“DIVERSITEIT” . . .

Screenshot_252

Ze noemen het ‘diversiteit’. Die moet koste wat het kost worden doorgedrukt. Ze promoten de ‘multiculturele samenleving’ van ’s morgens tot ’s avonds. Maar ondertussen faciliteren ze de massale import van een macho-monocultuur. En iedereen die daar wat van zegt is een nazi!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Percolator“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

28 reacties op “DIVERSITEIT” . . .

 1. Wachteres zegt:

  https://fenixx.org/2018/09/24/bbcs-feitenonderzoeker-wordt-gedwongen-te-erkennen-447-moorden-en-moordpogingen-door-immigranten-in-duitsland-2017/

  BBC’s feitenonderzoeker wordt gedwongen te erkennen: 447 moorden en moordpogingen door immigranten in Duitsland 2017

  Het Britse overheidsbedrijf BBC probeerde een verklaring te ontkrachten van de Duitse partij Alternatief voor Duitsland over de moordpartijen van immigranten. De bedoeling van de statelijk feitenonderzoeker om de partij als “racistisch” te onthullen, faalde jammerlijk.

  De partijleidster van de Duitse partij Alternatief voor Duitsland (AFD), Beatrix von Storch, uitte onlangs haar ontsteltenis over de massale immigratie en zei dat Duitsland vorig jaar te lijden had gehad van “447 moorden en moordpogingen door illegale immigranten”. De Britse publieke omroep BBC liet haar “feitenonderzoeker” de verklaring van von Storch doornemen. Maar de “racistische” bewering bleek juist te zijn, en de BBC bewees met haar feitenonderzoek dat de situatie nog erger is dan von Storch beweerde.

  Like

  • Harry zegt:

   En was het niet zó , dat er officiëel slechts één dode te betreuren was , volgens de Duitse overheid ?
   Rutte krijgt concurrentie , die moffen kunnen misschien nog wel harder liegen .

   Like

   • kampersrene zegt:

    Inderdaad slechts “een”dode” en dan was het nog een ongeval .Het slachtoffer viel op het mes van een asieler die juist zijn aardappels wilde schillen…Hij werd veroordeeld tot een kleine boete wegens onvoorzichtigheid

    Like

 2. Elisah zegt:

  De hatelijke diversiteit in de vs

  Like

 3. Elisah zegt:

  Etnocide:
  https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Etnocide

  Etnocide is het bewust vernietigen van een cultuur.
  Het is gerelateerd aan genocide, maar anders dan bij genocide zijn er geen internationale wetten tegen. Etnologen zijn het nog niet eens wat de correcte omschrijving is.
  Het is echter (in de praktijk) altijd een meerderheid die een etnische minderheid onderdrukt en ervoor zorgt dat de cultuur verloren gaat.
  Dit kan gedaan worden door het verbieden van de cultuur door wetten aan te maken, zoals het verbieden van een bepaalde taal.
  Ook kan een bepaalde groep zoveel druk uitoefenen op de minderheid dat men de cultuur niet meer durft te uiten.

  Like

 4. Elisah zegt:

  Wat is de diversiteit van tegenwoordig?

  Like

 5. Bob Fleumer zegt:

  De islam past niet alleen niet in Nederland, de islam past niet in de wereld, het is een mens vijandige ideologie opgebouwd uit machtswellust en negativiteit, wat zou de mensheid gelukkiger zijn zonder islam!

  Like

 6. delamontagne zegt:

  De Franse schrijver ,Eric Zemmour:
  “Degenen die ’t hebben over “integratie”zijn illusionisten.
  We zitten nu in het tijdperk van de “desintegratie”.
  https://pbs.twimg.com/ext_tw_video_thumb/1044112434720632832/pu/img/fgJn3IcD5hfz5B8g?format=jpg&name=small

  Éric Zemmour, de schrijver van het boek “Destin Francais”, werd voor een interview uitgenodigd voor de Radio om zich te verdedigen na het tumult vorige Zondag in de uitzending op TV.
  In die uitzending had hij de “animatrice” Hapsatou Sy in een discussie-programm op TV beledigd en voor alles en nog wat uitgemaakt.
  Dit was naar aanleiding van een van de vele bedelakties, ditmaal door HAPSATOU-SY, voor de arme, kleine negerkindertjes om een geldbedrag te storten.
  Hij had haar beledigd door te zeggen:”Als jij je zo FRancaise voelt dan heb je toch wel een vreemde buitenlandse naam, etc,etc
  Een verhitte discussie.
  Een soort “Pauw”, maar dan heftiger.
  o.a:”als je zoveel voelt voor die arme kindertjes, waarom ga je er dan niet zelf naar Afrika [ ze komt uit Senegal !] en ga ze daar helpen …!
  Nu was er een aktie om hem, Zemmour, voortaan uit-te-sluiten van Radio/TV-optredens.
  Zijn reaktie:”Die lui gaan eigenlijk nog niet ver genoeg. Ze zouden mijn verbanning naar St Helena willen voorstellen of de Strafgevangenis in Cayenne willen herstellen.
  Of liever nog, de guillotine op de Place de Concorde weer oprichten……..

