Grenshekken – Estland houdt vast aan Hongarije

Screenshot_267

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

Tijdens zijn bezoek aan de Baltische landen Estland, Letland en Litouwen verlangt de vluchtelingenverwante paus Franciscus weer eens “tolerantie, gastvrijheid, respect en solidariteit” op. Maar het kleine Estland met zijn ongeveer 1 miljoen inwoners houdt wat betreft massa-immigratie liever vast aan Hongarije en zijn president Viktor Orbán.

journalistenwatch

De grenshekken, die door de Hongaarse minister-president werden opgericht en die meer dan 99% van de illegale immigranten eraan hinderde Europa binnen te dringen, zouden dienen ter bescherming van het continent, aldus de minister van Binnenlandse Zaken van Estland, Andres Anvelt (foto). Asielzoekers, die geen recht hebben op een verblijf in Europa, zouden vastgehouden moeten worden.

“Ik ben het er volledig mee eens dat we het probleem buiten de EU moeten oplossen”, zei de 48-jarige politicus volgens “news.err.ee”in een televisie-interview tegenover de staatstelevisie ETV: “We moeten naar derde landen gaan en daar beginnen onze grenzen te verdedigen. Ja, en om onze Europese waarden te verdedigen, zouden we ermee moeten beginnen om daar vluchtelingenkampen op te richten”, voegde minister van Binnenlandse Zaken Andres Anvelt er aan toe.

Bij een optreden in Studio 1 afgelopen donderdag zei de minister dat Orbán “Europa zou verdedigen” met de bouw van grenzen langs de EU-buitengrenzen. “Wij doen precies hetzelfde”, aldus Anvelt.

Anvelt verwees naar het wereldkampioenschap voetbal dit jaar in Rusland. Uit de Derde Wereld waren duizenden migranten naar het evenement gekomen, hadden tickets gekocht en waren via de Russisch-Estlandse grens verder gereisd naar de Europese landen van hun voorkeur.

Rusland zou voor het eerst openlijk hebben toegegeven dat er op deze manier minstens 10.000 mensen verdwenen zouden zijn, bericht de publieke omroep van Estland, “err.ee.”. “Dat waren exact dezelfde economische migranten uit Bangladesh, Senegal enzovoort, die verder getrokken zijn naar Europa.”

Op de vraag of de migratiepolitiek van Estland op die van Hongarije zou lijken en of Estland eveneens voorstander zou zijn van grenshekken, antwoordde Anvelt: “Om ons land te verdedigen – zeker.”

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", asielwaanzin, Baltische landen, gezond realisme, Hongarije, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, moralisme, Multiculti, Paus Franciscus, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

8 reacties op Grenshekken – Estland houdt vast aan Hongarije

 1. rony stokart zegt:

  Ik ben momenteel in Tallin, Estland, en Franciscus krijgt hier ondanks het goeie weer weinig Estlands volk op de been. Verstandige mensen, die Esten !

  Geliked door 4 people

 2. jack black zegt:

  Na Estland komt automatisch Lettland en Litauen !
  Fuck the EU !

  Geliked door 1 persoon

 3. Mary zegt:

  Velen houden hier ook liever vast aan Orban en Hongarije maar Rutte en Co staan in de weg!!!!.

  Geliked door 2 people

 4. elena zegt:

  super Estland BRAVO

  Geliked door 2 people

 5. Ach hebben ze daar dan nog geen vestiging van RANDSTAD UITZENDBURO om vermeende toejuichers in te huren voor die smerige ILLUMINATTIE POOP dan ? hahahahahahahaha

  Geliked door 1 persoon

 6. Eigen volk eerst zegt:

  Geweldig! Ook Estland weigert moslim ellende te importeren. Dát zijn nog eens verstandige mensen en vooral goede politici die naar hun volk luisteren én voor hun veiligheid zorgen.

  Geliked door 1 persoon

  • scherpschutter1943 zegt:

   Estland, Letland, Litauen, Polen, weten wat het is om overheerst te worden door een bezetter. Een bezetter zoals de de Sovjetunie, lag wat betreft cultuur veel dichter bij de cultuur van de door hen bezette landen dan wat er nu gebeurt. Christelijke naties worden bezet door moslimbarbaren die niets met ons hebben. Onze godsdient muziek, schilderkunst, literatuur en nog veel meer, moet worden omgevormd naar archaïsche Arabische begrippen. Dat kan niet, dat mag niet en dat willen we niet. Helaas hebben de EU.regeerders, met die gore timmermans van de partij van de armoede voorop , samen met rutte c.s. (en zijn trawanten in de regering), besloten dat nederland moet worden omgevormd tot een onherkenbare raciale- en multiculturele staat waarbij zij diep in het stof gaan voor de moslims en ons op alle mogelijke manieren verkwanselen. Mijn haat tegen dat soort personen en de door hen gevoerde vernietigingspolitiek neemt met de dag toe.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s