hatende Duitse meisjes en vrouwen.

    Geliked door 1 persoon

   • Wachteres zegt:

    Welnee, Titochwat, die zijn voor het iftarfeestje of, als de moslims geíntegreerd zijn, dan worden ze bij het vieren van het Oudjaar gebruikt.

    Daarvoor schijnen molimgezinnen ook al voldoende wapens in huis te hebben.

    We moeten dat gewoon als een soort verzamenwoede bekijken.

    Geliked door 2 people

 2. Thom zegt:

  De blanke boeren uitmoorden en er zwarte alleskunners voor in de plaats zetten, dan schiet de economie wel de hoogte in.

  Like

  • Anneke zegt:

   Zwarte alleskunners? Zijn alleen goed in stampij maken, dit op z’n zachtst gezegd!! De wereld is weer terug bij af, de cirkel is rond’gereden’. De globale NWO-rotonde is klaar. Maar wat nu?

   Like

   • Thom zegt:

    Nou ik vind het toch echt wel alleskunners. Ze lopen zo over water van Afrika naar Europa. Doe dat maar eens na. Sinds die ene zaak in de Bijbel was het niet meer voorgekomen.

    Like

 3. Klaas zegt:

  Like

 4. freda110 zegt:

  Dat word weer geven aan de zielige zwartjes in Afrika die met hongerbuikjes op tv verschijnen.
  Ook bakken met geld voor ontwikkelingswerk gaan die kant op want zo’n geweldig initiatief moeten we steunen.
  Naar geld hongerende zwartjes moeten we niet willen dus worden er met spoed miljoenen in dit geweldige plan gestopt.
  Dat tegelijkertijd de blanke boeren worden afgeslacht en van hun eigendommen worden verdreven dat is de ongemakkelijke waarheid dus daar gaan we maar even aan voorbij.

  Geliked door 4 people

  • Brakenstein zegt:

   Jaarlijks gaat er 4 miljard Euro van ons belastinggeld naar ontwikkelingshulp in Afrika. De ‘ontwikkeling’ van het meest zinloos geteelde useless people wat er bestaat. Wiens enige historie bestaat uit moord, verkrachting en plundering. Na 350 Jaar westerse aanwezigheid staan ze nog steeds bij het tweede poppetje in het evolutie-rijtje van Charles Darwin. Oftewel nog vele miljoenen jaren te gaan………

   Geliked door 1 persoon

  • scherpschutter1943 zegt:

   Niet “laat de kinderen tot mij komen” volgens jezus maar “laat ze maar verhongeren”, volgens de enigste opvatting die er toe doet om ons vege lijf in Europa te redden. Daar zullen de christenen het wel niet mee eens zijn maar die zijn met hun christelijk humane opvattingen de oorzaak van de ellende in Afrika. Ze moesten zo nodig de negers kerstenen en ze verheffen tot een hoger plan. Zie het resultaat. Stuur de zwarte mensen in Afrika, geen voedsel, geen medische hulp, geen geld. Helemaal niets. Verdwijnen ze vanzelf van de aardbodem. Dat soort uitgestorven volkeren waren er vroeger ook al, hoor je niets meer van.

   Geliked door 1 persoon

 5. kampersrene zegt:

  Die trekt goed op zwarte Piet, die ik leerde kennen toen ik voor de eerste maal , met ons moeke Sinterklaas een bezoek bracht ..Ik mocht zelfs even op zijn schoot zitten voor een fotootje ….en het was een brave Sinterklaas ….hij heeft zijn handen thuisgehouden !

  Geliked door 1 persoon

 6. Brakenstein zegt:

  Niet meer gaan oogsten of herplanten. Verlaat de boerderijen en ga naar het buitenland waar jullie welkom zijn. Een nog veel grotere zwarte werkelloosheid zal het gevolg zijn. Alle voedsel zal uit het verre buitenland moeten worden ingevoerd. Dus onbetaalbare prijzen in de winkels. Gevolg? Nog veel meer en grotere plunderingen, opstanden, brandstichtingen….burgeroorlog! Dus geen investeringen meer, geen toeristme, geen uitvoer enz. Natuurlijk geeft ‘links’ weer de schuld aan de apartheid, kolonialisme, slavenhandel enz. Dus wordt dit het nieuwe voedsel voor de Nederlandse zieligheids industrie die ze straks allemaal naar nederland laat komen? Opnieuw kunnen wij daar niets van zeggen vanwege heiligverklaring van het woord discriminatie en racisme. Als deze woorden nu eens net zo verboden zouden worden als het woord kaffer…..hoe zou het er dan uit gaan zien? Bevrijdend denk ik…….