  Deze mensen zijn zelf TERRORISTEN en TOTALITAIREN……..

  https://twitter.com/hashtag/%C3%89ricZemmour?src=hash

  Geliked door 1 persoon

 7. Elisah zegt:

  Interessant

  Like

 8. kampersrene zegt:

  Dat is een mooi voorbeeld van “diversiteit” De Christenen bidden samen met de broeders van de islam…de ene bid Christus van zijn kruis….De andere eert Allah in al zijn glorie….of heb ik het (weer verkeerd begrepen ?)

  Like

 9. Jeanette K zegt:

  Grote foto…
  Is er nou niemand op het lumineuze idee gekomen om alle schoenen weg te halen,
  voor zover ze ze -uit misplaatst respect voor hersenspinsel allah- die uitgetrokken
  hebben.??

  Like

 10. Hovawart zegt:

  De ‘repeated multiplayer prisoner’s dilemma’, van Anatol Rapoport is een voorbeeld van de relatieve voordelen van samenwerken en de nadelen van niet samenwerken, met betrekking tot parasitisme en symbiose, creëerde hij de beroemde tit for tat-strategie voor het prisoner’s dilemma, dit zijn lezenswaardige handvatten om de naderende teloorgang van de EU te verklaren (en de EU houding tegenover de Brexit en de islamisering).
  The ‘tit-for-tat strategy’ waarbij men slechts kan overleven als beide partijen elkaar iets gunnen, zonder afzonderlijk concessies te hoeven doen, zal mede door de agressieve aard van de islaam slechts een ‘death spiral’ betekenen voor de altruïstische natuur van de westerse samenleving, zelfs een schaakspelstrategie als de ‘tit for two tats’ zal eindigen in verlies.
  Daarom wenst men ook een ideologie voor mensen, het geeft houvast, het bied een interpretatiekader, je kunt er allerlei verschijnselen mee verklaren, het bied een oriëntatiepunt, iets waar ze naar kunnen streven, en het versterkt groepsgevoelens en is daardoor makkelijker te beïnvloeden/manipuleren, en zelfs op jonge leeftijd al te verplichten, om de eusocialiteit tot een succes te maken, en de socialere individuen die altruïstisch gedrag vertonen zullen zich voor een hoger doel moeten opofferen.

  Like

 11. BigLJohn zegt:

  Op sommige vragen zul je nooit een antwoord krijgen. Waarom moet onze hoogontwikkelde Westerse cultuur plaats gaan maken voor het Islam barbarisme. Daardoor gaat Europa voorgoed naar de knoppen. Voor Brussel c.s. is er dan ook geen plaats meer, want twee kapiteins op het Islamschip zal niet gaan werken, want dit zal de Islam nooit toestaan. Dit besef MOET toch aanwezig zijn in dat lugubere clubhuis van de E.U. Schuld van de chemtrails ? Wie zit daar nu feitelijk achter, want de boven ons gestelden ademen die lucht ook in. De vorige week weer een sterk staaltje chemtrails gezien. Er werden door niet zo hoog vliegende straalvliegtuigen vele strepen in de lucht getrokken (Tilburg) die niet meer weggingen. Alle strepen in een blokraster. Na verloop van tijd waaierden de strepen uit tot dat de lucht melkwit en de zon verdwenen.was. En waarom zijn wij de enigen die geen last hebben van die chemtrails en ons stug tegen Brussel blijven verzetten ? Mogelijk dat onze gezondheid wel te lijden heeft onder die troep. Het is net als met die griepprik. Er word bijna dwangmatig er op gehamerd dat je niet buiten deze prik kunt. Wat er niet bij word vermeld is dat zo’n vier a vijf jaar geleden naar buiten kwam dat de ingrediënten van de griepprik puur vergif waren. Mensen werden ziek, kregen koorts en een pijnlijke rode uitslag op hun armen. Wat zou de uitwerking daarvan zijn na jaren ? Ik heb daarom die griepprik nooit vertrouwd en zal er nooit aan meedoen. Het een en ander is EEN groot raadsel.

  Like

  • Anneke zegt:

   Deze chemtrails, hingen al in 2005 boven het Midden-Brabantse luchtruim!!! Blij dat ik dáár niet meer woon, in Midden-Zeelandse luchtruim (nog) géén chemtrails gezien.

   Like

   • Harry zegt:

    Het valt me regelmatig op dat christendom en illusionisme nogal nauw verweven zijn bij sommigen .
    Denk je nou echt dat al die lijnvluchten zich schuldig maken aan het besproeien van de mensheid ?
    Zou er dan niet één piloot , één boordwerktuigkundige , platformpersoneel , de verkeersleiding , het tankteam , die dat aan de grote klok hangt ?
    Het idee alleen al om een groot aantal lijnvliegtuigen te vullen met een geheimzinnige substantie om het menselijk brein om te turnen , dat is toch absurd ?
    Denk je niet dat daar gewoon een rationele verklaring voor is ?
    Je hebt de reden van die witte strepen hier pas nog kunnen lezen dankzij Delamontagne , als ik me niet vergis .
    Effe gemist ?