  Geliked door 3 people

 7. Hovawart zegt:

  Ontwikkelingshulp, Nederlands geld dat uit imperialistische overwegingen misbruikt werd om regimes om te kopen, is de As van het Kwaad.(Axis of Evil).
  De zogenaamde geboden hulp verdwijnt in diepe zakken en heeft nooit enige verbetering gebracht voor de zielige negertjes, waarvan wij, sinds de komst van kleuren-tv, de schrijnende beelden dagelijks krijgen voorgeschoteld……liefdadigheidsinstellingen die zichzelf verrijken en het restje achter de komma misbruiken om medewerkers een fantastische tijd in de rampgebieden te gunnen.
  Nu de hulpbehoevenden in de Sahellanden allen zijn voorzien van een privébankrekening met een microkrediet (geld voor een ticket) en allemaal in het bezit zijn van een hypermoderne smartphone, (met abonnement en roaming), en de EU hen lokt met gratis geld een BB&B en voor iedereen een lifetime of luxury and Healthcare belooft, is het hek van de dam…..linksche politiek in optima forma….
  Wie gelooft in de goedheid van de mens komt bedrogen uit, zodra er linksch gedachtegoed en andermans geld mee gemoeid is…

  Geliked door 3 people

 8. Jean zegt:

  Als je een totaal beeld van die griezel zou zien dan zag je een heel grote natte vlek op ± 1 m hoogte…. en dergelijk zootje barbaren is volop bezig met blanken uit te moorden en hun bezittingen in beslag te nemen….
  Voor mij mag zuid Afrika in het moeras zakken en komen de blanken ‘op tijd’ terug naar het westen, ik zeg wel ‘de blanken’ want aan dat barbaars tuig hebben wij geen enkele behoefte.

  Geliked door 4 people

 9. Harry zegt:

  Ramaphosa wil de economie aanzwengelen ?
  Ik doe hierbij de voorspelling , dat dat een bij voorbaat mislukte poging is .
  Afrikanen kunnen alleen maar meeliften op het succes van een ander .
  Daar van proberen ze gratis geld te krijgen .
  Als dat mislukt , zullen ze met een uiterst minimale inspanning pogen wat te krijgen .
  Wanneer dat ook faalt stelen ze het wel .

  Kom maar hierheen , jongens !
  Hier is alles gratis en het geld groeit aan de bomen tot in de hemel aan toe .
  En omdat jullie zo goed kunnen klimmen , kunnen jullie de briefjes van duizend bóven uit de boom plukken .

  Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   @ Harry 24 september 2018 om 11:50

   Ramaphosa wil de economie aanzwengelen ?

   Het enige wat een neger kan aanzwengelen, is z’n leuter.

   Geliked door 6 people

  • Republikein zegt:

   Zei Trees ook vaak, zoals het vogeltje op Nellie’s…… nee, da’s wat anders, gebekt zeg maar, jij kan het best wel volgen mi.i..
   Een punt met een i is i.

   Like

   • Republikein zegt:

    Bert, en zo is het.

    “Uit onderzoek blijkt dat de fles gevuld
    .Het bezit of gebruik daarvan is niet strafbaar.Aanwijzingen voor terrorisme zijn niet gevonden.”

    Met de auto een tray bier en slof halen, en ook altijd een gasfles.

    Like

   • Republikein zegt:

    Oh jee, is met lachgas vergeten te plakken achter gevuld.

    Like

 10. Aegolius cs zegt:

  En de boer ploegt voort maar is een gehate blanke. Als hij er niet meer is zult gij de hongerdood sterven! Dat is meer dan wat artsen zonder grenzen hebben bereikt.

  https://ejbron.wordpress.com/2018/08/23/trump-vraagt-pompeo-onderzoek-moorden-op-blanke-boeren-zuid-afrika/

  https://ejbron.wordpress.com/2017/08/27/mugabe-zimbabwe-zal-moordenaar-van-blanke-boeren-niet-vervolgen/

  Like

 11. Nemesis zegt:

  Vergeet even één ding niet, dat wat er in een klein zinnetje wordt genoemd. President Rampenplan wil gaan onderhandelen met de Chinezen. Wat er dan gebeurt zien we in de vruchtbaarste gebieden van Ethiopie en kleine stukken in het zuiden van Eritrea. De Chinezen kwamen, investeerden en zijn er nu stilletjes de baas en slepen het verdiende geld naar China. Die laten zich niet door een stel negers uitmoorden. Of denken jullie dat de zwarten in die landen minder moordlustig zijn als in ZA ?

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s