    Maar ach , als je brein in staat is om een god te omarmen , een op deze aarde verzonnen fenomeen , dan kun je gemakkelijk nog meer van dat soort onzin aanhangen .

    Like

 12. Peter zegt:

  Schofterig hoe wij ( = het volk) belazerd wordt door de opeenvolgende regeringen !!!

  Like

 13. BertG. zegt:

  Ze blijft E.J. Bron en al zijn reageerders er bij te betrekken in al haar reacties.
  Uitleg over wie we het hebben lijkt mij overbodig. (karakter dingetje)

  http://verenoflood.nu/de-jeugdzorg-is-middeleeuws/#comment-21007

  Like

 14. M.A.L. Sion zegt:

  Afschuwelijk als je die foto goed bekijkt. En dan te bedenken dat dit slechts een miniscuul deel is van het moslimtuig dat als 5e colonne is binnengewalst en uit onze vleespotten eet. Volg Viktor Orbán, sluit de grenzen en deporteren / remigreren. Dit moeten we van onszelf en onze regering-(en) eisen ter beveiliging van vrouw en kinderen.
  malsion@orange.fr

  Like

  • Patriot 2.0 zegt:

   Het beschermen van eigen volk en haar eigendommen is een primaire functie van de Staat, volgens het huidige Staatsrecht. Gewoon even toepassen, zou ik zeggen.

   Like

 15. Aegolius cs zegt:

  Zulke omgekeerde redenaties dat wie Nazi zou zijn indien hij tegen is…. doet me denken aan de paradox van Grelling (Duitse wis- en taalkundige).
  Geprobeerd te bevatten in dezen maar in gewone taal behorend bij “diversiteit”: de pot verwijt de ketel.

  Like

 16. Jean zegt:

  Loop daar maar eens voorbij, dat zal er gigantisch stinken naar scheten en zweetpoten en ocharm de meisjes en vrouwen als die scheters en zweters terug rechtstaan dan zijn ze weer geladen voor 24u…. pedo mo heeft het ze verteld hoe het moet….

  Like

 17. Jean zegt:

  Bye the way “ik walg van diversiteit” ik hou van identiteit, nationaliteit en vooral van veiligheid.
  Momenteel oefen ik het zwaarste én gevaarlijkste beroep uit, gepensioneerde, niemand heeft het tot op heden overleefd……en het politiek gespuis maakt het beroep ‘gepensioneerde’ steeds zwaarder met alle nefaste gevolgen…..

  Like

 18. EDWIN VISSERS zegt:

  Lied der Mitraillisten.

  Woorden: Res.-Kap. A. M. H. v. d. VENNE.
  Muziek: Koordirigent W. J. HEYSTEK.

  Als de zware mitrailleurs voorbij marcheeren,
  blijft ieder meisje staan,
  en kijkt ons vroolijk aan.
  Ze staan verbaasd wanneer we defileeren
  en ons met trotschen blik voorbij zien gaan.
  In de verte hoor je ’t ratelen van de karren
  we loopen zeven uur
  en kijken nog niet zuur.
  Als een pantserwagen ons wil komen sarren,
  de wapens zijn gereed tot karrevuur.

  R e f r e i n :

  Als je bij ons uitvalt, kom je zwaar op de bon.
  Wij trekken een vroolijk snoet, al schijnt ook fel de zon.
  De helm een tikje schuin.
  De huid een beetje bruin.
  Wij zijn het zware wapen van het Bataljon.
  Zijn we ’s avonds suf en moe van ’t pionieren,
  dan maken we wat pret
  en gaan nog niet naar bed.
  We moeten jan z’n krib nog even wat versieren,
  die is gisteren in de huwelijksboot gezet.
  En die Bernard is zoo bang voor ’n inspectie,
  wat zou een waterhoen
  wel in z’n koffer doen.
  Nou, dat beest gaf toen de koffer een injectie,
  ja zoo’n hoen, dat kent ook geen fatsoen.

  R e f r e i n :

  Zou een vijand ooit ons Nederland belagen,
  dan zijn we gauw paraat
  en wacht de overlaat.
  Wanneer hij dan een aanval op ons land gaat wagen,
  wordt ieder mitraillist pas echt soldaat.
  En we loeren op hem uit de kazematten.
  We zijn pas dan content,
  als ie in ons puntvuur rent.
  Nou, dan zie je ze verzuipen als de ratten,
  tot eer van ’t vierde regiment.

  R e f r e i n

  Ieder, die hier invalt, komt hier zwaar op de bon.
  We trekken een grimmig snoet in de sneeuw, in de zon.
  We staan van dijk tot dijk,
  Vol water en vol slijk.
  We zullen vechten voor ons trotsche Bataljon.

  Like

 19. Jeanette K zegt:

  @Anneke, 24-9, 18:46
  Je loopt een tikkeltje achter.!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s